ZSHOW time
ZSHOW time
ZSHOW time

Üdvözöllek a HU-gos csatornámon :) Ez a dolog még nekem is elég új és örülök, hogy veled együtt vághatok bele! Nem szeretném kategorizálni az oldalt, mert én sem vagyok kategorizálható. Olyan videót készítek, amihez éppen kedvem van és bízom benne, hogy idővel elnyeri a tetszéseteket. Tisztázzunk néhány dolgot, mielőtt maradsz: igen meleg vagyok, igen szerepeltem egy valóságshowban, és nem, egyáltalán nem vagyok normális. Ha ezekkel együtt tudsz élni akkor iratkozz fel ;)
Ha mindenáron küldeni szeretnél valamit akkor megteheted:
Osváth Zsolt Zoltán
1222 - H Budapest, Nagytétény út 29. (Media Center Campona) - írd rá a nevem kérlek :)
Üzleti megkeresésekhez:
[email protected]
[email protected]
facebook.com/zshowtime
instagram.com/osvvath_zsolt/

Megjegyzés
 1. Aurora Groom

  Aurora Groom10 perccel

  Ezki?!? Várjunk.. o is egy instagram/youtube influenszeer aki sajat magabol csinalt ‘hiresseget‘ azzal,hogy az erdektelen tini-eltetet nezhetik mindenfele belefektetett produktum nelkul?! Gratulalok,igy tovabb!

 2. Enikő Varga

  Enikő Varga57 perccel

  Nagyon furcsa erzes az, hogy tenylegesen nem erdekel, ez az egesz, mert egy eleg alja gondolkodasra tanusit vagy igy, vagy ugy. De az, hogy mar minden platformon ezeknek a videoknak keszult kulon fiokjaik. Ez mar nekem sok. Nem akarom latni, de megis elottem van barhova is lepek fel nezelodni. Arrol nem beszelve, hogy tenyleg ezeket az embereket hany evesek kovetik java reszt. Felek ezek az.... “ influencerek “ boven hozza tehetnek, azokhoz a oldalakhoz is, amik az eroszakrol szolnak. Es en siman korlatoznam ezeket az embereket, de sajnos az internet is ezen a teren nem elegge fejlett......... “MINDENT VAGY SEMMIT”

 3. Tamás Vári

  Tamás VáriÓrája

  Ha már annyira otthonos kanapés feelinget akar a srác, hogy a zokniját kell nézni, ami elég kellemetlen, legalább ne dzsekiben ülne, mert így paradox 😅

 4. Gyöngyi Németh

  Gyöngyi NémethÓrája

  Tetszett Jó fej a pali.

 5. Virag Csillag

  Virag CsillagÓrája

  Tudnék mesélni olyan patikatulajdonos igénytelen kinézetû és tudàsû hölgyeményrôl is,aki olyan mértékben gyûlôli az igényesebb, nàla különbb külsejû és / vagy tudàsû nôismerôseit,hogy mérgezni prôbàlta ôket.. Ezértbutasàg visszavezetni a pénztelenségre mindent Igenis vannak emberek,akik jol erzik magukat abban,ami a tobbsegnek igenytelen,ilyen ez a patikusno is,igenytelennek’szuletett es a milliardjai sem kepesek ot megvaltoztani soha,ha nem lennének’tarsadalmi elvarasok felé,szîvesen élne egy gödörben a pusztàban,neki még olyan hàz sem kéne,mint az ôpàlyiaknak van

 6. t Zsoksa

  t Zsoksa2 órája

  Szia én 16 éves vagyok és sajnos én is bele estem egy ilyen oldalba sajnos pont szemen szúrt egy olyan. Videó ahol állatbantálmazás történt ami engem nagyon mélyen érint de nem akarom részletezni mert egyszerűen nem is érzem jól magam amikor erről beszélek. Igen elismerem hogy én hibám mert minek kattintok az oldalra de nem értem hogy ilyen tartalmak egyáltalán hogy maradnak fen az instant oké kirakja hogy +18 de könyörgöm a szabályzatban benne van hogy a PLATFORMON nem lehet ilyen tartalom. Minden esetre letiltottam és jelentettem.

 7. Virag Csillag

  Virag Csillag2 órája

  Meg egy elettapasztalat. Nagyon illusztris’helyen dolgozva megismertem egy kollegat,akit jol fizettek 15 évvel ezelott kb 700 000 Ft_ ot vitt haza havonta,de vacak’ruhakban jart,vacak kajakat evett,vacakul nezett ki es a tudàsa is vacak volt,egy rohadt igénytelen hapit képzelj el acetonos lehellettel,aki a fogmosàst sem vitte tûlzàsba......tôle hallottam,amikor fel volt dobva,hogy « olyan jô kis igénytelen helyEn jàrtam/ ebédeltem/ szôrakoztam/ vàsàroltam stb..... engem a hideg kiràzott ettôl az embertôl,de SOK OLYAN EMBER VAN,AKI A LELKE MÉLYÉN AZ IGÉNYTELENSÉGTÔL ÉRZI MAGÀT ELEMÉBEN ÉS GYÛLÔLI AZ IGÉNYESEKET

 8. Nagy Erno

  Nagy Erno2 órája

  ket ratyi egy kanapen

 9. Virag Csillag

  Virag Csillag2 órája

  Ôpàlyi: szerintem nincs jogod mondani valakinek,hogy ahol vagy ahogy ô’él az borzaszto,mert lehet,hogy neki az kell, o abban erzi jôl magat es nem akar rajta valtoztatni Sajàt élettapasztalatomat îrom le : 40 évig hittem valakirôl,hogy ô szegé’y,hogy az ô helyzetérôl a körülmények’tehetnek, MAJD EGYSZER BEVALLOTTA,HOGY Ô ÎGY ÉRZI JÔL MAGÀT Az élettapasztalat sokkal több,mint egy vélemény,fiatal,vagy még,csak véleményed van Nem mindenki szeretné’azt,amit te szeretnél,mégha a szajàval’azt is mondja neked Ma véleményterror’van és egyszerûen elvàràs akarnîdolgokat, CSAKHOGY NEM MINDENKI AKARJA aeokat a dolgokat,amit a tobbseg alapvetonek’tart Az angol erre azt a kifejezest hasznalja,amit mi össztàrsadalmi szinten csinalunk,hogy atyaskodas, marpedig nincs jogod atyaskodnî senki felett Légy elfogadôbb és fogadd el,hogy van olyan akinek màs a jô,màsban’érzi jôl magàt. Engedni kell,hogy merje felvallani,hogy neki az a jo,ami Ôpàlyiban van es nem kell neked raeroltetni a te normaidat,kinek kepzeljuk mi lagunkat,hogy elvarjunk’tole valamit Elni es elni hagyni Fejezze be a magyar tarsadalom,az atyaskodast

 10. Viktóriaa Halász

  Viktóriaa Halász6 órája

  Zsolti latvanyos a fogyas:)

 11. Oscar Oscar

  Oscar Oscar7 órája

  Ertelmes ertekes szemelyiseg/vendeg ,fel emeli a kerdezot is... Es forditva is igaz...

 12. KRB

  KRB8 órája

  Bocs még1szer. Amikor kommenteltem csak a felét néztem meg. Zsolt te egy TRÓGER vagy ! Vicc! De gondolom tudod magadról. Azért jó h nem csak bohócok vannak invitálva. Azt mondjuk nem tudom mivel csábítod őket....

 13. László Balogh

  László Balogh8 órája

  Fröcsög az egész... És az affektálás idegesítő...

 14. SuperGamerBoy[HUN]

  SuperGamerBoy[HUN]8 órája

  De ha a gyereked bekövetné akkor ô is ugyan olyan fogyatékos mint a többi de amúgy nem értem minek avatkozol bele úgy is 1 megszûnik jön egy másik szóval nem tök mindegy?

 15. Viola Vaka

  Viola Vaka8 órája

  Nézd eltettem azt a pénzt.

 16. KRB

  KRB8 órája

  Nem szeretlek téged, de végre vmi értelmes fazont hívtál....Habár nem tudtál reagálni, ez lejött. Mikor végre nem egy izetlen instaFasz volt ott. Gondolom ezek után csak nálad nullább fazonok érkeznek... Azért ezt adtam h bevállaltad. Mondjuk azt meg nem h a Puzsér meg ezt elvállalta.... :/ cs

 17. Viola Vaka

  Viola Vaka8 órája

  Van az a erkölcs.

 18. Viola Vaka

  Viola Vaka8 órája

  Az értelmeségi aki eltette a pénzt benyal a valóvilág szintnek.

 19. Milán Zima

  Milán Zima9 órája

  Mindkettotok fiu nagyjabol nem?

 20. Notice Me, Senpai

  Notice Me, Senpai9 órája

  35:18 Én nézlek téged és Robit egyaránt :D

 21. Máté Bagossy

  Máté Bagossy9 órája

  Nagyon jól interjúztatsz szerintem és nagyon élvezetes, ilyen nagyon érett és intelligens beszélgetést végignézni. Szerintem ez neked lehet mérföldkő is, hogy egy ilyen embert hívtál magadhoz, mint Puzsér. Ez teljesen más kontent mint a többi. Nekem nagyon tetszett.

 22. Tamás Retz

  Tamás Retz9 órája

  megtudtam két fontos dolgot: 1.Puzsérnak van gyereke 2.van olyan szó, hogy memetizál

 23. Szakál Hugó Róbert

  Szakál Hugó Róbert10 órája

  Hiába végzett annyi iskolát, beszélni még ma sem tud, de ezt a riporterről is el lehet mondani. Az a baj, hogy orbanisztánban ez a gügyögés, gőgicsélés, makogás, mekegés, bégetés jópofának számít.

 24. Gergő Meszlényi

  Gergő Meszlényi11 órája

  Frei Tamást🙏🏻

 25. Gergely Homonnai

  Gergely Homonnai11 órája

  Szia Zsolt! Meg tudnád mondani a srác nevét a videó végén? Írt nekem valaki egy értelmezhetetlen választ, ilyen erővel megírhatta volna a nevet is.

 26. Stark Csaba

  Stark Csaba11 órája

  Igazad van

 27. magic moments

  magic moments11 órája

  csányi vilmost én is imádom! sok könyve megvan :)

 28. 1982 Yamada

  1982 Yamada11 órája

  PUZSÈR FOR PRESIDENT!!!

 29. Krámli Martina

  Krámli Martina12 órája

  Legközelebb lehetne Gyurcsány is :D

 30. Virag Palma

  Virag Palma12 órája

  Ungár Péterrel is érdekes lenne egy beszélgetés hiszen édesanyja fideszes NER vállalkozó ő pedig egy balliberális értelmiségi politikus.

 31. Bettina Bódi

  Bettina Bódi12 órája

  Nem szoktam kommentelgetni, de a végén a Robi nagyon nagyot beszél. Az énekhang nem elég, legyen mögötte tartalom! ✌🏾

 32. Eszter Garamszegi

  Eszter Garamszegi12 órája

  tetszett, és nagyrészt egyet is értettem Robival. Szerintem is az a tiszteletre méltó, ha valaki nem csak énekelni tud, tudni illik minden 5. ember tud énekelni, hanem tud szöveget irni, dalt szerezni, vagy hangszeren játszik, vagy a felsoroltak közül mind....:) Én szivesen látnám Bérczesi Robit egy müsorban, de azt hiszem sajnos ő nem elég ismert ide. Pedig a felsoroltak mindegyikéhez ért, és szerintem egy zseni.

 33. Lenszkij

  Lenszkij12 órája

  vona gábor legyen a kövi vendég

 34. Zoltán Nánási

  Zoltán Nánási12 órája

  Az igazember

 35. tzoli06

  tzoli0612 órája

  Ez az ember nagyon nyers és szerintem sokakat pont az irritál, hogy kimondja azt, amit mindenki gondol, de mindenki olyan "kis széplelkű", hogy nem mondja ki... Ha nem ilyen nyersen tenné, akkor senki nem figyelne rá, mert nem érné el az ingerküszöböt... Semmitondó elemzőből van már több tucat. Egyre jobbak a vendégeid!

 36. Stefan Szabó

  Stefan Szabó12 órája

  Good.

 37. Szandra Végh

  Szandra Végh13 órája

  Utálom ezt az embert mint a szart szép egyszerűen 😂 ennél az embernél két véglet van vagy egyet értessz vele vagy utálod

 38. AN E

  AN E13 órája

  "a Bogi meg ott van":DDD imádlak Zsolti!!

 39. Music Mafia

  Music Mafia13 órája

  amnesztiát Dancsó kap XD

 40. Éva Kovács

  Éva Kovács13 órája

  Gratulálok, kedves Zsolti! Nagyon élveztem a beszélgetést. Továbbra is figyelni foglak.

 41. Antalfi Krisztina

  Antalfi Krisztina13 órája

  Imádom Puzsért :D

 42. Music Mafia

  Music Mafia13 órája

  Hívd meg Schere Pétert, Alföldit, Nagy Ervint is pls

 43. Bálint Pál

  Bálint Pál14 órája

  A második másodpercben megsüketültem. Kösz.

 44. Timea Lizak

  Timea Lizak14 órája

  Szerintem egeszen visszafogta magat most a Puzser :D

 45. Máté Morovicz

  Máté Morovicz14 órája

  Amikor Puzsér Nyári Gábor képére azt mondta, hogy egy vakító erejű szellem a számára, egy igazán megható pillanat volt.

 46. Péter S

  Péter S14 órája

  Jó volt! Jók voltak a kérdések és érdekesek a válaszok.

 47. Noémi Bándi-Szabó

  Noémi Bándi-Szabó14 órája

  Tóth Gabi szerintem nem énekel jól, de Whitney Houston sem szerzett dalokat, "csak" jól, illetve szenzációsan énekelt.

 48. Andrea Legéndi

  Andrea Legéndi14 órája

  Értem én Norbi személyének tömeges savazását,meg azt is értem,hogy Norbi megnyilvánulása tömegeket tarolt le,de csak mert betalált! Nagyon betalált! Igen,azt is értem,hogy rosszul fogalmazott,nagyon rosszul, -jó,nem ő a legélesebb kés a fiókban,ezt is tudjuk-, de valljuk be : van igazság a mondandójában bőven !(Ffiak/nők katasztrófális alakot bírnak ölteni életkortól függetlenül!) Azt mondjuk már ezer éve értem,hogy Norbiékat utálni/szidni... sikk ma egész egyszerűen. Azt viszont sosem fogom megérteni,hogy miért nem lehet szó nélkül tovább menni olyan személy mellett akit nem kedvelünk,miért kell taglalni,hogy miért utálom,miért szar ő, és én netán miért vagyok jobb?! :) Miért kell taglalni,hogy kit ?miért? és hogyan ?utálok,ahelyett,hogy tudomást nem véve róla,tovább haladok. Egy szó jut az eszembe erről: Szánalom. Meglátásom szerint a kulcsszó: intelligencia ! Életkortól,testsúlytól függetlenül: intelligencia.

 49. Nikolett Czirók

  Nikolett Czirók14 órája

  Szerelmes vagyok Puzsérba, intelligencia felső fokon, iszom szavait! 😍

 50. Levente Kiss

  Levente Kiss14 órája

  Ez az ember egy zseni, egy igazi géniusz, tényleg olyan dimenziókban látja a világot, amelyre én magam egy átlag ember soha nem éreznék rá. Köszönjük a színvonalas tartalmat és a remek műsort!

 51. Csak Egy Komment

  Csak Egy Komment15 órája

  ByeAlexszel nem szeretnél videót?🙈

 52. Lulu Lanti

  Lulu Lanti15 órája

  Csak annyit tudok mondani hogy igen, legyen Puzsér Late Night Show, de a következő műsor pedig a Zshowtime Show, olyan minőségű színvonalat képviselsz, a kifejezésmód, a témák, a kérdések. Remek. Csak ennyit tudok mondani! Csak így tovább Zsolt, nagyon drukkolok neked!

 53. Anikó Mihalecz

  Anikó Mihalecz15 órája

  Amúgy én azt nem értem hogy szeretheti ennyi ember egyszerre a celebeket meg Puzsért IS :D

 54. Anikó Mihalecz

  Anikó Mihalecz15 órája

  Puzsér a feliratkozós-likeolós szövegnél milyen fejet vágott XD

 55. Sir Gom b'Oach music

  Sir Gom b'Oach music15 órája

  A videó nagyrészt a Dancsóról meg a Kajdiról szólt

 56. László Braskó

  László Braskó15 órája

  Téged nagyon szeretnének ám a sitten zsoltika.

 57. erika nemeth

  erika nemeth15 órája

  Puzser the quality!

 58. Lothbrok Ragnar

  Lothbrok Ragnar16 órája

  en ha jol emlékszem a tv2 kezdte az egészet a Megasztárban nem de

 59. wickedream8989

  wickedream898916 órája

  ha az RTL nek lenne esze - dobnának neki egy Late Night showt

 60. Mariann Lajkó

  Mariann Lajkó16 órája

  Ezt nem tudtam végig nézni 🙋😥😭

 61. Bomb

  Bomb16 órája

  Annyira szeretem mikor két értelmes ember beszélget! Hatalmas respect neked! Köszönöm, hogy létezel! 🙏😀 Még több ilyet! ❤ Szívesen látnám fajtalexet a kanapédon, szerintem neki is van egy jelensége és olyan életútja ami megérne egy videót! 😊

 62. Sandoz Sandoz

  Sandoz Sandoz16 órája

  😂

 63. Sandoz Sandoz

  Sandoz Sandoz16 órája

  Probal musor vezetoskodni a gyerik

 64. Simon Szadovszky

  Simon Szadovszky16 órája

  Én szívesen megnéznék egy Pumped Gabo beszélgetést

 65. Orosz Lénárt

  Orosz Lénárt16 órája

  Mekkora pillanat lehetett látni a kínzódat csövesként. Működött a karma. :) Azt hiszem, én a földre dobtam volna neki a pénzt egy köpés kíséretében.

 66. Izabela Šovanová

  Izabela Šovanová16 órája

  Puzsérbol csak egy vann 😉😂

 67. Balázs Timea

  Balázs Timea16 órája

  ByeAlex beszélgetést szívesen megnéznék

 68. Orosz Lénárt

  Orosz Lénárt16 órája

  Ne játsszátok már az agyatokat, hogy ti 13 évesen még ezt meg azt...! Több 50+ éves nőismerősöm elmondta, hogy 9-10 évesen már eszébe jutott a szex! :)

 69. Orosz Lénárt

  Orosz Lénárt17 órája

  Egy fasiszta diktatúrában ki a fene tesz úgy poénból, mintha meleg volna?? Aki az, az is inkább elbújik és fél, mert ebben a nyomorult országban csak gyűlölni lehet szabadon, szeretni nem!!!

 70. ZeNNN10000

  ZeNNN1000017 órája

  Zsolti! Zseniális húzás illetve választás volt Puzsért elhívni. nagyon méssz, így tovább!! 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

 71. Hanna Heller

  Hanna Heller17 órája

  Hát akkor nálam nagy a baj mert fogalmam nem volt ki az a nő😂

 72. Futurino Speecherino

  Futurino Speecherino17 órája

  Szerintem belül Robi is szégyenkezik, hogy szóba állt egy ilyen senkiházi büdös prolival:D

 73. Virovecz Éva

  Virovecz Éva17 órája

  Kov .lehetne Muller Peter Sziami:)

 74. szilvia szilágyi

  szilvia szilágyi17 órája

  nagyon nagy fazon ez Puzsér. ő egy igazi médiaszemélyiség...

 75. Csrill x

  Csrill x17 órája

  Zsótika, istenem, hogy is érthetnéd, miről beszél Puzsér a Ker.Tv.- t illetően, hiszen neked is a reklám adja a bevételt :P Puzserba csalódtam,h. leült ide de még mindig imàdom,bár csak felület kellett neki, semmi több, nehogy azt gondold h. miattad jött el. Nem alacsonyodna a te trash bulvár szintedre :p

 76. Virovecz Éva

  Virovecz Éva17 órája

  Ertelmes emberrel,tartalmas beszelgetes...

 77. eyesburningup

  eyesburningup17 órája

  Lehet Puzsért fikàzni, de teljesen igaza van a media gyalazatos viselkedesevel kapcsolatban. Ebben bar a tv2 az elen jar, azert a napokban teljesen kiakadtam, mikor Petics Kristof halala kapcsan a fokusz megkereste Opitz Barbit, akinek direkt a kamera elott arultak el, hogy nem a zenei munkassaga miatt kerestek meg, hanem versenytarsa halal miatt. Mikor megtudta, gyorsan razoomoltak, ahogy elkezdett sirni. Undorito.

 78. Peter Gregor

  Peter Gregor17 órája

  Ki szerint kellene kiknek ott lenni a listán? Mi alapján mondhatjuk, hogy valaki megérdemli, valaki nem érdemli meg a pénzt? Akik hiányoznak, azok pályáztak, de nem nyertek? Vagy nem is pályáztak? Én sem nyertem, de nem is pályáztam, de megérdemelném, mert tudok úgy énekelni, mint Győzike. Volt egy ilyen kritérium, hogy hogyan kell énekelni? Mert ha igen, akkor felejtsük el a könnyűzenét, menjünk a Zeneakadémiára és ott osztogassunk pénzt. Tudtommal ez egy olyan alap volt, amibe éveken át befizettek a tagok, most pedig lehetett pályázni.

 79. Darth Mester

  Darth Mester18 órája

  én Sebestyén Balázzsal megnéznék egy ilyet, bár neki az élete majdnem egy nyitott könyv, szóval nem tudom mi újat tudhatnánk meg tőle, de én azért szeretem őt hallgatni. Nagy képe van, az lehet, de viszont ő is egy rohadt értelmes ember.

 80. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs18 órája

  Hofi Géza büszke lenne rá! :) Minden szavával egyet lehet érteni. hu-gos.info/video/rqumoKbbno7Xonk.html

 81. Nikolett Szedő

  Nikolett Szedő18 órája

  Tisztelem Puzsért. Sajnos sokan nem értik mit es miről beszél. De ha az emberek jobbab mögé látnának, rájönnének, hogy akkora igazsagokat mond es nagyon inteligens ember. Tetszett a videó. Bírlak Zsolti ❤

 82. Jakó Judit

  Jakó Judit19 órája

  Számomra, eddig ez volt a legjobb videó. Örülök, hogy változatos emberekkel beszélgetsz! További sok sikert! 🙂

 83. Zoliqa

  Zoliqa19 órája

  Első clickbait tumbnail fotó a puzsiról

 84. DittyCat79

  DittyCat7919 órája

  Már harmadszor nézem, szóval valószínűleg tetszik. 💖

 85. Mariann Nagy

  Mariann Nagy19 órája

  Kovács Ákos énekest szívesen látnám azon a kanapén. 🙂

 86. Keserédes hullaszag

  Keserédes hullaszag19 órája

  Oké, hogy az elején megjeleníted a támogatóidat, reklámjaidat, de kifejezetten vicces volt, hogy nálam pont akkor szakította meg a műsort egy reklám, mikor Puzsér arról beszélt, hogy egy kereskedelmi csatorna - szabadon fogalmazva - ne terhelje a nézőit agymosó reklámokkal, hanem előfizetésből gyártsa a tartalmát. :D

 87. Zsófia Lakatos

  Zsófia Lakatos19 órája

  Huha...megvallom, én nagyon féltem ettől az interjúdtól, mert ki nem állhatom a puzséri őrjöngést és aggódtam, hogy le fog nyomni, mint az interjúztatóit általában... de nem! (Vagy csak sokat kellett vágni a videót 🤣) Annyira jól megoldottad, még mikor olyan vizekre is eveztél, amiben nem voltál annyira otthonos, az is mesterien ment! Nem vette el tőled a szót, sőt (még ha “ezzel a bulvárt is nyaldostátok”) kifejezetten jó volt, hogy meg tudtad villantani kicsit az emberi oldalát, hogy nem csak a szemléleteivel, de magával az emberrel is azonosulni 😊 imádom az egy kanapén videóidat, nagyon jól áll neked és szorítok, hogy az RTL-nél is lehessen ilyen műsorod 🤞❤️

 88. mercenaryntx

  mercenaryntx20 órája

  Az énekesekkel kapcsolatban Robi akár azt is felhozhatta volna példának, hogy egy jó énekes, aki mások dalát énekli, pontosan ugyanolyan, mint az a festő, aki mások képeit festi meg újra. Szép-szép, van vele munka, meg minden, de a kreativitás az valóban hiányzik.

 89. Zsófia Pintér

  Zsófia Pintér20 órája

  L alakú kanapé kéne, zavaró volt h nem szemben volt Veled Puzsér Róbert.

 90. Gabriella Udvardy

  Gabriella Udvardy20 órája

  Szia Zsolti. Köszönöm az élményt. Nagyon szeretem Puzsért. Ez az ember egy egyéniség és okos!!! Gabi-mami

 91. Altair Aquila

  Altair Aquila20 órája

  Igényes műsor, gratulálok. Kellemes meglepetés volt köszönöm, pedig egyáltalán nem számítottam erre. 👍

 92. Randomvideók TM

  Randomvideók TM21 órája

  Ez így eléggé gáz, hogy egyik szavaddal ütöd másikat... Kiállsz véleményt mondani, de jóformán nem is tudod hogy melyik oldalon állsz. Mindkettőröl mondasz pozitív és negatív dolgot, először egyetértesz az egyik munkásságával, aztán nem, először elismered a másik eredményeit, aztán azt mondod hogy nem érted mire veri magát...

 93. Pataki Petra

  Pataki Petra21 órája

  Én megnéznék egy Kiszel Tündés adást :D

 94. Valeesz

  Valeesz21 órája

  @ogselfix a srac,de felvallalni nem meri magat

 95. Bear Teddy

  Bear Teddy21 órája

  A Budapesti Robi lett volna a legjobb polgi. Most a fehérgyarmati Karigeriből lett 0rbi helytartója, könnyen elárulta a szavazóit hogy stadiont építsen.

 96. Andrea B.

  Andrea B.21 órája

  Zseniális volt ez a videó, viszont kérlek engedj meg Zsolti egy építő jellegű kritikát. Tudom tudom lakás meg közvetlen, baráti beszélgetés, de szerintem borzasztóan rontja az összképet, hogy zokniban vagy, nekem nagyon bántja a a többi profi elem mellett, túl nagy a kontraszt.

 97. Schlögl Gábor

  Schlögl Gábor21 órája

  Miről beszélnek? ki a faszom az a tót gabi??:-)

 98. Cl0selyL

  Cl0selyL21 órája

  Nem tudom hogy ki hogy van vele, de szerintem szánalmas, ahogy ócsárol valakit csak azért mert videókat tesz fel. Ennyire zavar, hogy nekik ebből jön a nézettségük? Nem tartom magam valami rosszindulatú embernek, vagy bármi, de ettől függetlenül verekedtem már... és? Ez most azt jelenti hogy szarul vagyok nevelve, vagy mivan? Oké, ha nem tetszik amit csinálnak jelentsd fel, de ne ócsárolj senkit, mert szánalmas.

 99. Adrienn Vas

  Adrienn Vas21 órája

  Nem szerettem a Puzsért, de egyébként mondott nagyon okos, és jó dolgokat. Szerintem kicsit túl kritikus, és én se értettem mindennel egyet amiről beszélt, de tény, hogy egyébként egy értelmes, kulturált, és emberi férfi, és van véleménye. A vélemény meg attól vélemény, hogy megoszló. Tetszett, érdekes volt. 😊

 100. MoNo MoNo

  MoNo MoNo21 órája

  14:03 "nem az agyaddal, hogy azt átmossák minden féle reklámokkal" erre bejött a reklám 😂😂❤️