Merre tovább Alfa Romeo? (Speedzone S06E09)

Kellett már ez a frissítés, mint egy falat kenyér, de a márka hazájában azért több mindent is megtudtunk, mint azt, hogy milyen bőrből varrták a váltógombot.
www.speedzoneshop.hu

Megjegyzés

 1. szekreny0

  szekreny0Napja

  én 360p-ben néztem végig, kár koptatni a netkábelt ezért a "látványér" :DDD

 2. Péter Pálffy

  Péter PálffyNapja

  Imádom az alfákat, de kritikus vagyok mégis, mert ez így nem jó, ez így kevés. Mai világban, amikor valaki egy új, közel 20m autót vesz, hmm.. nem csak a vezetési élményt nézi. Az egész Alfa sajnos leszállópályán és ez a halvány frissítés kb semmit nem fog jelenteni az eladásokban. Lemaradtak fejlesztésben már sok évvel ezelőtt és továbbra is valahogy spórolnak ezen, pedig minden pénzt a fejlesztésbe kellene ölni. Egy prémium autó vásárló pedig nem akar sehol spórlást látni. Elég vicces pl, hogy 2020-ban egy 18m autóba nem tudsz LED fényszótót kérni... Alapnak kellene lennie! Sajnos vagy szerencse, nézőpont kérdése, de egy mai prémium autónak full high tech-nek kell lennie és ez az alfa még mindig nem az, épp csak elkezdte utolérni a kategória társait. Amit most újdonságnak akarnak eladni, az gyakorlatilag egy szoftverfrissítés és egy talán erősebb proci, bár ahogy elnéztem a multimédia indulás sebességét, hmmm.. Nagyon kívánom, hogy magához térjen ez a márka, de szerintem nem jó úton vannak. Egy halom új modell kellene, hibrid technológia, és megnézni, hogy a konkurencia ennyi pénzért miket rak még bele az autóba, amik itt még opción sincsenek!. Aztán ott az értékesítés, ahhhh. Menj be egy Alfa szalonban hazánkban, aztán menj be a konkurenciához is... Azt fogod érezni, hogy az alfa szalonban valahol a 2000 es évek elején jársz, míg a konkurenciánál a jövőben. Mondhatjátok, hogy ez kit érdekel, de hidd el új autó értékesítésnél, pláne a prémium kategóriában ez fontos, nagyon fontos. Szurkolok Alfának nagyon, mert az egyik utolsó kis ékszer az autógyártásban, de így folytatva sajnos oda fog jutni, ahová az elmúlt pár évben eltűnt más kincsek is (MG, Saab, Lancia...)

 3. barcaloki

  barcaloki5 napja

  Remek videó! Érződik a személyes kötődés a márka iránt, ami nem baj sőt! A Giulia platformos kérdéssel kapcsolatban: Bemutattak egy Giulia platfromos elektromos versenyautót, ami az ETCR-ben szerepelhet jövőre.

 4. Rezsi Ersek

  Rezsi Ersek6 napja

  Pista, mi a neve a hotelnek, apartmannak ahol elszàlàsoltak?

 5. Micka Datwist

  Micka Datwist6 napja

  borgo egnazia hotel

 6. /_\ BENIDEA

  /_\ BENIDEA6 napja

  Akinek nincs alfája szólja fújja, hogy olasz és ne vedd meg mert a gatyád rámegy. Emellett vannak az "Alfások" akik ízig vérig vallják azt, hogy ez jó. Persze a barátnődnek is lehetnek ellenfelei akik lekurvázzák, de te akkor is szereted nem? Ez arról szól, hogyha valamilyen autó megfog akkor szereted és kész. Még írhatnánk érvet az alfa mellett és ellen, de szerintem felesleges, mert ha tetszik a pajzs, az a segg akkor nincs miről beszélni és igen, igaz, hogy nehéz lesz kitörnie az alfának ebből a szekcióból, hogy csak az vesz alfát aki teljes mértékben oda van érte.

 7. Péter Asbóth

  Péter Asbóth6 napja

  Imádunk Pista!!!A sperrdifi kikapcsolhatatlan:-)))De gondolom van már az a relé:-))))))Sose vedd el

 8. Sandor Haranghy

  Sandor Haranghy7 napja

  a gyonyoru elejere miert nem tudtak egy rendszamtabla tartot feltenni? elcsufitja, hogy jobbra, balra pakolgatjak ra

 9. Pepper Waldo

  Pepper Waldo8 napja

  Egész pofás ez a BMW... ja Alfa😜 Piros vagy fekete színben még ütósebben nézne ki, mint ebben a fosmetálban...

 10. Pesti István

  Pesti István8 napja

  5 évesen ilyet fogok venni :)

 11. Szabolcs 83

  Szabolcs 838 napja

  Végigszaladtam a kommenteket és az a véleményem, hogy ismerve a konkurenciát és kicsit a történelmet is, az Alfának semmi mást nem kellene csinálni csak autókat gyártani. Nem mást, nem jobbat csak ilyen minőségűeket minél több kategóriában, minél több alváltozatban és akkor beindulna a szekér. Nem kell se jobbat, se szebbet csak legalább ilyet. Addig, amíg nincs autó, amit eladni, hiába elmélkedik itt mindenki, hogy mit kellene tenni. Minőségről meg annyit, hogy van három BMW-nk és a 2005 után készült 20 d motoros 3-as, X3-as szerintem a Polski Fiat szintjén van megbízhatóságban, mégis veszik őket. Ehhez képest a 156 óta nem tusok olyan Alfáról, aminek komolyabb konstrukciós hibája lett volna. Én se hittem az alfákban és csak a stílusukat csodáltam, de mostmár biztos, hogy a BMW-s vesszőfutás után bevállalunk egy Alfát.

 12. Szabolcs 83

  Szabolcs 838 napja

  Nagyon ütős ez a páros. Még kellene két SUV és akkor talán magára találna a márka. Reméljük, hogy a PSA rokonság jót hoz majd a konyhára és lesz Mito utód is. Az se baj ha a 2008-as alapjára épített SUV csak az Alfa dizájn érvényesüljön.

 13. Hegi 8504

  Hegi 85049 napja

  Sziasztok ezek az új alfa mocik mennyire tartósak megbizhatoak?pl ez a 280 lovas vagy qv valtozat?

 14. Supercars Budapest

  Supercars Budapest9 napja

  Elképesztően gyönyörű ez a két Alfa

 15. niutaT2

  niutaT29 napja

  Szívemből beszélsz Pista...

 16. kovács gergő

  kovács gergő9 napja

  Az az 530d azér még mindíg megy...ezt meg jó lenne eldönteni hogy fix összkerék vagy a "jelenlegi egyik legjobb hátsókerekes platform"....kikapcsolhatatlan kipörgésgátlóval pff😃

 17. CIMIRIDER

  CIMIRIDER9 napja

  Aki sír a minőség miatt (ami szerintem bőven nézhető) annak azt mondom csessze meg. Kapjátok a jobbnál jobb tartalmakat és mindig sírtok valamin mint a fürdős kurvák. Nem hogy örülnétek hogy van egy csatorna aki ennyire széleskörűen foglalkozik az autózás minden szegmensével, autósporttól a hétköznapi autókig. Amikor nem volt youtube meg facebook gondolom mindegyikőtök küldte a TV2-nek meg az RTL klubnak a leveleket (JA NEM) hogy nagyon pixeles az adás. Annyira el kényelmesedett mindenki már ebben a kibaszott HD világban hogy az már fáj. Úgy költitek a csatorna pénzét, hogy vegyenek ilyen kamerát meg olyan kamerát mintha egy kibaszott TOPGEAR lenne. Pont ez a jó benne hogy lényegében egy hétköznapibb ember szemszögéből mutatják be a dolgokat, sokkal könnyebb vele azonosulni. Akinek egy összeszedett tartalomnál a fókusz a baja az keressen mást. Ezeket a videókat akár kép nélkül is végig hallgatnám, mert annyi érdekesség elhangzik benne hogy már azért megérné. Amúgy jó lett a videó. Nekem átjött a lényeg. Üdv. Egy olasz autós

 18. pz

  pz9 napja

  azert az szomoru, hogy higgins csak azzal tud peldalozni, hogy a cseh es szlovak - koztudottan "eros" piacokon tudott az alfa novekedni.

 19. Gábor Benkő

  Gábor Benkő9 napja

  Szuper a szallas, jo volt a riport mert mutatja hogy nem csak brossuraert meg szuvenyirert mentel, igy tovabb.

 20. GBatya

  GBatya10 napja

  hu-gos.info/video/bZeAeYSzo5PJcmQ.html Ha fő elemek sem bírják: motor, váltó akkor mit várjunk tőle?

 21. Gábor *

  Gábor *10 napja

  meg milyen harmann emberek

 22. Gábor *

  Gábor *10 napja

  a 12 es 204 es mercimet 5 ilyen fosért nem adnám oda

 23. Gábor *

  Gábor *10 napja

  ez egy fis ugyanúgy mint az összes alfa ezért a szarért karvolt olaszba lemenni de komolyan

 24. Gábor *

  Gábor *10 napja

  na meg a w204 amg műszerfal koppintás beleértve a navi kijelzőjét is nemmondom h full ugyanaz de azért na....

 25. curious youtuber

  curious youtuber10 napja

  ezt nem hiszem el b+ h az a nyomorult dogevo PSA mar ezeket is megvette. komolyan a francia allami megrendelesekbol elo hulladek, ertelmezhetetlenul ocska szr autokat gyarto bovliceg az egyetlen megbizhato nemet marka utan mar az alfat is megkaparintja, botrany. mi lesz a kovetkezo? a mercedes? ecb ingyenpenzbol ezek a szenny csigazabalok tonkreteszik az egesz europai autogyartast ha ez igy megy.

 26. Richárd Fekete

  Richárd Fekete10 napja

  Gyönyörű fenékből, csónakseggből kiálló hetyke fallosz? Próbálom elképzelni, de lehet nem kéne. :D :D

 27. Beata

  Beata10 napja

  Tetszik a fejkamerazas

 28. Nándor Császy

  Nándor Császy10 napja

  A kézi kamera botrány rossz. Nem tudtam végéig nézni, mert nagyon megfájdult a szemem. ☹️

 29. Pongyi

  Pongyi10 napja

  Hali. Nem ennek a videónak a kapcsán jutott eszembe csak ide írom be, nem akartok 4K-s tartalomszolgáltatásra váltani?

 30. Pongyi

  Pongyi10 napja

  @speedzone.hu Èrtem, köszi a gyors választ.

 31. speedzone.hu

  speedzone.hu10 napja

  Szia. Több oka is van, h egyelőre nem tervezünk átállni: 1. Jelen pillanatban a nézőink több mint fele mobilon néz minket, tehát tök felesleges a 4k. 2. Ma a magyar háztartások 20%-ban van 4k-t megjelenítő eszköz... és nem utolsó sorban lecserélni minden kamerát 4k-ra majdnem 10 milliós beruházás...

 32. Kovàcs Alex

  Kovàcs Alex10 napja

  Mindig is alfa romeot akarok 1 kocsimnak most fogom le rakni nem sokara vizsgat

 33. Sziva Bálint

  Sziva Bálint11 napja

  Csak fájdítod a szívem Pista. Gyönyörű ez az autó még mindig és egyre jobb. 😁

 34. Imre Polyák

  Imre Polyák11 napja

  nekem ez a zöld totál úgy néz ki a videón mint az NB-nek az emerald green-je

 35. Adrián Érsek

  Adrián Érsek11 napja

  Gyönyörű autók, gyönyörű színek, jó műsor, az autófókusz hiányát meg írjuk a #nemazalényeg számlájára. Köszönjük!

 36. Deadlock

  Deadlock11 napja

  26:59 aztán Te is rájössz, hogy nem is új szín az, elég ismerős (28:05) :D Az a Misano kék. Az új szín az ami utána jön a 28:19-nél, Blu Anodizzato

 37. jared echelon

  jared echelon11 napja

  Az autók gyönyörűek,Pista nagy vagy!

 38. András Nagy

  András Nagy11 napja

  a színeket nagyon eltalálták

 39. Tibor B

  Tibor B11 napja

  Miért van két WC csésze?

 40. Beduin71

  Beduin7111 napja

  Viva Italia

 41. Attila D.

  Attila D.11 napja

  Van stilusa! Tutti

 42. Imre Szécsényi

  Imre Szécsényi11 napja

  Ez a hely, te atya úr isten, hát irigyellek Pista, biztos hogy ide el megyünk jövőre. És még mindig 10/10-es a teszt (Y) :)