Magyarósi Csaba
Magyarósi Csaba
Magyarósi Csaba

Minden videós izém egy helyen - Appleblog, Attraktor, Egy nap a városban, A net izéi.
appleblog.blog.hu/ - a legújabb Apple hírek két elszánt Apple-júzertől, de kritikusan és főleg függetlenül.
varosban.blog.hu/ - az egyik legismertebb budapesti életmódblog Budapest szerethető arcáról, és persze rengeteg videó a világ legmenőbb fővárosairól, úticéljairól.

attraktor.blog.hu/ - az első magyar sorozat, ami a Discovery-re ment. Két férfi, egy nagy gép, amit próbálunk nem elrontani. Annyira azért nem próbáljuk
konnektor.reblog.hu - mi van a neten? Mik ezek az izék? Mire használd az okostelefonod? Heti sorozat netes hírekről, trendekről, jóságokról.

Villámcsaj BRINGÁN!
11:32
a CSODAHÁZ
18:44

a CSODAHÁZ

Hónapja

Bor, Zene, Zala S03E114
17:32
BAJNOKOK bajnoka S03E91
10:59
Jóóó ESTÉT Vietnám!
29:21
A MAD MAX bringa S03E57
14:48
Megjegyzés
 1. Zoltán Fehérvári

  Zoltán Fehérvári5 órája

  Jó újra nézni a korábbi részeket is! :)

 2. Gergő Varkoly

  Gergő Varkoly6 órája

  Csaba, csak azért nem állítottad át nálunk a fűtést, mert máshogy vannak elnevezve a szobák. Én is imádom az Elgato Eve családot! 😃

 3. Barnabás Hadházi

  Barnabás Hadházi8 órája

  Majd a Samsung ezt a 108 Mp kamerát tovább fejleszti és még jobb kamera lesz belőle talán az Galaxy S 11-ben.

 4. Henry Brandey

  Henry Brandey10 órája

  És ha Csabinak valaha is lett volna traktorja, az ex-traktor lenne. :D

 5. laborczidaniel _

  laborczidaniel _10 órája

  1:20 bartos

 6. trob

  trob11 órája

  12:06 Környezetvédők, ennyi elektronikai hulladékkal?! 🤯

 7. Deniel Advice

  Deniel Advice11 órája

  Ha már okosítás, akkor Xiaomi. Tökéletes minden eszközük, tökéletes minőségben. És a nagy kérdés hogy mennyiért? Negyed ennyiért.. nekem nem mind1 hogy egy okos konnektor közel 20.000 Ft, vagy 4.000 Ft stb. Persze, biztosan tökéletesek az Elgato eszközei ez nem lehet kérdés.

 8. Wolf Gaming Streamek

  Wolf Gaming Streamek11 órája

  utazós vidik mikor lesznek ? :)

 9. Gery Gergely

  Gery Gergely13 órája

  Csinálhatnál egy külön videót a Samsung DEX rendszerről is :) .

 10. Gellért Hollosy

  Gellért Hollosy14 órája

  Ehhez a kerékpározáshoz (tájkerékpározás) igazi megszállottság kell. Sosem késő kerekezni, de ehhez bátorság is kell. Gratulálok a hölgynek.

 11. Bagamatyi

  Bagamatyi15 órája

  Az emberek többsége a színesebb, kontrasztosabb képeket látja majd szebbnek, nem a részletgazdagabbat. Érdekes eredmény fog születni:)

 12. BuvarKundW

  BuvarKundW15 órája

  Nehogy kiadjatok valaha is penzt vilagito almas laptopert. Akkora lehuzas... es meg a hutese is szar es mindenbol direkt a kicsit elavult van benne mar ujonnan!

 13. jockey Júing

  jockey Júing16 órája

  31-től 36-ig épült a Gát!! Nem 3 évig!! Legalább tanulnád meg normálisan, okoska......

 14. FearFm

  FearFm16 órája

  karácsony gergelyel kellene zölditeni a budapestet :D

 15. bartha aron

  bartha aron17 órája

  Ööö ezen a biciklin mi èr 2 millió Ft egy gyengèbb dh ennyi

 16. imre marton

  imre marton21 órája

  Sziasztok, Sajnos nem tudok elájulni tőle, mert az orosz Sirály sokkal nagyobb szám volt a maga ilyejebén és ők sem maradtak ott, lásd itt a youtube-on : Russian Hydrofoils! Cheers!

 17. Richárd Nyári

  Richárd Nyári21 órája

  Kedves Robi! Budakeszi nem vidék,hanem város!!! Pláne,hogy a nagy "várostól " egy darabb tábla válassza el...

 18. Legényélet Vlog

  Legényélet Vlog22 órája

  Gondoljátok, hogy aki vega (pláne ha lelkiismereti okból) az nem figyel oda az ételei összetevőire ? :O Nyilván nem zselatinost, hanem pektinest fogyaszt ... Ezt nem is értem ...

 19. Legényélet Vlog

  Legényélet Vlog23 órája

  Nagyon szimpatikus Hölgy. Sierekben gazdag életet kívánok neki!

 20. RJ45

  RJ45Napja

  Januárban gondolom lesz megint sztrájk. Kivéve ha befenyítik a dolgozókat (a 300 kirúgott bérelt dolgozó befenyítésnek számít? - költői kérdés). Én már azt mondom ne is legyen nálunk nyugati szintű fizetés, mert minden hiéna rögtön ráugrik....lenne vagy 1500 forint egy kiló kenyér, meg 100 millió egy koszos lyuk...

 21. Márton Kossuth

  Márton KossuthNapja

  Sziasztok! Huawei p30 pro és e között gondolkodom. Az áruk mindegy, de nem tudok választani. Ha jól gondolom a huaweinek jobb a procija, de ez kb sehol nem érzékelhető,annyira elég az sd 730g is. A kamera jobb a xiaomiban, az akksi is, es egy teszt szerint a 30w toltessel es nagyobb aksival is gyorsabban tolt 100%ra a 40wos huaweiel szemben. Bővíteni nem lehet,de 128gn egy mobilba szerintem még a 108mpxeles kepekkel is elég. Háttértár is elég gyors, es van jack. Tehát még ha egy arban is lenne igazából a xiaomi érné meg, nem? :D De a huawei megis csak huawei es az a mobil eddig etalon volt nalam.

 22. Lorincz Roland

  Lorincz RolandNapja

  Ebbol csinalhatnal ebbol sorozatot. Nagyon jo lett

 23. Bikfic Csatorna

  Bikfic CsatornaNapja

  Neked könnyű,... erősen...csak eszel és beszélsz! :D

 24. SyM bioTe

  SyM bioTeNapja

  Srácok, valaki tudja a zene címét? Keresgélem egy ideje, de eddig nem találtam meg. :(

 25. Norbert Dezső

  Norbert DezsőNapja

  HBOGO nekem tartalmazza a korlátlan mobil net csomag így nem kell rá külön előfizetni. És Európában bárhol nézhető.

 26. Norbert Dezső

  Norbert DezsőNapja

  Telefonálni is lehet velûk? 😂

 27. John1208

  John1208Napja

  Igy a 2010es évek vége felé egy kis visszaemlékezés egy kis visszaemlékezésre? :) index.hu/video/2010/05/22/szalacsi/

 28. Atom Ant

  Atom AntNapja

  Hú az naon drága,a sok ostorpattogtató magyar biztos felkapta a fejét.

 29. AttilaSVK

  AttilaSVKNapja

  Érik az Early 2011-es 13"-os MacBook Prom cseréje már nagyon, és egyébként pont a 16"-os MBP-t nézegettem helyette. Ha elég lesz legalább annyi ideig, mint a 13-as volt, akkor nem fogom érte sajnálni az árát :) Ami a TV-t illeti, kb. 8-10 éve nem nézek TV műsort, és a készülék a falon is gyakorlatilag csak az Apple TV-mbe van bekötve (meg egy műholdas beltéribe, mert külföldön még néha akad értelmes TV műsor, illetve a műholdas rádiók kevesebbszer akadnak, mint az interenetesek).

 30. zseko77

  zseko77Napja

  Viccesek a megszokott videóid után ilyen kis rövid 'izéket' látni tőled :)

 31. Bence Kertesz

  Bence KerteszNapja

  Ilyen kocsink van

 32. Árpád Benkő

  Árpád BenkőNapja

  Nekem ilyen van, de voltak későbbiek is... ez mindenre elég nekem, nagyobb telefon nem kéne... de ezek egyre nagyobbak, már nincs is homegombjuk mármint van ilyen virtuális. Nekem nagyon hiányozna ha már tényleg semmi nyomkodni való nem lenne rajtuk, apple remélem piacra dob valami iphone SE 2020at

 33. Richard Sloe

  Richard SloeNapja

  De jó! Kedvenc magyar youtuberem! Most Vasárnaptól a Tutanhamon kiállításon fogok dolgozni, úgyhogy köszi a “felkészítést”, hogy mi vár rám, ha belépek majd. 🙏 Gondolom nem lesz annyira vészes ott napi 10 órákat álldogálni és ide-oda irányítgatni az embereket😅 Jó kis videó volt! Szép napot!

 34. jovokutato

  jovokutatoNapja

  Én is mindig gyorsítással nézem, úgy élvezem igazán. Ha pörgősebb lenne, nem is kellene belenyúlnom. Élvezem ha a mondat első fele itt, a másik pedig a Föld túlsó oldalán járva hangzik el. Elragadó látás és előadásmód. Gratulálok! A srácok elhivatott "zöldülését" is szimpátiával figyelem. Az öko-, de inkább a karbon lábnyom valószínűsíthető mérete miatt viszont ébredezik egy kis disszonancia bennem. Mennyi lehet vajon? Mértétek már? Előrukkolhatnátok vele. Szebb alátámasztása a zöldségnek nem is lehetne. Mindent bele! Én, mint modern médiát fogyasztó - ha szabad megjegyeznem - azt kamálom legjobban, ha egy elmondott mondat minden egyes szava más-más helységben, de minimum más-más helyiségben hangzik el. Persze hozzátéve, ha lehet ne egy évszakban, hanem úgy rendesen szétszórva az időben. Ezt már nevezném korszerűen lendületesnek, pattogósnak, érdekesnek. Üdvösség mindenkinek!

 35. Zsigi

  ZsigiNapja

  Vegetáriánus kolbászt eszik és gumicukrot. Wtf? Csak megjegyezném, hogy a gumicukor nem vegetáriánusoknak való, hiszen rengeteg állati eredetű csontporcot tartalmaz.

 36. István Frey

  István FreyNapja

  Remélem az EU akkor is visszafizetteti a 4-es METRÓ árát, ha lesz dugó díj, de nem épül meg a vállalt mennyiségű P+R parkoló. Ha már szerződés, akkor legyen rendesen betartatva és nem csak az autósoknak betartva.

 37. SuperKpal

  SuperKpalNapja

  Nekem megvan az N8 most is es kèpminőségben most is ver pàrtelefont hiàba 20Mpx telfonok vannak ma.

 38. Ivanyi Attila

  Ivanyi AttilaNapja

  Nem köcsögösködés, a de a Winkler Róbert meg mutatott be egy olyan elektromos Kelly's márkájú trekkinget, ami szintén egy drága bicikli volt, de azzal érdemes olyan terepen menni, ahol durvábbak a terepviszonyok. Ez a bicikli amit itt bemutattatok tényleg arra jó, hogy felkapd a vállaidra, és gyalogolj vele tovább.

 39. László Fésüs

  László FésüsNapja

  Nagyon fiatalos leányka ez a Veronika, egyszer úgy összefutnék vele tök spontán, mondjuk egy kerékpárversenyen!

 40. Ivanyi Attila

  Ivanyi AttilaNapja

  Ez ilyen luxus PC-s tele érdekes fícsörökkel, és esztétikailag is nagyon szuperül néz ki. De tényleg ár-érték arányban nagyon nem éri meg. De tény, hogy olyan hi-tech érzést ad, olyan fenséges már ránézni is. Ami nagyon zavaró, hogy ezt nem szívesen fogod használni emberek között, tehát magaddal vinni bárhova nem fogod. Akkor már inkább valami brutál laptopot vesz az ember.

 41. TU resz

  TU reszNapja

  Szlovakiaban élek es itt sajnos nem elérhető a HBO GO-n a magyar nyelv 😒 NETFLIX-en viszont igen, de nagyon keves a magyar tartalom ..

 42. Fu Hua

  Fu HuaNapja

  Őszinte leszek, az első benyomásom az volt a cím láttán, hogy a 16 os macbook kapott egy teáskanálnyi havat és "meghótt"

 43. Tamás Ágoston

  Tamás ÁgostonNapja

  Az 5G t vigyék azokhoz aki kitalálta és aki engedélyezte. Konkrétan beteszik a lakosságot egy bekapcsolt mikróba. A mikrosütők gyártásánál nagy gondot fordítanak a szigetelésre, hogy óvják a felhasználót. A mobilhálozatok kiépitesenel nagy gondot fordítanak arra hogy minden felhasználó kapjon a sugárzásbol. Gratula!

 44. Ádám Laczkó

  Ádám LaczkóNapja

  Szia Csaba. Mi a véleményed az 5G káros hatásairól megjelenő cikkekről? Mi az igazság tartalmuk?

 45. Vilmos Vincze

  Vilmos VinczeNapja

  Lenne egy konkrét kérdésem. Már más összehasonlító videókban is észrevettem, hogy “fut” az android-os telefonok kijelzője. Érdekes módon az iphone-oké nem. Pláne akkor feltűnő igazán, mikor egymás mellett vannak a készülékek. Ebben a videóban is kb. 16:30-tól, de 17:37-nél brutál. 😳 Esetleg tudja vki erre a választ? Nagyon kíváncsi vagyok🤔

 46. Domokos Lajos

  Domokos LajosNapja

  Lehet még ilyet kapni ?

 47. Czene Balázs

  Czene Balázs2 napja

  Meg szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet az Androidos telefonokkal ?? Azokra is léteznek ilyen okosothon ezközök ??

 48. Bernáth Szabolcs

  Bernáth Szabolcs2 napja

  Kár hogy van olyan gumicukor ami disznóbőrből készül :S

 49. jovokutato

  jovokutato2 napja

  Hí! Kicsit lehetne pergőbb. Amúgy klassz a dolog, de időnként bebólintok. Leginkább gyorsítva élvezem.

 50. Zsolt Moldván

  Zsolt Moldván2 napja

  oké-oké. de milyen a bringája? arról tudsz, hogy egy egri srác körbebringázta a földet (leginkább) sátorozva?

 51. vegeta 2

  vegeta 22 napja

  Imádom a dumálókád a lehetö legjobb értelemben ojan mint karotáé király vagy halyrá

 52. STARK GAMING

  STARK GAMING2 napja

  Ezen megy a FORTNÁJT ?????

 53. Szabolcs Szentesi

  Szabolcs Szentesi2 napja

  Bringásoknak túlfejlett az agyuk. :D Csak meg ne nézzék ezt a videót azok az autósok, akik kerékpár ellenesek. :D

 54. Tamás Petenyi

  Tamás Petenyi2 napja

  Nagyon profik :-) Csak az a baj,hogy én javítom ezeket a 20 évesen összerakott mérnöki selejteket :-)

 55. RR TT

  RR TT2 napja

  Ha bringa, akkor gumicukor és sör!😉

 56. Forstner Laci

  Forstner Laci2 napja

  Szia Csaba! Annyi klassz okos kütyüt mutatsz be. Tudnál egyszer videót készíteni olyan eszközökről mint gps nyakörv kutyusoknak. Előre is köszönöm

 57. E Premium

  E Premium2 napja

  Szia Csaba azt szeretném kérdezni, hogy te a telefonjaidat mindig tok nélkül használod?

 58. ablak zsiráf

  ablak zsiráf2 napja

  A kényelmesség mindig a biztonság rovására megy

 59. Łinksy

  Łinksy2 napja

  "MéDiAmÁrKbAn Az ElEkTrOnIkAi RéSzLeGeN" XDDD

 60. Sᴢᴀʙʏツ

  Sᴢᴀʙʏツ2 napja

  Ez e dupla kijelző nem jelent már meg az ASUS ROG Phone-ban?

 61. zombyz1

  zombyz12 napja

  Tipp: Tegyél fel egy NFC taget az ajtóhoz. Utána készítesz a telefonon egy shortcut-ot, ami felemeli a fűtést és felkapcsolja a lámpát, ha sötét van (lement a nap), amikor hazajössz és odateszed a telefonod az NFC tag-hez. Vagy kifelé, lekapcsolja a lámpákat és leveszi a fűtést

 62. Márta Kovács

  Márta Kovács2 napja

  2:37 ahahaha

 63. Katalin Komáromy

  Katalin Komáromy2 napja

  nem tetszik rideg nincs tv igazi panel mint a 80vanas évek

 64. Richard Enyedi

  Richard Enyedi2 napja

  Csabi évek óta követlek ez az adás10es lett, úgy érzem hogy a promóciózott termékekek közül ezek azok amikből először veszek is egyet- párat :)

 65. Gábor Cserjés

  Gábor Cserjés2 napja

  Nekem kb ugyanez van itthon csak xiaomi cuccokkal. Ugyanígy működik csak negyed annyi áron :) már másfél éve teszi a dolgat :)

 66. wetrzwqgrh

  wetrzwqgrh2 napja

  Abszolút osztom, a mozgást sosem késő elkezdeni, legyen az bicaj, vagy bármi más. Nyilván a versenyzés már magasabb szint.

 67. doron ritter

  doron ritter2 napja

  A rap éned ledobta az ékjszíjat nálam :)

 68. Lúd

  Lúd2 napja

  Csaba. Néha aludjál is! 😅

 69. Csaba Mészáros

  Csaba Mészáros2 napja

  Mondjuk a kanyarba sem vagyok hozzá képest, de már volt úgy, hogy a minuszos télben is kerékpárral jártam mindenhova, míg le nem eset úgy kb, 3-4 centis hó, aztán kénytelen voltam gyalog járni. Tisztelet a hölgynek, és kívánom, hogy még sokáig művelhesse ezt a tevékenységet.

 70. Jani Szegh

  Jani Szegh2 napja

  Helló ha egy ilyen jó nővel autózol és van egy 3-dik férfi de őszintén minek az oda ilyenkor ? :)

 71. Lollerkid

  Lollerkid2 napja

  Anno azért vettem egy olcsó macbook-ot, hogy leszedjem a mac os-t és asztaligépre hackeljem :D azóta is működik update célokra

 72. sheekerz

  sheekerz2 napja

  Vajh' miért Dislike-olták ezt a videót...?🤔 Dr. Cseh Veronikának gratulálok és további sikereket kívánok!

 73. Márferr

  Márferr2 napja

  Like ha nektek is bekapcsolt a siri mikor azt mondta a videóban hogy hey siri🙋🏻‍♂️🤣

 74. Patrik Szegedi

  Patrik Szegedi2 napja

  vilagi egy szarul nez ki a pizza 😂😂😂😂

 75. Dániel Chripkó

  Dániel Chripkó2 napja

  Ez a telo nem forditva van?🤣

 76. Hidvégi Patrik

  Hidvégi Patrik2 napja

  5:27 Ki az, akinek bejött Siri és teljesíteni akarta azt, amit Csaba mondott?🤣

 77. gyorgyhanko

  gyorgyhanko2 napja

  A többi Aranyvilla díjazott is jí fej volt, de ő különösen az 😃 És egyebként is nagyon fiatalos, a mozgása, beszéde, arca is egész fiatalos 😃 Bírom, na 😁

 78. Zsombor Bóta

  Zsombor Bóta2 napja

  Ma a Müncheni reptéren megláttam a Flare-t 30% akcióval, jön is haza 😁 Köszi Csaba! 😉

 79. Nemcsák István

  Nemcsák István2 napja

  Nagyon cuki és aranyos csaj! Le a kalappal előtte! További sok sikert kívánok Neki!

 80. MrPetike88

  MrPetike882 napja

  Tájfutás után tájbringa...a következő szerintem legyen a tie vadász 😅

 81. Gonosz Jézus

  Gonosz Jézus2 napja

  Ha sosem késő elkezdeni, akkor ráérek még vele. ;)

 82. Vi Le

  Vi Le2 napja

  Nekem az tetszene,ha a mobil gyártók egész egyszerűen elkezdenének zeró kék fenyhez közelítő témákat gyártani a telefonok ra.

 83. Puskás Studio

  Puskás Studio2 napja

  A go pro a fejen maradt

 84. Szekeres Elektra

  Szekeres Elektra2 napja

  *Kösz akkor azt jelenti, hogy ilyen vénként mint ÉN még lehetek valamiben világbajnok vagy olimpikon is. :))*

 85. József Illés

  József Illés2 napja

  Hali.Én is kerékpárral járok dolgozni meg edzeni,ami 16 km.Télen,nyáron......

 86. Kenyeres Vivien

  Kenyeres Vivien2 napja

  A go pro nála maradt? 😂😂🤔

 87. Borisz P

  Borisz P2 napja

  Robi, boldog evfordulot nektek, meg vagy szazat meg. Respect....

 88. Krisz Power Channel

  Krisz Power Channel2 napja

  Üdvözletem! Nem tudom mennyire olvassák a kommenteket az illetékesek , de szeretnék karácsonyra adományozni 1 szegény kisgyerekes családnak. Pénzt és egyéb ajándékokat szeretnék egy olyan családnak aki tényleg rászorul.. látom ezen a csatornán elég sok a jó ember és ha Magyarósi úrral fel tudnám venni a kapcsolatot akkor akár ezt videóban is rögzíthetné. Ezt a lépést a gyerek koromra visszaemlékezve tenném meg ugyan is mély szegénységben éltem gyerekként, így most szeretnék segíteni egy hozzám hasonló sorsú családon. Nem vagyok nagy fogalmazás író így ha nem jól fogalmaztam elnézést. Egy email elérhetőséget kaphatok?

 89. dox187

  dox1872 napja

  Csaba, amikor vágtad a videót, akkor hányszor kapcsolta le a lámpát a siri?

 90. Márton Nagy

  Márton Nagy2 napja

  Szia Csaba! Nagyon jó lenne egy videó Szőnyi Ferenccel. Az ő főprofilja nem a bringázás, viszont teljesítette a világon egyedül kétszer a húszszoros iron man-t amiben a bringázás magában 3600km.

 91. Bouillon Gottfried

  Bouillon Gottfried2 napja

  aha a jövő motorja... 5 év aztán kuka.

 92. Beck Thomas

  Beck Thomas2 napja

  Több lesz majd a rákos beteg..ennyi...kommunikál majd a okos kenyérpirítóddal, vízforralóddal..és már nem lesz hely hová menekülj a káros hatása elől. Teljesen módosítja és átalakítja a még megmaradt harmonikus emberi frekvenciát, ezzel zavart okozva benne.Egy orvos említette nem is rég, hogy a mai kor vívmányaival megnő hatványosan is a betegek száma, és itt már a gyermekeinkre is hatással lesz.

 93. adika6234

  adika62342 napja

  10:26 *_* x_x

 94. Balázs Kuslits

  Balázs Kuslits2 napja

  Légyszi a Zenéteket töltsd valahova fel! 😉 A dron felvételek ismét gyönyörűek.

 95. Dominik Kiss

  Dominik Kiss2 napja

  Hát, Én ezért nem bírom az Apple-t :) Csak a saját szoftverei körül építenek mindent, Spotify-ról nemtud zenét lefuttatni ez elég gagyi.. A másik probléma, hogy nem tanul Tőled, ellenben a Samsung Bixby-ével, ami tanul minden egyes szót, és mondatod! :)

 96. Valentin Sisa

  Valentin Sisa2 napja

  Szia Csaba Es ha a samsung galaxy s8+ ban be van égve egy csetfej hogy lehet ki szedni vagy milyen árban lehet meg csinálni?

 97. levente kiraly

  levente kiraly2 napja

  Kedves Csaba nagyon tetszett a videód mi lenne ha egész Magyarország-rol csinálnál egy videót hogy mit kéne csinálni az országért

 98. Gábor Sör

  Gábor Sör2 napja

  Engem is érdekelne a közös zenétek!!!!!

 99. Luna Papa

  Luna Papa2 napja

  És a gumicukor miből van? A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő.

 100. everyz79

  everyz792 napja

  legközelebb muszály lesz az aranyvilla mellé egy nagy csomag gumicukrot is vinned :) a rapzenékre kíváncsi lennék, elérhetőek valahol? Köszi a videót, jól jött, mert így 40 évesen épp új motivációra/célokra van szükségem :)