AFK Légió
AFK Légió
AFK Légió

Miénk a Világ

Megjegyzés
 1. Banana Bird

  Banana BirdNapja

  Az óceánok nagyon metálosak. Van egy ilyen nagy víz. Nem tudod mi van alul, nem tudod mi van középen, nem tudod mi van felül. Csak azt tudod mi van legfelül. És ezt nem szeretem. Ha lemész az aljára egyből összenyom az a sok tonna cucc. Aztán jön egy kis szél és az egész brutális hánykolódásba kezd aminek következtében beleborulsz és meghalsz. Az óceán a természet metálja.

 2. Banana Bird

  Banana BirdNapja

  Gergő: Elnézést hölgyeim. A japán nénik: w h a t

 3. Banana Bird

  Banana BirdNapja

  Annyira elmerültem a Kyoto montázsban hogy elfelejtettem lélegezni...

 4. Tibor Pintér

  Tibor PintérNapja

  ez a világ legdepressziósabb utazófilmje, nyomasztó

 5. Luca Csenge Polgár

  Luca Csenge PolgárNapja

  Nem rég voltam a San Franciscói japán kertben, a videód visszaröppentett ugyan abba a lelkiállapotba, mint ami akkor is körülvett, jól sikerültek a felvételek.

 6. Krisztián Csoma

  Krisztián CsomaNapja

  Nagyon jo film lett!

 7. Veres Lehel

  Veres LehelNapja

  Nekem jobban bejön ez a forma

 8. Floki Az építő

  Floki Az építőNapja

  Nekem ez a vlogosabb formátum jobban tetszik sokkal. Csak így nagyon nagy fejed van a kamerában de ez legyen a legkisebb gond!

 9. tinybirdie8

  tinybirdie82 napja

  Japánban tartózkodás időtartamára lehet előre vásárolni wifit, a routert pedig a reptéren átveszed/leadod! :) Pl. ninjawifi. com

 10. Dark

  Dark2 napja

  Megfogod nézni a roka falut?

 11. Noalle

  Noalle2 napja

  Minél több videót látok Japánról, annál jobban visszavágyom. Csak ahogy Greg korábban is megerősítette, anyagilag kicsit megerőltető sajnos.

 12. LindemannAdam

  LindemannAdam2 napja

  fura, de azt vettem észre, hogy a melegek nagyon szeretnek utazni. nem vicc!

 13. Gozarusan

  Gozarusan2 napja

  Bocsáss meg nekik mert nem tudják mit cselekednek.

 14. Simon Weiszer

  Simon Weiszer2 napja

  A lista a 2 parkrol amit mondtal: en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_parks_and_gardens_in_Tokyo (nekem 57-re jott ki a matek) tisztelet!

 15. Anita Benczur

  Anita Benczur2 napja

  Kicsit késve néztem meg ezt a sorozatot, pedig éppen három éve vagyok együtt a párommal, aki Fülöp szigeteki, és emiatt gondoltam, hogy írok egy kis pontosítást. :) 1 - A konyhánk nem szar, sőt, egy-két ponton kifejezetten hasonlít a Fülöp-szigeteki konyhával (például náluk is van tepertő).. Imádják a fűszereket, és a zsírosabb, nehezebb ételeket, és habár esznek halat is bőven, de többnyire (természetesen, ha tehetik) akkor elfér az asztalon jó adag disznóhús és marhahús is. A magyar konyháért megvesznek, párom is és az egész családja tudja tanúsítani. ;) (Az a sárga szósz meg ha jól veszem ki a szavaidból az az amerikai szósz lehet - most nem jut eszembe a neve -, és ez is olyan, hogy nem mindenhol van, van ahol kifejezetten utálják, és ott édes chili szószt használnak, vagy banán szószt.) 2- Ez, hogy mindenhol ott terem a kaja, ez azért nem igaz.:D Gergő, most komolyan, ez azért egy hatalmas ferdítés...-.- Nyilván, minden területnek megvan a gazdája, nem lehet csak úgy le legelni a gyümölcsöket, meg a rizst! Arról nem is beszélve, hogy a szegényebb tartományokban, épphogy jut egy kiló rizs egy családnak egy egész hónapra... És persze, nekiállhatnak ők is rizst termeszteni, de a taifun, az árvíz, a vulkán, a földrengés az esetek 90%-ban elviszi az egész éves munkát. 2 - A mentalitás alapvetően az, hogy bármennyire rossz a helyzet, a Filippínók mégis derűsen állnak hozzá. Pl ha árvíz van éppen, őket az se zavarja, ugyanúgy kint Baseballoznak a derékig érő vízben.. :D Viszont, nem lehet minden szigetre és tartományra ráhúzni azt, amit Gergő mondtál. A kedvesség is tipikusan egy olyan dolog, ami valahol jellemzőbb, valahol meg nem. Főleg, utalok itt a déli területekre, amit senkinek nem ajánlok, hogy odamenjen!! Ugyanis életveszélyes... (kalózok, emberrablók, drogbárók, stb) 3 - Isten ments, hogy részegen szerencsejátékozzon akárki ott! Gergő, neked hatalmas szerencséd volt, de például ha Manilában csatlakozol egy ilyen event-hez, ne csodálkozz, ha kirabolnak, vagy épp le is lőnek... Még a Filippínó párom se merne ilyenen részt venni, pedig ott nőtt föl. -.- Most így hirtelen ennyi, de Gergő, ha tervezel majd visszamenni a Fülöp szigetekre, akkor kicsit óvatosabban.. (Amúgy az elmúlt három év alatt is rengeteget romlott a közbiztonság.) Ettől függetlenül, ha nem ennyire durr-bele módon tervezi valaki az utazást, akkor mindenképpen ajánlom (de csak az északi vagy közép területeket), mert az tényleg igaz, hogy gyönyörű hely.:) <3

 16. Klaudia Izer

  Klaudia Izer2 napja

  Ha már tudta volna itt is hogy amúgy csak nem tudja lebomtani a mája a malária ellenes gyógyszert 😅 szegénykém :/ ez még extra nehezítő körülmény volt neki

 17. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ2 napja

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:07 💞❣💚 👇👇👇👇👇🔥

 18. Bertalan Mühl

  Bertalan Mühl2 napja

  Stop the Dülöng :D

 19. Sutyinszki Aliz

  Sutyinszki Aliz2 napja

  Nara az őzganggel felvéve a bakancslistámra :) (Egyébként piszok jó felvételeket csinál a mobil :D)

 20. - ColiBen -

  - ColiBen -3 napja

  Nekem is bejött egy a vlogosabb formátum :)

 21. Nix Fjord

  Nix Fjord3 napja

  Elképzelni is nehéz hogy ha nem lenne mobil neted akkor hogy a tökömbe irnád be a wifi jelszót (egyedül)

 22. Helga Mátyás

  Helga Mátyás3 napja

  Egy szó kavarog a fejemben: őszinte. Szóval nyilván alap, hogy az élményeidet meséled el, így máskor is őszinte vagy, de jó volt azt látni, ahogy mész és izzad a fejed és keresed ezt meg azt és itt vagy, és ekkor ezt meg azt csinálod. De amikor utána mesélsz egy adott helyzetről, az már le van ülepedve, egészében látod a dolgokat, és biztos, hogy másképp nyilatkozol. A sake fogyasztása közben meg olyan fejeket vágtál, hogy ha ezekből nem lesznek mémek, akkor nem tudom miből. Tetszett és várom már a következőt.

 23. crypio

  crypio3 napja

  zöld lepedék = fodros kel ?

 24. Andras Benarik

  Andras Benarik3 napja

  Menjetek ki Szarajevóba (atyaisten, mennyire jó z a város!!!!!), és ott az emberiség ellen elkövetett bűnök múzeumába. Garantáltan könnyezni is fogtok a haragtól :)

 25. Erik Varga

  Erik Varga3 napja

  5:20 kornyeken a sarga polos lany volt a video csucspontja :D

 26. BoszoliChan

  BoszoliChan3 napja

  "pici ráment" oh Gergő.... :')

 27. BoszoliChan

  BoszoliChan3 napja

  9:14 nyugi nem csak téged. Ezt konkrétan úgy hívják tripofóbia :)

 28. zsofia petra nemeth

  zsofia petra nemeth3 napja

  gergő: annak idején balatonkenesén- én, mint valami kutya akinek füttyentettek: bALATONKENESE

 29. Áron Balogh

  Áron Balogh3 napja

  Kis javítás: Szikaszarvas (Cervus Nippon) Tényleg csak tegyük rendbe, Oké hogy a szika elég kicsi olyan 30-42 kg de akkor sem nem őz. Bocsánat :) azért 1 likel kompenzálom az okoskodást

 30. gyorgyhanko

  gyorgyhanko3 napja

  Végre egy normális hosszúságú AFK rész :D Jöhetnek az ilyen vlog sílusúak is, meg olyan is, ami eddig volt. Technikai jellegű kérdés: Miért csinálja a kamera, hogy álló helyben oda-vissza zoom-ol picit (amikor a sake-kat kóstoltad akkor látszott). Én is tapasztaltam már, roppant mód bosszantó, amikor az egyetlen használható felvétel emiatt nem lesz jó...

 31. Orsi

  Orsi3 napja

  Nagyon tetszett a vlogolás, szívesen látnék több ilyen videót;)

 32. V Vik

  V Vik3 napja

  Szia! Jó volt ez a vlogolós téma is , minden videódat láttam már és az merült fel bennem hogy, te nem fèltél mèg hogy eltévedsz egyedül? oké mindennek utánanèzel offline mapot készítesz elő etc . De akkor is nincs benned egy kis beszarás hogy pl rossz vonatra szállsz akkor milesz?

 33. Jkla

  Jkla3 napja

  Sokkal jobb szerintem ez a vlogos formátum. Sokkal érdekesebbé teszi a videót, ahogy mindenhonnan kapunk egy kis helyzetjelentést, és "valós időben" látjuk a történéseket, reakciókat.

 34. Frank Papo

  Frank Papo3 napja

  Csak ne kiabalnal.... nagyon zavaro, hogy orditasz ,nem tudlak kellemesen hallgatni. Ja, nagyon jo a film.

 35. Dávid Jázmin

  Dávid Jázmin3 napja

  Úristen! Nálunk miért NEM ILYENEK AZ ŐZEK?! CUKIK! Ide nekem egyet. Am képes voltál eljönni úgy Tokyóból h. nem jártad körbe Akihabarát és nem csináltál külön vidit? Amatőr.

 36. Hodor 93

  Hodor 933 napja

  Ha hozzászoknák a kapszulához,akkor engem délig se tudnának felkelteni.

 37. Hudegonosz

  Hudegonosz3 napja

  Már soha nem tudjuk meg, mi az, ami biztos és új élmény.

 38. Viktoria Tisza

  Viktoria Tisza3 napja

  Nem tudtam eldönteni, hogy jól érezném-e magam egy ilyenben. Aztán a videód közben rájöttem, hogy egy MRI belsejere emlékeztet. Még mindig nem győzött meg. 😶 ,, Ha aludni kell, akkor kussolsz “ xDDD Ez kész

 39. fenrirr22

  fenrirr224 napja

  Mondjuk Hatsune Miku nem egy átlagos manga lány, vagy egy random újonnan bemutatott cucc, hanem évtizedes rajongás övezi, és mindenhol megjelenik a japán popkultúrában :) Ő róla azért csak hall az ember, ha nem is érdekli japán annyira :)

 40. Hivjaugyhogyx

  Hivjaugyhogyx4 napja

  11:16 hogy merednek rad azta rohadt

 41. Jézus ereje

  Jézus ereje4 napja

  Ezek inkább szarvasok, de nem ez a lényeg hanem hogy nagyon jó videó lett

 42. Attila Oztopányi

  Attila Oztopányi4 napja

  Azok ''szika szarvasok,, és magyar országon is vannak. Üdvözlet a Roth Gyula erdészeti szak gimnáziumból.

 43. Gellért Tömpe

  Gellért Tömpe4 napja

  A Vlogolós-Greg sokkal közvetlenebb, és pont ezért szerethetőbb

 44. Vladimir Putin

  Vladimir Putin4 napja

  Imádtam ezt a stílust! Meg hogy a videó ilyen hosszú volt! Szuper!

 45. Levente Czelnai

  Levente Czelnai4 napja

  13.30 - 16.30 a legjobb rész :D

 46. Saibot Noob

  Saibot Noob4 napja

  Az egész család imádta a Japán #4 videódat, személy szerint a kedvenc AFK részem lett. Ez a videó viszont másképp szuper. Mindkét formátum illik hozzád és jól áll neked. 😊

 47. Emma Szeifert

  Emma Szeifert4 napja

  Úr isten itt voltam!

 48. Molly-Rose Kiss

  Molly-Rose Kiss4 napja

  Mi Eevee-t vadásztunk vállalhatatlan 100yen-est bedobálva, az ott dolgozó srác szánt meg minket és megmutatta egy másik gépen hogyan csináljuk. 😂 És én azért jártam három parkban Tokyo-n belül. :)

 49. Kenza Nakamura

  Kenza Nakamura4 napja

  Köszönöm Gergő, ismét jót mulattam... Mind a két előadásmód megnyerő számomra, és szívesen veszem ha ilyen jellegű tartalamt nézhetek... Ja, és köszi SAMSUNG ;)

 50. Emma Szeifert

  Emma Szeifert4 napja

  Hogy néztek rád a nénik Gergő!!!😂

 51. Krisztián Szalkay

  Krisztián Szalkay4 napja

  Úristen, mi pörkölt......amúgy asszem szarvas :D

 52. Balázs Fodor

  Balázs Fodor4 napja

  5:10 bakker, egy ország, amit nekem találtak ki! <3 na jó, a munkamániát leszámítva. :/

 53. László Fazekas

  László Fazekas4 napja

  Nekem bejött ez vlogos dolog😀

 54. Roberta Oppenheimer

  Roberta Oppenheimer4 napja

  Nagyon tetszik ez a videóformátum, sokkal izgalmasabb, belemerülősebb. Szívesen nézném a kalandjaidat máskor is vlog formában. Üdv innen Oroszországból, mert hogy az AFK légió önkéntes küldöttjeként én meg itt végzek felderítést :) Nem tudom ilyen melegben mennyire lehet kellemes alkoholt inni ötfajtát, azért az engem biztos kiütne :D

 55. Mamutpapucs

  Mamutpapucs4 napja

  Legyenenek még "vlogolós" videók! 😃 Tök jó volt nézni, sokkal személyesebb így az egész.

 56. Emese Koppány

  Emese Koppány4 napja

  Nekem nagyon tetszik ez a vlogos dolog, bár az előző koncepcióval is teljes mértékben meg voltam elégedve, persze ez csak az én véleményem ;)!

 57. bond21

  bond214 napja

  nagyon tetszik hogy így mutatod be japánt :D nagy pacsi

 58. Urbán Dávid

  Urbán Dávid4 napja

  Fhú még néztem volna legalább 1 óráig. Nara bakancslistás nekem is. Remélem még lesz japán videó legalább még 3-5.

 59. Assassin 64

  Assassin 644 napja

  Oldschool freestlye gördeszkát lehet kapni a deszkaboltokba? Arra a deszkára gondolok mint amit Rodney Mullen használt.

 60. Zsófia Gálik

  Zsófia Gálik4 napja

  Én egyszer ittam sake-t, inkább kihagyom ha lehet. Mint ha egy bűn rossz, gyenge pálinkát felvizeznénk...

 61. #tech

  #tech4 napja

  Lehetne egy kis gördeszkás adás is

 62. Málna Kiss

  Málna Kiss4 napja

  Na jó, ha valaha eljövök Japánba, Kyotóba és Naraba el fogok menni. 😀🗻

 63. Attila Kiss

  Attila Kiss4 napja

  A videó jelképét jelentő őzek azok igazából szarvasok.(és nem nem mindegy hogy őz vagy szarvas)

 64. Annie Herdsman

  Annie Herdsman4 napja

  Én nem szeretnék gonoszkodni, de a nemes jószágok nem őzek, hanem szarvasok! :D Méghozzá szikaszarvasok :D

 65. Sieg Heil

  Sieg Heil4 napja

  Az a gáz hogy ez az ŐZ az SZARVAS, hogy pontosabb legyek ezek Szikaszarvasok.

 66. Goti Csatorna

  Goti Csatorna4 napja

  14:00 Dázdárovje hárásó van benne paprika meg sóh. (Bartos)

 67. Alexandra Takács

  Alexandra Takács4 napja

  Èn holnap megyek :D örülök, hogy tömènytelen mennyisègű őz/szarvas lesz :) Ha Koreàban jàrsz szìvesen segìtek felfedezni a vàrost!

 68. Endre Szabó

  Endre Szabó4 napja

  Jó lett a videó! Bár már kissé késő de szólok, hogy van egy Nara Line-is ami szintén pont oda vezet. A kajákhoz annyit hogy japánban külön iparág foglalkozik a valódihoz megtévesztően hasonló műanyag ételek készítésével. Mivel az ottani éttermek 99%-a ilyen kirakatos, így igény egy darabig biztos lesz rájuk. :)

 69. Bánk Horváth

  Bánk Horváth4 napja

  "Az élvezet fontos, de az anyag fontosabb." - Szirmai Gergely 2020

 70. Dominik Biró

  Dominik Biró4 napja

  Az a nőveny tenylég undorító xd

 71. Dominik Szecsődi

  Dominik Szecsődi4 napja

  Jópofa videókat csinálsz. Jó újra látni japánt is. Annyiban kijavítanálak, hogy 4:55-nél azok nem naftalinba áztatott ételek, hanem műanyagból készült élethű mások. Valahol azt hiszem Osaka környékén van is egy gyártóhelyük ahol múzeumként is működően be lehet menni és te magad is legyárthatsz ilyeneket.

 72. Barna Horváth

  Barna Horváth4 napja

  Kedves Gergő! A 9:14-nél írt kérdésedre a válasz: en.wikipedia.org/wiki/Trypophobia ^^

 73. Anna Kis

  Anna Kis4 napja

  na jó, haláli cuki, hogy az őzek is kunyulják a kaját 😀 egyébként szerintem nagyon jó ez a vlogos formátum 😁

 74. rili

  rili4 napja

  14:39 Hallgassuk meg. :,D

 75. Markov Productions

  Markov Productions4 napja

  Drága Greg! Ez a vlogolós stílus sooooooooooooooooooooooooookkal jobb. Like really. Sokkal több információ, impulzus ér így minket általad. Nem mellékesen a videó is hosszabb és sokkal több dolgot is mutatsz. Kérlek maradjon is így! Tokyo-ról is sokkal többet lehetett volna mutatni ha mondjuk egész nap vlogoltál volna. :D Keep up the good work man!

 76. Audrey

  Audrey4 napja

  Szuper volt, hasznos lesz, ha majd mi megyünk ide, hogy mit kell nézni és hogyan lehet eljutni. Ilyen lehetne még :)

 77. Rebeka Nagy

  Rebeka Nagy4 napja

  Jó kis MÁV-on hiába ülnél az ablak mellé szép felvételek reményében, sajnos a retkes ablakokra jobban fókuszál a kamera... 😂

 78. bhelga108

  bhelga1084 napja

  Nagyon tetszik ez a formátum, valahogy sokkal kézzel foghatóbb, tényleg mintha kicsit utazna az ember. :)

 79. László Gyarmati

  László Gyarmati4 napja

  Király ez a vlog-olós sztíló ! Nekem jobban bejött, mint az összefoglalós.

 80. Benjamin Szabó

  Benjamin Szabó4 napja

  már megbocsáss de nani da fuckot keres az a szarvasfej a falon 14:30nál?

 81. nika1317

  nika13174 napja

  Szia Gergö! Eddig általában csendben néztem a videokat. De most muszáj egy kommentet tolnom :) kb 15 éves korom óta volt Japán a legnagyobb álmom, tavaly nyáron sikerült is eljutnom, és nagyon hasonló útvonalat mentem mint te, csak én Okinawan kezdtem és úgy a fö szigetre. Az eddigi legjobb utazásom volt, föleg mivel a párom egy gyürüvel is meglepett, és így egy Japán eljegyzést tudhatunk magunk mögött :) szuper érzés nézni a videokat azokról a helyekról, ahonnan nekem is millió kellemes élményem van! Várom a többit, ja és a vlogolos forma nekem bejött, le a kalappal elötted, hogy ilyen melegben is így tolod!

 82. Hegyesi Peter

  Hegyesi Peter4 napja

  azok nincsenek semmibe sem aztatva azokat muanyagbol csinaljak

 83. AJ blank

  AJ blank4 napja

  9:14 Nem. Trypophobia nak hívják és az emberiség kb 16 % rendelkezik vele

 84. o o

  o o4 napja

  Sokkal jobb vlogosan!!!🙏🙏

 85. May Mia

  May Mia4 napja

  Te nem tudsz rossz videókat csinálni, a vlog formátum nagyon bejön!

 86. The Lunatic Potato

  The Lunatic Potato4 napja

  13:33 Annyira szeretik az Őzvast hogy odarekják a fejétetet fel oda a falra fel :d

 87. D. Hege

  D. Hege4 napja

  Lennének tipjeim ha erdekel hogy hogy tudsz tenni az ellen hogy ilyen meleged legyen.

 88. Péter Mikesi

  Péter Mikesi4 napja

  Gergő a sakelie

 89. T S

  T S4 napja

  Kedves Gergő ! Nekem nagyon tetszett így a vidi, köszönöm, hogy az utitársadnak érezhettem magam. Az előző videók is jók, szóval Greg minden formában és formájában jöhet 😃🙂

 90. Havasi Ember

  Havasi Ember4 napja

  Jó lett, üdv Japánból!

 91. Zoltán Szegedi

  Zoltán Szegedi4 napja

  Jó volt, csak így tovább!

 92. Reloaded Roland

  Reloaded Roland4 napja

  Vigyáz el kapod a koronavirust😂😂😂😂

 93. mini manoka

  mini manoka4 napja

  fiatalság Dolgozik és még igy sincs pénze uszodába menni

 94. Synaen

  Synaen4 napja

  Nem tudom, mit keresett Miku egy szentélynél, de tényleg nem, viszont 7:11nél a Senbonzakura szól ha valakit érdekel, klisésebb dalt nem is választhattak volna :'D

 95. becks1486

  becks14864 napja

  Szuper lett, és így talán egy kicsit "még átélhetőbb". A két decens hölgyet jól lefagyasztotta a szakégőzös futó-kapcsolatfelvételed

 96. Bognàr Péter

  Bognàr Péter4 napja

  Èn azt hittem erősebb pia a rizs bor/pàlesz nemtudom minek hívjàk , majd veszek egy csuporral ahogy ittad megkívàntam :)

 97. Ákos Módis

  Ákos Módis4 napja

  8:43 lol

 98. Álmos Phraner

  Álmos Phraner4 napja

  Tul hosszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu es meg csak 9 percnel tartok. De amugy nagyon nagyon nagyon fless

 99. Black Angel

  Black Angel4 napja

  Tetszet ez a fajta videó szerintem jöhet még több ilyen Vlogos rész is :)

 100. Erik

  Erik4 napja

  Városhoz képest tényleg természetközeli Nara, de az igazi japán természethez el kell menni hegyet mászni a falvak közt, folyók mentén túrázni vagy egy jobb tengerpartot keresni.