Otherworld
Otherworld
Otherworld

Az Otherworld.hu 2008-ban jött létre és rá két évre (a HU-gos csatornánk magalkotásával) született meg a HU-gos csatorna.
Célunk olyan film-, videojáték- és hardver bemutatók elkészítése, ami mellőzi a felesleges szakmai sallangot, egyszerű, közérthető, emberi és az élményt helyezi előtérbe.
Minden bemutatónk élményalapú, nem szakmai szempontokat mérlegel, kizárólag az átadott élményt.

Megjegyzés
 1. Bassus16

  Bassus1618 perccel

  Nagyon szeretem ezt a Podcast-et. Rengeteg érdekes témát boncoltatok fel már és öröm volt hallgatni. Van amiben nem értettem egyet és van amiben igen. Örülök, hogy ti sem vagytok mindig ugyan azon a véleményen és nem féltek kimondani amit gondoltok. Remélem egyhamar nem lesz vége ennek a műsornak mert egyszerűen imádom. :) Sok sikert a továbbiakban is.

 2. Kristopher Csemer

  Kristopher Csemer43 perccel

  5:56 Miért van egy emberi koponya a szellőzőben ?! Igen...csak ezen akadtam ki. Egyébként sokak szerint halálunk után olyan a lelkünk alakja amilyennek megszoktuk. Ezért a ruha, ezért ugyan akkora, olyan a hangja és akár a cigaretta is. Mert ezt szokta meg míg élt. :D (Ahhh...imádom ezeket a régi videókat visszanézni, megszaladnak az emlékek.)

 3. mert ki rage-elek a világból

  mert ki rage-elek a világbólÓrája

  Olyan szar a film hogy nem meri betölteni a telóm! XD

 4. Strike

  StrikeÓrája

  Rádióról nem hallottak? Minden rendőrnek van rádiója, ahogy látható a filmben!!!

 5. József Tóth

  József Tóth2 órája

  Nálam az AVATAR verte ki a biztosítékot.Annyira hájpolták,reklámozták,hogy szó szerint meg utáltam.Egyszer néztem meg.Nem tartottam nagy durranásnak.

 6. axelightt kritiks

  axelightt kritiks2 órája

  A Tomb Raider még mindig egy kezes játék!

 7. Tagscherer Jr

  Tagscherer Jr3 órája

  Én kicsit sajnálom hogy nem sokak által pletykált Xbox Anaconda lett végül a nèv azert ez elég badass és egyedi név lett volna :)

 8. Magyar Dániel

  Magyar Dániel3 órája

  Végre valaki, aki nem isteníti-hozsannázza ezt a retket csak azért, mert a játékipar remegő térdkalácsokkal szeretett és tisztelt félistenének terméke na meg "mennyire egyedi már öcsém, végre nem egy szarfaszú COD HyperSuper Turbo Warfare". De tudjuk, aki szidni meri, az nem érti a Death Stranding-et, mi csirkefarhátas, melegítőgatyánkban turkálós tahó kádárprolik a magunk hat elemijével képtelenek vagyunk felfogni ennek az intellektuális "remekműnek" a mélységeit. Azt is tudjuk, hogy aki szereti ezt az alkotást, annak minimum három summa cum laude PhD-diplomája van, az egyik agyneurológia lehetőleg. Ja, és álmukban deriválnak. Szabadidejükben pedig mandarin nyelvű ősi iratokat fordítanak óhéberre. Ezeknek a nagyságoknak a körömpiszkáig nem érhetünk fel mi, egyszerű szardarabok. Az egyetlen "játék" valaha, amit nemhogy bőven elég YT-gameplayek formájában megnéznem, de egyenesen még az is sok. A Death Stranding minden, csak nem játék. Zoly ezzel a videóval nyerte vissza a bizalmamat. :D

 9. Tancoshedi

  Tancoshedi4 órája

  én nagyon szeretek gorefest közben enni, csak én vagyok ezzel így? xd

 10. Tancoshedi

  Tancoshedi4 órája

  Csak én szeretek gorefest közben enni?

 11. Botond Kunos

  Botond Kunos5 órája

  A következő lehetne az Elden Ring.

 12. New N Oldschool

  New N Oldschool5 órája

  Én személy szerint szeretem a háborús filmeket, de ezen eluntam magamat, nem fogon fikázni, mert elismerem, csak nekem a folyamatos kameramozgás már bántotta a szememet

 13. 益簡迎大 S l o t h

  益簡迎大 S l o t h6 órája

  Nekem csak az a baj a filmel,hogy nem McQueen nyeri meg a versenyt hanem Cruz.

 14. Csaba Balogh

  Csaba Balogh6 órája

  Na végre, erre a videóra vártam már egy hónapja 🙂

 15. Zs85 H

  Zs85 H6 órája

  Breath of the Wild 2 pro-contrát nem szeretnétek ?

 16. Piszriváj

  Piszriváj7 órája

  Karakteresebb a fejed ezekkel az ősz színekkel. :D

 17. nomad

  nomad7 órája

  Az a csuklovagdosáshoz szőnyegvágo reklám mi az isten fasza volt?

 18. Latte Hollow

  Latte Hollow7 órája

  Imádom ezt a filmet. <3 Halloween esti kötelező darab. :D

 19. DK Dropper

  DK Dropper8 órája

  itt nincs korona virus 8:49

 20. Kavasaki Ninja

  Kavasaki Ninja9 órája

  Amikor előző szünetben megtudom hogy témazárót írunk földrajzból.

 21. I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand

  I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand9 órája

  A kezdéssel kapcsolatban: én vodként hallgatom ezt is sokszor. Szóval a kezdés nem zavar annyira xD ha pedig késve érkezek vissza szoktam hallgatni az elejét. - Élménytábor: ez felnőttes hozzáállás 👍, az éven úgysincs rá pénzem előre láthatólag 😅 - ProCon: itt is leírom hogy rohadt jó ötlet, csináljátok! - Korona: plusz a kínaiak alapvetően szeretnek köpködni ezt sehol sem olvastam vele kapcsolatban, pedig szerintem segített a terjedésében.

 22. nomad

  nomad11 órája

  Asszem mase fürdök😁

 23. nomad

  nomad11 órája

  Anyira retardált humorod van kingston.komolyan abszolult nem érdekelt soha a horror és a gorfest kategoria viszont a te előadásmodod és az idiota humorod függöjévé tett a gorfestnek

 24. Zoltan S

  Zoltan S12 órája

  Allandoan lemaradozol! Csuszik,kesik, elmarad..

 25. János Borbély

  János Borbély15 órája

  Örülök a kicsi zöld gondolat megjelenésének a véleményedben. (gyűjtői példányhoz kapott "kütyük" hasznossága, Kínai gyártás visszaesésének jótékony hatásai)

 26. nomad

  nomad17 órája

  A dibukk egy olyan démoni entitás amit kiüznek egy a dèmon altal megszalt emberböl és egy mágiával átitattot ládába zárják.amikor a démont kiüzik az rendelkezik a megszállt személy entitasával gondolkodasmodjával személyiségével.azért dárják ladába mivel elpusztitani nem lehet a dibukot csak börtönbe zarni erre valo a doboz.amikor a zart dobozt valaki ujra kinyitja kiengedi a dibukot és a kinyitoját szallja meg a dibukk ijenkor az esetek nagy részében a magszallot személy első dolga elpusztitani az addig börtönként fungcionalo dobozt hogy oda ujra be ne lehessen zárni.épp emiadt nemis érten hogy a kiscsaj miért dumalt a dobozzal miért nem égete el azonnal és miért ölt a doboz 2x is hisz a doboznak épp az a fungcioja hogy a dibukk ne arthason senkinek igy a doboz csakugy nemis tud ölni.egyébként a filmbe egész faszán megcsinálták magat a lényt majdnem igy néz ki....majdnem.emellet a film legendája is kicsit mondhatni alaptalan.összesen 10db dybbuk létezik és mind jeruzsálemben és az ottani vallási vezetök igen keményen örzik hisz az entitáns ami benne van az nem gyerekjáték.emellet ezeknek a dobozoknak az egyik ismérve hogy ugy vannak lezárva hogy azt ne lehessen kinyitni.igy az az állitolagos borosdobozt én nem mondanám dybbuk doboznak hisz három ajto van rajta zár egy szállse.viszont azok a tárgyak amik a legendában szereplő dobozban vannak a borospohár a száritott rozsa és a többi az ördögüzés kellékei azazz ezek a tárgyak a dibuk dobozba zárásához szükséges eszközök.mint egy szerszámos láda.azt azért tudni kell hogy egyegy ördögüzés kicsitse ojan mint a filmakben ezerszer durvább olyan energiák szabadulnak fel ijenkor amit felfogni is nehéz nemhogy tulélni 50m es körzetben kiható maghasadáshoz hasonlito energiát képzelj el aminek a hatására épületek szakadnak szet tárgyak repkednek a levekö felforr a fémek felizzanak az emberek belehalnak ha nincsenek levédve ezekkel az energiakal a rabby által használt "szerszámok"teljesen átitatodnak.mint a fehér papir a fekete tintátol.a tárgyak pedig évezredekig magukban tartják ezt az energiát mindha radioaktivitás lenne.aki ezekel a tárgyakkal érintkezik arra az az energia hatással van.eleinte fojamatos félelem érzetben mutatkozik meg idövel fejfájás hányinger hányás halucinálcio fojamatos pánikrohamok formájában mutatkozik meg később személyiség torzulast és emlékezet kiesést okoz és még csak birtokoljuk a tárgyat.fontos kiemelni hogy mindehez birtokolni kell a tárgyakat.mit jelent?ha pl egy boltban van és megfogod kinyitod nézegeted semmi nem fog történni.amint valamidet érte adod fizetsz érte a tárgy a tulajdonodá válik és innenstöl lesz hatással rád.érdekes hogy ezt maga a film jol bemutatta.fu gec mekkora regényt irtam igy hirtelen amit valszeg a kutya se fog elolvasni.de ha te mégis elolvastad hagy egy 👍 köszi.remélem tetszett a story

 27. nomad

  nomad18 órája

  Nos az hogy mit szolnank ahoz ha a média szembejönne velünk az utszán a mindennapok során.engedd meg hogy megválaszoljam.en egy igen komolyan elszeparált életet élő ember vagyok tanyán élek saját vállalkozásom van nem nézek tv rádiot se hallgatok esténként nézek telefonon youtub ot filmet mikor mit baromiritkán vagyok emberik közt 2 havonta 1x a tv t épp a belölle arrado mocsok miadt mellöztem az életemböl és youtubon is igyekszem megválogatni a fogyasztando tartalmat hogy annak fogyasztása számomra hasznos legyen és ne butitson.mivel kézmüves vagyok általában ebben a témában is fogyasztok tartalmat viszont még néha igyis belefutok olyan bagukat yuotubernek nevezett személyekbe akik tartalma visszaidézi az annó futott big brother-valovilág stb tv s tartalmakat.gondolok itt a köcsögre akinek van anyi esze hogy bepanirozzon és olajba kisüssön egy tabletet de anyi esze már nem volt hogy a panirozast helyesen csinálja.és minap mikor épp az elkészült ijaimat szállitottam le az ijaszboltba eladni épp ez a gyökér jött szembe velem az utszán ahogy épp kamerába pofázott mögötte fiatal tizenéves fiuk és lányok zombi hordája követte mert épp olyan találkozo volt (youtuber simogato) abban a pillanatban kedvem lett volna helyben tesztlövést leadni valameik ijamal csak hogy fogyon az otvar tartalom erről a platformrol.az az allitas hogy mi lenne ha a média a mindennapok részét képezi megválaszolom.nézz ki az ablakon és látsd meg az emberbőrbe bujt birkakat az utszákon

 28. BattleAudioRecords

  BattleAudioRecords21 órája

  Bárcsak lennének manapság olyan játékok, mint annak idején a 3. rész volt. :/

 29. Beta880408

  Beta88040822 órája

  Tetszik nagyon az otherworld ahogy mindig ... am Te vagy barki megtudja mondani h igen EZEN A PIACON alakult ki a virus ? vagy innen indult ? igen lattam kutyak kigyok stb ... de azt nekem senki ne mondja h a kinaiak akik kb a civilizaciok kezdete ota ezt eszik es soha gondjuk nem volt ...Szerintem az egesz felfujt propaganda ahogyy a Zyka vagy a West nile ....

 30. Levente Nagy

  Levente Nagy22 órája

  Pedig én bírtam a "Na persze!"-t :)

 31. Ragga Papa

  Ragga Papa23 órája

  Aki szereti a gears trilógiát, annak nagyon fog tetszeni. Én ámulva mentem át haverral az akciókon, most pedig egyedül is végig vágom magam a sáskákon 😊😁

 32. LexMadafaka

  LexMadafaka23 órája

  Öregem 48 perc? Ez jobb, mint a szex xD

 33. Magyar V0kCs

  Magyar V0kCs23 órája

  Most veszem észre hogy a sötétbőrü csaj játszot a jexi a túl okso telefon-ba

 34. Ákos Horváth

  Ákos Horváth23 órája

  Én már nagyon sok hónapja, éve játszom és a végére értem...... Borzasztóan szomorú vagyok..... Valami hasonló játékot tudtok?

 35. Gabó

  GabóNapja

  Big L volt a boss xd

 36. Alex Kovacs

  Alex KovacsNapja

  Láttam már

 37. axon199

  axon199Napja

  Fél kingsman benne szerepel xd

 38. RAPT playing

  RAPT playingNapja

  szerintem ez nem hasonlít annyira a horrorhoz kivéve a vér de sima filmnek elég klassz lett

 39. Gyula Olah

  Gyula OlahNapja

  Budos gyoker

 40. Ádam Papp

  Ádam PappNapja

  Úristen ez a szinkron,már itt az elején elviselhetetlen!!!Amikor 40 évesen akarsz tinilányt szinkronizálni....

 41. Bálint Csanády

  Bálint CsanádyNapja

  A nagyobb pontosság gondolom arra utal, hogy a lebegőpontos számításoknál később kerekít. És igen ezt nem a szoftver befolyásolja. Vagy úgy számolsz ahogy a kártya diktálja, vagy lassan.

 42. X5 Király

  X5 KirályNapja

  Akkor kapcsoltam el,mikor eltradeoltad a csavart. Eleg nagy hulyesegeket mondasz amugy.

 43. màtè Radits

  màtè RaditsNapja

  A világ legjobb játéka a GTA

 44. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕNapja

  🔥🔥 1:22 🧡❣ 👇👇👇👇🔥

 45. GamerPajti

  GamerPajtiNapja

  "Hmm olyan divat talan :D"🤣🤣

 46. PREDATOR MAN

  PREDATOR MANNapja

  A sherif a kedvencem

 47. Ariel Tetlák

  Ariel TetlákNapja

  Fejvadásznak ált volt katonák, szemben a lánnyal aki rezervátumban nőtt fel. Katonák akik emberek ölésére kaptak kiképzést, és csapdák elkerülésére, a lány pedig megtanult a rezervátumban mondjuk apróvadak elejtésére szolgáló csapdákat készíteni esetleg, + hidegvérrel gyilkol mert a rezervátumok annyira elszeparált közösségek, hogy ott minden nap az életedért kell küzdeni.

 48. Rift Fire

  Rift FireNapja

  2:50Törtènelem felelès!xd

 49. Louis Kelemen

  Louis KelemenNapja

  Én már az előzetesnél éreztem hogy valami Lovecraft/Cthulhu dolog lesz a főszörny xD

 50. dzsedaaj

  dzsedaajNapja

  jó ez a formátum, tetszik! köszi szépen!

 51. Laci Scheitz

  Laci ScheitzNapja

  A videó tartalmilag korrekt, de engem kicsit zavart a számok bevágása. Adott egy tök jó kép és hanganyag, amit feldarabolnak a néma kék, ill. piros hátterű számok. Engem ez minduntalan kizökkentett az élményből. Ha a számok a videó folyamatában jelennének meg 1-2 másodpercre, az szerintem nem törné meg a videó lendületét. Sőt, szerintem számok sem kellenének, ugyanolyan jó (ha nem még jobb) lenne az egész videó egyben, megszakítások nélkül... Szerintem. Amúgy nagyon jó a csatorna. 👊👏👍

 52. Máté Bakos

  Máté BakosNapja

  Köszi. Jó lett. 🙂

 53. Goldberg Bill

  Goldberg BillNapja

  Mondjon bárki bármit ez a film gyenge volt...csak a média kapta fel... unalmas és vontatott, és ne jöjjön senki a drámai értékkel mert nincs benne... én igencsak szeretem a mély tartalmú és gondolkodtató filmeket, egy ilyen filmmel szemben pedig alap elvárás lehet hogy át tudja adni azt amit be akar mutatni, de lehetetlen volt azonosulni vele, ez a folyamatos kamerakép igencsak a díszlet és a hangulat rovására ment... egyszer megnéztem többet nem fogom, kiszámítható és sablonos film...

 54. sajtossanders

  sajtossandersNapja

  Az elején az Imperium Galactica 2 menuzeneje szólt? :D

 55. dr. merasmus

  dr. merasmusNapja

  Ez olyan mint az a film amiben senki sem volt szimpatikus. Kár hogy elfelejtettem a a címét.

 56. Zidzsi

  ZidzsiNapja

  Gore.. Meg gore... Arghhhh

 57. smokiii1

  smokiii1Napja

  Én ugyan nagyon későn ugrottam bele a Halo franchise-ba, talán ezért tartom a 4. és 5. részt a legjobbnak és ezért sem értem a mai napig miért nézi le mindenki ennyire a 343 játékait. Az első rész jó kis old school lövölde volt, de a MCC-ben már a felújítás ellenére is érződött hogy nagyon kiöregedett, a 2. rész hiába szebb volt a 3.-nál is szerintem dög unalmas volt, a 3. volt amit már kicsit jobban élveztem és megalapozta a kedvem hogy folytassam a szériát, a 4-5 pedig szerintem az egyik legjobb fps xbox one-on.

 58. Kemboy

  KemboyNapja

  Oszt eljutnak?

 59. Darth Vader

  Darth VaderNapja

  7:35-nél amúgy miért mi más fontosabb a sörnél?

 60. István Kovács

  István KovácsNapja

  5:22 Stohl be-Stohlozva.

 61. Gyula Vajda

  Gyula VajdaNapja

  Tetszik ez az uj sorozat!!! Csak igy tovabb!

 62. Katalin Vörös

  Katalin VörösNapja

  43:01-nél Michael Myers utánzatot mond...nekem inkább Jason-nek tűnik a fegyverből kiindulva...javítsatok ki ha tévedek 🤔🤔

 63. László Varju

  László VarjuNapja

  Én nagyon szeretem a Guardianst, de az eddig látottaktól nem kaptam agyfasz. Főleg az új konzol leleplezéskor voltak kiábrándítóan gagyik a robbanások, de a PUBG-sen pattogó jármű sem azt mutatta, hogy itt most valami hűde fejlett cucc érkezik.

 64. Valentin Papista

  Valentin Papista2 napja

  Less Sority Row2

 65. Ármin Pap

  Ármin Pap2 napja

  Nekem nagyon tetszik az ezért volt szar sorozat de pont ennek apropóján merült fel bennem hogy miért nincs ezért volt jó sorozat pl erről a filmről. Én mindenestre nagyon örülnék neki.

 66. Tök Mind1

  Tök Mind12 napja

  PC-re lehet tudni h mikor jön? A halo sorozatot követve utolsónak?

 67. sierra 117

  sierra 1172 napja

  szuper lett! orulok Zoli h foglalkozol a halo-val, es a szavaidbol ugy erzem egyre jobban erdekel teged is ez a remek franchise!

 68. Geret

  Geret2 napja

  hihetetlen menyire szuperek ezek a Pro/Con videók Zoly te úgy kitettél magadért hogy az állam le eset remélem minél több ilyen videó lesz a jövőben :D

 69. Márton Pajer

  Márton Pajer2 napja

  Ah, két legjobban várt játék számomra <3 Cyberpunk és Halo

 70. mindenes liza

  mindenes liza2 napja

  Nem csinálsz egy videot a Stay Alive böl az egy horror film

 71. Krisztián Kovács

  Krisztián Kovács2 napja

  Eszméletlen jó ez az új anyag Zoly , imádtam ezt is ahogy az előzőt , rendesen megleptél vele mikor vége lett. Nah következőnek jöhet ,hogy miért féljünk a Last Of Us 2-től vagy az Avangers-töl :D

 72. Negativman01

  Negativman012 napja

  Halo, Gears, Forza, a három húzócím az X-boxnak és a 3 cím ami engem a legkevésbé hoz lázba az egész videojáték piacon. Egyszerűen annyira semmit nem érzek ha látom valamelyiket hogy el nem hiszi senki! Bár a Forza Horizon 4 az egész jó ha nem unnám meg az autós játékokat 10 perc után, és ezek azok az okok amik miatt sose fogok X-boxot venni.

 73. pp channel

  pp channel2 napja

  Ez egy igazi szopatórium

 74. István Kovács

  István Kovács2 napja

  Létezik baszki. A szenilis videotékás néni mesélt nekem egyszer erről a filmről, és hogy elfelejtette a címét, de azt hittem hogy félrebeszél. Lenyűgöző.

 75. Pufiadagaddt

  Pufiadagaddt2 napja

  Maga a film jó, csak sok benne a hülyeség. Például a legnagyobb problémám az a németekkel volt akiket nagyon rosszul ábrázoltak. Mindegyik úgy viselkedett mint aki életébe először fog fegyvert. Az a másik hogy amikor párbajoznak a némettel akkor: 1. A német katona hogy nem tudja lelőni a főszereplőt 2. Amikor meglövi a német és leesik a lépcsőre akkor hol volt a seb amikor felébred?

 76. máté bata

  máté bata2 napja

  Régen éltem haltam a halo-ért, de úgy vagyok vele hogy inkább a DOOM Eternal-t várom és veszem meg. Már elszállt a rózsaszín köd, nem érdekel annyira. Meg a halo 5 hát lehet hogy túlzok de szerintem borzasztó. Sok elvárásom lesz ezzel a játékkal.

 77. Áron Szabó

  Áron Szabó2 napja

  Ow! Ti mit gondoltok a StarCraft Ghost kiszivárogtatott részeiről?

 78. Levente Korondán

  Levente Korondán2 napja

  Egy ilyen jöhetne az elden ringről is

 79. Joó Krisztián

  Joó Krisztián2 napja

  Sziasztok, szerintem ezt sokan rossz szemszögből nézitek. Azt, hogy egy játék megjelenik a jelenlegi generációra, az semmit sem vesz el a következő generáció utáni érdeklődésből illetve az esetleges vásárlási szándékból, főleg abban a tudatban, hogy ha később mégis megveszed a NEXT GEN XBOX-ot akkor a már megvásárolt MICROSOFT exclusive játékok automatikusan kapnak egy update-et illetve a cyberpunk 2077 is megkapja a szebb látványért meg a stabilabb játékmenetért! Nem beszélve azt, hogy csak belépsz az új XBOX-ba a profiloddal, és az összes eddigi játékod azonnal elérhető az összes eddigi kiegészítővel együtt!!! Én nagyon szeretném, hogy sikeresebb legyen ebben a generációban az MS!!! :) Tisztelettel: Joó Krisztián Pécs.

 80. Haseo

  Haseo2 napja

  Az van, hogy szerintem ez a Pro and Contra ötlet sokkal jobb ebben az előadásmódban, mint kb bármi új amit a gorefest óta kitaláltatok Kedves Kratos!

 81. Milán Palkovics

  Milán Palkovics2 napja

  Részemről a Halo semmit nem jelentett. De a videó ami róla szólt tetszett. Szép munka. Bár a jó fps-ek hiányával nem értek egyet. A Cod nem tűnt rossznak sztori szerint. (játszani nem volt alkalmam vele) a Wolfensteinnek se voltak rosszak sztoriban, igaz játék menetben az utóbbiak felejthetőek. Sci-fiben meg a Starcraft-tal elvagyok.

 82. Dániel Hujber

  Dániel Hujber2 napja

  A következő a psychonauts 2 legyen

 83. Zoltán Urbin

  Zoltán Urbin2 napja

  Lehet csak nem láttam valamit vagy ki lett vágva, de a motoros "baleset" után érkező autós hogy nem kapott defektet?

 84. Marcell Mühl

  Marcell Mühl2 napja

  38:29 előtti jelenetben egy szó sem esett az anyjáról

 85. NikoN

  NikoN2 napja

  Pro contra ide vagy ode engem valahogy sose tudod behuzni a HALO. Mondom ezt úgy, hogy mindegyik részét ki toltam egyedül vagy coopba. Lehet a scifis mi volta véget (a star wars is hasonló cipőben van nálam). Nekem inkább az ilyen Deus Ex féle scifi ami talán egy picit földhöz ragadtabb tetszik. Vagy csak szimplán velem van a gond.

 86. Hellblade

  Hellblade2 napja

  Maximum, jó esetbe lesz belőle egy Destiny szerű looter shooter, karakterszerkesztővel..bár erre is kevés az esély, hála Cheaf nek.. Szerintem nagyon unalmas már ez a játék, mindegyik része egyforma, ráférne valami megújulás..akár ez a Destiny-södés is..vagy valami.. :D

 87. Jason

  Jason2 napja

  Belegondolva tényleg nincsenek már "jó" fps játékok! Bioshock infinite volt az utolsó nagy cím amire emlékszek

 88. Balázs Molnár

  Balázs Molnár2 napja

  Szép munka! Nagyon minőségi videó lett. Egy Half Life: Alyx videót nagyon el tudnék képzelni ilyen stílusban.

 89. Dániel Olcsvári

  Dániel Olcsvári2 napja

  Minőségi content, mint mindig. A következő lehetne a Ghost of Tsushima.

 90. Xaels

  Xaels2 napja

  Azért a Wolfenstein vagy a Dishonored széria nem volt rossz, de a kisebbeket elővéve szerintem a Shadow Warrior-oknak is egész jó története volt és bár a DOOM-ot nem ezért szeretjük de szerintem azért az sem kifejezetten rossz. CODMW sztori is jó volt, a Killzone Shadowfall sem rossz.

 91. Gulácsi Péter

  Gulácsi Péter2 napja

  Elég szomorú, hogy current gen konzolokra is kijön. :(

 92. Gulácsi Péter

  Gulácsi Péter2 napja

  Hú ez nagyon rossz film volt, angolul láttam még, de így is büntetés volt.

 93. Tamás Bartos

  Tamás Bartos2 napja

  Xbox one slimre is megjelenik??

 94. István Kovács

  István Kovács2 napja

  És ez a retek még DVD-n is megvan nekem valamiért. lol

 95. Anna Kis

  Anna Kis2 napja

  Ezt a filmet rengetegszer láttam régen szó szerint vagy 20szor megnéztem dvd lejátszón szóval kb minden egyes kepkockara emlekszek és egykét rész nem volt benne amit most itt láttam Ez hogy lehetséges?

 96. László 02

  László 022 napja

  a videó elejéről szabyest jutott eszembe ő is évekkel ezelőtt nagyon híres volt de egy ballépés miatt bohócot csinált magából és már senki nem kíváncsi rá

 97. Jani SIr

  Jani SIr2 napja

  A Witcher játékmenete elég béna volt, és egy FPS játéknál meg nagyon el kell találni a lövöldét, különben értékelhetetlen. *köhög* Outer Worlds

 98. É N

  É N2 napja

  5:09 a srác keze

 99. #RANDOMGANG

  #RANDOMGANG2 napja

  happy and kicsit másképp :P

 100. Gergő HUN

  Gergő HUN2 napja

  Szia Kinson! Nagyon megnéznék egy Végső Állomás Gorefestet, azt pont a Gore-ról szól, meg még röhögni is lehet pár részen, szerintem az egyik részről csinálhatnál egy Gorefest epizódot!