Becsületesnepper
Becsületesnepper
Becsületesnepper

A Becsületesnepper és pajtásai őszinte autóbuzériája mozgóképen. Szókimondó szövegek, sörök és viccek.

Neppertrükkök és kalandok - Hétköznapi történetek, hasznos tanácsok.
One More Round - Elfeledett, elhanyagolt bontószökevények kapnak még egy utolsó kört, roncsokat mozgatunk meg és sokat nevetünk.
Versenyistálló - Versenyautók születése és használata, több kategóriában.
Tesztek - Hétköznapi autók tesztje egy kicsit másképp, úgy nepperesen.

L-29 Delfin
27:37

L-29 Delfin

3 hónapja

One More Round Évzáró
1:27:36
One More Round - UAZ
23:22
Célban!!
7:51

Célban!!

5 hónapja

Cél!!!
16:46

Cél!!!

5 hónapja

24h Nyiràd Live
11:15:16

24h Nyiràd Live

5 hónapja

Rajt!!!!
10:45:36

Rajt!!!!

5 hónapja

Szombat 2
1:11:01

Szombat 2

Évvel

Szombat
12:46

Szombat

Évvel

Megjegyzés
 1. sniiper

  sniiper5 órája

  Azért tanul pár dolgot az ember, ezért szeretlek titeket nézni!

 2. Rike

  Rike6 órája

  9:37 nel berofog az opc corsa :D

 3. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ9 órája

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:10 💞💯 👇👇👇👇👇❤

 4. Ferenc Demjanics

  Ferenc Demjanics10 órája

  Miert fontos a papir szervizkonyv, ha van elektronikus a forgalmazonal?

 5. cvbnm8053

  cvbnm805312 órája

  Ha, volna egy Honda Jass - em én biztos, hogy fölhívnálak, hogy eladjam neked... Szép napot!

 6. Bertalan Matus

  Bertalan Matus12 órája

  Nagyon tetszett ez a videó , bárcsak lenne még több

 7. Daniel Jurinovics

  Daniel Jurinovics12 órája

  1.7 ees azi40? Köszi kopasz!!

 8. zoli toth

  zoli toth14 órája

  Most akkor újra feltalálták a spanyolviaszt?

 9. gforce9

  gforce915 órája

  Mivel még megközelítőleg sem lehet tudni, hogy mit csinál ez a készülék, így nem baj, ha ennek ellenére kétkedek? Mert az égés tökéletesebbé tételéből max 1-3% nyerhető, nincs benne több tartalék. A mechanikai ellenállása a hajtásláncnak és a hőtermelés általi veszteség az, amin lehet sok teljesítményt hozni, de mivel még megközelítőleg sem tudjuk, hogy mi a fene is a készülék így..... Ha le van szabadalmaztatva akkor legalább megközelítőleg mondtatok volna valamit rá. Mármint pl. arra, hogy honnan jön a teljesítménynövekedés? A motorhő újrahasznosításából? A mechanikai ellenállás csökkentéséből? Ezzel nem árultátok volna el a találmányt, mivel ezen a 2 dolgon agyal a motortervezők fele vagy 100 éve.

 10. Ferenc Nemes

  Ferenc Nemes16 órája

  Ha csak lakkot kell pótolni,javítani (Mazda 6),az is emeli a rétegvastagságot (mérés), vagy csak a festék? Köszi!

 11. Tibor Nagy

  Tibor Nagy17 órája

  Nagyon jó videó lett, érthető, tisztán és világosan rámutattatok a fő problémákra. Minden embernek látnia kellene! Köszi az erőfeszítésekért!

 12. Babics Károly

  Babics KárolyNapja

  Sziasztok. Mennyibe kerül❓ Hol szerelitek be❓

 13. Vega Puffin

  Vega PuffinNapja

  Mivel csinálsz ilyen jó minőségű videót?

 14. Sebastian Cosar

  Sebastian CosarNapja

  Helló! Gratulálok sok sikert nektek!!! Érdekel a dolog és beszereltetném az autómba van rá lehetőség??? Sebastian.

 15. kapaspeti

  kapaspetiNapja

  Ha ezt a videót nem a Becsületesnepper tette volna közzé, azt mondanám, hogy kamu az egész. Az elmúlt évtizedekben láttunk már sok "találmányt", amik mögé beálltak a jól fizetett tudósok, így próbáták eladni a tvshop-on. Szeretném hinni, hogy ezen a csatornán nem kapnak szót a szélhámosok, illetve azt is, hogy egy szép napon bemutatják, hogy miről is van szó. Szóval ez így túl szép, hogy igaz legyen, de várok, mielőtt kialakulna a végleges véleményem.

 16. K S

  K SNapja

  Tudomásom szerint egyetlen dolog tud ilyet, és a megjegyzésem is arra vonatkozik. A Feltaláló is érteni fogja. A "tippem" esetében azért érdemes megvizsgálni, hogy milyen egyéb vegyületek távoznak a füstgázzal. Elbontani sem lenne érdemes a motorteret és az egyéb alkatrészeket, a füstgázzal (elnézést: kipufogógázzal) ha olyan vegyületeket juttatunk a szabadba ami az eddigieknél is mérgezőbb főleg belélegezve, akkor lehet hogy nem jó ötlet. Tudom, hogy sokoldalúan felhasználható, meg ipari méretekben is, de ha mindegyik autóban ilyen lenne, akkor nem szmog lenne, hanem kiégett tüdejű emberek, hiába instabil. BTW nekem is van, és már ki akartam próbálni az egyszerűen beszerelhető és egyben beszerezhető eszközt. De ha más valami, akkor IS kíváncsian várom a fejleményeket! Sok sikert hozzá! Jó volt itt látni Mezei Tanár Urat!

 17. Attila Kozma

  Attila KozmaNapja

  Még valami. Próbáljátok meg az osztrák magna Steyr t. Lehet hogy ők nyitottabbak és szerintem nekik bőven tesztelésre lehetőségük!

 18. Attila Kozma

  Attila KozmaNapja

  Azt hallottam ha Amerikában védetitek le az egyszerűbb és gyorsabb és az az egész világon érvényes.

 19. Attila Kozma

  Attila KozmaNapja

  Tegyetek német feliratot a videó alá és akkor el lehet küldeni a BMWnek VWnek Mercedesnek.

 20. White Rider

  White Rider2 napja

  -Ügyfél: Nem lehet úgy megcsinálni, hogy soha ne rohadjon el! -"Mester": Fogd meg a söröm..... :D

 21. Neo Csatornája

  Neo Csatornája2 napja

  Valamit nagyon jól tudhat az asszony ha a kocsi ment, az asszony maradt :D

 22. mark somogyi

  mark somogyi2 napja

  Anno a napló műsorában Gyula bácsi szabadalmaztatta hasonló találmányát ami hasonló eredményeket hozott... Nyilván bürokrácia és a kapzsiság elhalgattatja az ilyen embereket....

 23. Vitányi Gyula

  Vitányi Gyula2 napja

  Itt van az eredeti hu-gos.info/video/o8aRinzXqrLVn6c.html

 24. Széles Szilárd

  Széles Szilárd2 napja

  Méhészborz farokszőréből holdtelte után 7 perccel kell kitépni egy csipettel, megköpködni, és sárgaréz dróttal bal kézzel tekerve átkötni.... aztán betenni a kesztyűtartóba. Nekem bevált.

 25. Admin Enburkollak

  Admin Enburkollak2 napja

  Euro 2 1.9 PD hez teszt célra beraknatok-e?

 26. Father Plays

  Father Plays2 napja

  Parkoló Parádéra remélem ők is jönnek.

 27. Péter Kollmann

  Péter Kollmann2 napja

  Gajdán urunk egyszerübben,s jobban tudta volna előadni ezt. Egy kicsit sántit az egész,mert sok mindent mondott,meg semmit se mondott.....

 28. Laci405

  Laci4052 napja

  Üdv! Melyik volt az előző videó erről a motyóról? Nem találom...

 29. Zoltan V.

  Zoltan V.2 napja

  Nagyon jó lenne, ha ez a bármilyen "készülék" tényleg ilyen csodákat hozna, de megvallom, szkeptikus vagyok. Az autógyártók eurómilliárdokat ölnek a fejlesztésekbe, mérnökök százai, ezrei dolgoznak az ügyön, mégsem tudják elérni ugyanezt? Persze lehet, hogy valami hatalmas csodát találtak fel a fiúk; mind a Föld, mind az emberiség, mind a magyarság számára hatalmas dolog lenne, ha így lenne, de egyelőre "annyit tudunk, hogy semmit". 5:20 "170.000 km-t mutatott a km/órája". Ez a mondat kicsit nehezen értelmezhető. :)

 30. Zsolt Lajtos

  Zsolt Lajtos2 napja

  Ez azért erősen a "túl szép, hogy igaz legyen" kategória felé kacsintgat. Nem tartom valószínűnek, hogy a nagy autógyárak elképesztő anyagi- és tudásbeli hátterével nem jönnek rá valamire, amire valakik "sufnikörülmények" között meg igen. (Valószínűleg nem nagyon lövök mellé, ha kijelentem, hogy jelenleg nincs Magyarországon egyetlen olyan modern és jól felszerelt, akár egyetemi laboratórium sem, ami a nagy autógyárak laborjaihoz képest nem "sufni" kategória.) Ingyen ebéd meg köztudottan nincsen. Egy olyan tesztre könnyebb felkészülni, aminek előre tudjuk a kérdéseit. Az, hogy olyan anyaggá alakítjuk a kibocsátott gázokat, amit nem szoktak mérni a teszteken, nem lesz megoldás a dízelek hibáira. Bár nem tudom, hogyan működik a rendszer, de a kb. felére esett kibocsátás biztosan nem tűnik csak úgy el. Ugyebár az anyag nem vész el, csak átalakul. Az jelentkezne a megnövekedett teljesítményként? És az milyen hatással lesz a motorok élettartamára? Nem átalakítja, hanem valahogy összegyűjti a káros anyagokat? Hova gyűjti? Egy újabb cserére szoruló szűrő és újabb veszélyes hulladék-forrás? Túl sok a kérdés, túl komplex a probléma, túl sok a buktató. Persze szép lenne, ha igaz lenne, de úgy érzem (főleg a nagy autógyárak rendelkezésre álló forrásait figyelembe véve), hogy meglehetősen valószínűtlen, hogy valódi, a gyakorlatban egyszerűen használható megoldásról van szó. Remélem, tévedek. Mondjuk, ha komolyan gondolják, hogy elmennének egy gyártóhoz mérni anélkül, hogy belegondolnának, hogy valószínűleg ezt milyen feltétekkel tehetnék meg, itt valakinek tényleg bilibe lóg a keze...

 31. Neo Csatornája

  Neo Csatornája2 napja

  Ez jobb és hségesebb mint egy nagy mellű, szőke, 20 éves maca :D

 32. Artur Nagy

  Artur Nagy2 napja

  Én a saját gépjárművembe biztosan vásárolnék ilyet. Remélem hamarosan megvásárolható lesz a készülék. Azért van egy félelmem, ha ez a találmány egy nagy autógyártó kezébe kerül akkor simán elképzelhető hogy visszabutítják a találmányt, hogy aztán mindig az épp aktuális emissziós értékekre kalibrálják.

 33. László Bánsági

  László Bánsági2 napja

  Egy 2005-ös mazda hatossal én is szívesen vennék részt egy tesztben. Természetesen a számra szigszalagot ragasztok,nem árulom el senkinek a titkot. Ha kell egy "füstölgő" kétezres dízel, csak szóljatok. :)

 34. Neo Csatornája

  Neo Csatornája2 napja

  33:00 erre a mercire nekem is felállna :D

 35. Kertész Kristóf

  Kertész Kristóf2 napja

  A vízbűl veszi ki a zoxigént...

 36. Laczkó

  Laczkó2 napja

  Drukkolok Nektek! 🤘🙂

 37. robogoo

  robogoo2 napja

  Kíváncsi lettem volna mérni egyet egy romhalmazon is, jó sok rohangál belőlük az utakon, akár egy 2-es Swiftet, vagy alig fiatalabb Boxert csillió kilométerrel, azoknál van csak emisszió..

 38. Frigyes Novák

  Frigyes Novák2 napja

  A "készülék" minden bizonnyal egy bádoglemez amivel levakolták a kipufogógáz visszavezetést. Szerencsétlen dízelmotor végre tiszta levegőt szív, nem pedig kipufogo gázzal szennyezett kartergázt.

 39. Frigyes Novák

  Frigyes Novák3 napja

  Elképzelem a kipufogógáz visszavezetés kiépítését egy óceánjáró gépházában,........majd ahogy kapásból leblindelik egy 3 négyzetméteres vaslemezzel...."ahogy illik." Mert ugye senki se szereti az eltaknyosodott tűzveszélyes szívócsőrendszert.

 40. Attila Cziráki

  Attila Cziráki3 napja

  Nekem az nem stimmel, hogy miért változik a motor nyomatéka a sebességtől? Aki ért a belső égésű motorokhoz, az tisztában van azzal, hogy a nyomaték a motor fordulatszámának növelésével emelkedik. Az autógyártók alapvetően a motor fordulatszámából indulnak ki, és tervezik meg, hogy adott fordulatszámtartományban mekkora nyomatékot adjon le a motor és a nyomatékgörbe hogyan alakuljon. Ez azért fontos, mert a motorok a legnagyobb nyomatéknál fogyasztják a legkevesebb üzemanyagot. Tehát ehhez az ideális fogyasztáshoz tervezik a motort, ehhez az alapelvhez állítják be a számitógépes vezérlést. Ez a motorfejlesztés alapja. Ezért kell évekig fejleszteni egy-egy motortípust. EHHEZ KELL A JÓ MÉRNÖKI GÁRDA. TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT. Pl. a régi VW 1.9 TDI motorok 2400-as fordulatnál adták le egy fordulatszám tartományban a legnagyobb nyomatékot! Gondoltak egyet és a PD TDI motornál úgy alakitották a motordiagnosztikát, hogy ne csak egy ponton, hanem egy hosszabb fordulatszámtartmányban egyenletesen adja le a maximális nyomatékot. Így az áttervezés alapján 1900 - 2400 fordulatszám tartományban egyenletesen adta le a legnyagyobb nyomatékot. Saját 12 éves tapasztalat alapján állitom, hogy 1900-as fordulatszámon, elértem a maximális 220-as nyomtékot és végig 2400 fordulatig egyenletesen vizszintes vonallal jelezve jött a 220-as nyomaték. A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy az autó 1900-as fordulatnál érte el a 90 km/h sebességet és 90-től 130 km/h sebességig a fordulatszámmérő jelezte és a kilóméteróra mutatója is, hogy az autó gyorsulása egyenletes , és ezt éreztem az ülésben ülve is. 2.0 Ford Mondeo dizel motor ugyanezt mutatja, a 131 lovas motor esetén 90-nél bevágom az ötödiket és 2000-től 2500 ig, 90 km/h -tól 130 km/h ig ugyanezt tapasztalom, egyenletes gyorsulás!!! Dr. Hanula Barna úr eladásában láttam és hallottam, hogy vannak trükkös autógyártók, akik 1900-nál belóditják az autót, aztán a nyomaték növekedést pl. 2100-nál viszavágják (csökkentik) aztán 2200-tól 2500-ig hirtelen növesztik meg, ezzel szinte megugrasztják 2200 és 2500 között és mosolyogva mondják a vevőknek, hogy micsoda jó motor, mekkorát húz 2200 után. Pedig a motor tudná a hirtelen megugrás helyett az egyenletes egyforma fordulatszámnövekedést és vele azonos mértékű nyomatéknövekedést is. csak így sportossá teszik huncut módon a motort. Persze azt nem mondják el, hogy egymás mellet menve az egyenletes nyomatékot leadó motor az életben viszont azt mutatná vizuálisan, hogy a visszafogott kissé lemarad, de amikor hirtelen megugrik 2200-nál a nyomaték, utoléri az egyenletesen gyursulót. A trükk így leplezhető le. Dr. Hanula Bana sem beszél sebességről, csak fordulatszám és nyomatékgörbéről. A sebesség a nyomatéktól és a sebváltó sebességfokozatától függ. EZÉRT SZERETTÉK MEG SOKAN A DIZELEKET MERT NYOMATÉKOSABBAK A BINZENESEKNÉL, NA ÉS FOGYASZTÁSUK KEVESEBB. Évekkel ezelőtt 280 forintos dizelből pl 5 liter/100 km, 300 forintos benzinből 6 liter/100 km. Aki rendszeresen nézi a F1 versenyeket az is szinte mindig a nyomatékról hall és hogy melyik csapat hány millát tudott áldozni motorfejlesztésre. A motorfejlesztéstől függ az erő, nyomaték, gyorsulás és a legnagyobb sebesség elérése minél kevesebb másod-, tized-, ill. ezredmásodperctől. Akinek erősebb, nyomatékosabb a motorja az jobban gyorsul.

 41. Mosonyi Tamás

  Mosonyi Tamás3 napja

  Gyanítom, hogy nem lesz ebből "Rubik-kocka". A grafén-akkumulátorok alkalmazása hamarosan megássa a belsőégésű motorral hajtott közúti járművek sírját. A járművek akkumulátorai néhány perc alatt 100%-ra tölthetőek lesznek és jóval tartósabbak a maiaknál.

 42. Gábor Tóth

  Gábor Tóth3 napja

  Nekem kell egy ilyen. Megveszem.

 43. Morales Erik

  Morales Erik3 napja

  Én nem akarnék a helyetekben annyira beszabadulni, egy nagy autógyárba sem, a találmányommal! Úgy jártok a végén mint Losonczy Áron az üvegbetonnal. A világ második legnagyobb betongyára többször "meghívta", tárgyalt vele, és közben ellopta a találmányát, majd egy minimális változtatással saját találmányként szabadalmaztatta... És sok hasonló történet van a nagyvilágba, olyan multikról, akiknek nyilván nem volna összeg, fizetni pár milliót (euróban) egy találmányért, mégis inkább ellopják azt. Hihetetlen, de úgy látszik, ennyire szarrágóak, és erkölcstelenek a multik..!

 44. Peter Hever

  Peter Hever3 napja

  Beszaras, hogy mennyi a "sorok között olvasni nem tudo", rosszindulatu, irigy, buta hozzaszolas van, ahol hianyoljak a müködesi elv bemutatasat, a müködes modjanak megerteteset,stb.... Örület. Egy szabadalmaztatas alatt levö eljarasnak, modszernek a leirasat en is pont itt, a youtube-on osztanam meg a nagyerdemüvel....Vicc. Aki komolyan gondolja ezt az elvarasat az hol el? A masik tipus, aki hatarozottan megkerdöjelezi a tanar ur es a többi szereplö szandekait.... Ennyire nem megy at a video "üzenete"????

 45. Becsületesnepper

  Becsületesnepper3 napja

  Nagyon sok a kétkedő ember (van néhány rosszindulatú is), bizonyítékot akar mindenki. Azért vittük el laboratóriumba, hogy legyen bizonyíték. Itt van. Nem jó. Akkor jó lenne, ha ott lennétek a mérésnél? Sosem lesz olyan mérés, aminél ott lesztek. Hívjak meg százezer embert? Miért nem mutattuk meg a találmányt? Mert titok. Miért nem mondjuk el, hogy működik? Mert titok, és mert titoktartási szerződést írtunk alá. Eszükbe jutott valami, ami eddig még senkinek? Miért minden fel van már találva, jövőre nem lesz semmi új? A fiúknak megmondtam, hogy akkor is megjelenik a videó, ha az eredmény a Clindire nézve nem kedvező. Belementek. A tanár úr elmondta a videóban, hogy előttünk már sok ilyen dolgot mértek bármiféle eredmény nélkül. Szerintetek egy egyetemi tanár adná hozzá az arcát, kockáztatná a több évtizedes pályáját néhány idegen kedvéért? Én adnám hozzá az arcom, ha nem lenne mögötte semmi? Az nekem miért lenne jó? Pénzért? Akkor nagyon nem ismersz. Ezen is gondolkodjatok.

 46. Gergely Jurasits

  Gergely Jurasits3 napja

  Elolvastam a szabadalmat (google szabadalom keresőben elérhető). Lényegében egy szenzor koszolódását kerüli ki (illetve ennél összetettebb nyilván, inkább öntisztul), ami újkori állapotban semmi különbséget nem okoz (hiszen akkor még tiszta a szenzor) és az autógyártón azt kérik számon, nem véletlen hogy időszakos műszaki vizsgán nem az újkori értéket kell produkálni. (Ez magyarázza, hogy hosszabb használat során tisztul a rendszer jobbak lesznek az eredmények, mert beindul az öntisztuló folyamat). A szenzor előtt a gázlengések redukálása már érdekesebb. Kérdés ott, hogy pl. a hiba detektálhatóságot mennyire befolyásolja ez a megoldás? Ez lett vizsgálva? Illetve az alacsony fordulatú teljesítmény többlet pl. egy start-stoppos elég határra méretezett rendszert hosszú távon mennyire vesz igénybe? A Knorr féle levegő befecskendezős rendszernél is a haszongépjármű motornál is vissza kellett venni az alacsony fordulati teljesítményt mert nem bírták az alkatrészek. És az kb. hasonló előnyöket ígér. A kísérlet pedig azt bizonyítja, hogy egy használt belsőégésű motoros jármű sosem fogja tudni produkálni az újkori kibocsájtás értékeket, ez az autógyártót sajnos már nem fogja érdekelni, ő csak egy plusz költséget fog látni benne... :(

 47. Attila Bergkessel

  Attila Bergkessel3 napja

  Van egy 525d touring E39-esem, rettentően újszerű állapotban (igen, már euro VI F10 árában van a gyári állapot megőrzése miatt, és lóerőben is közel másfélszerese a gyári 163 lónak, így az emisszióm valószínű romlott, habár a kipufogórendszere gyári - katalizátor is alatta). Ha magamnak, valamint az utókornak meg tudom ezzel a találmánnyal a jövőben menteni, abban az esetben én megvásárolnám a terméket. Remélem lesz ebből valami, mert jelenleg 6l-es átlaggal járok 50-50% város-külváros; országút, autópálya, és sem fogyasztásban, sem minőségben az újabbak szerintem nem járnak előbbre - sőt, a minőség az E60 óta romlik, a legújabbnak még az ára is az egekben, hiába lenne összerakva úgy, mint az E39-esek voltak. Ha az Euro III-ast így fel lehet javítani egy elfogadhatóbb szintre, akkor nem kérdés, hogy rákölteném amit kell egy ilyen átalakításra és a továbbiakban is vígan járnám vele Európát. Ha ez az eszköz működik, akkor már csak a jogszabályokon műlik, hogy érdemes-e kis hazánkban beépíteni az eszközt. Amíg Németországban egy SCR katalizátor + részecskeszűrő beszerelése elfogadott, illetve méréseket követően jobb Euro besorolást kap a gépjármű, beírják az autó forgalmijába, addig Magyarországon - még a német TÜV engedély ellenére is marad a gyári, rosszabb besorolású az autó, mert nem fogadják el a kinti engedélyt, illetőleg nincsen rá jogi háttér. Ennek az egésznek ez lehet a legkomolyabb buktatója a hazai piacon a későbbiekben, illetve valószínűleg az ára, bár ezt még nem tudhatjuk. Nyugaton pedig szimplán az, hogy az emberek megveszik inkább a legújabb EURO besorolású autókat, mert az "újszagú" . De szerintem a feltaláló csapat leginkább - a fent említettek miatt - a gyárakra fog koncentrálni. Ennek ellenére remélem itthon is leszivároghat hozzánk, kis emberekhez. Minden elismerésem a csapatnak!

 48. Richárd Horváth

  Richárd Horváth3 napja

  Annak különösen örülök, hogy végre a NOX- ot vették elő, ami szennyezi is a környezetet, nem pedig a CO2- őt amit ugye egyszerű lenne megoldani, csak [email protected] fákat ültetni, inkább kivágják őket mert kell a hely stadionoknak, és kis vasútnak. Tehát a CO2 az egy nagyon jóféle gáz, csak kellene zöld növényzet ami megköti a levegőből. A Nox, viszont egy mérges gáz , mai tönkretesz, megöl minden élőt.

 49. Izy Rájder

  Izy Rájder3 napja

  16:05 Ha már így sikerült elkotyogni, hogy melyik autóban található az eszköz, akkor én gyorsan kiszerelném belőle! Nagyobb disznóságokat is elkövettek már ipari kémkedés okán, mint egy autó egyszerű ellopása az ígéretesnek tűnő találmánnyal együtt. A tesztben használt autók rendszámát is kitakartam volna, ha még mindig benne van az eszköz, vagy esetleg újra beszerelésre kerülhet. Csak óvatosan az infókkal emberek!

 50. Mark Kot

  Mark Kot3 napja

  2025-re a VW csoport csak elektromos autókat fog gyártani...belső égésű motorka fejleszteni már felesleges.

 51. György Mészáros

  György Mészáros3 napja

  Lesznek válaszok is a feltett sok kérdésre??????

 52. Samuel Rothstein

  Samuel Rothstein3 napja

  Nekem is szereljetek be ilyet az autómba.!!!!

 53. Gábor Lukács

  Gábor Lukács3 napja

  Gratula! Remélem, hogy mihamarabb jönnek az újabb infók!

 54. Szabolcs 83

  Szabolcs 833 napja

  Lehet én ugrottam át de mit is csinál ez a készülék? Remélem nem az egr-t vagy hasonlót iktat ki. Nekem ez kicsit gyanus...

 55. Herceg Zsolt

  Herceg Zsolt3 napja

  Kütyü ide kütyü oda.Szerintem legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldás a "szünet" lenne.Az egész bolygó úgy ahogy van megállna egy kis időre amíg a föld regenrálja magát.Régen gyerekkoromban azt mondták, hogy elég lenne 1 nap, de ma már biztos több időre lenne szükség viszont megérné.Lehet nem teljesen, de lehet visszaugrana mondjuk a 70-s évekbeli szintre a föld szennyezettsége.Nekem ez a meglátásom.

 56. Kis Ervin

  Kis Ervin3 napja

  Mindég ez a naivitás!Most komolyan azt hiszitek,hogy az autógyárak nincsenek tisztában az autó károsanyagkibocsájtas megelözésének minden szegmensével?Nekik minden eddig mért adat a rendelkezésükre áll!Csak egyáltalán nem érdekli õket mivel abban semmi biznisz nincs,az eféle kutatásokat az autógyárak nem szeretik külsõ támogatásbol fedezni,saját pénzt és idõt meg nem éri meg bele fektetni, már nem is fognak mivel új üzletág van kibontakozóban az elektromos hajtás több pénzt hoz kevesebb munkával és befektetéssel. Hasonlítsunk össze egy benzines hyundai-t és egy elektromos hyundai-t! Az elektromos majdnem kétszer annyiba kerül negyed annyi befektetéssel és munkával!

 57. imprudens

  imprudens4 napja

  Az a baj, hogy nagyon komoly számokkal dobálóztok. Abban a műszaki világban, ahol évről jó ha százalékokat sikerül reszelni konstrukciókon ti bedobtok 30-60-90-100%-okat, de semmi magyarázatot nem tesztek mögé. Sőt a végén elhangzik, hogy kéne valami ipari környezet, hogy reálisabb képet kapjatok. Ti sem érzitek reálisnak!? Szerintem ha kicsit konkrétabb lenne a leírás / magyarázat, kevesebb lenne a hitetlen. Most mindenki csak spekulál, mert állítólag teljesen gyári minden, ergó vagy a légbeömlő elé vagy a kipufogó mögé tudtok úgy tenni valamit, hogy az állításoknak megfelelően tényleg semmilyen szinten nincs hozzányúlva a kocsihoz. Láttunk már vízzel hegesztő magyarokat, meg startup-ban eltűnt százmilliókat, így szerintem az a legnormálisabb, aki nem fogadja ez az állításaitokat kérdések / kritika nélkül. Én kívánom, hogy minél hamarabb jussatok el komoly laborba, és mutassatok konkrétumokat, részleteket, nehogy hamar veszítse el a becsületét a nepper ha esetleg rossz emberek mögé állt be.

 58. Benjamin Kiss

  Benjamin Kiss4 napja

  Nem igazán érzem hogy megtudtam volna végülis, mi ez az eszköz.. Megértem hogy titok,meg stb.. De azért nagyvonalakban elmondhattátok volna mi történik, hogyan.. Vagy mégis mi ez, hova kerűl.. De ezt félre téve , akármi is ez, és ha tényleg bejön, boldog leszek hogy ez egy magyar találmány , és egy globális problémát megoldó dolgot hoztatok létre. Hajrá!

 59. Balogh Nandor

  Balogh Nandor4 napja

  50% kibocsatas csokkenes nagyon kaumnak tunik. Nem realis, ahogy a 10%-os fogyasztas csokentes sem. Ha lenne ilyen, akkor kotelezove tennek hamar.

 60. Tibor Márton

  Tibor Márton4 napja

  Nincsenek szavak.... Ez egy csoda! Még több videót kérek ilyen öreg "szarokról". Borzasztó irigylem aki megveszi...

 61. laszló gogolag

  laszló gogolag4 napja

  Nincs itt semmi titok Víz-Metanol keveréket porlasztanak a beszívott levegőbe. Öt éve Perkins motoron kipróbáltuk valóban javul a nyomaték és csökken a NOX meg a fogyasztás de szezon végére tönkrement a Katalizátor a víz gőz miatt, az olajcserét is fele időre kellett sűríteni mert a normál intervallum végére igencsak gőztől a kartergáz. Ez nem mostani találmány a kilencvenes évek elején már a Forma 1 is próbálkoztak vele. Az egészet úgy adják elő mintha az ötödig dimenziót fedezték volna fel.

 62. Zsolt Szombati

  Zsolt Szombati4 napja

  Ha ez tényleg igaz, akkor a kecskeméti Startup Campus program óta (4 éve volt!) miért nem történt semmi??? autoszektor.hu/hu/content/innovativ-otletek-kecskemeti-foiskolan

 63. Attila Grabecz

  Attila Grabecz4 napja

  Ügyesek vagytok, csak így tovább!👍

 64. Zsolt Jakab

  Zsolt Jakab4 napja

  Jól hangzik, de igazán meg lehetett volna mondani, hogy hol van elhelyezve, mi az amit átalakít.

 65. Badgeholder

  Badgeholder4 napja

  Mi a neve ennek a cuccnak? Bimbi? Quimby? Himbilimbi?

 66. Csaba Vekszli

  Csaba Vekszli4 napja

  Ez igen. Gratulálok és szurkolok nektek.

 67. Mr. Mixx

  Mr. Mixx4 napja

  Ja, majd egy ilyen publikus helyen, mint a yt, a kíváncsi fáncsik kedvéért pont közzéteszik majd részletesen a találmányt. B*tch please...

 68. zolti zolti

  zolti zolti4 napja

  Istenért sem szeretnék okoskodni, de nem hinném, hogy megfelelően elő lett volna készítve a felület, úgyhogy alatta ugyanúgy rohadni fog.

 69. István Rácz

  István Rácz4 napja

  nem semmi !

 70. G. Tomi

  G. Tomi4 napja

  Ez egy más fajta üzemanyag?

 71. Róbert Rakonczai

  Róbert Rakonczai4 napja

  Félek tőle, hogy ez ismét egy olyan hír, ami hetente megjelenik a médiában: "megtalálták a rák ellenszerét!". És mégse.

 72. Daniel Kiss

  Daniel Kiss4 napja

  Üdv , a videó végén említetted, hogy már egy korábbi epizódban volt szó erről a készülékről. Melyik videó az ? Szeretném megnézni , köszi és csak így tovább a csatornával .

 73. Ferenc Graca

  Ferenc Graca4 napja

  Szerintem ne menjetek a nagy gyártókhoz, mert fölfalnak beneteket. Csináljátok meg, forgalmazzátok, és majd a nagyok jöjjenek hozzátok! Sok sikert!

 74. Nandor Fajt

  Nandor Fajt4 napja

  Sziasztok! Én drukkolok hogy jó legyen ,és ezzel megmenthető lessz még sokáig a belső égésű motor ! Mindent bele 👍

 75. Tamás Práznek

  Tamás Práznek4 napja

  Biztos hogy megerne tobb 10 eves jo hirnevet es szakmai alapot kockaztatni? Logikusan, ezek az emberek a hitelessegukre alapoztak az eletuket, az uzletuket. Biztos hogy kockaztatnak? Illogikus, nem profitabilis hosszutavon hazudni, kicsi ez az orszag, hamar korbe erne a hir. Mezei Tibornak meg nezzetek utana, Mesternar, gepeszmernok. Nem hinnem, hogy neki jot tenne ha beallna egy kamu moge. Persze ez csak feltetelezes, ugy ahogy a rosszindulatu feltetelezesek is. Ne akarjunk okosabbak lenni, ha nem vagyunk. Oruljunk, hogy ha igaz, elerheto tavolsagban lesz. Ha kamu en leszek az elso aki szetkurtoli. En hiszek. Templom nelkul, hiszek, nem a talalmanyban, ezeknek az embereknek a hitelessegeben. A hitelessegnel nincs jobb reklam!

 76. Pál Hankó

  Pál Hankó4 napja

  A végén kiderül, egy sima EGR+DPF OFF az egész. :D :D ;D

 77. J F

  J F4 napja

  Nemsokara jön Handrás videoja ,es majd jol elmagyarazza nektek ,hogy most miert vagytok hülyék. Az a fickó automatába jö mindig ha itt van valami ami a jövővel kicsit is foglalkozik,nem am higy jobban tudjatok mint őkegyelme handrás úr áaa majd megmondja es kapaszkodik felfelé a hatatokon ahogy szokott. Varjuk elektromos úr reagálasat,tűkon ülve 😆

 78. MrKokodzsambo

  MrKokodzsambo4 napja

  Szuper, gratulalok. Csinalhatnatok egy normal teljesitmeny merest is es ugyan igy egy benzinesnel is kiprobalhatnatok hosszab tavon.

 79. Decskó József

  Decskó József4 napja

  A hozzászólások tipikusan magyarok! Tele vagyunk szkeptikus, nagy "szaktudású" de sehol nem alkalmazott "közlekedésmérnökkel" akik csak azt keresik miért nem jó és hogy nem jó ez a találmány. Szerintetek az egyetemen dolgozó nagy szaktekintélyű úr adná a nevét valami kamuhoz? Még viccnek is rossz!

 80. Csaba Lorand Bodo

  Csaba Lorand Bodo4 napja

  "annyira kellett ez mint papanak a viagra" :)))) ezt sem hallottam meg

 81. Pontaz müntaz

  Pontaz müntaz4 napja

  A szabadalom elolvasása után, lényegében ti egy "low pass" filtert raktatok a szenzorokra, illetve biztosítjátok a mérés pontosabb eredményét. Én arra lennék kíváncsi, hogy változó terhelésnél mekkora problémát okoz a mérőlánc időállandójának a megnövelése. (egyenletes terhelésen nem okoz problémát, de dinamikusan szerintem tud/fog)

 82. Gábor Boda

  Gábor Boda4 napja

  Anyukám műszakitól műszakiig 3500Km-eket tesz meg. Nem ígérem, hogy eladó lesz a dci thalia, mer előre kellene tekerni majd az óráját, hogy ne rögögjenek ki. Inkább valaki majd elhasználja a családban. Ennyire nem kevés kilóméterrel, de én is egy éve vettem egy 22 éves autót 85 éves bácsitól. 130e km volt a kocsiban, hibátlanul teljesítette az elmúlt évben megtett 25e km-t. Van ilyen, nem gyakran, de van. Figyelmesen kell keresgélni. Többedik használtautóm aránytalanul kevés km-el. Az a tapasztalatom, hogy nem az évek, hanem a km használja el a járgányt. Aki keveset használja, annál télen jellemzően semennyit sem fut. Fentebb említett immár 23 évesen semmi rozsda, gyári fényezés mellett.

 83. YELLOW

  YELLOW4 napja

  Az a baj, hogy a nagy környezetvédelem csak látszat. Ez a találmány, ha valós, ez ellen megy számos törekvésnek a hátérben. Ezért soha nem fog hivatalosan beépítésre kerülni. Én ezt gondolom. Ez keresztbe húzhatja az elektromos autók létjogosultságát. Mert eddig azzal adták el. Ha ezzel a kütyüvel ilyen mértékű változás érhető el az nagyon jó, viszont sok más érdekkel ellentétes. Sajnos, ahogy más is írta valószínű olyan áron kínálják majd, amit a többség nem fog kifizetni. Tehát ennek csak úgy van értelme, ha esetleg támogatással lehetne hozzájutni. Jó lenne ha igaz volna.... Az 50km/h érték a benzinesnél azért lett rosszabb, mert valószínű olyan fordulaton ment a motor, lehetett volna fentebb kapcsolni és máris jobb értékeket kapunk.

 84. liuntika

  liuntika4 napja

  Üdv! :) Végig néztem, és arra jutottam, hogy szerintem ez egy kipu visszavezető körre kötött cucc (talán H2 vagy HOOH cella). Ott nyomja vissza a CO-t, hogy a motorban tökéletesebb legyen az égés (2 CO + O2 -> 2 CO2). Nyomatékosabb lett talán a motor, mert tökéletesebb az égés (nagy sebességnél kisebb a változás, mert a levegő-üzemanyag mennyiség sokkal nagyobb). Kevesebbet fogyaszt, mert a CO-t égeti el, nem az üzemanyagot. A körre rá lehet kötni, a motor megbontása nélkül, mert egy csövet lehúz, és közbeiktatja az EGR szelepnél.

 85. PeaceWithDefenseOnly

  PeaceWithDefenseOnly4 napja

  Tudjátok hogy tud egy ilyen (tételezzük fel, hogy tényleg) hasznos találmány elterjedni ebben az országban? Érdekelté kell tenni a kormánypárt valamelyik figuráját. rogán anti pl. 60% jutalékért bármiben lát jövőt. Igaz, ezek miatt sok jó dolog nem valósult meg, de ettől még így van. Első körben a BKV, nyugatról kiszuperált füstös buszaiból kellene egy tesztflottát szervezni (persze ezen buszok karbantartása is kormánypárti mutyi érdekkör). Következőnek olyan nagyobb flottáknál kopogni, mint pl. (a szintén kormányközeli) Waberer, ahol van bőven minta lehetőség pl. 3 kamiont felszerelni, melyből van ugyanolyan 3 amit legalább, majd fél év, 1 év után összehasonlítani a javulást. Természetesen csak a fogyasztás változását lehet így megfigyelni. Ugyanakkor nem árt sietni, hisz alig egy évtized után több országban betiltják az ICE szgk. forgalmazást, így ezek gyártása is megszűnik. A Daimler (mint tudjuk) már beszünteti az ICE motorok fejlesztését. A maradék pár évre pedig jönnek a mild hibrid típusok, melyek benzin-elektromos motorjaikkal eleve drágák és sem a gyártóknak, sem a tulajdonosoknak nem lesz érdekeltségük ilyen kütyük beszerelése iránt, még alacsony áron sem. Maradt bennem még egy kérdés: MIÉRT KELLENEK KAPCSOLATOK?! Ha tényleg jó a találmány, szabadalmaztatva van (úgy látom már nem védett) és hivatalos, hiteles formában dokumentáltan jó hatásfokkal működik is, akkor ezeket a mérési dokumentációkat közvetlen el lehetne juttatni a gyártókhoz, akár e-mailben. A gyártók fejlesztési osztályaira így eljuttatva lehetnek érdekegyezések. Kizártnak tartom, hogy pl. egy Volvo - Scania ne lenne érdekelt legalább egy tesztre, amikor főleg az előbbinél rendkívül nagy hangsúly került az utóbbi időben a környezetvédelemre a haszongépjárművek esetében.

 86. Zsolt Moldván

  Zsolt Moldván4 napja

  azért azt legalább jó lett volna tudni, milyen értékek azok a 100%-ok. azok csak nem titkosak.

 87. Sebestyén Jandó

  Sebestyén Jandó4 napja

  Ez unalmasabb volt mint egy középiskolás ballagás🤪🤣 de biztos jó cucc.

 88. Zoltán Győri

  Zoltán Győri4 napja

  Hol lehet ezt a kütyüt megvenni?

 89. yodamester10

  yodamester104 napja

  Majd kíváncsi leszek mennyien veszik meg a lerúgott 600 ezer forintos fosdízelre 800 ezerért +27% áfa.

 90. Hamza Anita

  Hamza Anita4 napja

  Nagy PACSI! Talán teherautóval(7,5t fölött) is lehetne mérni egyet-egyet, lássuk be ott egy kicsivel nagyobbak az értékek.

 91. Kornél Kocsis

  Kornél Kocsis4 napja

  Hű van itt vélemény cunami!Várjunk még hogy mi lesz a sztori folytatása....

 92. György Szigetvári

  György Szigetvári4 napja

  Gratulálok ! Ez nagyon komoly !

 93. Gábor Kovács

  Gábor Kovács4 napja

  Ezt is be kell majd iratni forgalmiba?Műszaki vizsgán átmegy vele autó?1db készülék került beépítésre vagy esetleg2?

 94. lela

  lela4 napja

  Erre az egészre annyit tudok mondani, ha ezek a mérések pontosak és a szabadalom tényleg működik akkor a feltaláló az máris a száz leggazdagabb magyar ember közé került! Erre a fejlesztésre az összes autógyártó azonnal vevő lenne. Szóval ez rövid időn belül ki fog derülni…

 95. Gábor Dékány

  Gábor Dékány4 napja

  először is gratulálok a találmányhoz! az egyik dolog: nem ez a passat volt érintett a dízelhisztiben,hanem a b7,ez már utána jött ki ...a másik: ezek szerint valóban csökkenti jelentősen a károsanyagot,elméletileg javítja a hatékonyságát a motornak(fogyasztás+menetteljesítmény): a kopasz egy nepper,aki ért a pénzcsináláshoz.Mi a francért kellett pénzt kalapozni(1-2-3 M Ft-ot) egy üzleti úthoz,ha én egy ilyen világmegváltó találmány közelébe jutnék,biztos,hogy beletenném a pénzem ,beszántanám az autókereskedésem és élnék a milliárdos jogdíjakból :D

 96. Daredevil19790921

  Daredevil197909214 napja

  Rendkívül izgalmasra sikerült ez a kis előadás!

 97. Nagy Gábor

  Nagy Gábor4 napja

  Következő a probléma : A XX. század eleje óta sem a matematika sem a fizika nem tud a természetből kiemelni, majd azt absztrakt módon vagy metaforákkal bizonyos jelenségeket megmagyarázni, amit azután általánosan el tudna terjeszteni a Földön. A másodfokú egyenleteket, megoldóképlettel oldjuk meg, tehát vagy rá egy képlet. A harmadfokú egyenletetekhez nincs ilyen. Azt, hogy a harmadfokú egyenletet milyen képlettel oldjuk meg, az aszerint dől el, hogy a gyökök előtt milyen jel van, de még így is van olyan amire nincs megoldás. A fizikában a Schrödinger macskája volt az utolsó !!!! A Földön kb. 5 ember tudja s érti, a többi jót nevet rajta, de akkor sem érti. Segítek ! A lényege, a kísérlet lényege az volt, hogy vajon keletkezik-e, létrejön-e egy olyan egységes magyarázat, amit a természetből átemelve, absztrakt vagy metaforákkal megtudunk magyarázni. Létrejött, kialakult egy egységes magyarázat ami elterjedt a Földön ? Nem ! Az urak feltaláltak valamit. Viszont úgy kell csinálni, hogy többször eladható legyen. Vagyis mint mérőeszköz, legyen benne chip, gps mert így egy potenciális adóbevételt jelent minden államnak. Ugye nem akarjátok kihagyni belőle őket ?! Ugyanis ez a kulcs hogy ők is bevételhez jussanak. Senkit nem érdekel a károsanyag, viszont a pénz, ami ebből befolyik az már igen.

 98. Attila Csabai

  Attila Csabai4 napja

  Hali .. a Hanula Doktor Úr nem viszi be az Audiba ?????....pl.....

 99. Imre Moskovits

  Imre Moskovits4 napja

  Én igazából azt nem értem, hogy többször elhangzik az autóknak sem a szoftverébe sem a hardverébe nem lett belenyúlva, elektronikailag sincs semmilyen módosítás. Akkor igazából milyen módon hat ez a készülék? Kézrátétellel, vagy hogy?

 100. Attila Benko

  Attila Benko4 napja

  Verd le Lolo-t a Forbes top10-ben a loveval, amit ezzel keresel! Csak ezt kivanom, de tiszta szivbol!