Totalcar.hu
Totalcar.hu
Totalcar.hu

Hahó, ez itt a Totalcar hivatalos HU-gos-csatornája. Mostantól itt találod meg minden videónkat. Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!
Még több videó: hu-gos.info/tv-siq8vuWW1NdGkaspTLfr0gvideos
Web: totalcar.hu/
Facebook: facebook.com/totalcar.hu/
Instagram: instagram.com/totalcarhu/?hl=hu

egester_369
1:52:38

egester_369

Hónapja

Megjegyzés
 1. zs k

  zs k2 perccel

  Naponta 20 rész kellene ebből a fajtából.Nem tudom ki találta ki ezt a sorozatot,de életeket ment az biztos.Köszönöm.

 2. lászló Nagy

  lászló Nagy5 perccel

  Egy probléma van vele. Egy 4 hengeres klozet,soha sem lehet prémium termék.

 3. Spéci Béci

  Spéci Béci9 perccel

  Ez a 20 perc kb. annyira igaz, mint az, hogy 7 fok alatt kell a téli gumi. :)

 4. Sandor Farkas

  Sandor Farkas11 perccel

  Gyerekek... Jolvan h modern meg minden... De porsche,,,, villany motoral?!.....:( ez nem porsche... Csak egy modern villanyos szar...

 5. guresz báttya

  guresz báttya12 perccel

  "A közlekedésben az vehet részt,aki alkalmas a biztonságos vezetésre"!!!Rengeteg,még rutinpályára se alkalmas "sofőr" kolbászol az utakon!!Az ilyenek hogy kaphatnak jogosítvány?

 6. VIII.Henrik Pusi

  VIII.Henrik Pusi23 perccel

  Nekem egy kellemes emlékem van a kis polákos időkből.Nagy százalékben ha találkoztál ilyen egérkamionnal,azt tuti,hogy egy jó kis csaj vezette!Vagy állt mellette lerobbanva az úton és lehetett lovag módjára segítséget nyújtani neki akár egy csavarhúzóval is!😀Még randi is lehetett belőle a végén....😀😉

 7. Imre Fodor

  Imre Fodor26 perccel

  Egy szar gimbal igazán beleférhetne a TC büdzsébe. Nagyon gázak ezek a videók.

 8. Gábor Czene

  Gábor Czene29 perccel

  Vezetes kozben a kameraba felkonfot mondani sem eletbiztositas Dani! Nem passzol a müsorhoz, ugye? Legyszi valtoztassatok.

 9. M1lch DeRc0Ff33maN

  M1lch DeRc0Ff33maN31 perce

  Dobjunk már csorónak össze egy rendes kamerára vagy legalább egy Gimbal-ra... Csóró Totalcar nemtudja finanszírozni úgy nèzki

 10. Curtis James Westmoreland

  Curtis James Westmoreland50 perccel

  Ebben az országban nincs semmiféle közlekedési kultúra.Egymást elnyomva,2-3 perceket spórolva a sebességet többszörösen túllépve nyomunk le mindenkit az úton.Én nem szoktam sietni pláne mostanában h mindenféle álcázott rendőrök is kint vannak a forgalomban. De elképesztő h még ennek sincs visszatartó ereje. Gyakran teszem fel a kérdést vezetés közben.HOVÁ SIET MINDENKI? MIÉRT NEM LEHET MEGVÁRNI MÍG VALAKI ELHALAD? A legalapvetőbb szabályokat sem tudják itthon sokan betartani.Idegesítő,zavaró,életveszélyes. Annak a Chevrolet tulajnak aki minden reggel a veszprémi házgyári úton száguldozik,kanyarban előzve gyakran úgy h szemben is jönnek,lenyomva mindenkit,életveszélyesen közlekedve ÜZENNÉM: INDULJ EL ELŐBB MUNKÁBA! ÉS VÁRD KI A SOROD!NE VESZÉLYEZTESS NAPI SZINTEN TÖBB SZÁZ EMBERT!!!.....Remélem egyszer eljut hozzá a kommentem

 11. Rob Sinclaire

  Rob Sinclaire58 perccel

  Már lassan minden használtautóval óvatosnak kell lenni sajnos nemcsak az ausztriából származó alvázvédőzöttekkel. Mondjuk pozitív, hogy a kasznin kívül nincs sok baja.

 12. Istvan Molnar

  Istvan Molnar59 perccel

  Sajnos akiknek szólna ez a műsor pont tesznek rá. A vezetési kúltúra veszedelmesen romlik és ha a hatóságok nem tesznek sürgősen hathatós lépéseket, akkor a 20 percből már csak 10 perc lesz. Autópálya M3 február 25. Irányjelző használata sávváltáskor 10 autósból ből 4! használta. Ebből 2-3 úgy vált sávot az utolsó pillanatban, hogy vészfékezni kell mögötte. Követési távolságok 130 Km/h felett haladó autóknál belső sávban 5-20 m között. Hímtag méregetés? Helyzetjelző használata tompított helyett, vagy éppen reflektorral vagy vakító xenonnal közlekedők 10 ből 3-4. A legszebb a világítás nélkül közlekedők. A 130 Km/h óra átlépése 10-ből 5 autós. Ma itt tartunk és megjósolható, hogy ez még rosszabb lesz mivel a kontroll a nullához közelít. (20 éve nem állított meg rendőr közúton ellenőrzés miatt.)

 13. K Attila.

  K Attila.Órája

  Te sem leszel igazi "béjemvés", indexelsz ha kell ha nem!!😁😁

 14. Erik Vass

  Erik VassÓrája

  Teljesen mindegy milyen okból kifolyóan tartózkodik valaki a leállósávon, mindenképp az életével játszik... Még akkor is, ha indokoltan állsz ott...

 15. Bernadette Fülöp

  Bernadette FülöpÓrája

  Minden szava igaz!

 16. cvbnm8053

  cvbnm8053Órája

  Fingó párna van? .. Ja kérem.. Anélkül mar nem.veszünk autót!

 17. Bánk Meszlényi

  Bánk MeszlényiÓrája

  Én 3-szor álltam meg leálló sávban, mindegyik indokolt volt. Az elsőnél leállt a kocsi, gyújtó trafó hiba volt, a másodiknál kifogyott a benzin, be kellett töltenem a kannából és végül egy henger fejes kocsi előtt parkoltam le, hogy az utas át szálljon hozzám és továbbvihessem a célja felé. Ezek 5-10 percnél nem tartottak tovább és mind nappal volt, de őszintén, mindvégig halál félelmem volt.

 18. YELLOW

  YELLOW2 órája

  Egyetértek Zsolt.

 19. gabber555

  gabber5552 órája

  Mind a mai napig látok rendőröket az autópályán a leállósában igazoltatni autókat. Normálisak??

 20. DunGeon

  DunGeon2 órája

  Ekszij feszitesi problemai vannak!! Ez - és társai - csak baratno jelenletevel veheto igenybe, igyanis harisnyával konnyeden potolhato rovidebb utakra.

 21. Dave 19971011

  Dave 199710112 órája

  "3000-es dízel szarok" :D Egy jól megépített M57 jobbat megy mint egy M3 ;)

 22. Zoltán M.

  Zoltán M.2 órája

  A drága trafisoknak is el kellene ezt mondani!!!!!!! Ja, rájuk ezek nem vonatkoznak....!?!? Teljes mértékben igazat adok, tökéletes videó, csak, amit leírtam, hosszú évek tapasztalata.........

 23. Bela Nyul

  Bela Nyul3 órája

  Miért mondja Csiki folyton, hogy elsökerekes, hogyha öszkerékhajtású ? :) Most a konkrét példányról van szó, amiben ül.

 24. aldin begovic

  aldin begovic3 órája

  G,hah taiiieeeennnnnggggg

 25. Vega Puffin

  Vega Puffin3 órája

  Bácsi biztos sokat és rendszeresen sír.

 26. Szabó Péter

  Szabó Péter3 órája

  Vártam a végén ,hogy azt mondja : felmentették a nyerges sofőrt ,mert a szabálytalanul a leállósávban lévő ,várakozó skodára irányult a tekintete , figyelme és ezért ment nekik.

 27. Gábor Nagy

  Gábor Nagy3 órája

  Ilyen esetben érdemes-e rendőrt hívni magamra? Ha nem azért állok meg a leállóban mert kifogyott az üzemanyagom akkor nem büntet meg és amíg elvontat az autómentő ,talán nagyobb biztonságban vagyok ?!

 28. Jenőő Seres

  Jenőő Seres3 órája

  10-15kilóként van pihenő? Ugyanmár... M3 Nyíregy után már csak 20-30 kilónként. nálam is volt már olyan, hogy olyan hirtelen rám jött a pisilhetnék, hogy egyszerűen muszály volt, aztán látom a táblát, hogy Kálmánházi Pihenő ~30km

 29. Casemod FID

  Casemod FID3 órája

  Jók ezek a rövid részek, csak a parkinsonos kamerát kellene megoldani.

 30. Mappster

  Mappster4 órája

  4:04 - Megmondom őszintén már nem érdekel úgyis el van cseszve az egész napom Semmit nem kerestem, nem érdekel mostmár.. 😔 Oké, ez egy 50.000 forintos közigazgatási bírság lesz 🤭😏 Fuu hallod... szegény csóri..

 31. Vocaloid Lover

  Vocaloid Lover4 órája

  Az a hang gyorsításkor...mint a Halo videójátékban a pajzstöltés :)

 32. YFZ450R 86

  YFZ450R 864 órája

  A 120d is lehet Xdrive ,nem csak a 135i

 33. gesto jeto

  gesto jeto4 órája

  Hatalmas,de minek ez?

 34. Christofbeard

  Christofbeard4 órája

  Egyre felháborítóbb és egyben szánalmasabb ez a videosorozat, és ha a Totalcarnál nem látják miért, akkor nagy a baj. Az ügyvéd úrnak és a kollégáinak pedig külön bugyor van fenntartva a pokol fenekén.

 35. Ahasveros8

  Ahasveros84 órája

  Erős, gyors, szép, drága, jó, csak ne hívd légyszi terepjárónak!

 36. Zoltan Szabo

  Zoltan Szabo4 órája

  2 év jöttem vissza a pályán Győrből és az egyik domb tetején elnyújtott bal kanyar és magasított árnyékolás. A belső sáv kellős közepén Elakadás jelző háromszög pár méter múlva ott állt egy autó. A belső sávban a korláthoz közel, de mind a 4 kerékkel a sávban. Maradt kb 1 méter a többit elfoglalta az autó..... Ehhez mit szól ?

 37. Temesvári Richárd

  Temesvári Richárd4 órája

  Autópályán defekt esetén akkor mi a teendő? Ha ennyire életveszélyben vagyok, akkor inkább ott nem cserélnék pótkereket, de akkor mi a teendő?

 38. Kardos László

  Kardos László5 órája

  " LEÁLLÓ SÁVON ÁLLNI VESZÉLYES! " Hírdetik az óriási világító táblák. Óriási tévedés. Aki a leállósávot közlekedésre használja, na AZ A VESZÉLYES! A leállósáv - ha az autópályán közlekedők betartanák a kresz -t - alapvetően teljesen veszélytelen lenne.

 39. Zsolt Hoffmann

  Zsolt Hoffmann5 órája

  Mindenféle bagatellizálás nélkül: nem teljesen világos számomra, hogy lehet statisztikát készíteni ebben a témában. Nem lehet minden leállósávban megállót megszámolni, és főleg nem lehet mérni mennyit töltenek ott. Tehát az adatok sántítanak, de elrettentésnek jók! Egyébként, szerintem nagyságrendekkel veszélyesebben élnek az agyhalott "csakazértisbringázók", akik 2x1 sávos egyszámjegyű főúton a 100-al haladó forgalomban kolbászolnak az út szélén, de még a sávban.

 40. Ubul861

  Ubul8615 órája

  Nekünk is volt skodánk. Csak akkor még nem volt jogsim. Most van. Csak már skoda nincs. Kipróbálnék egyet szívesen.

 41. Gyuri's channel

  Gyuri's channel5 órája

  Német rendszám odabasz!!!:-):-)

 42. tama rama

  tama rama5 órája

  Fél lábbal a sìrban, fél lábbal a börtönben. Ìgy tanultuk az öregektől. De mièrt van az itt angliàban hogy az út közvetlen szélén vannak olyan parolók amiket simán használhatnak a közlekedők folyamatos megállásra. Kamionnal nem kellemes egy éjjelt eltölteni ìgy mert a közvetlen mellettünk egy méterrel elhaladó kollega menetszele rendesen meglöki a paroló járművet. Viszont legális... És senki nem megy bele senkibe... A fene sem érti ezt, de talán az emberekkel van a baj nemde?

 43. AWP. Roli

  AWP. Roli5 órája

  Az összes másik 1es széria első kerekes?

 44. U A

  U A5 órája

  Tesla Roadster a világ legjobb villanyautója. Ez nevetséges német gagyi ilyen nem kerül ki a világűrben soha .Inkább a világ legdrágább villanyautója.

 45. Ahasveros8

  Ahasveros85 órája

  Nem értem, hogy Zách Dániel miért sorolt fel 3 dolgot az elején! Ha van jó indokom akkor nem ütnek el 20 percen belül?

 46. astonalex78

  astonalex785 órája

  Így múlik el a világ dicsősége. Miért venném Audi helyett, ha már nem hátul kapar...? Ja, és a csomagtartója 380l, ami 10l-el kisebb, mint a kicsinek titulált Clio, ami ugye egy méret kategóriával lentebb játszik :)

 47. Csongor Ottó Dandé

  Csongor Ottó Dandé6 órája

  1:05 jézus,miért csinálnak ilyen mű sorhat hangot neki? És a 3-as miért nincs ott?

 48. Balázs Noll

  Balázs Noll6 órája

  💖💖💖💖✌👌👑👊👍☺☺☺bmw☺☺

 49. Lastname Firstname

  Lastname Firstname6 órája

  19 guriga egy kis extraval (aminek a fele nem kene extra legyen egy alaphangon 15,5 millios auton...) es akkora mint egy Golf... nevetseges

 50. Tóth Ákos Máté

  Tóth Ákos Máté6 órája

  Eléggé el rontja a szememben a BMW-t az a nagy hűtőrács

 51. Gámpé József Hungary

  Gámpé József Hungary6 órája

  Jó lesz

 52. Fear Mister

  Fear Mister6 órája

  Ennél már csak az veszélyesebb amikor forgalommal szemben mennek fel és tegyük hozzá ez elég gyakori manapság

 53. Zoltán Vass

  Zoltán Vass6 órája

  Kellene ennek is valami promót kitalálni, mint a PRN-nek a fotelnepper....pl. ahol lehetne okoskodni, hogy mit hogy (forgalmi szitu baleset előtt), aztán rögvalóság....

 54. Voldemort

  Voldemort7 órája

  A hang még mindíg borzalmas.

 55. Moho Gorilla

  Moho Gorilla7 órája

  Nem életszerű, hogy vissza gyalogolok akár több száz métert a leállósávon, hogy kirakjam a háromszöget.

 56. JOE Z

  JOE Z7 órája

  Nagyon jó videók köszönjük!

 57. Nightwolf

  Nightwolf7 órája

  Sírok a kommenteken már csak ezért is érdemes ide feljárni.... Magyarnál szarkasztikusabb, ironikusabb nép nincs a földön...:D

 58. ast5515

  ast55158 órája

  A statisztika elég ijesztő. Nem az a része ijesztő hogy átlag 20 perc után elütnek, hanem hogy ezek szerint átlag 20 percenként jön valaki aki nem képes két vonal között tartani az autót egy majdnem tok egyenes úton. Ez nem egy hatalmas feladat. A leállósáv *elméletileg* egy nagyon biztonságos dolog és ha nem adnának jogsit mindenkinek aki eleget fizet, nyugodtan sátorozhatnék ott.

 59. Frank Ricard

  Frank Ricard8 órája

  Dobolni fognak a gyerekek az ülésen, de ki fogja ebbe beleültetni a gyerekeit? Arra van másik autó. Egyáltalán ki vesz Taycant ha gyerekei vannak? Az asszony nem lesz boldog.

 60. Seishin HUN

  Seishin HUN8 órája

  szokásos... alig használt csak autópályán használt orvos bácsitól 100000kmerrel szinte ingyen eladó...külföldi....

 61. Zsolt Kohut

  Zsolt Kohut8 órája

  Keveset kapott a kamionos... Minden nap csak törik zúzzák az autokat...

 62. David Csorba

  David Csorba8 órája

  Nem mondanám világ legjobb elektromos autójának, mert az mit is jelent? Számomra a legjobb autó (hajtástől függetlenül) ahol jó a support (Tesla: frissitések és supercharger pl), elérhető árban van, használatra, mindennapi életre az árához képest alkalmas. Lehet kicsit elvagyok ragadva a Tesla miatt, de ez a két autó össze sem hasonlítható. A porsche régebb óta gyárt autókat is, tudja mi az az autó. A tesla egy technológia-autó. Sok érvet, ellenérvet lehet mondani, de személyszerint nem szeretem amikor valaki egyiket dicsőíti. Maradjunk annyiban, hogy egyik sem jobb a másiknál és mindkettő jó.🙂

 63. Сергей Сергеевич

  Сергей Сергеевич8 órája

  Sok kamionos inkább kicsit kihúzza az autót a leállósávba és úgy megy. Végig vezetnek több száz km-t sötétben, fáradtan. Nyilván ez nem mentség. Mindketten hibáztak és sajnos halálos kimenetelű baleset lett belőle. Ez is példázza azt hogy elég egy kis figyelmetlenség és megvan a baj. Sajnos sokan nem ismerik a leállósávot hogy mire való. Mindenesetre köszönjük Daninak és az ügyvéd úrnak valamint az egészbTotalcar-nak hogy ilyen műsorokat is kèszítenek. Szerintem hatalmas igény van rá. Lehetne ezeket a videókat KRESZ tanfolyamokon ès iskolákban is vetíteni hogy felnyissa egy kicsit a leendő sofőrök szemét hogy a közlekedés milyen veszélyes üzem. Kamionsofőrként írom ezt, úgy hogy tudom milyen fáradtan végigmenni végtelennek tűnő autópályákon. Inkább később érjünk oda mint soha.

 64. Lszl Bny

  Lszl Bny8 órája

  Van hozzá egy eladó tetőcsomagtartó!!! 2 zsugi Cocáért odaadnám!

 65. strobi0001

  strobi00018 órája

  Egyébként Hollandiában biztosan, de szerintem a környező országokban is, ha te megállsz a leállósávban legkésőbb 20 percen belül érted jött a tréler automatikusan és elvisz, nincs más opció.

 66. monmartinov

  monmartinov9 órája

  2:53 Az vehet részt aki alkalmas a biztonságos vezetésre... Ha ezt komolyan vennék, az autósok minimum fele nem vezethetne. Olyan mennyiségben vannak jelen bóbiták, balfaszok és egyéb gyökerek akiknek még az indexelés, vagy a ködlámpa használata is nehézséget okos, és tovább ne is bonyolítsuk.

 67. Krumpli Paprikas

  Krumpli Paprikas9 órája

  Kedvenc sorozatom lett.

 68. Leon Nagy

  Leon Nagy9 órája

  Nekem lenne két kérdésem: a rendőr kicsodának képzeli magát amikor leállít a leállósávban?? A másik pedig az autót bérbeadó kinek gondolja magát akkor amikor az autópályán letiltja az autót, mert szerinte 10el többel mentem és ezért muszáj kiállnom a leállósávba??

 69. Mihály Mikáczó

  Mihály Mikáczó9 órája

  Bárki bármit mond ez porcosít!

 70. CarlVargas

  CarlVargas9 órája

  Akkor hol menjek ha műszaki hiba miatt csak vánszorogni tud az autóm, jobb esetben ha tud mondjuk max. 50km/h-val menni?? A szélső sávban vagy a leállósávban?? Ilyenkor vészvillogót és/vagy hasonló figyelemfelkelő jelzést kell használni??

 71. Lászka Dániel

  Lászka Dániel9 órája

  Defektet kapnék az autópályán nincs az a pénz vagy anyagi kar az autóban amiért én megállnek a leállósávban kereket cserélni. A következő parkolóban kezdenék neki a cserének.

 72. Bütyök Kapitány

  Bütyök Kapitány9 órája

  5:09 köhögés

 73. CsuvakkaGameplay

  CsuvakkaGameplay9 órája

  11:45kor a beszéd hangja úristen

 74. D. K.

  D. K.9 órája

  Meggyőző módon, megérintő szavak! A közlekedők számára ez egy nagyon fontos műsor! Köszönet a készítőknek! 👍

 75. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs9 órája

  Erről a hülye oroszok jutnak eszembe! Megállnak egy többsávos út bármelyik belső (!) sávjában, ahol a legalább 90-120-al lehet menni, majd kiteszik az elakadásjelző 3szöget 10 méterre az autótól, és elkezdik szerelni... Aztán csodálkoznak hogy 1x csak eltűtnik az autó... :)

 76. Ádám Martonfalvay

  Ádám Martonfalvay10 órája

  Szeretet.fèltet kis subarum eladó.hibàtlan.rohadàsmentes àllapotban.

 77. lorekeeper666

  lorekeeper66610 órája

  A videót nézve eléggé ellentmondásos a dolog. Az ok és okozatot egyáltalán nem veszi figyelembe a törvény és/vagy nem kaptunk teljes infót arról, hogy a nyomozás mit is állapított meg. Ok és okozat alatt természetesen azt értem, ha a skoda nem műszaki hiba miatt állt a leállósávban (elvileg nem tudják miért állt ott, tehát sem bizonyítani, sem cáfolni nem lehet azt, hogy szabályt szegtek-e), akkor ez volt a baleset kiindulópontja, ugyanis ha nincs ott, nincs minek nekimenni és nem hal meg 3 ember. Továbbá arról sem szól konkrétan a történet, hogy a kamionos miben hibázott, hiszen itt is csak feltételezéseket közöl velük a "szakjogász". Szóval oké, hogy tanulságos és elrettentő történeteket akartok bemutatni, de ez így nagyon nem oké, a releváns infókat tessék megosztani velünk.

 78. Zsolti H

  Zsolti H10 órája

  Csík! Porsche Taycan, vagy Alfa Romeo Bertone? :D

 79. Miaminight

  Miaminight10 órája

  Bocsánat de ez igy picit félreérthető.Ha defektem van akkor sem állhatok le? Nyilván tudnék tovább menni 3 kerékkel is?Kicsit ugy hangzott a videóban hogy kb csak akkor állhatsz le ha felrobbant motorod! Szóval mi van akkor ha pl felfort a hűtőviz vagy defekt van?

 80. Zoltan Dobor

  Zoltan Dobor10 órája

  Itt Franciaországban kötelező a mellény használata , és a szalagkorlát másik oldalán kell várakozni, minden utasnak!( vérlázító h a csávó aludt az autóban , itt ezért 300-400€ büntetést adnak) nincs több kérdésem .

 81. speedbumphu

  speedbumphu11 órája

  Kimaradt a videóból, de az autópályán haladóként pedig azt tehetjük, hogy lassítunk és/vagy behúzódunk a belső sávba (ha ezt biztonságosan megtehetjük). Számomra megdöbbentő, hogy az esetek túlnyomó többségében az autósok még akkor sem húzódnak be a belső sávba ha ezt gond nélkül megtehetnék inkább 130-cal elhúznak a leállósávban veszteglő autó mellett úgy, hogy a két autó között van 1.5m.

 82. Ro Bert

  Ro Bert11 órája

  Most tényleg 2 évre lecsukták a kamionost????? És a sértetti közrehatás? Értsd: miafaszért álldogált a skoda fóbiás az emergenc lane-ben????? Nagyon ellentmondásos történetek vannak ebben a sorozatban,bár teszem hozzá emiatt érdekes is.

 83. Krisztiàn Kolozsvàri

  Krisztiàn Kolozsvàri11 órája

  Úristen úristen! És ha dieselt vettél volna normálist? akkor enne 7litert!

 84. Sándor Bátai

  Sándor Bátai11 órája

  Szerintem vissza kellett volna vinni !! A Csaj jó !

 85. Kenrich F.

  Kenrich F.11 órája

  Talán nem iskéne leállósávnak hívni ezt a "területet". Egyébirán sokszor láttam, h. a kamionok a jobb kerekükkel a sáv vonalán belül mennek, nem értem miért. Ebből is volt egy olyan eset, hogy ráadásul az idióták egymás után mentek a leállósáv vonalán belül.. Az első kamion kikerülte az ott várakozó "akadályt", a közvetlen utána jövő meg telibe kapta. Apja és fia halt meg azonnal. Én szigorítanám a kamion vezetés feltételeit akár IQ és pszichológiai tesztekkel is.

 86. N3szt0r

  N3szt0r11 órája

  Fényképek alapján ez is valami magyar hungarikum autópálya. Nincs rendes leállósáv, csak szűkített és szalagkorlát sehol + árok........ Érdemes lenne végre a szabálykönyvekben átnevezni a nyanvadt leállósávot vészsávra. Másrészt a mai autósoktatást ismervén az autópályás közlekedés nem kötelező tananyag, csupán az oktató jószándékán múlik, hogy ráviszie a tanulót. Sok kezdő és gyakorlott sofőr ismerősöm még nem is hallott az autópályák névtelen illemtanáról. Nem akartam erre rátérni, de szerintem NAT megint bebizonyította, hogy mennyire alkalmatlan a feladata ellátásához. Hittan és erkölcstan órák, ahelyett, hogy az életben is fontos dolgokról, mint például a közlekedés alapjainak elsajátítása, egyáltalán nem része semmilyen oktatásnak. Még a leendő sofőr jelöltek is jóformán csak az autósiskolában találkoznak vele. Bringások és gyalogosok meg sehol.... Valahogy kontraindikatívnak érzem a rendszert.................................

 87. Luke Glanton

  Luke Glanton11 órája

  Na valahogy így kellene kinéznie egy elektromos autó muszerfalának kedves Elon!

 88. Luke Glanton

  Luke Glanton11 órája

  Azert azt is helyileg kasztráltatnám akik a leálló sávban elozgetnek mert ők annyira sietnek és annyival sürgősebb dolguk van mint mindenki másnak...

 89. AlexF

  AlexF12 órája

  Ezt kellene tanítani a KRESZ oktatás mellett. Nyáron hetente 2-4 alkalommal megyek végig az M7-es pályán Balaton felé és vissza Budapestre, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor mentem úgy oda vagy vissza, hogy ne lássak a leállósávban valakit állni láthatóan nem komoly műszaki hiba miatt (általában pisilni). Nekem egy leállós élményem van. 4 éve lerobbant az autóm hazafele menet, már nem annyira messze Budapesttől. Tört a vezérműtengely (innen is puszilom, aki anno a Zetec motoroknál kitalálta a Fordnál az üreges vezérműtengelyt), ezt akkor nyilván még nem tudtam, de egyértelműen vége volt az autónak, ott már tényleg nem volt hova menni, meg kellett állnom a szélén. Nagyon ijesztő ott álldogálni, én reflexből rögtön le is ültem a szalagkorlát mögé vagy 10 méterrel. Leraktam a háromszögem kb 100-150 méterrel mögém, közben hívtam az Autóklubot. Mondtam nekik, hogy ezt biztosan nem fogja megcsinálni senki a helyszínen, küldjenek egyből autómentőt. Nem, nem, előtte nekik mindenképpen szerelőt kell küldeni, hiába mondtam hogy szerintem egy henger megy a négyből és ez biztosan nem gyertyacsere lesz mert olyan hangja van az autónak mint egy Babettának, nem nem, ők küldenek szerelőt. Fél óra volt, mire kiért a szerelő, aki nyilván megjelent, ránézett, és azt mondta hogy "ez nagy baj". Köszönjük szépen, ezt mondtam már telefonon is. Sebaj, küldenek egy autómentőt. További egy óra volt, mire eljött. Aztán még vagy negyed óra, mire felkerült az autó a trélerre. Így összesen több, mint 1,5 órát kellett a leállósávban várnom a felesleges kör miatt. Nyilván nem akartam más trélerest hívni, mert az autóklub tagságommal járt ingyen szállítás, azt ki akartam használni. Nem volt jó élmény. Ahogy ott ültem a mező szélén álló egyetlen kicsi fának a testem felét épphogy eltakaró árnyékában a 40 fokban (közben persze elfogyott az italom is), csak nézegettem, hogy kik jönnek. Vajon ő fogja elrepíteni az autómat? Vagy a következő? Esetleg az az idegeskedő, 200 felett közlekedő sportautós, aki épp mintha a leállóban szeretne előzni? Vagy az a hatalmas kamion, ami kilóg a sávjából vagy 15 centivel? Végül egyik sem vitte el, de volt, hogy nem múlt sokon.

 90. D F

  D F12 órája

  Kedvencem, mikor autópályán 20 méterre rakja valaki ki a háromszöget.

 91. Tibor Cserven

  Tibor Cserven12 órája

  Nagyon jó sorozat. A legjobb, hogy a laikusok számára elmagyarázza a szabályok értelmezését, hátterét. Az eddigi ítéletekkel nem mindig értettem egyet 100%-ban, de ezzel az ítélettel igen. Gyakran látni olyat, hogy a kamionok biztonságos követési távolságon belül követik egymást, és kissé jobbra vagy balra eltolt vonalban haladnak. Amelyik jobbról már az úttest szélét jelző vonalat is átlépi, ott esélye sincs a leállósávon lévőknek, mert nem is látja az előtte haladótól mi van ott. Ez a megállapítás fokozottan érvényes torlódás esetén, és a torlódás lehet hogy egy álló jármű miatt van...

 92. Karcsi 42

  Karcsi 4212 órája

  Aki nekimegy a másiknak a leállóban azt a helyszínen ki kell végezni.. Ha megáll valaki a leálló sávban az olyan mintba céltáblát rakni a kocsi hátuljára..

 93. HARDY Group

  HARDY Group12 órája

  Avillanymotor sok szempontból előnyös. Szerintem is ebben van a jövő, de a boxer akkor is boxer.

 94. ferenc_levente fabian

  ferenc_levente fabian12 órája

  Ha nem szabad megállni a leállósávban,akkor mért nem hagyták el a jármüvét?

 95. Hét Replica

  Hét Replica12 órája

  Korongos autók... szerencsétlen sofőrök a megengedett vezetési idő másfél kétszeresét simán vezették mert a főnök megkövetelte, külömben kereshetett másik munkahelyet ahol ugyan ezek a feltételek voltak..... szóval a rendszer volt rossz de nyilván ezt nem szigorítják annyira mint az egyéb hülyeségeket....

 96. Gábor Orosz

  Gábor Orosz12 órája

  "sajnos emberek vagyunk, hibázunk..." Önvezetés FTW! Plusz: ha az autópályákat valamicskét szélesebbre építenék... Tudom, sok plusz pénz, de max nem mészáros/orban lopja el hanem néhányan megélik a másnapot. 30-50cm szerény véleményem szerint már sokat számítana abban, hogy az érkező kocsik valamelyike eltalálja-e az álló járművet vagy sem. Itt is a sarka kapta el a Skodát. Persze ha a kamion korábban kezd el eltérni a sávból akkor telibe kapja, értem én, de legalább kísérleti alapon egy pár km-en kilehetne próbálni. Plusz egy nagyon figyelemfelkeltő festékkel kihúzott vonal az út s a leálló határán. De hagyjuk a fenébe, minél hamarabb elvenni a kormányt mindenki kezéből, aztán jól van :D

 97. Almadara

  Almadara13 órája

  Csak akkor állok meg a leállósávon ha műszaki oka van, azaz meghibásodott az autóm és nem tudok továbbhaladni. Egyébként a következő pihenőnél állok ki szigorúan ha szükség adódik a félreállásra..... Nagyon könnyedén (fél vállról) veszik ezt a szabályt sofőrök, pedig rettenetesen veszélyes.....

 98. Davee Rusher

  Davee Rusher13 órája

  Én személy szerint bevezetném azt is, hogy ha már szerviz nézi át a gépjárművet akkor kérjek már le az ügyfélnek a Carvertical rol az autó előéletét. Sokminden kiderülne. Pl az ujrefényezett elemeknek az oka, ect... Én elgondolkodnek rajta. És a nézőknek is be lehetne mutatni, hogy mennyire hasznos is a Carvertical.

 99. Tibor Nagy

  Tibor Nagy13 órája

  11:54 -nél a matrica a csomagtér ajtón arra utal hogy vadász volt a tulaj, nem kizárt hogy egy erdőben sérült meg az autó.

 100. Patrik Pruzsinszky

  Patrik Pruzsinszky13 órája

  Mit várunk akkor amikor a leállósávban állít meg a rendőr is! A világon mindenhol emergency lane -nak hívják amiből kiderül miért van! Ki volt az a hülye aki leálló sávnak nevezte el! Ne csodálkozzunk ha ott áll meg az idióta!