Magyar Hang - A Túlélő Magazin
Magyar Hang - A Túlélő Magazin
Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Ez a Magyar Hang - A Túlélő Magazin független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál hivatalos HU-gos-csatornája. A lap alapítói a 80 évet élt Magyar Nemzet egykori munkatársai, akik elkötelezettek, hogy a korábbi szerkesztőség szellemisége tovább éljen. Kifejezett célunk a magyar valóság bemutatása, nem csak a „Nagykörúton belülről”.
Honlap: magyarhang.org/
Facebook: facebook.com/magyarhang.org/

Megjegyzés
 1. Silgrond

  Silgrond4 órája

  39:23 A viharsarki stadion is új lelátókat kapott 2014-ben, a teljes képhez pedig hozzátartozik, hogy a Ferencváros a héten a harmadik meccsét játszotta, hiszen a játékosok jó része nyár eleje óta négy (öt) fronton is játszik: - bajnokság (vezetik a tabellát 6 ponttal, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak) - Magyar Kupa (tegnapi békéscsabai kiesés), - nemzetközi kupa (Európa Liga - reális eséllyel a továbbjutásra a tavaszi fordulókra - ilyen legutóbb a '60-as években fordult elő), - válogatott mérkőzések (EB selejtezők és Nemzetek Ligája - a klub az elmúlt fél évben 8 nemzetközi meccsen pályára lépett játékost adott) Nyár óta ez a negyedik veresége a csapatnak (Zagreb 4-0; Puskás 4-1; Ludogorets 0-3; 'csaba 2:0) az eddigi 29 mérkőzésből, ráadásul a Fradi az egyetlen klub Magyarországon, amely a piacon is meg tudna élni, szemben az ilyen falusi fideszes kiscspatokkal mint a Mezőkövesd, Kisvárda, Felcsút, Balmaz, Gyirmót, (Paks) hogy csak az elmúlt 5 évet említsem (15/16-tól 12 csapatos a bajnokság). A fentiekből látszik, hogy a Fradi játékosai szerda-szombat/csütörtök-vasárnap ritmusban lépnek pályára hetente kétszer, egy magyar játékosnak - sajnos - teljesen szokatlan mennyiségű terhelésnek vannak kitéve, így véleményem szerint most pont nem szolgált rá erre a pikírt megjegyzésre.

 2. Adél Báthori

  Adél Báthori7 órája

  Csinti! Miről beszélsz? A lányod hol politizál?

 3. demostemesz

  demostemesz7 órája

  Lukácsi Katalin a lopott bicikli!

 4. Szabó Norbert

  Szabó Norbert9 órája

  Biztosan láttam minden adast. Láttam a hír tvs korszakot is. Ez már szégyen gyerekek, ami most van. Nem csak azért, mert nincs Puzser, vagy Dévényi. És nem csak azért, mert ötből kettő súlytalan senki most pl. Hanem azért, mert Porzse, a fejeden látom, hogy te is tudod, hogy ciki, hogy a Csintalan vegigpofazza a műsort. Én utaltam nektek, de a továbbiakban felejtsetek el, mert gyengék vagytok. A sallerben, vagy a szabadfogasban is több van már. Mindenből. Mert ott kevesebb a Csintalan. Csóri Katalin nem tud elmondani két mondatot. Milyen szutyok musorstruktura ez? Vagy Csintalan fizeti ki a műsorokat? Igazából, nah, mi a vért fasz van itt?

 5. Sándor Kovács

  Sándor Kovács10 órája

  értelmes,intelligens, kultúrált beszélgetés volt, kiválóan felkészült vendégekkel, sok mindent megtudtunk,sok mindent megérthettünk, köszönjük szépen !

 6. Mányoki József

  Mányoki József11 órája

  0:44 nél Csini böffent egy kiadósat!!👍👏👏👏

 7. Levente Emőke

  Levente Emőke11 órája

  Minek alagutat ásni és eltüntetni a kiásott földet, ha meg is lehet kerülni??? Csak 170 km!!!

 8. Rita K

  Rita K12 órája

  Szakmaiatlan és teljesen felesleges azon a szinten beszélnie egy újságírónak a migránsokról és a kialakult helyzetről, hogy volt már a határon és nem látott egyet sem. Nagyon sekélyes, hogy olyan újságírók beszélnek a témáról, akik még soha nem találkoztak egyetlen illegális migránssal sem - akik papírok nélkül és beazonosíthatatlanul érkeznek és bárkik lehetnek -, de ami még súlyosabb utána sem járnak a tényeknek, hogy Európa számára milyen terheket is jelent pontosan ezeknek az embereknek a benyomulása. Azok számára, akik azokban az európai országokban élnek, ahol ezeknek az embereknek a tömegeit tartják el az adózó állampolgárok, közel sem olyan vicces, mint ahogy azt a magyar baloldali újságírók lefestik. Rendszerint úgy beszélnek erről, mintha egy vicc lenne, pedig közel sem az. Súlyos tapasztalataim vannak a témában és az sem véletlen, hogy a Merkel-kormány ott tart, hogy recsegve-ropogva összeomlik. Talán olvassanak és nézzenek utána mi történik, ahogyan azt egy újsáíró tenné. .

 9. Erik Varga

  Erik Varga12 órája

  A szocializmusban azert nem mukodott az allami presszio, mert nem volt szelep. Most van. Akinek nem tetszik a rendszer, a modszerek, az elmegy nyugatra, vagy mar elment.

 10. Gyula Szélesy

  Gyula Szélesy13 órája

  Csak megy a duma se eleje se veleje,mást úgyse tudtok a szófosás verhetetlen nagymenői.

 11. Lajosom Kovács

  Lajosom Kovács13 órája

  Miért kell itt finomkodni ??? Mi a bánatos fasznak egy gyereket kormánypozícióba helyezni ??? Ekkora faszság nincs a világon

 12. Agnes Beckmann

  Agnes Beckmann13 órája

  Mága Zoltán egy megélhetési muzsikus, a neve ma bizonyos hazai zenei-értelmiségi körökben a kormány által támogatott totális tehetségtelenség szinonimája vagy még inkább a gagyi jelző szuperlatívusza. Van a gagyi, a gagyibb, meg a Mága...

 13. lászlóné dudás

  lászlóné dudás14 órája

  Az alagút az olyan fèlelmetes.

 14. skory92

  skory9214 órája

  Annyira aranyos a Csintalan, hogy 12 másodpercig van a fociról szó, de már hőzöng, hogy az ki a faszt érdekel, de az ő dagályos, sehova se vezető handabandázása elviszi a műsoridő felét. Mondjuk az elejétől fogva nem tudom, egy ideológiaszédelgő exkomcsi mit keres egy polgári vitaműsorban. Ellenben Reichert urat jó volt hallgatni, összeszedett, jó hozzászólásai voltak.

 15. Johanna L.

  Johanna L.14 órája

  Csintalannak szerintem igaza van az ördög ügyvédjével kapcsolatban.

 16. Barnabás Csillag

  Barnabás Csillag15 órája

  Csintalan háttér információi olyan stabilak, mint a forint. Debrecenben Kósát - mikor polgármester volt - csak "20%-os Lajos"-nak hívták, bár a pontosan már nem emlékszem, hogy mik voltak a kenőpénzes szabályai. Ezen felül már hallottunk róla is nagyon kínos korrupciós sztorit a médiában. De biztos "jó gyerek".

 17. Dániel Komáromy

  Dániel Komáromy15 órája

  "mert a jobbik semmivel sem antiszemitább mint a fidesz" -ez a nő már jó ideje minden maradék hitelét elvesztette, de folyton bebizonyítja, hogy tud még lejjebb süllyedni

 18. Bela Kovacs

  Bela Kovacs15 órája

  A védőnői hálózathoz: sok helyen be sem mer menni a gettókba a védőnő, vagy csak rendőri biztosítással, ahol fenyegetik az ott élők, mert a rossz körülmények miatt gyermeknevelésre alkalmatlan környezetből szakmailag gyakran jobb döntés kiemelni a gyereket, ami persze a famíliának nem tetszik.

 19. Zoltán Kovács

  Zoltán Kovács15 órája

  A kishölgyről mindig ez jut eszembe, megpaskolják a buksiját és mindig felböfögi az aktuális a kormány propagandát önálló gondolatok nélkül. Pont mint az űrügyi népbiztos asszony akinek a szolgalelkűségéért létrehoztak egy posztot. De hát így kell karriert építeni a közigazgatásban pártállástól függetlenül, csak undorító, viszont jó életük lesz a mi vérünkön. hu-gos.info/video/brCWepyXirScXXE.html

 20. Bouillon Gottfried

  Bouillon Gottfried16 órája

  lukácsinak önmagánál csak a haja sötétebb.

 21. Viktor MertOda FogunkÉrni2030 ra a sittre

  Viktor MertOda FogunkÉrni2030 ra a sittre16 órája

  19 es patkányok gyülekeznek a trágyaszagra. 22 ben meglesz amit akartok. rendszert váltunk végre. mentek a sírba.

 22. András KISS

  András KISS16 órája

  Kik és mivel zsarolták ezt a Pörzsét, hogy ilyen ballib tapló lett?

 23. Zoltán Nagy

  Zoltán Nagy16 órája

  Hát a könyvtárosok tényleg ne mondják meg, hol legyen a könyvtár. A könytáros foglalkozzon a könyvekkel.

 24. csaba bront

  csaba bront16 órája

  Le kell váltani a Mikulást.

 25. Péter Ring

  Péter Ring17 órája

  Kósa: kep.cdn.index.hu/1/0/1506/15063/150636/15063683_842159_1465bc4788fdb9f2e1ebb3babb6ce955_wm.jpg

 26. Bela Kovacs

  Bela Kovacs17 órája

  A pisa egy sorosista szerveződés ami Édes Hazánk ellen ármánykodik, igazmagyarember azt sem hiszi el, amit a matekpéldában kérdeznek!

 27. peter korzaar

  peter korzaar17 órája

  ..mégis mi a lópikula az a "karbonmentes közlekedés"" ?? le kell szednem a karbonmatricát a motorháztetőről ????

 28. Tamas Kerenyi

  Tamas Kerenyi17 órája

  "magyar" hang... Vicces megnevezés

 29. reggae reggae

  reggae reggae17 órája

  Napraforgó dénvényike! Ahol a suska olyan a vélemény! :)

 30. Katalin Várhegyi

  Katalin Várhegyi18 órája

  Nem volt akkor egyetlen ember se, aki cipőt aott volna a papucsban futó kislánynak, akár csak kölcsön, valószínűleg ma sem lenne.

 31. Monitor84

  Monitor8418 órája

  100 milliárdok mennek hülyeségekre, például színészekre, és a kórházakban meg nincsenek ezer forintos dolgok? egyébként az orvos 1 milliós fizetéséből nem telik az 500 forintos hőmérőre?

 32. Monitor84

  Monitor8418 órája

  ha évente 100 bünöző fel lenne akasztva akkor szerintem javulna sok dolog

 33. Tibor Szekeres

  Tibor Szekeres19 órája

  Nem értem ezt az álszentséget.... minden állam minden korban szelektált a gyerekek között.. valakik mentek katonának, valakik művésznek stb a többi meg melósnak...mindig is melósból kell a több. Ha Orbánék is szelektálnak az felháborító, nácizmus kommunizmus egyszerre...Igenis nem lehet mindenkiből professzor. Ha valaki gyengébb képességű lehet az életben sem tud majd jobban helyt állni. Nem kell elengedni őket meg nézni a lezüllést, de görcsösen sem kell kiemelni őket.

 34. Vilmos István Koszper

  Vilmos István Koszper19 órája

  Az izraeli alagutakat szakszerűen építik. Bányai módszerekkel, kitámasztások, gerendák, stb.

 35. Richárd Somogyi

  Richárd Somogyi19 órája

  Csintalan miért képzeli azt hogy ő annyira okos, hogy az egész adást neki kell végigpofáznia? Alkoholista, szerencsétlen hülye.

 36. Kicsinko07

  Kicsinko0719 órája

  A youtube ördög ügyvédje nem az. Erről a Facebookon már nyilatkozott az "igazi"

 37. Lukács Ferenc

  Lukács Ferenc20 órája

  Ebbe a stadionba földi halandó nem fog belépni

 38. A ló néz a csikó lát

  A ló néz a csikó lát21 órája

  Arrol azert erdemes lett volna beszelni,hogy az a valoban csinos lany miert kerult a fidesz reflektorfenyebe?szerintem nem az a lenyeg amirol beszeltek ezzel kapcsolatban!nezz ra erre a lanyra aztan egy kunhalmira aki fiatalabbnak szamit a bal oldalon,aztan nezz ra a gyurcsanynera es szep sorban a sok kiegett oreg bohocra akik mar jo parszror lejarattak magukat es ezekkel a kiegett felvarrt rancu oreg tolvajokkal akar a bal oldal ujitani.szerintem a fidesz fog meg fiatalitani es ez valojaban egy nagyon jo marketing huzas a reszukrol.a bal oldalon sem artana ugyanezt meglepni.

 39. Adél Rácz

  Adél Rácz21 órája

  Szalma Botondnak üzenném, hogy nem azért jön a #metoo, mert egy 22 éves nő kapott államtitkári megbízást és Önök szerint korából kifolyólag mennyire alkalmas vagy sem... Azért gondolom sértőnek, mert Önök azon is viccelődnek, hogy azért nagyon csinos ez a 22 éves nő és még Lukácsi Katalin is beszáll, hogy innentől kezdve még tökéletesebbnek kell lennie ezért többet fog edzeni, hiszen tényleg csinos ez a 22 éves nő ráadásul egy generációval fiatalabb. Úgy gondolom, hogy ha egy 22 éves férfi lenne az új államtitkár akkor csak a korából kifolyólagos tökéletes alkalmatlanság lenne a téma, nem az, hogy mennyire csinos.

 40. reggae reggae

  reggae reggae21 órája

  Ez a banda legyen a baloldal szellemi vezetője, mert megérdemlitek :) Csak a like ér parasztok! :D

 41. József Németh

  József NémethNapja

  Jogvégzett embernek pedig hónapokba telik munkát találni, mert a hátszél alapjáraton is fontos ezen a területen. Ha nincs, akkor megszívtad... Biztos el tudsz helyezkedni, mert mindenki el tud, de fel lehet készülni a hónapokig tartó munkanélküliségre, mert még a gyártósorra sem vesznek fel átmenetileg a túlképzettséged miatt. Ügyészség esetében például konkrétan jogszabály mondja ki, hogy jogvégzett embert oda alacsonyabb beosztásba nem lehet felvenni. :D Sajnos nem mindenki kedvéért módosítanak jogszabályt... Megjegyzem, Katalin téved. Ez nem irigység, csak az embernek az ilyesmi basztatja az igazságérzetét. Egyeseknek nem kell a ranglétrát végigjárnia...

 42. Kata Kovács

  Kata KovácsNapja

  Tompos Ádámnak köszönöm, hogy jár vidékre, ismeri a vidék gondjait és szóba hozza.

 43. Ferenc Fogarasi

  Ferenc FogarasiNapja

  Szerintem a döngöld padlós lakásba nem kellene gyereket csinálni. Tudom ehhez szükségeltetik némi ész is. Az említett réteg ezzel nem rendelkezik és eljön ám az az idő, amikor túlszaporodják a kis falvakat. Ekkor majd betörik ám az ajtókat Budapesten is. Szép jövőt mindenkinek !

 44. Tamás Magos

  Tamás MagosNapja

  Pörzse nagyon profi műsorvezető gratula!

 45. Lazacable

  LazacableNapja

  Csintalan Sándor a videóban 1418 s-et beszélt. A nettó műsoridő 39,72%-ban hallgathattuk őt.

 46. Gergely Bittera

  Gergely BitteraNapja

  Maradhatna ez a felállás.

 47. M&Y

  M&YNapja

  A fiatalok életkoruknál fogva lázadnak (jószerivel minden ellen). Mi is ezt tettük, bár lázadásunkat ügyesen irányították. Jelenleg is ez folyik. Egy dolgunk maradt, hogy figyelmeztessük őket az új ál baloldali neobolsevik, liberálnyik veszélyre. Minket senki nem figyelmeztetett. Mi tegyünk ezt meg mindenhol ahol csak lehet. Nekik nem lesz okuk másokat, csak önmagukat hibáztatni, ha mindenkinél okosabbak akarnak lenni!! Olyan világban fognak élni, amit megteremtenek maguknak! Liberál fasizmusban!! Globalista diktatúrában!! Hajrá!!

 48. Adam Petrovich

  Adam PetrovichNapja

  Mindenki tudja hogy a fidesz buktatta meg borkait mert haracsoltak rakosfalvyval Az uj polgarmestert megvaszalsztjak mert mindenki ismeri az nem penzcentrikus Inkabb ala ir mindent csak hagyjak beken

 49. Attila Balint

  Attila BalintNapja

  Coming out: olyan 2007-2008 környékén, az Index polfórumon néhányan az akkori Fidesz-szavazók közül úgy tekintettünk Kósára, mint Orbán egy lehetséges utódjára. Ugyanakkor volt, aki már akkor is pedzegette, hogy nincsenek meg hozzá a szellemi képességei. Aztán valami tényleg nagyon eltörhetett a fazonban, hogy már alig tud úgy megszólalni, hogy ne akarjon felette megrepedni a plafon.

 50. Windlespoon

  WindlespoonNapja

  Bizony, a mászás kimaradása rengeteg problémát okoz. Aki nem mászik, még a tábláról sem fog tudni másolni (többek között).

 51. kerekfold

  kerekfoldNapja

  Hetente 2db videó, egyszerre, egy időben... Noooormááális???? ;) :D

 52. Windlespoon

  WindlespoonNapja

  Mindig örülök Katinak! Viszont Konok Péter nagyon hiányzott.

 53. Sandor Laszlo

  Sandor LaszloNapja

  Komolyan mondom nem tudtam, hogy a Kötöttfogás is fog foglalkozni, a Kósa Interjuval, amit a Breuer Péternek adott Heti Tv Pirkadat című műsorában, úgyhogy néhány órával korábban már erről leírtam a véleményem, az Atv dec.5.-i Hiradója utáni kommentemben, mivel Breuer retteg a zsidózós kommentektől, ezért az általa HU-gos-on jegyzett műsorok után a kommentek le vannak tiltva, egyébként jogosan. A Csintalan hülyeséget beszélt, hogy Kósa tudta, hogy az adás élő, ez nem igaz, aki akarja nézze meg, az Interjú utolsó hat percét, ami rekordokat dönt, már közel 250 ezren látták, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem igy van ! "...Péter azt mondtad, hogy felvételről fog menni, nem élő adás lesz...."....Minden esetre én nagyon jól szórakoztam ezen a Beszélgetésen, ahol Breuer Péter kérdőre vonta Kósát, mi is volt az a zsidózás a Fidelitás Kongresszusán ! Ez még rendben is lett volna, de amikor Breuer folyamatosan azt ismételgette, hogy a Faxbukon, Kósa oldalán, micsoda szörnyű kommentek olvashatók, "...Azt a mocskot, amit összehordanak a zsidókról...jól megmondta..." stb, és miért nem törli ki, és mit mondana Heisler Andrásnak, ha most a műsor után netán csak, úgy véletlen össze találkozna, ez Kósánál kiverte a biztosítékot ! Breuer számomra úgy tűnt, hogy megpróbálta eljátszani a Nagy Megmondó szerepét, és ugy tett mintha a Fidesz Udvari Bolondja lenne, aki a bohóc bőrébe bújva, hajbókolva, nyájasan és nyálasan odamondogat a Regnáló hatalom, a Fidesz prominens szócsövének, Kósa Lajosnak a zsidóság nevében ! Na, egy biztos, hogy Kósa, miután megunta Breuer unalmas, és százszor ugyanazt ismételgető szövegét, kerek-perec kijelentette, hogy nem járul hozzá a műsor leadásához, mert ugy véli, hogy ez a műsor szétesett. Erre a Breuer közölte, hogy ami eddig elhangzott az már élőben lement ! "...De hát Péter, butaság ez az egész műsor..." mondta Kósa. Ekkor már sírtam és fetrengtem a röhögéstől, ahogyan Kósa hülyét csinált a Breuerből, és fordítva ! "...Átvertél Péter, mert azt mondtad, hogy a műsor felvételről fog menni, és nem Élő adás lesz...", és Breuernek olyan tágra nyíltak a szemei, hogy azt hittem, hogy kipotyognak, mint ahogyan az én könnyeim is a kacagástól...Kósa hozta a formáját, egy biztos, a zsidóság iránti tisztelete az kétségtelenül megjátszott, és annál csak az irántuk érzett utálata lehet nagyobb...amit az is mutatott, amikor a Breuer arra célzott, hogy : "...Mi van a Debreceni Zsidókkal, hiszen azok a te embereid ?...", amit Kósa kikért magának, "...ez egy értelmetlenség, miért lennének az én embereim..." még az is lehet, hogy ez a kijelentés annyira megrázta, hogy majdnem elhányta... azt a sok havat, ami Budapest utcáit ellepte...

 54. botond szamosi

  botond szamosiNapja

  Katalint tolnám.

 55. juzmocska

  juzmocskaNapja

  Nem azért kötelező 3 éves kortól az óvoda,, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket szocializálják?

 56. Igazságot Matuska Szilveszternek

  Igazságot Matuska SzilveszternekNapja

  Kósa Lajos a villámhárító.

 57. István Aleksa

  István AleksaNapja

  Olyan hősök az urak !! - a balos kormányok esetében nyalnak,mindegy milyen a teljesítmény...Ki fizet benneteket ?

 58. Gyo Chess

  Gyo ChessNapja

  - a 'stájnershlomi' ugyanolyan figura magyaroszági zsidó közösségben ,- mint a Bibi Israelben ,csak őt soha nem fogják Mo. - on leültetni .

 59. Mr.Bread

  Mr.BreadNapja

  Még mindig jól néz ki ez a csaj.

 60. Gyo Chess

  Gyo ChessNapja

  - hogy tudja magát elviselni a Lukácsi Kata/lin/k,- az okos vizes 8 - as, aki csak hadar avagy kadarka ,csövi/dinka , - okosabbnak gondolja magát a 'kósazajosnál' pedig ugyanaz a szint ,absint . A zöld tündér akiről csak a palack hiányzik ami körülöleli géniuszát . Ó borzalom , avagy a hentes kapitány/A . ' Greetings from ': '8 Alexaqndria Parade /S.Coogee/Sydney,N.S.W.,2034 Aus.

 61. Szakál Hugó Róbert

  Szakál Hugó RóbertNapja

  Mi undorító ennek a csajnak a tarhonyazabáló hangja... A porszívószájú faszinak meg gyomorforgató az idegbeteg hadarása.

 62. Szakál Hugó Róbert

  Szakál Hugó RóbertNapja

  Mi undorító ennek a csajnak a tarhonyazabáló hangja... A porszívószájú faszinak meg gyomorforgató az idegbeteg hadarása.

 63. Gyo Chess

  Gyo ChessNapja

  Fidess Vaterán Találkozó - Jó Fogás

 64. Atom Ant

  Atom AntNapja

  Na megyek wc re,megformálom O1G it.

 65. 1magyar keresztény

  1magyar keresztényNapja

  Mi a faszról beszéltek? beszéljetek inkább Gyurcsányról, Hadháziról, Kunhalmiról azok csak teljesen analfabéták :_D

 66. Valentin Fejes

  Valentin FejesNapja

  de hát ez egy butaság ez a "Kötöttfogás" című műsor ;)

 67. Kartiboy18

  Kartiboy18Napja

  9:11 fénypont:D

 68. Apponyi Albert

  Apponyi AlbertNapja

  Kövezzetek meg (én se vagyok rá büszke), de az elején kicsit megsajnáltam Kósa Lajost

 69. xbodorobertx

  xbodorobertxNapja

  Tiszta vizet a pohárba! Tiszteletben tartom a véleménynyilvánítás szabadságát, a sajtó-, és szólásszabadságot, de azt gondolom, a tudatos félrevezetéssel szemben meg kell szólalnom és tiszta vizet kell öntenem a pohárba. Tisztázzuk: eddig állami támogatást személyesen sohasem kaptam, és nem is kértem. Az újságcikkek által említett támogatást az a koncertszervező iroda kapta, mely - más előadóművészek mellett - az én koncertjeimet is szervezi, azzal a céllal, hogy 100 kárpát-medencei településen 100 templomban 100 különálló rendezvény keretében jótékonysági koncertet adjon. A hangulatkeltést célul kitűző cikkírók sajnos sosem gondolják végig, milyen költségei vannak egy nagyzenekari hangversenynek, és az ahhoz kapcsolódó feladatoknak. A 100 koncert során több mint ezer nagyszerű művész működött közre, köztük Kossuth-díjas művészek, a Nemzet Művészei, neves előadóművészek, énekkórusok, szimfonikus zenekar, kamarazenekar, zenészek, stb. A támogatás az ő tiszteletdíjaikat, a technikai költségeket, az utazási, logisztikai és egyéb szervezési költségeket fedezi. Hangsúlyoznom kell, hogy a mindenhol teltházas templomi koncertek bevételének jótékony célú felhasználásáról mindig a helyi szervezők döntenek. A koncertek során magánvagyonomból további 45 millió forinttal segítettem súlyos beteg gyermeknek, hátrányos helyzetben élő iskolásoknak vagy rászorulóknak. Állami támogatás nélkül egy ilyen volumenű 100 állomásos koncertsorozatot lehetetlen megrendezni, ezért ezúton is köszönetet mondok az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy felkarolta ezt a világon is egyedülálló kezdeményezést, amelyen több mint százezren vehettek részt a Kárpát-medencében és élhették meg a magyarság összetartozásának érzését és a zene felemelő erejét. Őszintén kívánom azoknak a zenészeknek, a Dombosfeszt koncertszervezőjének és mindazoknak, akik információhiányukból, vagy más okból próbálnak engem negatív színben feltüntetni, hogy művészi teljesítményük alapján érdemeljék ki azt, hogy őket is meghívják a világ legrangosabb színpadjaira, és éljék át azt a felemelő érzést, amikor a világ legnagyobb művészeivel együtt a világ legjelentősebb zenei intézményeiben teltházas koncertet adhatnak, vagy éppen kis falvak templomaiban fogadhassák a boldogságtól sugárzó szegény családok semmihez nem fogható, mély érzésekkel teli köszönetnyilvánítását. Természetesen mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, de nem tudok, és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Művészi munkámban, koncertjeimen a zenei irányzatok széles köre megtalálható, mert a klasszikus zenétől a popzenén át a népzenéig rendre szerepelnek műsoraimban. Ugyanis mindegyik műfaj része az egyetemes magyar kultúrának. Büszke vagyok arra, hogy kisgyermekként a világhírű Rajkó Zenekarban tanulhattam a legnagyobb prímásoktól, művészektől. Számomra ugyanazt a szakmai alázatot jelenti fellépni a New York-i Carnegie Hallban, a Los Angeles-i a Dolby Theaterben, a bécsi Musikvereinben, mint koncertet adni Magyarországon és a felvidéki, vajdasági, kárpátaljai, erdélyi kis falvak templomaiban. Minden zenekarnak, művésznek azt kívánom, kapjon támogatást a művészete kiteljesítéséhez, hogy az egész magyarság javára kamatoztathassa művészi képességeit, és tegye ezt irigység,rosszindulat és mások besározása nélkül. A rosszindulatú megjegyzések és megalapozatlan kijelentések ellenére következetesen folytatom a karitatív missziómat a teljes Kárpát-medencében, hogy segítsem a magyarság megmaradását, a kultúra ápolását, a zene felemelő csodájának másokhoz való eljuttatását, a hátrányos helyzetben élő roma és nem roma családokat, valamint továbbra is támogatni tudjam a gyógyulásra várókat. Ha emiatt engem támadás ér, akkor azt örömmel vállalom! Mága Zoltán

 70. Gábor Bakos

  Gábor BakosNapja

  A Wembley stadion olyan, hogy alapban csak focistadion, nincs futópálya, de ha atlétikai versenyt rendeznek benne, akkor felépítenek egy, a focipálya feletti szintet a gyep fölé és mivel a stadion nézőtere felfelé szélesedik, néhány széksor kerül csak az ideiglenes atlétikai szint alá és azon a szinten már ki tudnak alakítani futópályát. Vagyis az atlétikai versenyeknél egyszerűen ráépítenek egy ideiglenes platformot a gyepre és az alsó széksorok fölé és ennyi, könnyű, gyors és olcsó. Amúgy ha egy nagy (beépíítetlen) parkot hoznának létre mindenféle fölösleges atlétikai stadion helyett, ott sokkal jobban tudna futkározni a pórnép.

 71. ferenc hadhazy

  ferenc hadhazyNapja

  MEG SENKIN NEM NEVETTEM ANNYIT ,MINT A FELKEGYELMU LAJOSUNKON!

 72. zoltan albrecht

  zoltan albrechtNapja

  én is szeretlek Kata!, nem kicsit nagyon...

 73. _ _1atom

  _ _1atomNapja

  Szittya barátom ismet itt...szuper

 74. Sabada Subidu

  Sabada SubiduNapja

  Szeretlek Katalin! :) <3

 75. Bouillon Gottfried

  Bouillon GottfriedNapja

  az ilyen libaberráltak mint ti.

 76. Magyar Hang – A Túlélő Magazin

  Magyar Hang – A Túlélő Magazin2 napja

  Az összes NER-híradó itt nézhető meg: magyarhang.org/musorok/nerhirado/

 77. Magyar Hang – A Túlélő Magazin

  Magyar Hang – A Túlélő Magazin2 napja

  Az összes NER-híradót itt lehet megtalálni: magyarhang.org/musorok/nerhirado/

 78. Pal Tomori

  Pal Tomori2 napja

  45:37 A migránsok befogadásáról és Szent Istvánról annyit, hogy Szent István törvényei szerint korbáccsal kellett verni azokat, akik nem mentek el egy KERESZTÉNY templomba imádkozni. Na ehhez nem tudom mit szólnának ezek a bizonyos migránsok, ha ezt megint bevezetnénk...

 79. Sándor Kovács

  Sándor Kovács2 napja

  izgalmas....igen ,roppant izgalmas a vidéki élet......a hölgyet többet kérem ne hívják meg.

 80. Andras Fedor

  Andras Fedor2 napja

  Miért nem jó ha karácsonyi feltetelekhez köti az atletikai stadion epiteset ? Tarlos csak rabolintot volna és semmi plusz !

 81. Gyula Szélesy

  Gyula Szélesy3 napja

  Ha az igazmondást fizetnék akkor ez sok léhűtő -akik itt jártatják a szájúkat mind-mind éhen halna,a tisztességes munkát és újságírást még hírből sem ismerik.

 82. Piroska Zsamboki

  Piroska Zsamboki3 napja

  O

 83. anonymus7601

  anonymus76014 napja

  Kicsivel több recsegés még jót tenne, de ez zseniális!

 84. Szent Mihály

  Szent Mihály4 napja

  Csintalan! Középeurópában vagyunk! Itt mindenki egy vérből van. Te kimaradsz ebből. Nem a vér miatt. Majdnem ugyanolyan értékes folyadék mint a vér! Alkohol! Álj le szerintem! Rendes ember már nem lehetsz! De! Ha leálsz, csöndben maradsz, lehet hogy megmenekülsz! Felkészül: Konok

 85. Sandor Erdelyi

  Sandor Erdelyi4 napja

  Te kis .......ha egy màs àlampolgàr nyerte volna a munkàkat valoszinů nem lenne kifizetve 2010 utàn senki nem lett öngyilkos mert nem fizette ki a Mészàros .de Az irigy kutya anak nincs esze ere alapozol làtom sok van belöle

 86. Jordán Hernádi

  Jordán Hernádi4 napja

  szánalmas hazaárulók vagytok!

 87. sisimoto

  sisimoto4 napja

  43:50 🤣

 88. tibi zambo

  tibi zambo4 napja

  Jó a kérdés:Megmondom,a hülyék gyülekezete!Engem is idegesít!

 89. Ki-van-ott;

  Ki-van-ott;4 napja

  Frau Merkel már szemezget a mátr-alji lignittel (nm kell az atomenergetika a nyugatiaknak) védik a "környezetszenezést"!

 90. Tibor Szekeres

  Tibor Szekeres4 napja

  azért a vona meg a pörzse tiszteletből hordhatna sábeszdeklit.

 91. Menyét Alvo

  Menyét Alvo4 napja

  Megnyertük a szén csatáját ! A szén alul maradt.

 92. Toleráns Liberáncs

  Toleráns Liberáncs4 napja

  Leszerepelt emberek(?) leszerepelt gondolatokkal - foslapátolás.

 93. Peti Taki

  Peti Taki4 napja

  Kristályvázát adományozott a legszorgalmasabb BEOSZTOTTNAK :-)))))))))))))))))))

 94. Dedukció és szubszidiaritás

  Dedukció és szubszidiaritás4 napja

  Kombínó József és Stuka elvtárs! Basszameg, itt halok meg ezeken a neveken. Zseniális! :D

 95. roamerw1972

  roamerw19725 napja

  Az Orban olyan, mint a trump. Csak azertis meg radob egy lapattal....

 96. Zoltan Szendi

  Zoltan Szendi5 napja

  Az utat èpiteni kellett ezèrt jött a hàborù 😂. Az idiòta. Èn eddig nèztem. 😂

 97. Béla Jancsi

  Béla Jancsi5 napja

  Gábor! Gondoltad volna, hogy egyszer még a nyíltan marxista Konok Péternek fogsz igazat adni, illetve Karácsony Gergely be nem tartott kampányígéreteit mosdatni? Én sem :). További jó dagonyázást kívánok a süllyesztőben és erőt egészséget!

 98. Zsolt Csaplar

  Zsolt Csaplar5 napja

  Ez kurva jó, nagyon ott van!! 👍

 99. László Tőkés

  László Tőkés5 napja

  Majd lehet válalni a felelőséget a megtévesztő videó miatt! 🙂

 100. trob

  trob5 napja

  Ki a bemondó? Nagyon jól adja elő.