WMN Magazin
WMN Magazin
WMN Magazin

A wmn.hu hivatalos csatornája. Élet. Kult. Férfi. Nő.

Megjegyzés
 1. A. B.

  A. B.15 perccel

  Hat..nagyon vegyes...en szinte semmit nem tudtam rola eddig sem...nekem nagyon uti a fulem, ahogy karomkodik es ahogy tobbszor kifejezte magat, meg akkor is ha egyet ertettem vele. Igen...gondoltam, hogy a ferfi&no csalad fogalma (amivel szemely szerint egyet ertek) benne volt nagy mertekben a kikoltozeseben...lehet e.miatt is bantottak, ki tudja. Minden esetre amit mondott, h otthon mindenkinek van velemenye es ezt szova is teszi, hat...ez nagyon igaz- en magyar direktsegnek hivom. Van mit tanulnunk azt biztos.

 2. Balázs Puskás

  Balázs Puskás2 órája

  az egyik legjobb resz .... :)

 3. Free 90

  Free 902 órája

  Az tuti, amiért megkínlódsz, megszenvedsz, beég, megjegyzed, megbecsülöd, amit készen kapsz, könnyen elengeded, nem értékeled, leszarod. Persze van ellenpélda is, csak ritka.

 4. Adrienna Kilián

  Adrienna Kilián2 órája

  Nagyon igaz, és teljesen megértem. További jó és sikeres éveket kívánok sajnálom, hogy már nem tervez ruhákat. Pedig nagyon cool, hogy van egy Magyar divat tervező.És milyen jól néz ki! 👍

 5. Wacuum

  Wacuum3 órája

  Brutál hangod van basszus...

 6. Holló Fehér

  Holló Fehér4 órája

  Csernus apjának egy kőbányában lenne a helye vagy Szibériában! Egy életre tönkretette a saját gyerekét. A gyilkosokkal tartom egyenlőnek a gyerekkínzókat.

 7. Holló Fehér

  Holló Fehér4 órája

  A belét taposnám ki minden gyerekkínzónak.

 8. Krisztina Pálinkás

  Krisztina Pálinkás5 órája

  Nem volt szándékomban hozzászolni, de most úgy érzem, hogy meg kelll tennem! 1. Ha spoiler, ha nem, KIT ÉRDEKEL??? Annyi spoiler van a neten, hogy már nem mindegy??? 2. Szeretem D. Tóth Krisztát és az intejúkat, amiket készít! Nem kéne leszólni, hogy most itt ,, megszenvedte", stb. Szerintem ez a beszélgetés arról SZÓL MINT ÁLTALÁBAN: EGY RIPORTERNŐ KÉRDEZ EGY EMBERKÉT! SZABAD STÍLUSBAN, EGY KOCSIBAN NAGYON JÓ HANGNEMBEN/ HANGULATBAN. És a lényeg bármikor! Nem egy stúdióban, egy stylist és egy sminkes után, újra felvett képek után, előre lebeszélt, szerkesztett kérdések után..., hanem SPONTÁN!!! 3. Az elöbbiekből következett ez a 3. Pont: ha a hozzászolók valamelyike is csak úgy ül a kocsiban, novemberben reggeli órákban összekulcsolt karokkal, akkor azt mondom, de jó neki! (Legalább ő nem fázós típus...) De szerintem nem kéne (szerintem) mindenbe ( az élő fába is) belekötni! Shell Judit egy szép nő, értelmes, ha reggel 6-kor napszemüveget visel, (mert mondjuk 3 gyereke van, vagy csak mert fáradtak a szemei és nem akarja, hogy ezt a kamera vegye, vagy csak egyszerüen kék szemű és kiég a szeme a napfénytől, (nézz utána ez tudományos tény) Miért olyan nagy baj ez? Miért kell ezért, ezekért ilyennek-olyannak nevezni. Szerintem egy ember, egy szinésznő, egy anya, aki beszélgetett D. Tóth Krisztával őszintén. Szerintem... egy-két embernek egyrészt meg kéne nézni az interjút megint, (talán nem csak azt vennék észre amit akarnak, hanem ami valóban van...) Másrészt nem kellene hozzászólást írni csak azért is... Szerintem....😉

 9. sasasa63

  sasasa636 órája

  Kétszínűségből jeles. A nagy liberaljas ellenzéki megmondóember ,közben röhögve zsebreteszi a milliókat, abból azokból milliárdokból amit a kormány szór az adófizetők pénzéből a színházakba, mint feneketlen kútba. Szánalmas túlértékelt kis bugris.

 10. Gabriella Hornyák

  Gabriella Hornyák7 órája

  Annyira imádom a hangját, ez számomra tök nagy karácsonyi ajándék!😊💌

 11. Zoltánné Juszt

  Zoltánné Juszt7 órája

  Imádom az ilyen kendőzetlen, egyértelmű vélemény nyilvánítást, nagyon sok gondolatával teljesen egyet értek. Sok sikert kívánok!

 12. Így Aztán

  Így Aztán8 órája

  Szerintem jó arc Náray!

 13. Zsòfia Bogdàn

  Zsòfia Bogdàn8 órája

  Csoda beszélgetés, néztem volna még nagyon sokáig❤️ 😊

 14. Márta lörincz

  Márta lörincz8 órája

  Nagyon szeretem !!!!

 15. J K

  J K9 órája

  Jó fej....

 16. Bokros Katalin

  Bokros Katalin11 órája

  Köszönöm a riportot!! Mindig hatással van rám a gondolkodása, életvezetése. Kellenek a példák.

 17. cj18

  cj1812 órája

  szerintem a riperterne gyengen felkeszult, mind a pletykakrol, mind az otthoni bulvarrol szeretne beszelni, nem hallotam egy konstruktiv kerdest hogy "hogy milyen muvesznek karakterizalna sajat magat", "hogyan irna le stilusat" amirol az alany is szivesen beszelne. "top 5 festmeny" "mi inspiralta azt a kompoziciot" "kedvenc festoi" nem is fejezte be a valaszt, mar kibofogne a kovetkezo kerdest. Milyen vilagba elunk? Mindenki agymosott? Ebredjetek fel, tanuljatok meg beszelni egymassal

 18. cj18

  cj1812 órája

  akar mit mondtok, a muveszek mind furcsak, de zsenialisak a festmenyei, kiveve az a merkuriusz, az kicsit amatornek nez ki.

 19. Johanna L.

  Johanna L.12 órája

  Nagyxon tetszenek a festményei.

 20. cj18

  cj1812 órája

  eleg lett volna kinyitni uzletet kulfoldon, es otthonrol festeni. Mert tulajdonkeppen ez volt a fo ok, hogy nem tudott arulni abba az arba amibe szeretett volna.

 21. Feri Kreszneics

  Feri Kreszneics13 órája

  Ádiká elszállt mint a galamb!

 22. clara windischgraetz

  clara windischgraetz14 órája

  Nagy igazságokat mondott itt is, jól ismeri az emberi természetet, irigységet, rosszindulatot. De van humora, látszik, hogy jobb nevelést kapott mert jól megértette az élet lényegét. Akinek önmagába vetett hite nincs, semmije sincs...

 23. No Limit Central

  No Limit Central14 órája

  Elkepeszto paros!Tehetsegesek, hitelesek, emberiek. A temak amit feldolgoznak es ahogy kapcsolodnak mas kulturakhoz elkepeszto. Ertek amit kepviselnek es csinalnak . Koszonjuk ! Es mindez ilyen fiatalon! De jo latni ezt. Nem elveszett hulye gyerekek, mint sokan ebbol a generaciobol.

 24. Katalin Trencsík

  Katalin Trencsík16 órája

  Éretlen személyiség. Nem tud túllépni az 100 éves vélt vagy valós sérelmeken.

 25. Katalin Trencsík

  Katalin Trencsík16 órája

  A káromkodás még nem szókimondás!

 26. Sittas Seur Dakk

  Sittas Seur Dakk18 órája

  behaltam : nem vagyok vegyület hogy elvegyüljek!!! hatalmas

 27. Beata Szalai

  Beata Szalai19 órája

  A munkassagat alig ismerem, de az interjuk alapjan amit lattam mindig is kedveltem. De most lenyugozott. Hatvan korul uj karriert epiteni,uj eletet kezdeni egy uj orszagban...meghozza sikeresen..leborulok. Es meg a munkassagat nem is ismerem.. A kepek lenyugozoek, egytol -egyig!

 28. Anna Horvath

  Anna Horvath23 órája

  Ez a holgy nagyon rendben van

 29. Csaba Mihaly

  Csaba Mihaly23 órája

  Jo'l besze'l Magyarul.

 30. Csaba Mihaly

  Csaba Mihaly23 órája

  Jo' lenne tudni, hogy kik a vende'gei... Puff, in mediam res, elkezdenek besze'lgetni, ami jo', de valahol ki kellene derulnie, hogy ez egy kaszkador, vagy no"gyo'gya'sz, vagy psychologist, ... Szine'sz?

 31. tranceformeeer

  tranceformeeerNapja

  Lehet velem van a baj, de nekem ez az ember es a gondolatvilaga es az ajnarozas ami korulotte van az abszolut nem jon be. Ilyeneket en is tudok mondani, csak en nem hasznalok kozben tragar szavakat. Szerintem nem attol lesz valaki muvesz. Mint ahogy attol sem, hogy meleg es noi ruhakat hord. Az hogy 61 eves es "milyen fiatalos", az meg genetika. Nekem ez a nyavogos hang sem igazan jon be. A kepei szepek, de egyebkent szerintem semmi extra.

 32. Dávid Izsó

  Dávid IzsóNapja

  Sajnos a tehetséges, szabadságra és szeretetre vágyó emberek így hadják ott Magyarországot! Még hány millió ember kell hogy elmenjen ahhoz hogy valami otthon pozitív irányba változzon? Ha majd betelepítenek több millió keleti és közelkeleti embert, akkor talán majd visszasírják majd az elmenekült magyarokat, de akkor már késő lesz!!!!

 33. Jack Sparrow

  Jack SparrowNapja

  Talán jelzésértékű, ha már ilyen kaliberű emberek is a távozás mellett döntenek.

 34. Imecs Éva

  Imecs ÉvaNapja

  Teljességgel vállalhatatlan, gondolom ha visszanézik, ok is igy látjak

 35. Viktoria Huszar

  Viktoria HuszarNapja

  Szegény magyar elit mibe fog oltozkodni ezek utan . Halalra izgulom magam

 36. Diana Gyuró

  Diana GyuróNapja

  Nézem, nézem, és közben végig azon gondolkodtam, hogy kire emlékeztet, ezzel a hosszú hajjal, és akkor egyszerre beugrott: Javier Camara, Almodóvar Rossz nevelés c. filmjében 😊

 37. Edit Biharine Kiss

  Edit Biharine KissNapja

  Ádám mindig kifelé néz. Krisztára meg egyáltalán nem is tekint.Szerintem ez illetlenség.

 38. Anna Jeszenszky

  Anna JeszenszkyNapja

  Na, 5perc elég is volt. Dög unalom ez a faszi a piros sapkájába.

 39. Dombovari Csaba

  Dombovari CsabaNapja

  "Először hadd melegedjünk meg"........ .-)))))

 40. Subscribe

  SubscribeNapja

  Nagyon jó 👍!

 41. No Limit Central

  No Limit CentralNapja

  Eros nok akik merik a sajat utjukat jarni!jo latni. Jo latni a Krisztan az oszinte empatiat. Sok sikert nekik

 42. András Horváth

  András HorváthNapja

  Szokásos magyar történet. Egy újabb elherdált zseniális tudás. Mennyi ilyen van. Akár a mindennapi életben is. A helyi hősök szenvedése, az ostoba buta feljebbállók hozzánemértése miatt.... Sajnálom, hogy egy ilyen zseniális ember sincs megbecsülve...

 43. cocola119

  cocola119Napja

  Tehetséges művész,remek stílusérzékkel. Emellett nárcisz. Csodálattal vegyes hányingerrel néztem. Teljesen érthető,hogy lelépett. Ez az ország európa pöcegödre lett.

 44. Krisztina Baloghy

  Krisztina BaloghyNapja

  Engem is nagyon megérintett ez a riport. Percek óta itt ülök, annyira a hatása alá kerültem. Jó volt nézni Náray fiatalos arcát, habitusát és hallgatni a végtelenül intelligens, sokszor húsbavágóan igaz szavait. Nagyon tehetséges és önazonos ember. Kriszta pedig még mindig a kedvenc női riporterem! Köszönöm az élményt mindkettőjüknek! Az egyik kívánságom teljesül Jordán Adél személyében, aztán lehetne majd valamikor Pálmai Anna is vendég? 😊😉

 45. X Jade

  X JadeNapja

  Úristen! Nem ismertem Szily Nórát, csak "fogalomkènt" hallottam róla. A Nő egy etalon. Az èrzèkenysèg, az odafigyelès, az energia átjön a videón is. Jèzusom. Csak szeretnèk ennyire NŐ lenni. Öröm volt nèzni. Köszönöm!

 46. Gyöngyi G

  Gyöngyi GNapja

  Kristof, orom latni es hallgatni, ahogy a vilagot es az eletet szemleled es kezeled, a Gorogorszagban keszitett "mini" fozos, 2 reszes kis filmedet is megneztem a napokban es valami hihetetlen, micsoda osszhangban elsz a paroddal. Kivanok tovabbi nyugalomban es kiegyensulyozottsagban toltendo "gyokertelenseget". Egy masik "gyokertelen" honfitarsad - kulfoldrol :)

 47. Csaba Salvai

  Csaba SalvaiNapja

  Soha nem volt kérdés számomra, hogy tehetséges ember. Ez az interjú után még nagyobbra tartom. Sok sikert kívánok.Sajnálom , hogy ilyen "méltósággyalázó" társadalomban élünk. Habár képesek lennénk változtatni ezen egyénileg is csupán nem kellene folyamatosan elítélni embereket mert nem úgy gondolkodnak vagy élnek mint mi, mindössze tükörbe kell néznünk.

 48. Suzanna Szarka

  Suzanna SzarkaNapja

  Annyira "tökéletes" a riporternő ami a magyar értékrendet illeti: nagyon nem tudja leplezni az irigységét... nagyon igyekszik olyan kérdéseket feltenni hogy fájdalmat, zavart okozzon az alanyának. De még véletlenül se hangzik el a szájából az egész interjú során, egy elismerő szó'!!! Borzasztóan, kimeritő, szomorú... Szerintem ez a pasi fantasztikus, nem tudtam sokat róla, nem ez az egyetlen video amit láttam róla, minden elismerésem. En is küldölfön élek, tudom milyen nehézséggel, és milyen boldogsággal jár. A legjobbakat kivánom neki, és gratulálok, hogy az interjú során is és nyilván az életében is felül tud emelkedni minden kisstilű megnyilvánuláson. Tehetsége és eredeti egyénisége kétségbevonhatatlan'!További szép és gazdag életet kivánok neki a napfényben! :)

 49. Mihalyi Endre

  Mihalyi EndreNapja

  Egyenes és értelmes mondatok. Bizonyos pontokon van némi ködösítés, de valószínűleg azért, mert nincs kedve, energiája vacakolni a konkrét ügyekkel. Tetszik, hogy messze néz. DTK pedig a kérdezőt jól alakítja.

 50. Andrea Kerčmar

  Andrea KerčmarNapja

  Nekem szimpatikus.....

 51. Mariann Erős

  Mariann ErősNapja

  Sok sikert kívánok , sok szép, Festményeket , Jó egészséget !!! Egy kedvelője ( 78 )

 52. Katona Tímea

  Katona TímeaNapja

  De jó rész volt!

 53. Alvin

  AlvinNapja

  Sznob, tudalekos, szerenytelen, megkeseredett, embergyülölö. "Jó nevelés alapelve"? ...?

 54. Petra Bortolotti

  Petra BortolottiNapja

  Annyira imádtam mindig és imádom. Mindenben igaza van, le a kalappal, mert új életet kezdeni nem könnyű, lelkileg megterhelő még akkor is ha az anyagi háttér megvan hozzá. Én további sok sikert kìvánok, és IGEN, a vérszemét geciket ki kell iktatni az életünk minden területéről. ❤❤❤

 55. Lumix

  LumixNapja

  Ezt az embert már látta valaki konkrétan festeni..?

 56. Anett Bögös

  Anett BögösNapja

  Nekem Náray Tamás: önazonos. Inspiráló. Jó volt hallgatni, köszi!

 57. Maya

  MayaNapja

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 58. Krisztina Cseres

  Krisztina CseresNapja

  A képei nagyon tetszenek,a személyisége kevésbé.

 59. BMT Baba

  BMT BabaNapja

  Egy szó VÈGRE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌

 60. Krisztina Szurdok

  Krisztina SzurdokNapja

  Nagyon szeretem őt! Továbbra is és mindig! :)

 61. Richárd Fleischer

  Richárd FleischerNapja

  Tehetseges nem vitatott de ugyan azt csinalja amit nehezmenyez az emberekben. Mutogat es mast hibaztat , csak a negativitas arad belole.

 62. clara windischgraetz

  clara windischgraetzNapja

  Igaza van : a siker, és a "normális" külső sokakat fusztrál, és irigységre gerjeszt....

 63. Tamás Wentzel

  Tamás WentzelNapja

  Mennyi igazság és bölcsesség. Imádom. Köszönöm.

 64. clara windischgraetz

  clara windischgraetzNapja

  Okos, sokoldalú...és remekül látja az embereket...

 65. zsuzsiiii2011

  zsuzsiiii2011Napja

  Van egy zárt facebook csoportja aminek elejétől tagja voltam, alig vártam,hogy olvassam a gondolatait. Aztán totál döbbenet volt, hogy arról szóltak a megosztásai,hogy neki senki ne szóljon be, nem beszélget akárkivel, stb. Oké,értettem de azt már nem,hogy állandóan ez volt a téma, kiléptem . Tudom,hogy na és akkor mi van, de mégis rossz érzés. Örülök ennek a 42 percnek.

 66. keg10609

  keg10609Napja

  En is a turot hianyolom otthonrol.

 67. Attila Lemy -YmeL

  Attila Lemy -YmeLNapja

  muszaj mindezt egy autoreklammal kezdeni? Irritalo

 68. eva painter

  eva painterNapja

  Kedves Tamas , jo volt hallani feloled. Az elet rovid, szard le masok velemenyet. Eld az eleted es elvezd a gyonyoru Spanyol napsugarat. Jo haza menni es jo visszajonni az otthonba amit kialakit maganak az ember. Az igazi baratok megmaradnak. Elvezd az eletet es ne marcangold magad. Sok szerencset az uj elethez. Jo volt hallani feloled.

 69. Andrea Rácz

  Andrea RáczNapja

  Kedves Tamás! Szeretnék Önnek írni pár gondolatot így műsoron kívül, ha lehetséges messengerben. Megnéztem, elolvastam, meghallgattam mindent, ami elérhető egy “ kívülálló “ hétköznapi embernek Önről.Ezen a fórumon nem szeretném közzé tenni a mondanivalómat, mert nem érdekel még 700 ember véleménye. Ahogyan Ön mondani szokta: “leszarom, h vadidegen emberek mit mondanak, gondolnak rólam és nem akarok idegen emberekkel beszélgetni az életemről”. Mi, itt mind vadidegenek vagyunk Önnek. Ön napi szinten nekünk ír. Az élete dolgairól. Mivel megosztja itt sok emberrel az élete dolgait, gondolatait, és különböző netes csatornákon betekintést enged a külföldi életébe, lakásába, műtermébe, nyilván valamiféle visszacsatolást vár. Különben miért tenné ezt ? Lenne pár kérdésem személyesen. Egyébként teljes tisztelettel és odaadással vagyok a művészete előtt. Öleléssel: Andrea

 70. Peter Grosz

  Peter Grosz2 napja

  Miért nem autóval mentetek?

 71. Mariann Terék

  Mariann Terék2 napja

  Vannak a jó interjúk , meg van ez. Tökéletes!

 72. Tünde Hegelsberger

  Tünde Hegelsberger2 napja

  Imádom az öreg Cylát !

 73. Márta Sinte

  Márta Sinte2 napja

  Ez az ember egy tunder!

 74. Milota Menyhár

  Milota Menyhár2 napja

  D.Toth Kriszta es Andras...nagyon-nagyon szepen koszonom! <3 Nagyon elveztem Naray Tamas minden szavat...es nagyon igaz amiket mond. Tisztelem es csodalom, amihez hozza fog, azt sikerre viszi! Fenomenalis!

 75. Krisztina Holti

  Krisztina Holti2 napja

  Nagyon nagyon jo volt! Sok mindenben pontosan egyetértek. Pont ezért, ezekért kerestem en is "Új hazàt". Intelligens. Örülök hogy megnéztem.

 76. Peter Grosz

  Peter Grosz2 napja

  Tök jó.

 77. Piroska Gáspár

  Piroska Gáspár2 napja

  "Ölelés, imádás"! Jó volt hallgatni!

 78. Karola Dora Roman

  Karola Dora Roman2 napja

  Kevés ilyen ember van az a probléma és igen “a világot letakarni nem tudjuk” !!!!

 79. gazolin

  gazolin2 napja

  közröhej

 80. N. S.

  N. S.2 napja

  Kriszta,a Magyar tud és akar is dolgozni,de amit a többség kitermel ellopja a kisebbség.

 81. N. S.

  N. S.2 napja

  IGEN,CSINÁLJUNK VALAMIT VÉGRE.....

 82. Shin Bei

  Shin Bei2 napja

  Tamás azért bosszantó, mert mer önmaga lenni egy olyan közegben, ahol az elvárás a besimulás. Ennek megfelelően csak azok számára bosszantó, akik maguk is besimulnak, feladják az egyéniségüket és a saját vágyaikat a szolgaiság érdekében. Jó lenne, ha nem foglalkozna a virág fantomképes trollokkal, és továbbra is megosztaná a gondolatait a közösséggel. Szerintem hiányzik egy ilyen intellektuális színfolt a magyar palettáról. Ha nagyon zavarják a hülyék, akkor ne olvasson kommenteket, bízza ezt az adminokra, de ne vonuljon azért vissza, mert vannak, akik kritizálják.

 83. Gasztro Vicc

  Gasztro Vicc2 napja

  Ne haragudjatok! De! Egy férfi nem néz ki- és nem beszél így. Én csak egy ...... látok benne. Egyébként a tehetségét nem kérdőjelezem meg.

 84. Gabriella Kunsagi

  Gabriella Kunsagi2 napja

  Harmadszor nézem meg, olyan mint egy jó kis film :) imádom!

 85. Nagy Gábor

  Nagy Gábor2 napja

  Öntelt és nagyképű és lenéző. Egy nagy adag öszinteezénvagyok mázzal díszítve.Talán ezért tudott ilyen brand et kiépiteni és megtartani az elmúlt 25 évben. Le a kalappal.Hogy nem lett egy bohóc mint a Herceg Zoli pl..

 86. Csilla Antony

  Csilla Antony2 napja

  ❤️❤️

 87. Leila Saadah

  Leila Saadah2 napja

  Órákon át tudnám hallgatni. Imádom ezt a palit 🥰

 88. G K

  G K2 napja

  Jól tette, hogy elhúzott 👌gusztustalan, nagyképű f.sz..

 89. hoffman Kertészet

  hoffman Kertészet2 napja

  Eszter öv?

 90. Gabriella Muresan

  Gabriella Muresan2 napja

  Végre valaki kimondta, hogy mennyire rosszindulatú és válogatós a magyar kultúra és hogy amúgy mennyire nem értékelik a tehetséget, az őszinte, absztrakt, tele lélek képzőművészeti termékeket, mint ahogy a festményeket sem. Örülök, hogy nem csak én reagálok ennyire érzékenyen és intenzíven arra, ami itthon megy. Köszönöm Kriszta, hogy ezt az interview-t megcsináltátok..

 91. Ilona Gy

  Ilona Gy2 napja

  Ittam a szavait, nagyon jól beszélt!

 92. György Zoltán Miklós

  György Zoltán Miklós2 napja

  hogy is mondta a "Mester"; "nincs még 3 életem..." Nekem sincs, épp ezért én is gondolkodom a "disszidáláson", de én olyan messzire, hogy az még repcsivel is hosszú út lesz! Nem lesz ennek jó vége, ha ebből a Hazából minden olyan figura messzire elhúz, aki "valamit" letett már az asztalra, illetve mostanság tesz le, mert a végén tényleg az utsó majd leolthatja a lámpát, feltéve hogy lesz még lámpa és/vagy áram...

 93. Diána Kolozsi

  Diána Kolozsi2 napja

  Nagyon kedvelem.

 94. Életem morzsái blog

  Életem morzsái blog2 napja

  Második interjút nézne jöttem vissza ide ;) A kamera minőség mennyit fejlődött az évek alatt.

 95. Szabolcs Marton

  Szabolcs Marton2 napja

  A legjobb rész volt Kriszta! Köszönöm szépen ezt a riportot!

 96. Ilona Orvos

  Ilona Orvos2 napja

  Kimondottan nem kedvelem ezt az embert, a habitusa visszataszító számomra. Mégis, e riport kapcsán tetszett. Köszönöm a feltoltest.

 97. Életem morzsái blog

  Életem morzsái blog2 napja

  Hiánypótló beszélgetés. Hogy a WMN csatorna százszor jobb, mint bármilyen TV csatorna otthon az is biztos. Köszönjük Tamás & Kriszta

 98. Sándorné Maksa Éva

  Sándorné Maksa Éva2 napja

  Szuper beszélgetés volt, imádtam mindet percét! Tele valós dolgokkal, igazságokkal!

 99. Varga Mónika

  Varga Mónika2 napja

  Nekem ez a pali csak egyre egyre szimpatikusabb! Imádom

 100. esikazemese

  esikazemese2 napja

  "A szűkület nem vezet sehova" legjobb mondat!