MOLLI ELSŐ XBOX JÁTÉKA A SAJÁT BANKKÁRTYÁJÁVAL ZSEBPÉNZBŐL! KI ÉLVEZI JOBBAN??

Örömünkre szolgál bemutatni a vadonatúj, egyedi designnal rendelkező Konzolvilág Mastercard bankkártyát, amivel bárki könnyen és biztonságos módon fizethet nemcsak a Konzolvilág üzleteiben, de az ország bármely Mastercard elfogadóhelyén, akár egyetlen érintéssel!
Szerezz egyet most magadnak, regisztráld a PlayIT Card alkalmazásban, és töltsd le ingyen mozijegyed valamint élvezd az exkluzív kedvezményeket!
Érdekel? Kattins ide: bit.ly/2P4VX4K
Igényeld egyszerűen szerződés és plusz költségek nélkül!
A Konzolvilág Mastercard bankkártya szerződéskötés nélkül, ingyenesen igényelhető bármely Konzolvilág üzletben, online a Konzolvilág webáruházban valamit a PlayIT Card oldalon.
Töltsd fel! A Konzolvilág Mastercard bankkártyát bármilyen összeggel feltöltheted a Konzolvilág üzleteiben országszerte vagy előre feltöltve megrendelheted online a Konzolvilág webáruházból. Ha rendelkezel már kártyával, akkor bármikor feltöltheted, utántöltheted bármely bank által kibocsájtott bankkártyával, utalással saját számládról vagy készpénzzel.
Vásárolj bárhol biztonságosan és élvezd a kedvezményeket!
A Konzolvilág Mastercard bankkártyát havidíj és aktiválás nélkül is használhatod bármelyik Konzolvilág üzletben valamint a PlayIT Show rendezvényeken. Regisztrációt követően pedig vásárolhatsz vele minden Mastercard elfogadóhelyen és online egyaránt, vagy akár készpénzt is tudsz felvenni róla. A kártya használatával rengeteg exkluzív kedvezményhez juthatsz nem csak a Konzolvilág üzleteiben, hanem számos más partnerünknél is, így a legmenőbb termékek és szolgáltatások lehetnek a Tiéd a legjobb áron. Élményközösség, rendezvény és mozi belépők, játékok, szabadidős aktivitások minden mennyiségben, mindez csak rád vár.
+ Töltsd le az applikációt!
A Konzolvilág Mastercard bankkártya a PlayIT Card alkalmazással még inkább testre szabható, és biztonságos pénzkezelést tesz lehetővé, legyen szó akár különféle limitek beállításáról, a kártya használatának korlátozásáról vagy épp letiltásáról.
További információkat itt olvashatsz a kártyáról: bit.ly/2P4VX4K
#KONZOLVILÁG #MASTERCARD #ERDÉLYIMÓNIKA

Megjegyzés