Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert

Puzsér Róbert hivatalos csatornája. Filmek, videóblogok, régi és új médiamunkák.
open.spotify.com/search/puzser/podcasts
soundcloud.com/puzserrobert-862593617/sets
podcasts.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-r%C3%B3bert/id1458974353
facebook.com/Robert.Puzser
www.szelsokozep.com
puzser.hu
puzser.blogspot.hu/
facebook.com/SetaloBudapest/

Értékelő kampánykontent
1:23:51
Targonca Ride
23:02

Targonca Ride

4 hónapja

Megjegyzés
 1. Gábor Kerek

  Gábor Kerek5 órája

  Khm. Egy kis figyelmet kérek. Percekkel ezelőtt érkezett az e-mail, amiben Robi tájékoztatott, hogy mivel néhány kommentelő kifogásolta a hanganyag feldaraboltságát, a következő alkalommal egyben tölti fel a 100-as listát. Ja, nem. :-) Egyébként szerintem sokkal zavaróbb, hogy minden kb. 500-ik néző ezen rugózik, mint hogy sok részletben kerül fel. De minek olvasom el? Minek megyek oda, ide?

 2. VinyoHungary

  VinyoHungary6 órája

  Kedves Robi! Amellett, hogy egyet értenék a mondanivalóddal, kérdem én: miért nem lehet egy videóban ezt az egész szaros listát egyben feltenni! Így csak kapkodja a fejét az ember, hogy megtalálja, stb..........

 3. PornHub_ValamiRandomHülyegyerek

  PornHub_ValamiRandomHülyegyerek6 órája

  ki ez a meleg baloldalt?

 4. krisztian harsanyi

  krisztian harsanyi6 órája

  Jézus feltámadt! És nevet változtatott! Ma már úgy hívják Dynamo!

 5. Zsolt Dienes

  Zsolt Dienes6 órája

  Ez az előadás tényleg 3 perces részletekben lesz feltöltve? Olyanok lesztek mint a 444, tovább tart a cím, mint maga a kontent

 6. Daniel Halasz-Szabo

  Daniel Halasz-Szabo9 órája

  Szerintem nem vagyok különösebben prűd, és még szeretem is Robi kirohanós formáját. De azért halott emberről üvölteni azt, hogy "inkább fasz lenne a kezében"... Nem tudom, nekem sok. Persze szeretném feltételezni, hogy csak tájékozatlanság, de mondjuk tájékozódni se árt, ha ennyire hevesen kritizálok valamit.

 7. Zsòfia Kovàcs

  Zsòfia Kovàcs9 órája

  ...es a legvegen egy, a temahoz szorosan kapcsolodo app reklama indult el nalam: share the meal, end the world hunger! Az internet ma nagyon cinikus.

 8. dimmykarras

  dimmykarras9 órája

  Mi lett a beszédhibás műsorvezetővel, akinek egyik szeme szinte költőien elhagyta tengelyét? Azóta se láttam képernyőn (ez nem hiányérzet).

 9. Iván Guth

  Iván Guth14 órája

  Robit "ismerve", lehet, h ezek a feltöltések csak tréfából, vagy valami kísérletből kerültek ide... Az is lehet, h "vicces" cigi hatása volt.

 10. Tywin Lannister

  Tywin Lannister16 órája

  Nem semmi, hogy anno ilyet engedtek lemenni a köztévében :) 9 évnyi narancsbolsi uralom után mintha másik ország lenne

 11. MultiAmb123

  MultiAmb12316 órája

  Robi! Csináljatok egy müsort itt a jo ès a nèzhetetlenben az AD ASTRA rol legyszivesz. Nagyon kivàncsi vagyok, hogy jòl èrtettem-e a filmet. Köszönöm

 12. Zoltán Kiszeli

  Zoltán Kiszeli16 órája

  Szerintem pszihodokinak mutassa meg magát mert nagyon durván reagál dolgokra !

 13. Zoltán Kiszeli

  Zoltán Kiszeli16 órája

  Szerintem pszihodokinak mutassa meg magát mert nagyon durván reagál dolgokra !

 14. Kevin Dániel Bálint

  Kevin Dániel Bálint17 órája

  '' legnagyobb pénz a mulatós zenében van'' ezt hogy lehetett röhögés nélkül mondani xdd

 15. Daisuke Imamura

  Daisuke Imamura17 órája

  Unalmas, erősen túlértékelt szám, de a mai felhozatalhoz képest merő ártatlanság. Ennek mellékesen még pozitív üzenete is volt, mégha béna is volt a közlése, mostanra viszont szinte csak a hígfos és az emberileg nullák sztárolása megy.

 16. n1nj4HUN

  n1nj4HUN18 órája

  Ez a gyerek egy kibaszott troll.

 17. Szele Balázs

  Szele Balázs18 órája

  És közben szinte látod, ahogy épül a NER...

 18. Sonja T.

  Sonja T.18 órája

  Pedig a mostani picsa nyavalygásokhoz képest ez manna 😛

 19. Gergő Szabó

  Gergő Szabó19 órája

  spice girls?Britney Spricc?....hosszú a lista ,rendesen megkajolta a tömeg a sorozatosan gyártott hulladékot és imázst ami jött a hulladékkal 1ütt.

 20. Martin0ttantasei

  Martin0ttantasei19 órája

  Háát, ma már inkább visszasírom ezeket... És tán Róbert is.

 21. Károly Sastyin

  Károly Sastyin19 órája

  Amúgy én szeretem a para kovácsot, de ez már nem az első rész, ahol ti ketten vitaztok egymással. Robi nem bírod a tagot vagy mi van? :)

 22. kalmix88

  kalmix8819 órája

  Én úgy látom, ezt az erkölcsi alapvetést, melyről Robi is beszél, a vita nagy részében, hogy valami olyan parancsolat ez, ami már viszonylag messze áll a Szent Bibliába lefektetett parancsolatoktól, de elég hasonló ahhoz. Hiszen ahogy a civilizációnk fejlődött, úgy egyre letisztultabb a szentlélek iránymutatása. Ezzel a letisztulással egyidőben, egy nagyon agresszív ellentétes erejű, eltömegesedés is megindult, a 20. században. Amit egyre inkább mélyít, a modern társadalmat beskatulyázó marketing, illetve a sikert jelentő, kimondottan üzleti érdekeket és pszichopátiás viselkedést megkövetelő korszak. Ezek mind egyre képlékenyebbé teszik, azt az utóbbi 150-200 évben letisztult, illetve elsajátított vagy felfedezett kollektív erkölcsi magatartást. Mindebből azt olvasom ki, hogy a gonosz erők is munkálkodnak. Hogy működik a hatás-ellenhatás törvénye itt, a valóságban és a szellemi világban is.

 23. koszeggy

  koszeggy20 órája

  Most egyenként fog jönni ebből még 93 rész? Nem lehetne egyben, hogy akit érdekel, legalább podcastként letölthesse, mint a rendes előadásokat/vitákat? Most óránként jelez ezek miatt a telefonom, de már azon gondolkozom, inkább leiratkozom egy időre. Valami FAM, aki olvassa is a kommenteket, szóljon már a Robinak, hogy ez így nem oké...

 24. András Pongrácz

  András Pongrácz21 órája

  Én a 90-es években nőttem fel, és valahogy a TLC teljesen kimaradt az életemből. Csak néhány hete fedeztem fel, hogy ez a csapat létezett, aztán rátaláltam erre a videóra. Nem tudom, hogy történhetett, de nagy mázlim volt. Tényleg szégyent hoztak a Grammy-re.

 25. dR dRaMos

  dR dRaMos21 órája

  soha egy részt nem láttam,de nem is bánom :) mint egy trash műsor :)

 26. Bolsevik Jutub

  Bolsevik Jutub21 órája

  Szól ide szemét oda én mind a három muffot rojtosra keféltem volna.

 27. macilaci79 FVatel

  macilaci79 FVatel22 órája

  Hát Robi, szerintem ezeknek a "kritikaknak" a feltoltesevel nagyon mellé lőttél. Lehet neked ez egy fos, de nekem kölyökként nagyon tetszett, most is tetszik, nem forditom le, nem tudom honnan jött vagy ki is az a Joan Osborne. Egyszerűen tetszik a dallama és kész. Szerintem az, hogy ki milyen zenét szeret az ízlés dolga. Tudom, hogy szar zenei ízlésem van. És? Kinek fáj az? Te ennél sokkal nagylelkubb es befogadobb vagy, mint hogy zenei ízlésük miatt másokat megbants. Azokat is akik egyébként szeretnek a tragarsagoddal és a harsanysagoddal együtt. Mint én.

 28. Lics Norgi

  Lics Norgi22 órája

  ölni pedig helyes

 29. Barbara Bertalan

  Barbara Bertalan22 órája

  Csöken svédországban és nő tájföldön Mivel a svéd apuka odamegy és ráadásul ott olcsóbb is . . .

 30. Patrik David

  Patrik David22 órája

  Amúgy akkoriban ezzel a számmal propagálták a drogfüggőség meg az AIDS elleni harcot, ugyanis elvileg arról szól, hogy ha félrekúrsz akkor AIDSes leszel és ne legyél AIDSes mert akkor drogos is leszel és ez mind nem jó. Vagy valami ilyesmi rémlik.

 31. Zseni Habozo

  Zseni Habozo22 órája

  Remek, most ezt a szart dúdolom fél órája..

 32. Beta880408

  Beta88040823 órája

  Ezt elbasztad Robi igazad van nem merheto h melyik nemzedek tett le tobbet az asztalra es ezert kurvara nemtudod azt kijelenteni h a tied tobbet vagy a toled idosebb generacio tobbet !!!!! Itt Aginak van igaza !!!

 33. Levente Czelnai

  Levente Czelnai23 órája

  valakinek csinálnia kéne már tényleg egy Puzsért asmr-t

 34. Anna szobája

  Anna szobája23 órája

  🙂

 35. Ferenc Horváth

  Ferenc Horváth23 órája

  Ha van meggyőző érv akkor minek trollkodni? Ja lehet hogy azért mert nincs! Az alázat képessége a majomtól vagy Istentől származik?

 36. tb90hm

  tb90hmNapja

  Mondjuk az érdekes, hogy ha az orvosok felesküdtek az életre, akkor hogy jön a képbe az abortusz?

 37. B. K.

  B. K.Napja

  Fuuu ez de kellemetlen tartalom volt 😂😂

 38. Fanni Eszter Molnár

  Fanni Eszter MolnárNapja

  A szolmizacio igenis kell a zene szeretetehez. Ha nem jártam volna szolfezsra, nem tisztult volna ki a hallasom, nem tanultam volna hangszert, nem tanultam volna kottát olvasni, a mai napig utálnám a komolyzenét. Szóval a szolmizacio pont nem hülyeség, csak azon a szinten, ahogy az iskolában tanítják, nyilván értelmetlen, mint oly sok minden más. Az abc-s hangoktol meg jaj, isten őrizz az énekórán, nehogy véletlenül megtanuljon kottát olvasni valaki... Nem a szolmizacioval és a szolfézzsal van baj (azt is megutáltatják mindenkivel, hiszen tiszta matematikai logikára épül, amit tűzzel-vassal irtanak elsőtől kezdve), hanem azzal, ahogy tanítják.

 39. tb90hm

  tb90hmNapja

  Jason Becker - gitáros legenda. kb 25 éve lebénult és csak a szemét tudja mozgatni. Nos ő a szemével komponál zenét és ez nem vicc, nézzetek utána! Szóval az eutanázia szerintem csak akkor lenne indokolt, ha már tuti biztos, hogy hamar meg fog halni az illető, elviselhetetlen fájdalmak között, kvázi 'altatás'.

 40. Géza Igmándy

  Géza IgmándyNapja

  Jellemző, hogy Para-Kovács a pozitív megerősítés sajnálatos hiányáról készített filmet, ami előtt széttrollkodta az adást, nemhogy esetleg pozitívan megerősített volna bármit is. Egyébként ez a trollkodása állandóan felbukkan a Gang többi részében is.

 41. LandCruiser Toyota

  LandCruiser ToyotaNapja

  Ez az első alkalom, hogy Dinnyés Gergelyt hallottam. Egy végtelenül értelmes pali, 0-24 tudnám hallgatni akármilyen más témában is.

 42. Balázs Szőke

  Balázs SzőkeNapja

  Ledurházott seggtörlő...

 43. András Szabó

  András SzabóNapja

  0:00 (magyar)ázunk | 21:48 a metrón | 48:40 szendvicsek | 59:36 PC hazugság

 44. Apponyi Albert

  Apponyi AlbertNapja

  Ez a dal olyan volt mint az a "near, far, wherever you are..." c szám

 45. LandCruiser Toyota

  LandCruiser ToyotaNapja

  Ez a "nő" olyan buta, mint faszomon a bojt. Egy ilyen mozgalmat, ha már muszáj erőltetni, akkor egy megnyerő, értelmes nőnek kéne képviselni, de ettől 5 perc után az embernek hányingere lesz.

 46. Tamás Aradi

  Tamás AradiNapja

  Vona szerint a pedofilok sikertelen emberekből képződnek! Silvio Berlusconi egy 15 éves prostival játszadozott egy privát partin (Ruby-per) . Annyira sikertelen volt ez a pedofil, hogy háromszor volt Olaszország miniszterelnöke. Ez az állítás itt, az én szememben MEGBUKOTT!!!! :D

 47. Bende Tamás

  Bende TamásNapja

  Sokminden kiderült a Para-Kovács Puzsér ellentétről. Hát igen, bunkók voltak ezzel a kis táncocskával.

 48. András Szabó

  András SzabóNapja

  0:00 USB | 51:45 életed harmada | 1:02:07 Szeresd a testem...

 49. Levente Czelnai

  Levente CzelnaiNapja

  ezt nézni olyan mintha lsd hatása alá kerültem volna

 50. tibó Szasza

  tibó SzaszaNapja

  Mi a rosseb van az arcán annak az embernek, tán anyajegy vagy a macska kakilt oda...

 51. Arpad Ivanyi

  Arpad IvanyiNapja

  Isteni!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 52. Én egymagam

  Én egymagamNapja

  Shitest Shits of this channel.. Rest is peace.

 53. Anna szobája

  Anna szobájaNapja

  1 órás gang csak higy ne gondoljak b.é.b.ére. cseles! 😄💌

 54. Lucas von Debrecen

  Lucas von DebrecenNapja

  Robi miért nem csinál már ilyeneket? 😂

 55. Szintézis

  SzintézisNapja

  Lehet hogy Robi elvonult befejezni a könyvét, és idén már csak archív tartalmak lesznek a csatornán? Nem lenne persze az sem ördögtől való, de titokban azért remélem hogy nem áll le teljesen a kontent-pumpa. :)

 56. Nev Vezetek

  Nev VezetekNapja

  Puzsér te semmitmondó hablaty.

 57. Trollololo

  TrollololoNapja

  Víííziló formájú édesség

 58. Emese Sz.

  Emese Sz.Napja

  Ahogy a gyilkolási készség emelésének törekvéséről beszélnek, az jutott eszembe, hogy ez a Shin sekai yori Halálgátlásának az elléntétje. Tudom, hogy a többség nem ismeri az animéket, főleg nem a kevésbé felkapottakat, de ez a disztópikus történet, pont ennek a témának az ellenkezőjeként értelmezhető részemről. Puzsérnak is szívesen ajánlanám figyelmébe, mert ő maga említette egyszer egy videóban, hogy szereti a disztópikus és posztapokaliptikus történeteket.

 59. Trollololo

  TrollololoNapja

  De gáz

 60. ho disperatilor

  ho disperatilorNapja

  4:32

 61. barcafan

  barcafanNapja

  Sokszor amúgy a videoklipet fikázzák benne, nem önmagában a dalt. Hallgatni kell a zenét, és nem nézni hozzá a klipet. Tök fölösleges. A lényeg úgyis az, hogy benned milyen érzéseket vált ki a dal.

 62. Péter Schmidt

  Péter SchmidtNapja

  Ezeknél a beszélgetéseknél nem érzek fontosabbat a mai világban.

 63. Antal Gorzó tonobro

  Antal Gorzó tonobroNapja

  A természetes nemiséget megkérdőjelezni, hogy a p*****ba lehet tudománynak nevezni?

 64. Antal Gorzó tonobro

  Antal Gorzó tonobroNapja

  Kanadában az iskolás gyerekeket a szüleik tudta nélkül ajánlják hormon-átkezelésre és nemi-átműtésre, állami támogatás mellett (miközben a fogászatért meg fizetni kell). Bravó Justin! Bravisszimó! (****** ********* ***** ******* * ** ******* ********!)

 65. David G

  David GNapja

  Mit olyan nehéz érteni Batman történetében. A rendszer romlott. Csak pénzét használva túl hamar korlátokba ütközik. Gondoljunk az EU-s pénzekre. Nem lenne jó ha egy batman figura szétkapná a s ok gecit akik benyúlják a lóvét, felzárkózás meg fasorba se? Dehogynem.

 66. Spread

  SpreadNapja

  Egy rajongó gondolatai: www.beronis.hu/l/joker/

 67. Eternal Nightmare

  Eternal NightmareNapja

  Demcsák azért kicsit benedvesedett. :D

 68. lászló ecsedi

  lászló ecsediNapja

  SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049 - SPOILERMENTES KRITIKA. Megtörtént a csoda, de hogy kultikus alapmű lesz-e, ez csak pár év múlva derül ki. A neves előd miatt elkerülhetetlen az összehasonlítás, de azt bizton elmondható, hogy A SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049 az elmúlt évek egyik legjobb filmje, Denis Villeneuve filmje nem egyszerűen egy korrekt folytatás, felnő Ridley Scott mára már valóban kultikussá vált alkotásához, sőt, egyes elemeiben erősebb is annál. Míg Scott 1982-es filmje leginkább egy látomásra emlékeztet, addig Villeneuve opusza egy jól átgondolt, rendkívüli módon megszerkesztett mozi. Az előbbi inkább zsigeri, az utóbbi inkább tudatos. Mindkettőnek megvan a maga előnye, de ha a kettőt összevetjük, akkor a hátránya is. A Szárnyas fejvadász folytatása tudatosan lassú film, a maga több, mint két és fél órájával a cselekményhez képest túlontúl annak is tűnhet, azonban ez nem igaz, csak illúzió, mint az, amit a mindkét film hősei megélnek. A lassú cselekmény, a hosszú jelenetek a feszültséget, a karakterábrázolást és az atmoszférateremtést szolgálják, így amikor történések nagyobbat szólnak, jobban ütnek. A lassúsága miatt életszerű annak ellenére, hogy mára már rendkívül felgyorsult világban élünk. A film ezért hitelesebb érzéseket sugall, mint korunk. Nem biztos, hogy közönségsiker lesz, de már látható, hogy kritikai siker biztosan. A cselekményről írni nem lehet, az alkotók beváltották ígéretüket, az már önmagában is egy hatalmas spoiler lenne, így az érdeklődőket nem szabad az élménytől megfosztani. Az viszont tény, hogy tudatosabb a felépítése, mint Scott néhol csak kísérletező jellegűnek tűnő alkotásának. A film hangulata - az eredeti hasonlóan - a noir krimiket idézi, egyfajta melankóliával. A párbeszédek jók, egyes jelenetek számomra Leone klasszikus westernjeit is megidézték. Az őszinte stílusú filmhez nyers és brutális képsorok is társulnak. A film vizualitása egyedülálló - ilyet valóban régen nem lehetett nagyvásznon látni, ugyanakkor kicsit sterilnek tűnnek a képek, Scott mocskos képsoraival ellentétben, melyről nehéz eldönteni, hogy a modern filmezés sajátossága vagy valóban művészi koncepció. A fényképezés viszont briliáns - Oscart neki! Villeneuve rendezése a tudatosság révén erősebb, mint az eredeti filmben, hasonlóan a történetvezetés is. Ryan Goslingot lehet szeretni vagy utálni, de ebben a filmben a minimálszínészet szintén koncepció volt, így hiteles és briliáns. Harrison Ford is visszatért - jött, látott, nosztalgiát teremtett, de furcsán a film, ami addig 100 százalékos volt, itt megtört, s elkezdődött a múltidézés. Furcsamód innentől mintha más filmet néztem volna - holott mindaddig az egész mesteri volt. Hans Zimmer zenéje viszont Vangelishoz méltó, zsigeri és ütős. Gratuláció a mesternek, nem csodálkoznék, ha a Dunkirk mellett ez is Oscar-jelölt lenne, s így önmagával kellene versenyeznie. Amire fel kell készülni, hogy egyes trailerekkel ellentétben a film nem sci-fi akció, hanem a mainstreamtől távol álló művészi alkotás. Scott eredetije az ebből fakadó csalódás miatt lett anyagi bukás, azonban az idő, mialatt kultstátuszba került, kárpótolta. Félő, hogy ez a 185 millió dolláros alkotás is pénzügyi bukást fog eredményezni, de reménykedjünk benne, hogy nem, mert ez a film nem érdemli meg, ez a film tényleg gondolatébresztő, a hetedik művészet (majdnem) minden elemét mesterfokon művelő alkotás, amilyet nem látni. Mert miről is szól? A válasz egyszerű: az életről. Kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk? Ahogy az eredeti mű, úgy e kérdéseket a folytatás is felteszi, csak kicsit más kontextusban. Míg Scott filmje egy egyszerű történetből a univerzális léptékű problémát firtat, addig Villeneuve a grandiózusabb cselekményből perszonálisabb kérdésekig jut el. De mindkettő a teremtés mozija is egyben, ami egyszerre szól, a teremtőről és a teremtettről - az abból fakadó felelősségről és hazugságról egyaránt. Villeneuve nem ad konkrét válaszokat - Scottnál azért világosabban fogalmaz -, hanem hagyja a nézőt elgondolkodni, s hogy ezt megtegye, bevonzza abban a nyomasztó atmoszférája világba, amelyet az eredeti alapján újragondolt, újrateremtett, nyilván megújítva, s új ötletekkel gazdagítva. Nehéz írni konkrétumok nélkül, de tény, érdemes belépni ebbe a világba, elmerülni benne, s a látottak alapján elgondolkodjunk: Kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk? A válaszokat keressük magunkban, de hogy fel is merjük tenni a kérdést, mindenképpen érdemes ehhez bátorságot venni ettől a filmtől, amely bár nem hibátlan az általam jelzett megbicsaklás miatt (sokaknak egyébként lehet, hogy pont ez a rész fog legjobban tetszeni), de mindenképpen a csoda kategóriába tartozik. Ez az amiért a mozit megteremtették! Gratuláció érte! 9,5/10

 69. Eternal Nightmare

  Eternal NightmareNapja

  35:30 A bolygó kapitánya. Szinte senki nem emlékszik rá :( És talán film se lett belőle.

 70. lászló ecsedi

  lászló ecsediNapja

  AZ UTOLSÓ JEDIK - SPOILERMENTES KRITIKA. Amikor vetíteni kezdték a Csillagok háborúja-sorozat 8. epizódját, esküszöm, vártam ezt a napot, de most inkább azt kívánom, bárcsak visszaforgathatnám az idő kerekét, így megmaradna az a pozitív várakozás/vágyakozás, ami szertefoszlott a film láttán. Mindenekelőtt megnyugtatnék mindenkit, nem A Birodalom visszavág remake-jéről van szó, bárcsak az lenne!!!! Mert mit adtak most nekünk? 1. Valóban vannak újszerű dolgok, amik pozitívak és negatívak egyaránt. 2. Olyan történetet, amit 3 nap töményezés követően is játszva meg lehetett volna írni. 3. Az újszerűség egyben minőségromlást is jelentett, hiszen megjelennek olyan amatőr módon vezetett történetszálak, valamint stílusbeli jegyek, amelyekhez képest a Beethoven 5. része egy Oscar-díjas remekmű. 4. Humorfaktort, ami kezdetben még szórakoztató, de aztán nemhogy majdnem kitéptem a moziban a szék karfáját, de sírva követeltem vissza Jar-Jart. J.J. Abrams Episode VII-ét joggal kritizálják, hogy az csak egy remake, egy 40 éves remekmű fénymásolata, de mégis adott egy hangulatot, megalapozott valamit, amelyet lehet és érdemes folytatni. Hát, nem sikerült. A helyzet körülbelül a Prometheus és az Alien: Covenant párhuzamba állításával festhető le legjobban. Ne csodálkozzunk, ha értetlenül jövünk ki a film láttán. Rian Johnson tényleg mert újítani, drámát vinni a sagába, de messze van az az igazi szellemiségtől és a hangulattól. A legszomorúbb az, hogy a mélység, amit sokszor apróságokkal ábrázoltak a korábbi filmekben csak említésszintjén van, pedig az amúgy zseniálisnak tűnő királydráma megalapozhatta volna, a gondolatiság és a logikai vezetés pedig még ennyire sincs jelen - ellentétben a közhelyekkel és az ostobaságokkal. A Disney helyében most a vastaps és a bátorság hirdetése helyett azt tenném, hogy olvassák és olvastassák el Joseph Campbell műveit, amely mint tudnivaló a Csillagok háborúja alapját jelenti, hogy legalább megízleljék azt, amit Lucas tudott. Mert lehet köpködni az előzménytrilógiát, de ott egy logikus karakterfejlődést és negatív karriermodellt lehetett látni, nem is beszélve az őstrilógia bájos, de egyben mitikus magasságokba emelkedő történetéről. Ám a jelen helyzetben csak az mondható el, hogy annyira érzékelik az Erőt, mint a konyhai lábos a benne fővő étel ízét. Mert ez így nemhogy kevés, hanem gyalázat, igaz, zseniális jelenetekkel. Hát mégis vannak zsenialitások? Igen - de ezek az összképet nem mentik meg, hanem csak arra ösztökélnek, hogy valaki esetleg ezek alapján újraforgatja ezt a förmedvényt, melyben a trükkök sem lenyűgözőek (megkockáztatom a Star Wars 8 tartalmazza talán a 2019. év legszarabb trükkjeit), sem pedig a zeneszerző nem alkotott maradandót - a sokat kritizált Zsivány Egyes soundtrack igenis karakteres motívumok tömkelegét hordozta, de John Williamset úgy tűnik elhagyta az Erő. Egyértelmű pozitívumként Adam Driver és Mark Hamill emelhető ki, az öreg tényleg nagyszerűt alakít - de ők sem tudnak érdemben menteni a helyzeten. Hogyan tudnám zárni ezen gondolatokat? Talán úgy, hogy nézd meg a nagyszerű előzetest, amely engem is megvett - stílszerűen - Kylora és messziről kerüld el a filmet. Így gondolatban eljátszhatsz azzal, hogy ez valóban jó film. Látva viszont ezt a förmedvényt, csak egy új cím jutott eszembe: Star Wars NO HOPE. 4/10

 71. Barbara Bertalan

  Barbara BertalanNapja

  2:23:28 Kinga szerint az ószövetségben Mózes egy véres hadvezér és részt vett a Kánaán elfoglalásában. Mózes régen nem élt amikor meghóditották Kánaán földjét. /40 évig ezért koboróltak a sivatagban, hogy ebben ő már ne vehesen részt/

 72. lászló ecsedi

  lászló ecsediNapja

  VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD - SPOILERMENTES KRITIKA. Amikor Tarantio bejelentette, hogy a kilencedik filmje a Manson-gyilkosságokról fog szólni, azt mondtam, hogy ezt nem fogom megnézni. Aztán kijött az előzetes: ütős volt, pörgős, szellemes, merész: amolyan Taratinós. Egyből jött az érzés: ezt látni kell. Megnéztem és kijöttem. Furcsa film a Volt egyszer egy Hollywood. Gyönyörűen fényképezett, nagyszerű színészekkel, jó zenékkel (ez mondjuk alap a Mesternél, akinek hihetetlen érzéke van a kép és a zene tökéletes összehangolása területén) - de most valami más volt. Kevésbé Taratinós. A filmről felállva valószínűleg mindenkinek ez fog először eszébe jutni, mert ez a film valóban más: visszafogottabb, személyesebb. Aki tehát Ponyvaregény 2-t vár, az csalódni fog, mert ez a film nem pörög, a szellemes és idézhető dumákból sincs bőség, a vérben sem tocsog (na jó, a végén egy kicsit, de akkor nagyon). Aki viszont "csak" jó filmre akar beülni, az nagyon jó filmet fog kapni. A Volt egyszer egy Hollywood-nak nincs igazán történetszála: mozaikszerű az egész, ami azért a végén összeáll egy nagy bumm!-ba. Mint az élet, amit talán most fogott meg legjobban a Mester. Taratinóról tudvalevő, hogy híve a régi Hollywoodnak, ami a 60-as évek végéig valóban álomgyárként működött - távol a valóságtól, aztán 1969-ben - Sharon Tate, Polanski feleségének és barátainak meggyilkolásával elvesztette ártatlanságát. A valóság betört Hollywoodba, az álom szertefoszlott. Tarantino nagyon jól bemutatja ennek előjeleit: szekták, drog, a valóság meghazudtulása, posztmodern. Ebben a világban teng-leng a csúcsokról a filmgyári kloákába lecsúszott hőseink: DiCaprio és Pitt. Míg az előbbi továbbra is csúcsra kíván törni, egy tál lencsére váltva régi fényét, addig az utóbbi megéli a pillanatot. S mindeközben ott van Sharon Tate, Margot Robbie alakításában, aki önmaga a kor naivitása, maga az álomvilág - ami egyszer véget ér. Tarantino - mint mindig - most is nagyon jól ért a színészvezetéshez: DiCaprio egyszerűen szenzációs, a színészmesterségnek valóban a legmagasabb fokát mutatja be (Oscart neki!), Brad Pitt pedig... Brad Pitt - önmagát adja mint mindig, csak most idősebb, lazább és keményebb, mint a Vidia. Margot Robbie alakítása igazából csak egy jelenlét, melyben jó gyönyörködni - a Mester (talán túlzottan is) sokat időzik rajta, hagyja a nézőt is gyönyörködni benne. Furcsa, de talán Al Pacino alakítása zökkentett ki - túl ripacs, de ebben sajnos szerepe lehet a gyenge szinkronnak is (a magyar hangja, Revitzky Gábor sajnos gyalázatos munkát tett le a hangsávra). Damian Lewis és a Bruce Lee-t alakító pasas (aki egyébként csak napszemüvegben hasonlít a legendás harcművészre) a röpke szerepében is zseniális. A film lassú, de nem öncélú: atmoszférát teremt, abba be akar vonzani, hogy érezzük a korszakot, melyet legjobban William Kotzwinkle E.T. filmregényének kezdő mondatával lehetne legjobban jellemezni, hogy a régi Hollywood olyan, mint egy "lágyan lebegő űrhajó". Ugyanakkor tény, hogy ez a lassússág azért fizikailag megterhelő tud lenni (hogy ne kelljen kimondanom: az ülés már nyomta a s...ggem), a vágóolló azért dolgozhatott volna még. De a hatás ennek ellenére még mindig nagyon jó! Fontos szólni a szinkronról is. Eddig a Taratino filmekhez nagyon jó szinkron készült, most viszont ez nem sikerült. Hevér Gábor DiCapriója fantasztikus és Sthol Buci (tudom, hogy divat köpködni, de akkor is) szintén szenzációs a jövőbe nem tekintő, csak a pillanatnak élő figura bőrében. A már említett Pacino-Revitzky viszont nem működik: ripacs és mű. E mellett van két technikai probléma is, ami kizökkenti az embert: 1. a film nem titkolt célja az atmoszféra-teretmtés, ezért sok korabeli rádió- és tévébejátszás van a filmben. Hogy a hatás teljes legyen (mivel ennek dramaturgiai funkciója van), illett volna leszinkronizálni. 2. az elhangzó filmek címét hol magyarul, hol angolul idézik meg - ez szintén hiba, ugyanúgy kizökkenti a nézőt (a Rosemary's Child helyett a Rosemary gyermeke ugyanúgy elhangozhatott volna, hiszen ez a film a magyar nézők előtt sem ismeretlen). Ezek miatt vagy a feliratos verzió javasolt, vagy reménykedjünk - szerintem hiába - egy javított szinkronhoz a DVD/BD-megjelenésre. Összegezve: milyen is ez a film? Nagyon jó, a hosszából lehetett volna még kurtítani, ez tény, de kevésbé Tarantinós - ez megint csak tény. Ugyanakkor kérdés, hogy a magyar néző mennyire fogja átérzeni azt, amit Taratino akart, hiszen ez a film azoknak szól igazán, akik ismerik, értik azt a korszakot, az 50-es évekbeli tévésorozatok bárgyú világát, 69 világkeresését, zenei világát, Hollywood akkori film- és pletykavilágát, nem is beszélve a Manson-Tate-eset részleteit. Ez nem azért van, mert rossz a film, hanem azért, mert az nem szól Európának, Ázsiának - ez a film az amerikaiaké, nekik és róluk szól, az ő közös, elmúlt élményüket, a "régen minden jobb volt" életérzést idézi meg olyan környezetben, ami egy nem-amerikai néző vagy nem ért, vagy pedig igen nagy háttértudással kell rendelkeznie hozzá. A csalódás hangjainak az oka zömében innen eredeztethetőek - hiszen nem-amerikaiként kevésbé tudjuk átélni azt a filmben megidézett atmoszférát, ami elmúlt és a helyébe lépő mocskosabb jelent. Nemcsak a címe, de ez utóbbi miatt is nagy a hasonlóság a Volt egyszer egy Vadnyugat című, Sergio Leone által megrendezett eposszal (ami 1968-ban, egy évvel a filmben megidézett cselekmények előtt került bemutatásra): hiszen az is "eltűnt a régi jó világ" érzést adja át. Ám míg a western egyetemessé, univerzális formanyelvé tudott válni, lehámozva magáról a kezdeti mézes-mázos hős cowboy-gonosz indiánok hazugság-maszlagot, addig a Volt egyszer egy Hollywood világa sokkal bennfentesebb, kevésbé a miénk. Ez viszont ne legyen a film hibája, hiszen Tarantino alkotása éppen ebbe a zárt mesevilág tündöklésébe és bukásába kíván beavatni. Legyünk rá nyitottak. 8/10

 73. lászló ecsedi

  lászló ecsediNapja

  JOKER - SPOILERMENTES KRITIKA Amikor bejelentették, hogy a DC háza tájékáról új film, nevezetesen a Joker fog elkészülni, nem hozott lázba. Amikor a mozik jelentős részét már a képregényadaptációk teszik ki, joggal van az embernek csömöre: csimm-bumm, CGI, közhelyek, világmegváltó marhaságok. A film előzetese azonban valami mást sugallt, olyat, ami valóban felkelti az ember érdeklődését: ez a film az EMBERREL akar foglalkozni. Todd Phillips alkotása nem is okozott csalódást, sőt, minden várakozást felülmúlt. A DC univerzum egyik pantheonját jelentő Gotham City ezúttal valós világot mutat be: a kapitalista társadalom poklát, melyet gazdasági és társadalmi válság egyaránt sújt, s melyben pusztán költségvetési mutatók javítása szándékából sz…rnak a kisemberre, a rászorulókra, ők, mint a társadalom legkitettebb rétege bármikor feláldozható. Nincs érték, nincs empátia, az emberek között lojalitásnak rég vége van. Nem posztapokaliptikus képek ezek, sokkal rosszabbak: ez a való világ. S ebben a világban él (anti)hősünk, Arthur, aki mentális betegséggel küszködik: a Tourette-szindrómával ellentetében azonban a száját nem öblös káromkodások, hanem indokolatlan röhögőgörcs hagyja el - a kórisme: PBA. Arthur tudja, hogy szorongásos beteg, segítséget kér, de nem kap, próbál szeretni, de nem szeretik, meg-nem-értés, közöny és elutasítás fogadja. Munkájában sem sikeres, szennyes utcák zugában él nyomorúságos otthonában, ápolva rászoruló anyját. Örömre, elismerésre vágyik, nem akar sokat, csak annyit, hogy emberként kezeljék. Arthur szeretetreméltó, odafigyelés mellett egy kincs lehetne, azonban szinte az egész világ összefog ellene, s közel az összeomlás, ami logikus is, így nem csoda, ha első tettei után még megértéssel is fogadjuk őt, ami egyben félelmetes is, számára ez eredményezi megváltást, ez az, ami szorongásait oldja, s válik önmagává. A Joker korunk pszichoanalízise: kendőzetlenül, ugyanakkor reálisan és logikusan mutatja be a kisember őrületét és elveszettségét, ami a posztmodern világ pestisét jelentő folyamatos szorongásból adódik. A kapitalista rendszert egyfajta legjobb rendszernek mutatják be annak vezetői, ugyanakkor az elefántcsont-torony tetejéről nem látni azt a mocskot, mely a piramis alján halmozódik fel - nem az ott élők okán, ugyanis, akárcsak a manna, a sz…r is fentről hullik, s pont azokra, akik nem tehetnek semmiről, akik teszik a dolgukat, s akik bármikor a feláldozhatók listájára kerülhetnek. Nem véletlen hát az a társadalmi feszültség is, amit a film vizualitása, a sivár, mocskos képekkel visszaad. A mozit képregényfilmként jellemzik, de igazából csak a helyszín és egyes karakterek neve utal a képregényes alapokra. Aki tehát szuperhős mozira vágyik, csalódni fog! Aki viszont egy kiváló filmet akar látni, mindenképpen ajánlott: egy sötét hangulatú, pszicho-szocio dráma fogadja, kevés akciójelenettel, ugyanakkor nagyon erős történettel és mélyenszántó mondanivalóval - ez a film zavarba ejt, megérint, elborzaszt. Nem éppen görbe tükör ez, sokkal inkább a valóság, ami rémisztőbb, mint minden fantazmagóriánál. Ha már Joker, szót érdemel az alakítója is. Míg Cesar Romero csak egy kisfestett arcú bohós, Jack Nicholson egy ripacs, Heath Ledger káoszista, Jared Leto pedig transz-megjelenésű volt, addig Joaquin Phoenix mélyenszántó alakítást nyújt: rendkívül emberi, szánalomra méltó, rokonszenves, ugyanakkor, amikor kezd kiteljesedni, félelmetes is egyben - tökéletes. Phoenix nem egyszerűen színészi eszközökkel, hanem szinte groteszk módon betegesre fogyásával is hozzájárult az alakításához. Erősen Oscar-esélyes alakítás…. ….Lenne. Ugyanis ezt a filmet már kezdetektől támadják az Akadémia tagjai. Nem véletlenül: ez a film nem egyszerűen fontos, de egyben veszélyes is - az egyén és a társadalom pszichoanalízisével lerántja a leplet, s egyben figyelmeztető módon felemeli az ujját jelezve: még kér a nép. (11 jelölés meg is van, de mint tudjuk, a döntőben is lehet ám buktatni.) A film így egyáltalán nem píszí, s joggal megkérdőjelezi a kapitalista rendszer létjogosultságát, amely áldásaival oly sokszor sodorta válságba a társadalom ártatlan tömegeit. És a bevételi adatok, továbbá a közönség reakciója alapján elmondható: itt bizony szakadás van - a nézők megértették, a „szakavatott” kritikusok pedig tagadják az értékeit… Nocsak-nocsak. Joker úgy tűnik nemcsak a filmben teremtette meg a „káoszt” és a rend aláásását. A Joker tehát egy bátor film, az egyik legbátrabb, amit mostanában láthatunk: szakít a Hollywood-i trendekkel, ezért egy sajátos hangulatú, akár art-mozinak is definiálható, melyben mi, ki folyton a szorongó, depresszív világunkban éljünk mindennapjainkat, akár a saját fejlődéstörténetünkkel szembesülhetünk. Mert ami nem ért meg, az beteggé tesz. 9,5/10

 74. lászló ecsedi

  lászló ecsediNapja

  A VÍZ ÉRINTÉSE versus ZÖLD KÖNYV - SPOILERMENTES KRITIKÁK A tolerancia témája nem ritka a filmgyártás területén - szükség van annak hirdetésére, a megértés és a másik elfogadása, mindennemű divatos eszmei áramlat ellenére igenis valós és fontos értékek. Csak kérdés: mi van akkor, ha az elfogadás hirdetése értékből dogmává, majd politikai irányzattá, végezetül a megkülönböztetés, azaz a kitaszítás eszközévé válik. A cél szentesíti az eszközt? Ezt már megtapasztaltuk a Lajtától innen, de a nyugati államokban is nyugodtan számot lehet venni ezzel a kérdéssel. A tolerancia kérdés fontos, de nem mindegy tehát, hogyan tálaljuk. Ezt lehet tapasztalni Hollywoodban is, ami a Forró éjszakával indult, populáris alkotások közül még az E.T. is feszegette ezt a témát, a Miss Daisy sofőrje már direktebb nyelvezetet használt, ám a politikai korrektség mozgalom előretörésével a szeretet és a megértés fogalma transzformálódott, akárcsak szinte minden, ami addig biztos támaszt nyújtott a társadalom számára. Nem, nem az a baj, hogy az intolerancia-tolerancia kérdését feszegeti egy filmalkotás, de az álomgyár mára már rémálomgyárrá vált, a díjazott alkotások többségét a tartalmas és valós mondanivalója helyett egy deformált politikai ideológia hatja át, s verseng e tárgyban a konzervatív (Szívek bajnoka) és a clintoni, önmagát demokratának hirdető, de valójában PC vonal. Hollywoodot most ez utóbbi uralja, megfertőzve az olyan ártatlan mese- és értékvilágot is, mint a Star Wars, s jól látszik, hiszen a 2018-ban díjazott A víz érintése és a 2019-ben elismert Zöld könyv egyaránt ennek az irányzatnak a termékei. Azonban a különbség óriási! A VÍZ ÉRINTÉSE egyfajta fantasy-mese-dráma-romantika egyveleg, ami USA valóban sötét korszakában játszódik, amire a hidegháború és a mccarthyzmus nyomott bélyeget. Guillermo del Toro, aki két közepes Hellboy, egy Tűzgyűrű mellett a valóban zseniális Faun labirintusát is letette az asztalra, rendezésben és a látványvilágban most is nagyszerűt alkotott - egyediséget illetően azonban már híján vagyunk, hiszen a hangulat inkább Tim Burton-i. Igaz, Burton szürreális, kissé karikaturisztikus USA ábrázolása egyszerre megmosolyogtató és borzongató, nyomasztó, s ez bizony smakkol a mexikói rendezőnek is. Tetszetős az ötlet, hogy az ötvenes évek legendás réme, a Fekete lagúna szörnye kerül megidézésre (a CGI gyönyörű!), akár még nagy durranást is lehetett volna kihozni belőle, azonban kaptunk helyette egy mézes-mázos marhaságot, a píszí erőszakos dogmatizmusában mártott Szépség és a szörnyeteget, amely kábé annyira őszinte, mint a vagyonszerzési illetéket kivető adóhivatal sajnálkozása. És mindezek mellett még musical-betétet is kapunk. Pedig az atmoszféra-teremtés nagyon jól sikerült, ha az alapmarhaságot leszámítjuk, még jó lehetne a történet is, de hagyjuk már a komisszár-propagandát a választási vitákra…!!!! Mert mi a baj? Nem emberi ábrázolást kapunk, hanem politikai kirakatfigurákat, méghozzá a „másság” mázával bekenve. És ez az igazi hazugság. A MÁS a JÓ, aki NEM MÁS az ROSSZ. A főszereplő néma, tehát jó, a barátnője színesbőrű tehát jó, a segítőjük meleg, tehát szintén jó. De nem a motivációjuk, a gondolatviláguk, jellemük teszik őket jóvá, megjegyzem, ilyen nincs is, hiába is keresnénk, holott pont ezek jelentik az igazi ismérvet, hanem a másságuk teszik őket azzá. A nem-mások pedig csak rosszak lehetnek. Na, itt van az, ami jobban belegondolva inkább káros, sztereotíp, s imígyen a jó értelemben vett tolerancia hirdetése helyett éppen a kirekesztés eszközévé válik a mű. A kevesebb, no meg egy jobb forgatókönyv (a minden szellemiséget nélkülöző vulgáris poénok például olyanok, mint a magyar foci - van, de minek), több lett volna - a műfaji keveredés pedig egyedi és akár műfajteremtő alkotás helyett egy menzai zöldségleves színezetű filmet eredményezett, de többször is bebizonyítja a néző számára: kádban nagyszerű dolog maszturbálni, ám mivel erre serdülőkorunkban is rájöttünk, így tényleg felesleges ezért ezt a mozit megnézni. Persze, lehet azt mondani, hogy ez egy „lányos” mozi, meg látni kell az értékeket (mert van, mint mondtam a rendezés jó, a színészi játék sem rossz, a látvány is tetszetős), de kérem: jó a pörkölt, jó a zöldségleves, szeretjük a kenyeret, de ha mindezt egybeöntjük abból csak moslék lesz. És az Akadémia még azt is hozzáteszi, hogy ez bizony így ízletes. 4/10 A ZÖLD KÖNYV - ÚTMUTATÓ AZ ÉLETHEZ bár hasonló utat jár be: a tolerancia kérdéséről, ezzel együtt egy intoleráns világ okozta sebekről, a korszak ugyanúgy a hatvanas évek Amerikája és mégis, mennyivel másabb a végeredmény. Peter Farelly, aki testvérével együtt Dumb és Dumbert, Én és én meg az Irént, Keresd a nőt című polgárpukkasztó és gatyaszaggató alpári humorával sz…rrá röhögtette a nézőket, a Nagyon nagy ővel már vicces formában, de komolyabb szemüvegen át közelített a tolerancia kérdéséhez, most pedig komoly, megtörtént eseményeken alapuló filmet tárt elénk. Don Shirley afro-amerikai zongoraművész déli turnéját mutatja be, ahová elkíséri Hantás Tony „dígó” és állásnélküli sofőrje, aki nem is kicsit rasszista. Ezt a különös szituációt azonban nem kampánydömpinggel mutatja be a rendező, hanem furcsán vicces jelenetekkel, keserédes, s nem egyszer drámai pillanatokkal. A film, ami - A víz érintésével ellentétben - méltán nyerte el a legjobb filmnek járó Oscart életszagú, a motivációkat jól bemutató road- és a végére buddy-movie-t tár elénk. A tolerancia fontosságát nem ordítja bele az ember képébe, hanem hagyja a nézőt vezetni, dönteni, rádöbbenni, feleszmélni, s ha kell, újra döntést hozni. Mert nem minden csak jó, nem minden rossz - megadja a lehetőséget a változásra, szemben Toro alkotásával, amely viszont a vélemény-diktatúrára jellemző megbélyegzés eszközével él. Az egymástól való tanulás lehetősége adott, hasznos, s ezt a tanulságot megható pillanatokkal fűszerezi a rendező. A képi világ híven megidézi a kor Amerikáját, a színészi alakítások briliánsak: Mahershala Ali elismerése megérdemelt, viszont az Akadémia szégyene, hogy A Gyűrűk urához képest másfélszeres Aragornra hízott (szerepe szerint állandóan eszik, mit eszik: zabál, kellemes módját mutatva be így a munkahelyi ártalomnak) Viggo Mortensen díj nélkül maradt - igaz, Ramy Malek Mercury alakítás utáni Oscarja is megérdemelt volt. Úgy tűnik őt már nem tudták tolerálni - különösen azután, hogy PC-mozgalmak támadták, azért, mert az N-betűs szót használta, egy olyan interjúban, amikor kifejtette, hogy már nem használható az N-betűs szó. Erre mondják azt, hogy lábon lőtték magukat - ellentétben a film alkotóival, akik valóban megmutatták az útmutatót az élethez. 10/10 A két film hasonló és mégis annyira más. Tanulni kell az életet, hozunk benne jó és rossz döntéseket egyaránt, magunk is változunk olykor tudatosan, olykor akaratlanul. Hagyni kell, hogy felfedezzük azt, nem kell lenyomni a torkunkon, pláne nem kizárólag politikai szándékkal. Remélhetőleg a Zöld könyv a normalitás irányába vezeti az Akadémia propagandistáit, s Hollywood a kultúrimperializmus helyett a valódi értékek mellé teszi le a voksot. Ennek az esélye kevés, de mint tudjuk a remény hall (!) meg utoljára…

 75. istván trap

  istván trapNapja

  Nem néztétek meg előtte a videóklipjét. Ezek városi prolik! Ugyanezek nálunk, a buktáraváró cseperedő csepelmelósok voltak! :)

 76. HUN Szolnok

  HUN SzolnokNapja

  Jó ez a műsor, de jó lenne legközelebb , egy jobb hang , és kamera. Vágyom látni Róbert artikulálását. És ez az ötperces dolog . Mire jó ez? Cigiszünetre?

 77. Weylandyutani Corporation

  Weylandyutani CorporationNapja

  Akkor se jönnék " haza"ha kétszer ennyit keresnék mint usában. 😀 Itt legalább mosolyognak az emberek egymásra, nem acsarognak. Meg nem jelentgetik fel a másikat az adóhivatalnál hogy" mibűűű??!?!?

 78. Barbara Bertalan

  Barbara BertalanNapja

  1:09:53 franciaországban van disznóhús mentes étrend az iskolában , már csak a zsidó tanulok miatt is Amit a Kinga állit megint csak hazugság Nem értem , honnan veszi ezeket az informáciokat

 79. István Markovics

  István MarkovicsNapja

  Az Egy maréknyi dollárért-ban Joe a neve.

 80. Ádám Hajdu

  Ádám HajduNapja

  Imádom 🤣🤣🤣

 81. lajosné farkas

  lajosné farkasNapja

  egyébként két ratyi között is van hierarchia

 82. Anna szobája

  Anna szobájaNapja

  De jó volt erre visszajönni .. 💕Apafej💕 Mi ez a borzalmas szarrágóság iq finggal..és ebben még benne sincs a saját stílusom ez cssk a véleményem belehallgattam és kikapcsoltam 😳👀👁👁 kicsit félek🤕🤒😨🥺

 83. Eternal Nightmare

  Eternal NightmareNapja

  1:46:10 Oké,. akkor beszéljünk arról , amiről mindenki túl pina manapság beszélni. Régen az erőszak is egy oké dolog volt. Gyereknek születni kellett, ha kaarta a nő, ha nem. Bárhogyan is hangzik ez manapság.

 84. Barbara Bertalan

  Barbara BertalanNapja

  44:12 amit kinga mond 100% hazugság Nem kell sem a táborban , sem utána dolgozniuk Érdekelne ezt honnan vette ???

 85. Barbara Bertalan

  Barbara BertalanNapja

  Az Asjad rezsim sose volt iszlamista , az iszlám állam és a felkelök iszlamisták De nem gond

 86. Gergő Szabó

  Gergő SzabóNapja

  hahaha ...kis vakond bmeg lol

 87. Gábor Kerek

  Gábor KerekNapja

  Megkerestem. Kegyetlen. Ti most próbálgatjátok, hogy melyik lesz az, amelyiktől megpusztulunk? Mint a videókazis horrorban?

 88. krososter

  krososterNapja

  Jo lenne nem spammelni. Fel vagyok iratkozva a csatornadra Robi, de par napja ez a szar musor jon fel par orankent h nezzem. Az elsot megneztem, de nem erdekel. Kurd fel az egeszet egybe, de ne spamelj kerlek.

 89. Bálint Kerekes

  Bálint KerekesNapja

  Ja, lesz még apu?

 90. C0nsequence

  C0nsequenceNapja

  Ne egyesével már

 91. Gábor Kapitány

  Gábor KapitányNapja

  Nekem is epp ez jutott eszembe, hianyzik az apu. Mondjuk nem tudom maradt-e meg tema amirol nem beszeltek eddig :)

 92. D. D.

  D. D.Napja

  nem lesz többé apu?

 93. Heaven Crashing

  Heaven CrashingNapja

  2:45 Dr Moreau