Garázsmenet
Garázsmenet
Garázsmenet

Van egy Podcastunk!! A Garázsmenet egy rumlis, retró garázsban kialakított Podcast Végh Dóri és Pásztor Martin szereplésével, akik őket foglalkozó dolgokról cseverésznek: aktualitásokról, kapcsolatokról, régi sztorikról és mindenféle egyébről. Heti rendszerességgel, szombatonként kerül ki új adás, gyakran különleges vendégekkel. Viccesek és értelmesek is, bár ezt külső forrás nem erősítette még meg. Iratkozz fel, és döntsd el magad!

Megjegyzés
 1. Petra Bóta

  Petra Bóta5 órája

  Nem is vágtam, hogy ilyen magasak vagytok, én mindkettőtökre felnéznék XD a 166 centimmel

 2. Nagy Béla

  Nagy Béla6 órája

  Sok sikert a jövőben! :)

 3. lilien lamos

  lilien lamos12 órája

  szülinapomonom házasodtak volna össze)

 4. Dia Cs.

  Dia Cs.Napja

  Sziasztok! Egy ötlet azzal kapcsolatban ami felmerült bennetek is a 8 órás irodai munka VS. tanulás kapcsán: meghívhatnatok Steigervald Krisztiánt a 6generacio-tol. Fantasztikusan beszél a különböző generációk együttéléserol és munkahelyi kultura változásárol a Y Z generáció szemszögéből. Szerintem nagyon hasznos lenne és Ő egy igazán szórakoztató ember.

 5. Sleepy Kitty

  Sleepy KittyNapja

  Fix szponzora a csatornának: Budapesti Közlekedési Központ

 6. Hespiota

  HespiotaNapja

  Wow. A felkapottak között találtam rátok, hát nagyon tetszett ez a videó. Tetszik, hogy milyen kendőzetlen őszínteséggel beszéltek a mentális betegségekről, a HU-gos-csatorna, mint vállalkozás részéről, stb.-ről.:D Talán a legőszintébb videó, amit idén láttam. Az plusz, hogy Szegeden tanultok. :P Ment a feliratkozás!

 7. Nagy Olivér

  Nagy OlivérNapja

  Ez nem a Piroska és a farkas, hanem a Jancsi és Juliska és a farkas......................HAMM.......!!!

 8. Nagy Olivér

  Nagy OlivérNapja

  Most nem is emlékszem pontosan, hogy mit is mondtatok, legközelebb kit fogtok meghívni, Rákosit, vagy Dolfit, segítsetek..................................!! Egy ilyen magyargyűlölő miért beszélhet magyarul, hogy a világ legválasztékosabb nyelvén szídhasson minket ? Meg kéne tiltani neki !!

 9. I'm Yuzsi

  I'm YuzsiNapja

  Hallgatom hogy Dori beszél az elf társi pontokrol fel veszem maxra mert kurva halk. Ere a fiú bele hajol a mikrofonba és a füllemel végeztek

 10. Dózsa Milán

  Dózsa MilánNapja

  Sziasztok.. ugye említettétek hogy jártok pszichológushoz és esetleg lehetne egy rész a pszichológushoz járásról, hogy miben haladtatok előre (de persze csak ha nem tolakodó az "ötlet")

 11. Mihaly Kiraly

  Mihaly KiralyNapja

  Az ember az agya 100% felhasznalja csak 10% -12.. mindenkinel valtozo ami a gondolkodashoz hasznal

 12. Gréta Kerekes

  Gréta KerekesNapja

  A 9 11el kapcsolatban, egy régi mesében, nem tudom, pontosan a mese nevét, látható volt egy háttér plakát, amin az állt, h COMING SOON 9.11. Es azthiszem 2 torony is látható volt rajta. Ezt a mesét az 1900-as években adták le.

 13. ASDI FASI

  ASDI FASI2 napja

  Last project AZ uttos lil g nem hiteles

 14. Dorka Hervai

  Dorka Hervai2 napja

  első garázsmenetem, de deffo nem az utolsó

 15. János Andriska

  János Andriska2 napja

  Szerintem káromkodjon nyugodtan ha nem csak a pénzért csináljátok. Adja magát. A csatornáknak első sorban nem a pénzről kellene szólniuk szerintem főleg akkor nem ha nézhető tartalmat szeretnénk hozzá adni az egészhez. :)

 16. unicorncatgirl

  unicorncatgirl2 napja

  Ez itt Dücsi aki zenét hallgat és csak zabál

 17. Tokody Tímea

  Tokody Tímea2 napja

  Fiatalok, ennyire félelmetes a felnőtté válás??? Miért??

 18. Tokody Tímea

  Tokody Tímea2 napja

  Lemaradtam valamiről? Martinnak tetszik a Dóri? " nőlnék valamit a szemedben, ha adnék egy dedikált példányt?" woow. 😀🤗🤭

 19. Nagy Erno

  Nagy Erno3 napja

  Amugy fingtam valaki erzi?

 20. Nagy Erno

  Nagy Erno3 napja

  muthafukar

 21. Milán Fekete

  Milán Fekete3 napja

  Akinek sok a pattanasa annak azt ajanlom h ne igyon tejet. Az nagyon hatasos

 22. varzsha2

  varzsha23 napja

  "Nem a pénz miatt jöttem vissza", de dolgozzanak a szegények... igaz? Gondolom ha nem a pénzért csinálod "ezt", akkor a sok valódi követő sem a szponzoroknak gyűlik hanem a szeretetük kell... mert itt itt többen szeretnek mint otthon... És a naív kis szeretetükből ... "most nem a pénzért, de ha így is meg lehet élni...." És tükörbe tudtok nézni..

 23. varzsha2

  varzsha23 napja

  Segítsetek összerakni a dolgokat! Ez az okos lány videózni akart de mivel nincs mit mondania szponzor céget keres (nem a pénzért) amelyik úgy leterheli hogy konkrétan nem emlékszik a nyarára... ill. határidős videókkal presszionálja... amiből egy fiú a való életből és a családja valójában segített kibillleni... aki ezért megharagszik rájuk! Inkább itt erőlködik és majd olyan szponzort keres aki nem mondja meg mit hogyan csináljon.. Jézusom de sajnállak titeket

 24. varzsha2

  varzsha23 napja

  Ajj Ajj Milyen cím ez??? Nincsen hajóóóóm!!! Politika-mentesen elhívtok egy milliárdos alja politikust... beédesgetni a követőiteknek... Vagy Ti sem tudjátok ki ez, de ha tudjátok ez mindenképp félrevezető Gyurcsány PROMO videó!!.. Vagy meg lettetek keresve és hazudtok... Innentől csak lefelé lesz... morálisan legalábbis Önmagatokkal szemben...

 25. Laura

  Laura3 napja

  imadlak titeket de félreírtátok a címet (jövőbeli)

 26. Toldi Dorottya

  Toldi Dorottya3 napja

  Huh... Szóval... Ez egy csodálatos adás lett. Sokkal személyesebb és mélyebb (legalábbis nekem... nemtudom miért... ne kérdezd...) És most úgy érzem ez egy új gondolatokkal és energiával teli új korszak lehet a garázsmenet "életében" (lehet hogy csak a malacka miatt akit egyépként elnevezhetnétek de nem vagyok túl fantáziadús szóval ezt meghagyom a többi nézőre). Naszóval ott tartottam hogy fantasztikusak vagytok. Egyszerűen imádom ahogy "krindzseltek" és poénkodtok és egyszerűen önmagatok vagytok. Igen asszem most ennyi... Ez elég összevissza de mindegy... Sziasztok... Csak így tovább!

 27. varzsha2

  varzsha23 napja

  24:20 nál már... Tehát a kérdéses út ábrázolása (ha hibásan is egyenes vonalban) ill. a "magyarázat" két különböző térképen van illusztrálva. Így nehéz.. De aki ezen útvonalon repül annak javarészt szárazföld felett kellene repülnie, nem az óceán felett! Arra ki sem térnék, hogy a menetidő különbség 3 óra attól függően hogy honnan indul a gép. (ha forog a föld ugyebár). A lapos-földön elvileg ugyanannyi időre lenne szükség.. Bár egy meggyőződésest nem a tények érdekelnek hanem a hite! A motiváció: PÉNZ! (eladott könyvek pl.)

 28. varzsha2

  varzsha23 napja

  32:35 -nél senki nem fizet?

 29. k_a_r_ii_ 8

  k_a_r_ii_ 84 napja

  "HU-gos híradó még nincs" ha még nincs, miért nem csináltok ti? 😯

 30. Fruzsi Borbás

  Fruzsi Borbás4 napja

  Amúgy ha ilyen adást csináltok komolyabb témákrol vagy hasonlókról ahol mungyuk tényleg több ember véleménye is érdekes lehet egy egy temába kapcsolatba pl: most youtube-al kapcsolatba ti máshogy láttok kb. mindent mert benne vagytok a dologbe de, ha valami tök random embert behívtok igy néha melétek akár barátokat akár nézőket vagy bárkit akkor szerintem feldobna a dolgokat témával kapcsolatba..... Egyébként még ugy is gonolom hogy bészeltek a levegőről eljön veletek egy szakértő ebben a témába vagy hasonlok( ez most tök random) magyaran azt akarom mondani mi lenne ha nem csak youtuberek lennének akikel általaba tudjatok miről beszéltek hanem mások is akki az adott temával kapcsolatba értik a dolgukat vagy csak egy kivül állo szemlélete is jó lenne a témába.. Remélem értitek mit szeretnék mondani 😅

 31. georg kaplan

  georg kaplan4 napja

  Aljas, hazug, kommunista, hazaáruló, gyurcsány dobrev. ......undoritó !!!!!

 32. Ferenc Ramberger

  Ferenc Ramberger4 napja

  250ft vagy elmegyek a garázsmenetbe. Válassz

 33. Krisztina

  Krisztina4 napja

  Dóri: ,,utálom azokat az embereket, akik kijelentik, hogy a 8 óra irodai munka nem nekik való” Plaura pár adással ezelőtt: ,,az irodai munka nem nekem való” 🙃

 34. Alföldi Lány

  Alföldi Lány4 napja

  Az az egér amúgy patkány! :D A patkány éve van jelenleg... Cuki vagy Dóri, jót mosolyogtam!

 35. Zsuzsi Zahuczki

  Zsuzsi Zahuczki4 napja

  Szóval ha valaki nem akar randizni, az vagy fake profil, vagy Dóri?😂

 36. Dorina Nagy

  Dorina Nagy4 napja

  Publikusan nem akarnád Martin megmutatni egy kicsit az írásaid? Wattpad vagy egyéb 😊 Vagy ha nem is az egészet csak ízelítőt belőle?

 37. Jázmin Sterk

  Jázmin Sterk4 napja

  Sziasztok. Ez a rész is mint mind nagyon jó lett.Koszonom hogy vagytok nekünk. Remélem még jó sokáig fogjátok ezt csinálni 😊❤️

 38. Anna

  Anna4 napja

  Sziasztok! A videó alatti leírásba nem lehetne kiírni, hogy hanyadik perctől vannak a témák?

 39. Bernadett Petz

  Bernadett Petz4 napja

  Polla legyen adásban

 40. Réka Závoczky

  Réka Závoczky5 napja

  Lecsekkoltam, 8. helyen van spotifyn 😌

 41. Kitti hetényi

  Kitti hetényi5 napja

  nekem le van töltve a reklám blokkoló szóval nekem fel se tűnne :D

 42. Tila Stankovic

  Tila Stankovic5 napja

  Kell egy új befőttes üveg amibe Martin minden alkalommal bedob egy százas amikor az 'attól' és 'tőlem' szavakat használja a 'annál' és nálam helyett. Martin mielőtt kiadod a könyvedet beszéljük át ezt. Itt van pár példa remélem segít. Pisti NÁLAM okosabb. Ez a popó többet ér ANNÁL. Ezt a nyakláncot TÖLED kaptam. Remélem segítettem.

 43. Nóra Kiss

  Nóra Kiss5 napja

  Ez az intro baromi kiraly💗💗🌺🌺🌈

 44. Ember László

  Ember László5 napja

  Ne is gondoljon korai halálra! Hallani is rossz! Amúgy kit érdekel a MSM? Múzeumban lesz egy negyed tabló a versengő lineáris televíziózásról, mint zsákutcáról. Az egy műsor is jó volt, a youtube is jó, de mi ez a hitvány hibrid teremtmény a kettő között? Évtizedek óta tudjuk, hogy a versengő kereskedelmi rádiók szükségképpen silányak. Ez a tv-kre is igaz. Nem véletlen, hogy taxikban is a jobbak már USB-t hallgatnak. A HU-gos-on maga tartós helyet szerzett már, ne is gondolja,hogy nem.

 45. Egy lány

  Egy lány5 napja

  Én 20 évesen kezdtem el a fél éves szakmai gyakorlatom, napi 8 órában dolgoztam egy irodában, de abszolút nem éreztem “kapunyitási pánikot”. Tudom, létezik ez az elképzelés, hogy az irodai munka milyen unalmas, de ez nem feltétlen így van, a körülményeknek (helyszín, kollégák) hatalmas befolyása van. Ha találtok egy olyan munkát, amit szerettek csinálni és jó emberekkel vagytok körülvéve, akkor abszolút pozitív élmény tud lenni. Az a fontos, hogy ha nem tetszik a munka, akkor merjetek változtatni, ne féljetek az új ismeretlentől. Ki tudja, lehet, hogy a következő lehetőség ezerszer jobb lesz. Szép napot :)

 46. luca

  luca5 napja

  mindenképpen érdekelne Martin könyve :)

 47. PPMT Kovács

  PPMT Kovács5 napja

  Dancsonak megkoszonheti , kb miatta lett ugymond hires, sajnos.

 48. Viktória Gál

  Viktória Gál5 napja

  Hű, ez egy nagyon érdekes adás volt, néhol kissé talán nyomasztó is(én is épp ‘kapunyitási’ pánikban szenvedek és nem tudom mivel tehetném dinamikusabbá az életem). Martin, a könyvedhez sok sikert kívánok, nagyon szívesen olvasnám❤️

 49. Anna

  Anna5 napja

  Szerintem sokakat érdekelne Martin könyve, nemcsak azért mert szeretjük itt a garázsmenetben hanem mert egy jó gondolkodásu fiatal aki olyan jól megfogalmazottan beszél mindig a problémáiról gondolatairól a saját belső világáról... szerintem nagyon sokak belső gondolatainak adna hangot .... hajrá hajrá.. 💖💖

 50. Bettina Szalai

  Bettina Szalai5 napja

  Az én gyerekeimnek kötelezővé fogom tenni hogy Garázsmenetet hallgassanak (ha elértek egy bizonyos kort)... aztán az unokáimnak Úgyhogy az én célom hogy a családban hagyomány legyen a Garázsmenet hallgatása (ezzel Martinra is gondolva, aki aggódik a neve fennmaradása miatt) Csók puszi pá

 51. _queen_

  _queen_5 napja

  A légiutaskísérők nem szokták túlélni a zuhanásokat.. ha vannak túlélők, azok utasok általában vagy a pilóták..

 52. Noémi Nagy

  Noémi Nagy5 napja

  41:52 😂😂😂 oké

 53. Zsófia Botos

  Zsófia Botos5 napja

  Imádom a kettes adásokat 😘 Remélem, h 2030ra is hallgathatlak titeket😍😍

 54. Csernus Csaba

  Csernus Csaba5 napja

  Várjuk ide Krúbit!😎 Ha LilG-t sikerült beszervezni akkor nincs határ...

 55. Blanka Zsédenyi

  Blanka Zsédenyi5 napja

  Martin add ki a konyveidet egy muveszneven es akkor nem fokepp hozzad fogjak kotni csak akkor ha elmondod

 56. Angeel

  Angeel5 napja

  Én jómagam nagyon szépen köszönöm, hogy van ez a csatorna :) mert nincs mit tagadni én örögbefogadott vagyok baba koromtól.Ezért sokszor voltak gondjaim de ti úgymond értelmet is adtok mindennek bármi nehéz is néha az élet egy embernek.. szóval köszönöm, hogy vagytok ! :)

 57. Martina Orsó

  Martina Orsó5 napja

  0:15 ingyen promo? xd

 58. Pitypang

  Pitypang5 napja

  Engem nagyon érdekelne a könyved Martin, a gondolataid. Szeretem az emberek belső gondolatait, amikor nem burkolóznak be a társadalmi normákba (persze kell), de ja. Nagyon érdekes, és bátor, nem azért, mert nyílvánossá tennéd, hanem magad elől sem rejted el. Hiszen sokan próbálják figyelmen kívül hagyni a belső (sötét) hangjukat. Mindenképp megvenném a könyved (rád költeném az összekotort aprómat 😹). Ritkán kommentelek, soo ja.

 59. Beata Gergely

  Beata Gergely5 napja

  Karin Dragossal egy videót

 60. Anna Varga

  Anna Varga5 napja

  Sziasztok! Engem nagyon érdekelnének hasonló videók, szerintem nagyon hasznos lenne ha ezeket jobban ismernék az emberek.

 61. Garázsmenet

  Garázsmenet5 napja

  (Martin) Wao ki gondolta volna, eltaláltad, én akarom az édeshármast, igen, érmet is kérsz?😒

 62. Attila Bogdán

  Attila Bogdán6 napja

  @28:28 Ariana egyébként nyert 1 Grammy-t. :)

 63. Vivien Varga

  Vivien Varga6 napja

  Ideje lenne már levenni ezt a részt

 64. bobo

  bobo6 napja

  A két hülye gyerek szánalmas!De fletó pofájáról nem sül le a bőr!Borzalom!

 65. Zsófi Oros

  Zsófi Oros7 napja

  31:28 Én a nevelőapukámat nem tudom apának hívni, mert nekem ez a szó mást jelent, pont az Ő szöges ellentéte...

 66. Lili Szabó

  Lili Szabó7 napja

  Legyen meg ilyen tipusu video!!😊🥰

 67. Barbi Csongrádi

  Barbi Csongrádi8 napja

  Mint egy házaspár😅❤

 68. Vanda Taller

  Vanda Taller8 napja

  Légyszíves hívjátok meg opitz barbit mert eddig nem lehetett róla semmit tudni és a beszéd hangját se halljuk soká likét aki szereti opitz barbi!!!

 69. Anna Török

  Anna Török8 napja

  Ha Hédi, akkor jó beszélgetés, ezzel majdnem mindenki egyetért, ő teljes mértékben az a nő aki mint például nekem is példaértékű, a kisugárzása, a vélemény kinyilvánítása, ami egyáltalán nem visszataszító, hanem összeszedett, és teljesen jogos érvekkel alá van támasztva...köszönjük ezt a beszélgetést, ti is nagyon sokat fejlődtetek, így tovább❤️

 70. Kat Lukacs

  Kat Lukacs9 napja

  Érdekes, hogy hányszor felvágott azzal, hogy milyen jól keress. Ehhez képest egy lyukban laknak es kocsijuk sincsen. Bar mindenkinek mások a szükségletei

 71. Pál Kis

  Pál Kis9 napja

  Figyeljetek, szerintem az interjú előtti kis magyarázkodás inkább csak még több olaj volt a tűzre... Még ha igaz is lenne az, hogy politikától teljesen függetlenül hívtátok meg ezt a... képződményt, akkor is kellett volna, hogy legyen annyi gerincetek, hogy kicsit tovább mérlegeltek azon túl, hogy ismert meg sokan szeretik és mondjuk, nem is tudom, figyelembe veszitek azt is, hogy nem rég ez az ember még gumilövedékkel lövette az ellene tüntetőket és beismerte, hogy hazugságokkal nyerték meg a hatalmat. De én ezt nem állítom. A Napnál is világosabb, hogy ez politikától kurvára nem független. ,,Minden politika, fiam!"

 72. Enikő Márton

  Enikő Márton9 napja

  azt hiszem, Hédi sokak számára példakép lehetne.

 73. rakmici

  rakmici9 napja

  Fogadjatok örökbe ❤️

 74. fioninquo

  fioninquo10 napja

  “Az én hittantanárom is ilyen volt De faszért jár egy refo katolikus iskolába?” -haverom reakciója :D

 75. Eszter Danyluk

  Eszter Danyluk10 napja

  10:39 jobb felül, az egy fuvola?! csak úgy tok nélkül ott van halálra ítélve? O.o

 76. Dániel Hegedűs

  Dániel Hegedűs10 napja

  Te csicska gyász🤢

 77. Regina Malik

  Regina Malik10 napja

  Tetszett az adás, Hédit nem túl régóta követem, de iszom a szavait (25 évesen :D ) Ti is jók voltatok, ez lehet Hédi hozadéka is, de jól bele tudtatok kapaszkodni a szavaiba, jók voltak a kérdések. Tetszik,hogy egy-egy személynek a valós arcát mutatjátok be egy beszélgetés során. Ilyen volt Gyurcsány, Vona, de a vászonzsákoslány is , stb... :) +1 Nagyon szeretném látni itt Pataki Zitát és a férjét. Szerintem helyet kell adni nekik, mert sok fiatal nézi/hallgatja ezt a csatornát, és Zita meddőségi aktivistaként szerintem az egyik legfontosabbat képviseli, az egészségmegőrzést, és olyan dolgokat tudhatna meg sok fiatal, amit az iskolapadban ülve nem, és erről is beszélni kell, mivel ez a csatorna edukatív is. Hajrá továbbra is :)

 78. Szabó Mária

  Szabó Mária10 napja

  Hívjátok el Puzsért! :)

 79. Marcell Nagy

  Marcell Nagy10 napja

  Palántázzatok, az az igazi fejlödés.

 80. Anna Anna

  Anna Anna11 napja

  Valaki segítsen! Miért dobálnak abba a perselybe tök random? Én vagyok hülye, de pls...

 81. Szokolai Éva

  Szokolai Éva11 napja

  Ő volt az első ember, akire feliratkoztam itt youtubeon, és sokáig ő volt az egyetlen, mert az összes többi csatornára úgy tekintettem, hogy jó, jó de Hédinek a közelébe se ér ☺️ a mai napig nagyon kedvelem a személyiségét, nagyon különleges lány😊 remélem sok örömét leli még ebben a tevékenységben, és sokáig nézhetjük még!

 82. Hédinke

  Hédinke11 napja

  Nagyon jó beszélgetés volt, még egyszer köszönöm a meghívást.♥️

 83. ookami horochan

  ookami horochan11 napja

  Arra kíváncsi lettem volna,hogy milyen èrzès volt a Barátokköztben szerepelnie🤔

 84. Száraz Zoltán

  Száraz Zoltán11 napja

  A következő részbe legyen a koncertrementem 😍❤️

 85. GyB GyB

  GyB GyB11 napja

  Eddigi legjobb garazsmenet resz! Imadtam!😍😊

 86. EAU Gotwo

  EAU Gotwo11 napja

  Nagykepu, unalmas a vendeg.....

 87. Eva Balint

  Eva Balint11 napja

  Na bogárkák (bocsiii lusta vagyok ekezettekkel irni) szoval letszi lehetne hogy tenyleg odafigyeljetek arra hogy ne hasznaljatok angol kifejezeseket nem azert mert nem ertenenk csak olyan zavaros magyarok vagyunk beszeljunk mar magyarul

 88. Adrienn Szabó

  Adrienn Szabó11 napja

  Hédiiii😍😍🙈🙈

 89. Thym

  Thym12 napja

  Nagyon tetszett ez a fajta műsor :) szerintem mindenképpen folytassátok ezt is :)

 90. Gréta Szabó

  Gréta Szabó12 napja

  Ilyen egy értelmes intelligens nő. Fel is nézek rá. 💕

 91. Jaɴka

  Jaɴka12 napja

  Melyik videóban mondja el Dóri a szüzességének elvesztését?

 92. arab rab

  arab rab12 napja

  De miért nem volt Soma is az interjúban? #influencerhusband :D

 93. Réka Tablet

  Réka Tablet12 napja

  miért 666 a garázsmenet busz rendszáma?

 94. Julianna Papp

  Julianna Papp12 napja

  na ha valakinek kivancsi leszek a mennyasszonyi ruhajara, az Hédi

 95. Károly Alexandra

  Károly Alexandra12 napja

  Nagyon kellemes beszélgetés volt , végig lekötött.Mindig is tudtam hogy Hédi nem egy buta lány , de most abszolút lenyűgözött az intelligenciájával :) Várom a következő videót 😘

 96. Zsófia Oláh

  Zsófia Oláh12 napja

  Hedi valasztasos videoinak a cimet le tudna valaki irni?

 97. jak99

  jak9912 napja

  Szerintem legyenek ilyenek még csak ne olyan gyakran. Én havonta szívesen hallanék ilyeneket, de ha nem történik semmi, akkor nem hiszem hogy kellene.

 98. Vira Horváth

  Vira Horváth12 napja

  nem nézem Hédi videóit, mert számomra unalmasak, de instán nyomon követem mert a személyisége meg a hozzáállása a dolgokhoz ennek ellenére szimpatikus... ezzel az adással is megerősítettétek bennem, hogy ő egy szuper jófej csaj, nagyon jó volt hallgatni ezt a beszélgetést:)

 99. Földes Dóri

  Földes Dóri12 napja

  Hédi rendkívül okos csaj, imádom hogy mindenről van egy erős véleménye. Szinte kérdeznetek sem kellett, vitte az egész beszélgetést. A Jankás mellett ez volt a 2. amit teljes hosszában megnéztem. Köszi a videót! :)

 100. Anna Vengerka

  Anna Vengerka12 napja

  Az intrót ki rajzolta? Kicsit olyan,mint a Délmagyar grafikus munkái :)