Steve Jobs tévedett? | iPad Pro (2020) + Magic Keyboard

Nézzük, hogy hogyan fejlődött az iPad az évek alatt, illetve hogyan vált a Steve Jobs által vizionált tabletből az, amit 2020-ban megvásárolhatnak az emberek.
MIVEL NYOMJUK? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk
Fórum ► forum.thevr.hu
Honlapunk ► thevr.hu
Facebook ► thevrtech
Twitter ► wearethevr

Megjegyzés

 1. TheVR Tech

  TheVR Tech10 napja

  Kiegészítő infó - A render idő: 24 perc volt, szinte másodpercre ugyanannyi mint a videó hossza 😉

 2. Linda Blonda

  Linda Blonda2 napja

  ❤️ 💛 💚 18+ 32003.putanydom.ru ❤️ 💛 💚 18+ 32003.putanydom.ru ❤️ 💛 💚 18+ 32003.putanydom.ru

 3. Màrk Lakatos

  Màrk Lakatos5 napja

  És az jó?

 4. SkUllz4R

  SkUllz4R8 napja

  Hány giga lett a vidi ? :D

 5. Pintyőke Zsolt és a Délpesti Villamosok

  Pintyőke Zsolt és a Délpesti Villamosok8 napja

  Tóth Dénes iPhone-ra és iPad-re egyaránt elérhető, és csak egyszer kell megvenni, utána az összes mobil eszközödön letöltheted. Nálam iPhone 7 volt a legrégebbi, amin szintén gond nélkül futott, csak ott már az idők hosszabbak. Viszonyításnak azt tudom mondani, hogy a 10.5-ös Pro-n kb. 3x-os a render idő általában, de akkor már az összes klipen color grading is van.

 6. Tóth Dénes

  Tóth Dénes9 napja

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ezt meg tudtátok volna csinálni a 18-as iPad pro-n is? A Lumafusion elérhető rá? Ha igen és jól láttam hogy van belőle nektek, esetleg lefuttatnád azon is ennek a videónak a renderjét Jani, hogy mérhető legyen a gyorsulás. Köszönöm!

 7. Gergő Lakatos

  Gergő Lakatos4 órája

  Az a 13 ezer valahány száz e-mail nem semmi😂 finom lesz törölni vagy átnézni! A videó minőségi mint mindig. Köszönjük szépen😊

 8. Bujdosó András

  Bujdosó András7 órája

  Milyen érdekes hogy a 21.század hordozható személyi számítógépe nem a hordozható pcből(laptop) evolválodik hanem a nagyított mobiltelefonból(tablet). De tényleg a mobil oprendszerek funkcióját kellet bővíteni és nem a desktop oprendszereket zsugorítani.

 9. karoly pottyondy

  karoly pottyondy9 órája

  hanyinger ez az angol- majmolas!!!!!

 10. Sandor Horvath

  Sandor Horvath10 órája

  Nagyon jo kis video lett! Epp most jott el a pillanat h tabletre valtsak laptoprol! Mar tobb kerdes nincs bennem csak az h mikor veszem meg az Ipad Pro 2020-t,bar nekem a billentyu baszott draga! Mivel nem irkalok sokat igy felesleges max egy Pencil es egy Eger!

 11. Botond Gáll

  Botond Gáll15 órája

  120%-osan ultra minőségi videó ❤️

 12. Gábor Aczél

  Gábor Aczél2 napja

  Pencil van a 2018-ashoz?

 13. XD Pistike 93

  XD Pistike 932 napja

  Ez a téma nem feltétlenül a "techez", főleg nem ehhez a videóhoz kapcsolódik, de remélem megnézitek a commentemet. Arra gondoltam mi lenne ha igazi, valódi, életben lévő cs go késeket " tesztelnétek, megnéznétek mit tudnak" vagy egyszerűen csak a mondjátok el a véleményeteket. Válaszotokat előre is köszi!

 14. Tamás Kisely

  Tamás Kisely3 napja

  Torrent... Lehet nem a megfelelő barát lett megkérdezve. A remote-hoz pedig kell egy másik gép is, amit remote-ol az ember. Én továbbra is azt vallom, hogy van olyan, akinek elég, de nem jobb vagy több. Más. Valamire jobb, valamire teljesen használhatatlan. És igen, van itthon több mbp és egy ipad pro is.

 15. Felix LFT

  Felix LFT3 napja

  Már egy jó ideje nem nézem a TheVR-t, de most hogy újra ránéztem egy videóra.... Hát a minőség az valami hihetetlen. Nagyon szép munka.

 16. Enough Internet For Today

  Enough Internet For Today3 napja

  még jó, hogy kb ios3-4 óta lehet linux isokat torrentezni ios-en is.

 17. Ármin Szabadi

  Ármin Szabadi3 napja

  Egyetemet fogom majd idővel kezdeni és szerintetek melyiket éri megvenni úgy, hogy jelenleg nincs semmi alapom (nincs foliocase, se magic mouse) 2018 iPad/2020 iPad vagy egy MacBook? Bárki véleménye érdekel. Eddig nagyon MacBook mellett voltam de most nagyon megfogott ez a videó és erősen lökdös az iPad irányába.

 18. Pardika

  Pardika3 napja

  Elnézest tudom ez nem ide illik de meg kérdezhetem hogy a xbox one hoz hqsználhato e y box one s vqgy x kontroller?

 19. Mátyás Igor Miklovics

  Mátyás Igor Miklovics3 napja

  Gyakorlatilag a tablet egy zsákutca... Komolyabb munkára 20 col alatt agyf@sz a munka kifolyik a szemed, egyszer kétszer lehet ha muszály, de hosszabb távon felejtős. Telefonban meg a kompakt méret lenne az ideális 5col-ig combos aksival, szoftveres oldalról eddig a Blackberry volt a legjobb...nem ilyen túltolt multimédia center... Nekem személy szerint halál az érintőképernyő.

 20. Máté Fraknóy

  Máté Fraknóy3 napja

  Én szivesen lecserélném a macbook prom egy ipad pro + billenő kombóra csak sajnos még nem lehet rajta fejleszteni git repot késziteni stb stb... ha lesz rá az is akkor simán mehet a csere 😊

 21. Tamás Fodor

  Tamás Fodor3 napja

  Te figyeljé má! szinte végig csorgott a nyálam, a végén meg leesett az állam! :D :D :D

 22. Sweet Sweater

  Sweet Sweater4 napja

  Mostantól ezt hallgatom lefekvéskor...😍

 23. Sándor Nagy

  Sándor Nagy4 napja

  Tudom, hogy HVH vagyok (hülye vagyok hozzá), de hogy a fenébe tud futtatni PC-s (Windowsos) játékokat az iOS? Android (miért) nem tud ilyet? Valami feature, vagy alkalmazás?

 24. Márk :D

  Márk :D4 napja

  Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy a 2018 Ipad pro támogatja azt hogy kontrollerel játsszák vele?

 25. Sweet Sweater

  Sweet Sweater4 napja

  Na ezért most veszek egyet.

 26. Gabor Draskoczy

  Gabor Draskoczy4 napja

  A vége nagyobb csattanó volt mint a westworld 1. évada :D

 27. mamusz gaming

  mamusz gaming4 napja

  Ezzz nagyooonnnn tetszikkkk

 28. _ 78asJanos_

  _ 78asJanos_5 napja

  Én ószintén sajnálom h korábban nem ismertem föl a csatorna igazi arculatát és személyiségetek lényegét.Helytelenül cselekedtem.Jani és Pisti óriási forma, rengeteg intelligenciával, most már látom.Debreceni lévén örülülök és büszke is lehetek, ez állati jó érzés, hajrá VR, hajrá Debrecen...

 29. Baracktej

  Baracktej5 napja

  "A KŰ"-n annyira röhögtem, hogy meg kellett állítanom pár percre a videót. Nem azért, mert nem tudtam koncentrálni (is), hanem azért, mert ugyan (könny)cseppálló a billentyűzetem, de ennyit már lehet nem bírt volna... :''')))))

 30. nagdav 4

  nagdav 45 napja

  Sziasztok egy nagy segítséget szeretnék kérni de tényleg nagyon nagy én már nagyon rég követlek titeket miattatok olyan a szobám amien és már ti vagytok a példaképeim és azt szeretném kérni hogyha nem okoz gondot akkor tudnátok-e a twitch csatornám támogatni mert olyan streamer akarok lenni mint ti és tudom hogy ez nagy összeg pontosan 1333 dollár de ha oda jutnék egyszer biztos vissza adnám ha tudtok segíteni akkor azt nagyon nagyn megköszönném a twitch csatornám neve stevellynice egy hologramm medve a képe és négy követőm van de ha nem tudtok akkor az sem jelent gondot akkor is a kedvenceim maradtok ez egyszerűen egy tényleg nagyon nagy segítség lenne

 31. stevellynice

  stevellynice5 napja

  én vagyok csak másik acc-on ha így kell be linkelem a twitch acc-om: www.twitch.tv/stevellynice

 32. nagdav 4

  nagdav 45 napja

  Az a 4 követő is haverok családtagok XD

 33. Botond Csönge

  Botond Csönge5 napja

  Csinálhatnál egy Macbook pro 2020 13” bemutatást! 😀

 34. Antal Budai Nagy

  Antal Budai Nagy5 napja

  16 : 9 === 4 : 3

 35. Ferenc Kovacs

  Ferenc Kovacs5 napja

  Munkára is használom. Imádom az iPadPro-t (igaz nekem még a 2018-as van és marad is). A billentyűzetet most várom hozzá. Van az egész hangtalan és karcsú készülékben valami mi pl a macbookPro-val összevetve is jobb: képernyő, hangtalanság, gyors interakciók.

 36. senzation01

  senzation016 napja

  Az iPad userek végre megkapták a widgeteket és a testreszabható dokkot, 2020ig kellett erre várni.

 37. minidreschi2

  minidreschi26 napja

  Ismertem régebben a tablet piacot, a tollak miatt figyeltem, s bár próbáltam iPad-et, túlárazottnak vélem ha valaki csak a Toll miatt keresi, jobban megéri neki egy Wacom vagy most már feltürekvő konkurencia valamelyike (XP-Pen, Huion). Persze alapvetően felhasználó kérdése, de látni kell hogy aki komolyabban dolgozik egyhelyben annak nem elég a 12" , aki meg adminisztrációs-emailes annak meg sok is az iPad. Csak egy olyan keresztmetszetben látom munka szempontjából ami ilyen utazós-vlogolós videóvágos munka pl, vagy tehetősebb grafikusnak utazáshoz mellékesen ha ügyfél gyorsan bedop valami kérést és nem az otthoni gépnél van.

 38. Zoltán Szabó

  Zoltán Szabó6 napja

  Valaki tud olyan helyzetet vagy feladatkört ahol jobban preferálják és jobban is teljesít egy ipad vagy egy mac a pc-vel szemben? Mert ez az ipad en játszás megmozgatta a fantáziámat de csak akkor lehet róla ha van egy második gép amiről futtatjuk a játékot igy az ebben a szepontból most indoknak kuka hogy jobb egy pc-nél (ár értékben). Mert nekem még mindig úgy néz ki hogy lehet hogy van az a réteg akik kihasználják ezeket úgy ahogy az kell (bár nem tudom hogy hol) de még mindig azért veszi a többség mert (fogyatékos hang) "aZ EpÜl aZ jó A töbi a szar mert as nem apple" és társai. PLS Valaki győzzön meg !!! (és kb így vagyok a iphone okkal is )

 39. Börcsök Barnabás

  Börcsök Barnabás6 napja

  Érdekes én meg vettem az új iPadet de valahogy nem vagyok benne biztos hogy akarom hozzá a magic keyboardot , van sokkal olcsóbb alternatív megoldás is de idő eldönti melyik lesz a befutó lényegében azért brutális gép

 40. Kristof Nagy

  Kristof Nagy6 napja

  Már csak touch bar kéne a keyboardra és akk tényleg laptop

 41. Boba0514

  Boba05146 napja

  Sosem vennek apple termeket a ceg lehuzo hozzaallasa miatt, de nekem kifejezetten tetszik ez a koncepcio, es ahogy mukodik. Persze nekem nem lenne megfelelo (mint ahogy egy 13as macbook sem), de eleg nagy hulyeseg a torrentezes miatt venni a masikat, sokkal egyszerubb lenne beszerezni egy otthoni szervert (es akkor minden LAN-ra kotott eszkozon meg is lehet nyitni)

 42. Beni Vadai

  Beni Vadai6 napja

  Meg mindig kurva profi! :))

 43. Sziluツ

  Sziluツ6 napja

  <a href="#" class="seekto" data-time="660">11:00</a>-nel csak szerintem az a 3700X az a kovetkezo gepepites alkatresze + az X570 Asus Strix Lap? :D

 44. zoli275

  zoli2756 napja

  Egész jónak tűnik munkára, viszont ha már itt tartunk ha én nem munkára, hanem hobbi célra/szórakozáshoz venném billzet nélkül tán a ceruzával, vajon mennyire lenne kompatibilis az eddigi egzisztenciámmal? windowsos laptop android telefon torrent filmek :D. PL egy vágott videót át tudna tenni a PC-mre vagy fordítva egy nyers videóanyagot át tudnék-e tenni rá így a képeket is, a szórakozás feléről pl egy vagy több torrent filmet rá lehet tenni? A külső SSD-t tudja közösen használni a TV-mel a PC-mel? (persze nem egyszerre amelyikre épp rá van dugva)

 45. Olivér Mészáros

  Olivér Mészáros6 napja

  A 2018-as iPad Pro-hoz lehet csatlakoztatni Xbox One controllert? Válaszotokat előre is köszi :)

 46. Belial Zed

  Belial Zed6 napja

  Ok, az én tévedésem.Azt hittem valami érdekesség lesz,de csak reklám....

 47. Viktor Tabányi

  Viktor Tabányi6 napja

  Egy 12.9-es 2018-as Pro-m van, gyári billentyűzettel! Imádom! Tanulmányaim elértek oda, hogy diplomamunkát kellett készítenem... Megpróbáltam... Nem állt a kezemre a szerkesztés és társai, hiába fizettem elő az Office-ra. Vettem egy MacBook Pro-t, de tisztán látom, hogy nincs létjogosultsága a suli elvégzését követően az ipad mellett!

 48. Győző Kapócs

  Győző Kapócs6 napja

  a póló ami rajtad van? löhetne látni valahol?

 49. Swhitey

  Swhitey6 napja

  Wow az komoly jó kis videó lett ;)

 50. MGTKRM

  MGTKRM6 napja

  Több mint 2 éve használom a 2.gen 12.9 prot, főként digitális rajzoláshoz vettem, de használom másra is, billentyűzet nélkül, szinte hibátlan, nem tudok róla rosszat mondani, és azóta csak fejlődött!

 51. Norbi

  Norbi6 napja

  Brutál ez a színvonalas tartalom amit folyamat toltok és képviseltek. Ennyi év után is úgy tudtok elkészíteni egy videót, hogy a vége is izgalmas és kreatív. Pacsi!

 52. Rozália Torzsás

  Rozália Torzsás6 napja

  Még szerencse,hogy egy kukkot se értettem az egészből, mert ahogy Pisti beszélt biztos rohantam volna megvenni a cuccot.😂😂

 53. Milán Pető

  Milán Pető6 napja

  Aranyos játék gazdagoknak. Ennyi nemtöbb

 54. iRon Channel

  iRon Channel6 napja

  Suliba iPad a füzetem én nagyon szeretem

 55. iRon Channel

  iRon Channel6 napja

  A final cut pro-t semmi nem pótolja de ha lenne instant get

 56. Peter Pernyesz

  Peter Pernyesz7 napja

  Én már csak ilyen késői hozzászóló vagyok, most tudtam időt szakítani a videó megnézésére. Nekem jelenleg egy iPad Pro 2017-es 10.5 “-os verzió van, 512 GB tárhellyel. Billentyűzetnek egy Apple Magic keyboard-ot használok hozzá már egy ideje és az egeret is próbáltam már. Tökéletesen működik a dolog. :) A videó vége, wow, le a kalappal a sync előtt. A Luma fusion tényleg jó, pár éve vettem meg és használni is szeretem, igaz, csak hobbi szinten, családi videók vágására. Erre is tökéletes az iPad. Ha még megjelenik rá az XCode is, akkor már fejleszteni is lehet rajta. :P Ha Citrix-en, egyéb kliensen éri el a munkáját az ember, úgy is ki tud váltani egy notebookot.

 57. G3rRd01_Official

  G3rRd01_Official7 napja

  Zseniálisak vagytok

 58. Dániel Szabó

  Dániel Szabó7 napja

  Pisti a 13-as macbookra external videó kártyával tudsz neki pluszt adni. Ha persze a teljesítményt nézzük.

 59. malna {:723:}

  malna {:723:}7 napja

  <a href="#" class="seekto" data-time="1033">17:13</a> Az egy bravura.

 60. Norbert Ősz

  Norbert Ősz7 napja

  Magic lett a videó vége baszki ment a pacsi

 61. Scene Attila

  Scene Attila7 napja

  Pisti Pisti. A "gyorsabban toltodott be minden, gyorsabban bootolt" stb az tudod miert volt? Mert egyszerusitett szoftverek futottak es futnak most is (szaros mobil). A render idod meg szinten nem a nyers procierot mutatja hanem jol mukodik a hardveres encoder. (tudod olyan mintha egy matek zseni autistaval probalnal meg verseny fejszamolni ahol o nyer, viszont egy vajas kenyeret mar nem tud megcsinalni es nem talal ki egy 1*1 meteres ajtonelkuli szobabol, ellentetben veled ). Renderelelj 3d-t, indits el encrypet zippelj valamit. Nyilvan nem erre van kiatalalva csak nem erdemes asztali geppel hasonlitgatni.

 62. Veronika Valenta

  Veronika Valenta7 napja

  Hali hó! Én idén vettem meg a 2018-as Ipad Pro-t, Valami hihetetlen, mivel grafikus vagyok, egész más dimenziókat nyitott meg, főleg, már csak azért is mert ott a pencil ami valami elképesztő, plusz a Procreate program. Egyszerűen szerelmes vagyok belé mert más vele rajzolni mint mondjuk egy kisebb Wacom táblán, sokkal felhasználó barátabb az egész, ezért szeretem az Apple-t mert egyszerűen a felhasználhatósága sokkal de TÉNYLEG sokkal user orientált, a telefonnal is együt működik, úgy érezheti magát az ember mint a mátrixban. És még mennyi mindent nem fedeztem fel :D De amúgy nem váltanám le én sem, hisz oké plusz 1 kamera, de nem sokkban küldönbözik a 2018-as szériától :D

 63. Laszlo Levay

  Laszlo Levay7 napja

  <a href="#" class="seekto" data-time="1093">18:13</a>-nal mit valaszolt a baratod?

 64. ádám vetrik

  ádám vetrik7 napja

  A Heroes 3 volt az a pont, ahol meggyőzőtt :D

 65. Elek Domink

  Elek Domink7 napja

  Hát srácok, emelem kalapom. Megint megmutattátok hogy mi a standard. Vágás, zene, ritmus, tartalom, minőség, mind annyira a helyén van, hogy ez nemzetközi tech színvonal (eddig is az volt), és egy picivel feljebb. Nem vagyok az a nagy kommentekben felszólaló, de a végén lévő megoldás, az a sync, a maga egyszerűségében volt lenyűgöző, még úgy is, hogy a HH-ban elmondottak alapján már sejtettem mi lesz. Emellett annyira aktuális volt számomra, mivel laptop/"valami ami nem telefon" vásárlás előtt állok, s eddig az alap 13-as Mbp volt volt a kiszemelt, mert nem kell sok erő, de mégsem Airt szerettem volna. De ott volt a bogár a fülemben hogy tudom hogy hozzá akarok majd nyúlni a kijelzőhöz. Tehát iPad. Ha iPad akkor pro, mert kell a power. De melyiket, mi is van ezekkel. Persze kismillió külföldi teszt után eljutottam valahová, de ez a videó most átlökött a célvonalon. iPad Pro 12.9 2018 SPACE GRAY (tudjuk miért)+Folio! Ennyi. Befejezve ezt a litániát, köszönöm, és keep up! #WeAreTheVR

 66. Atlapls

  Atlapls8 napja

  Mi lenne ha azt a méretet amivel rendelkezik az iPad azt vegyítenék a MacBookkal? Kijelző-t nem kell rá rakni így még vékonyabb lehet vagy még jobb hűtés megoldást lehet bele rakni amivel teljesítmény javulás lenne vagy esetleg +akku, a kijelző rész pedig marad úgy ahogy eddig, a Magic részt pedig a Thunderbolt adná a mágnes helyett, mert az képes lenne a bika erőt átadni.

 67. Gábor HUN

  Gábor HUN8 napja

  👍

 68. Denebes Binder Péter

  Denebes Binder Péter8 napja

  A végén az a kis bevágás hatalmas ötlet...imádom. :)

 69. M. Balázs

  M. Balázs8 napja

  Számomra teljes mértékben kiváltja a laptopot, kivéve, hogy a böngészős nézet még mindig nem működik minden esetben ( érzékeli hogy mobileszköz, ezért csak a mobilváltozatot engedi- ez nálam azt jelentette, hogy microsoft teamsbe csak számítógépről tudtam fájlt feltölteni, ez elég nagy macera volt) viszont számomra tanulásra is sokkal alkalmasabb, mint egy laptop, lényegében évek óta ipadről tanulok, olyan mint egy digitális könyv. A pencil is szuper, habár jegyzetelésre szerintem nem elég optimális. Funkciók terén nincs kivetnivalóm, az egyetemre is ezt viszem magammal majd laptop helyett.

 70. KoDi

  KoDi8 napja

  Ha az Age of Empirest rá lehet rakni akkor engem megvettek vele :D

 71. Traveller

  Traveller8 napja

  A 2020 iPad Pro 12.9-et vettem meg a Smart Keyboarddal + egy Logitech Pebble M350 bluetooth egérrel. Nekem ez a tökéletes kombó! Egyébként is korábban a laptopom mellé mindig magammal vittem egy egeret, mert a touchpad nem az igazi. Most ez így nálam teljesen kiváltotta a laptopot, nincs olyan feladat, amihez szükségem lenne lecserélni az iPadet a laptopomra. Egyént a Logitech egeret ajánlom mindenkinek, mert kiválóan mûködik és harmad annyiba kerül, mint a Magic Mouse.

 72. Use2Earn Make Money Online Platform

  Use2Earn Make Money Online Platform8 napja

  Lets be friends

 73. G. K.

  G. K.8 napja

  Amikor megjelentek egyáltalán a tabletek, azonnal az lett a véleményem, hogy telefonnak nagy, laptop helyett buta és használhatatlan, Pc helyett meg ne vicceljünk már. És az Apple eljutott arra a szintre, hogy amit gyárt, az tulajdonképpen egy laptop. Csak a HW nagyobb része nem a billentyűzet alatt van, hanem a kijelző alatt. Szóval tasztatúra+ egér megint kiállta az idő próbáját, komoly meló nincs nélkülük. (illetve egyes felhasználási területen lehet, de nem az a jellemző). Akkor most feltalálták a meleg vizet, illetve eljutottak arra a droid szintre (no beef), amit ezelőtt 10+ évvel is össze lehetett hozni Bluetooth-alapú kiegészítőkkel, azóta pedig már túl is van rajta. Sosem volt tabletem, szerintem még most is vakvágány (OS-függetlenül), ám TV-boxok lelkes felhasználója vagyok és légegérrel vagy akár gesztusokkal vezérelhetem (de bármely droidos eszközhöz társítható a műszer). Hozzá tartozik, hogy a gesztusvezérlés sem az én világom. A dedikált gombok és kapcsolók híve vagyok, az autókban elterjedt tabletes elmeroggyantságok elhivatott kritikusa. Egy sima felület nem ad visszajelzést, oda kell rá nézni. De legalább erre rájöttek. :D

 74. Mano Santoro

  Mano Santoro8 napja

  Minden videótok azt bizonyítja, hogy a legjobbak vagytok. Profin és hozzáértéssel csináljátok azt amit szemmel láthatóan baromira élveztek is. Köszönjük szépen!

 75. János Havas

  János Havas8 napja

  Ezt megveszi egy grafikus 1-2 melóból ki is termelte az árát. (nyilván ez sok faktortól függ)

 76. Zsomek

  Zsomek8 napja

  Én: Pisti, Gyere itt egy 2080 TI! Nem kell? Akkor elviszem én. Pisti: Most éppen máriózoka budin!

 77. Kőházi Károly

  Kőházi Károly8 napja

  3 éve használok ipad pro2-t video vágáshoz Luma Fusionnal. Pc-t már csak torrentezésre és adattárolásra használom. Affinity Photo, LR, Focos, Luma Fusion azok az appok amiket minden nap használok bárhol legyek is. Realtime rendereli a 4k videót ... legjobb!

 78. Guybrush Treepwood

  Guybrush Treepwood8 napja

  “Felmentem az általunk jól ismert internetre” és szereztem egy 2020-as Koenigsegg Jesko-t. Elég jól tart tempós kanyarokban, de nekem az Astonok vagy a Paganik jobban bejönnek. Nektek mi a véleményetek - “már aki használ ilyet”

 79. Viktor Szabo

  Viktor Szabo8 napja

  Az Ipad a legjobb tablet

 80. valakkmmv Viki Sz

  valakkmmv Viki Sz8 napja

  Végre egy videó ami megérdemli hogy a felkapottak közt legyen.

 81. Miklos Tamás

  Miklos Tamás8 napja

  Hát ez állat

 82. moklys

  moklys8 napja

  Sosem tudnám igazi munkára használni. Véleményem szerint csak tartalom fogyasztásra jó.

 83. Sample K

  Sample K8 napja

  700k egy majdnem laptop megéri✌🏻

 84. Zoltán G.

  Zoltán G.8 napja

  Ez láthatóan nagyon jó és klassz kis készülék. De egy használt Suzuki áráért szerintem nagyon drága. Ahogy a videóban elmondta, hogy korábban hiányzott a webes nézet a böngészőben, meg a perifériák csatolhatósága, stb , nos ez nem azért volt így, mert a fejlesztők szórakozottságból kifelejtették... Ez sima üzlet, pszichológia. Azért, hogy most vedd meg 325 ezerért az újat. És pluszban 138 ezerért a billentyűzetet. És pont azért kezdtem el nézni az iPad-eket, mert az androidos tablet az mókolás nélkül az laggol (a telefon nem, de a tablet nagyon). De arra jutottam, hogy a tabletet vettem 130 ezerért, a billentyűzetes tok 15 ezer volt, ugyanúgy tudom használni külső perifériával és egérrel. Talán inkább mégis mókolom ezt a tabletet, hogy használható legyen. Ahogy elmondta a mi jó VR királyunk, nem éri meg a 2020 iPad. Azt viszont már bánom, hogy nem 2018-as iPad-et vettem.

 85. PatyHorse

  PatyHorse8 napja

  Grafikusként nagyon sok On the go tabletet kerestem anno, és az Ipad volt a legjobb választás. Egy 2015-ös Pro-t vettem, az volt számomra megfizethető még másfél évvel ezelőtt, használtan persze. Csak jót tudok mondani róla. A PC-met már grafikára szinte alig használom. Kis gagyi bluetooth billentyűzetet néha rákötök, a Ps4 kontrollert is simán felismerte, úgy toltam a minecraftot :D persze elég régi szóval csodákat nem várok tőle, de ha egyszer ez beadja a kulcsot akkor rögtön veszek egy újat mert már létezni se tudnék nélküle.

 86. Firecat4000

  Firecat40008 napja

  Csak hogy előre is gondolkodjunk, arra kíváncsi leszek, hogy magától mennyi idő lesz, mire szervízbe kellene vinni a cuccost. Leejtés, pia ráfolyatás, stb nélkül. Ezt leszámítva fasza hardvernek tűnik.

 87. Incomingson

  Incomingson8 napja

  Nemrég vettem laptopot 250 ért.... ezt látva már bánom mert sokkal praktikusabb lett volna. :) Mármint a 2018 :)