Megkóstoltuk a MŰHÚST!! S03E94

Beyond meat: en.wikipedia.org/wiki/Beyond_Meat
Impossible food: en.wikipedia.org/wiki/Impossible_Foods
Beyond meat itthon: www.veganlove.hu/ magicburger.hu/
Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu
A technika:
Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav
Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Megjegyzés

 1. BazsiPro Offical

  BazsiPro OfficalHónapja

  Nagyon rossz video lett egy kukra nez a szemuveged!!!

 2. Shirocho

  Shirocho3 hónapja

  Bocsi, egy kérdés.. Ha a hús előállítása, globális felmelegedés hez vezet, akkor most a növény termesztés is nem? Vagy télen hogy megy a borsó termesztése? Be hozzuk más országból? A számítás frisseség megőrzése? Nem kötekedni szeretnék,csak erre mi a megoldás? Vagy mi lehet az? És akkor az állatokat hogy kell majd "megakadájozni" hogy túl szaporodás ne legyen? Vagy én nem értem bocsi hülye vagyok.

 3. Shirocho

  Shirocho3 hónapja

  @Magyarósi Csaba ohh értem.

 4. Magyarósi Csaba

  Magyarósi Csaba3 hónapja

  De, a növénytermesztés is, csak az tizedakkora tehertétel, mint a hús.

 5. Atilla Székessy

  Atilla Székessy4 hónapja

  Fujj bazdmeg😣

 6. Feder Dork

  Feder Dork5 hónapja

  3D-s nyomtatóval "nyomtatott ételekről várom már a videókat, bár az még a távoli jövő... Szerintem is fontos a környezettudatos élet mert mindenki fikázza az elektromos autókat a környezetemben, akik pedig az olajon billiárdokat keresnek azok meg lenéznek minket. Szerintem kezdetnek az ő felelősségüket kéne névszerint százalékokban közölni (nemcsak az olajipar hanem bármelyik) és szankcionálni őket.

 7. dezső kiss

  dezső kiss5 hónapja

  valaki csináljon már salátalevélből almás pitét ill. túrós palacsintákat légyszi...csak az eredményesebb diétám miatt..végett..

 8. Nap976

  Nap9765 hónapja

  Ez a klímahiszti vallás már valami vicc.

 9. Bence Lázár

  Bence Lázár5 hónapja

  50valahany helyen már lehet venni, nem csak ketto

 10. light198909

  light1989095 hónapja

  Nekem a kedvenc ilyen "ötletem", ami elméleti szinten létezik csak. Elsőre Duncan Shelley : Az elme gyilkosai könyvben olvastam róla először (mellesleg mindenkinek ajánlom, mocskosul elgondolkodtató). Olyan hús, ami mű, szóval nem állatból ered, de mégsem, mert kémiailag megegyezik az igazi hússal. Szóval nem az állatot, hanem magát a húst tenyésztik nagy tömbökben. Jelenleg sci-fi, de már 10 éve halottan olyat, hogy mesterségesen tenyésztenek bőr felületet, igaz pár cm2-t. Számomra az jobban fekszik, mint az utánzat.

 11. Jump Boys

  Jump Boys5 hónapja

  Olyan menő a szemcsid hol vetted?

 12. remastered

  remastered5 hónapja

  Na megyek a mekibe

 13. Puma Week

  Puma Week5 hónapja

  Vegan junk food, well that's something new :-)

 14. dnprulz

  dnprulz5 hónapja

  Melyik oakley van Robin? Nem találok sehol pont ilyet :(

 15. Interference Of Hungarian Flamethrower

  Interference Of Hungarian Flamethrower5 hónapja

  Egyétek csak ezt a vegyi hulladékot! :) Mi, itt vidéken húst eszünk hússal. Marha, baromfi, disznó és vadhúsok. (Főleg vadhúsok.) Legegészségesebb és legjobb! Ja és V8-as benzinfaló amerikai terepjárónk van. (Amit leírtam nem vicc és nem túlzás.) ;) Kurvára utálom, hogy ezt a globális felmelegedés bizniszt, MERT EZ IGENIS BIZNISZ, mindig a hétköznapi emberre tolják rá. Nem miattam van felmelegedés - ha egyáltalán van - és nem is a többi egyszerű ember miatt! Azt is nagyon rühellem amikor azt mondják, hogy járjak elektromos autóval, meg kapcsoljam le a villanyt, mert a bolygó amin élünk... stb... stb... Hagyjuk már ezt a f.szságot! A rohadt nagy gyárak, üzemek erőművek és a légiközlekedés! Azokkal mivan? Talán inkább ott kéne kezdeni a környezettudatosságot nem? Kedves Csaba, szívből gratulálok, hogy bemutattad a világ legnagyobb utasszállítóit egy korábbi videódban. Ezek a gépek 1 útjuk során termelnek annyi káros anyagot, mint én a kocsimmal 1 év alatt. Mindemellett pedig műhúsburgert promózol a környezettudatosság jegyében. :D "Alig" megmosolyogtató. :D Ja és még annyit, hogy előbb elhiszem, hogy a Dicaprio visszatér a Titanic 2-ben vizisellőként minthogy megegye ezt a sz.rt amit Ti ettetek. XD

 16. Tamás Schulhoff

  Tamás Schulhoff5 hónapja

  "Van benne kókuszzsír és bambusz" ezeket ideszállítani sok ezer km.-ről mennyi CO2 kibocsájtással járhat?

 17. Peter

  Peter5 hónapja

  Én nem értem hogyan lehet egy ilyen innovatív (mert ez jelenleg az) terméknek az árát megkérdőjelezni. Ha éppen 10.000 Ft lenne, az sem lenne meglepő. Ez egy teljesen új módszer, új előállítás, mondhatni majdnem kísérleti darab. Aki most azt számolgatja, hogy mennyi a borsó kilójának az ára, háááát azt hiszem úgy mondják "nem a legélesebb kés a fiókban". Itt megfizeted a sok éves kutatást, az igen magasan képzett szakmunkát, ami ahhoz kelljen, hogy egy növényből hús érzetű étel készülhessen. Ezen kívül az ár magában foglalja a tömegtermelés hiányát, ami majd a termék elterjedésével együtt fog jönni. Aki ilyen hamburgert vesz most, az elfogadja, hogy ez jelenleg ennyibe kerül. Nyilván mérlegel, hogy a kíváncsisága megér-e ennyit. Akinek nem, az vár pár évet, ez ilyen egyszerű. Aki hajtogatós mobilt vett, az is tisztában volt, hogy nem a hajlítható műanyag kerül annyiba, amennyi. De még lehet ez a példa is fals. Mondom mindezt úgy, hogy hasonlóan Csabához, én is elég nagy húsfogyasztó vagyok, de nagyon is nyitott vagyok a változásra e téren. Győzzenek meg, csapjon be egy hamburger, hogy húsból van, pedig nem is, és én leszek a legboldogabb.

 18. Krisztián Rácz

  Krisztián Rácz6 hónapja

  Ott a kulcs, hogy 2x.3x annyi mint a rendes hambi. Vevő lennék rá én is, ha tényleg olyan mint ahogy a videó alapján látszik. Csak hát ezek szerint BP-n kívül itthon nem is nagyon kapni másrészt meg addig a többségnél tényleg nem tudja felvenni a versenyt amíg az "igazi" hambihoz képest ilyen ára van itthon. Mindenesetre várom a jövőt ezze kapcsolatban, kíváncsi vagyok, hogy hogyan is fog ez alakulni. :)

 19. Tímea Klebercz

  Tímea Klebercz6 hónapja

  Nagyon örülök, hogy húsimádóként szorgalmazod a húsfogyasztás abbahagyását 💚💚💚

 20. Dezs881

  Dezs8816 hónapja

  8:25 Ez olyan, mint a villanyautó. Jó drága. Ebben az estben szerintem azért drága mert újdonság, de azért jó nagy lehúzás egy zöldséges burgerért. Nem vagyok ellene én is megkóstolnám csak akkor, ha kb. 500HUF lenne az ára.

 21. András Nenadov

  András Nenadov6 hónapja

  Sosem szerettem a marhahúst, burgerben sem. Kipróbálnám simán.

 22. Márton Szappanos

  Márton Szappanos6 hónapja

  A témához valamelyest kapcsolódik a cikk: g7.hu/elet/20190818/vegetarianizmus-termeszetes-etel-es-klimavedelem-ez-nehez-lesz-egyszerre/

 23. A Deter

  A Deter6 hónapja

  Nem tudom mit vagytok ugy oda .... a meki mar ezzel etet évtizedek ota :D:D:D

 24. Tamás Kocsis

  Tamás Kocsis6 hónapja

  Mi it Hollandiaban rengeteg huspotlo dolgot veszunk, viszont nem igazan ertem hogy miert ennyire draga meg. Sok helyrol jon mennyire karos a hus, miert nem lehet megadoztatni egyre jobban, a tamogatast meg olyanoknak adni akik nem kornyezetszennyezo huspotlokat gyartanak?

 25. Robert Adam

  Robert Adam6 hónapja

  Nagyon egészséges lehet,kókusz,zöldborsó,és tartósítószer,különböző adalékok stb,meg meg amit nem tudsz. De amúgy egészséges....

 26. Ádám Holler

  Ádám Holler6 hónapja

  Én is ezt írtam, csak el kellene olvasni az összetevőit ennek a "hiper, szuper" újdonságnak.. 😉 Nagyon egészséges.. Főleg majd amikor egy pár év múlva kiderül, hogy mégsem úgy van az, ahogy elképzelték.. 😉 ☺️

 27. WORK.SAVE.TRAVEL.REPEAT

  WORK.SAVE.TRAVEL.REPEAT6 hónapja

  Most írhatnék hosszan arról, hogy mennyire nem tudok ezzel azonosulni, de csak annyit tudok mondani hogy nagyvárosi problémák... Nincs az a "izé" ami a szervezetnek pótolná azt amit a hús megad neki. Az ember mindenevő, és nem lehet átnevelni, lehet a cuccot limitálni, de nem egészséges nélküle élni, hosszútávon tuti nem. Mindemellett megkóstolnám mit tud amit esztek, kíváncsiságból...

 28. Cruel Music

  Cruel Music6 hónapja

  Én a jövőben inkább alapoznék erre, mint a sertésre és a marhára. Alapvetően ezek általában gyors ételek. Amiket rohanva elfogyasztunk. Na hát ilyenkor pont nem arra figyelünk a legtöbb esetben, hogy úú de mennyire nem áll össze ennek az ízvilága, hanem megeszed és rohansz tovább/sajnos/. Ha ezt pedig kitudjuk váltani erre, ami még egészségesnek is mondható + tehetek a jövőért valamicskét, tökéletesen megéri /már ha az ára tényleg beesik a többi hambi közé/. Nekem fiatalként fontosa jövő, főleg, hogy a változás már most érezhető. Ha nem is lennék hajlandó lemondani, néhány kényelmi szokásról, de az azt kiváltó környezet barátabb verzióját igen is tudnám támogatni és használni.

 29. Magyarósi Csaba

  Magyarósi Csaba6 hónapja

  Szerintem ez a jó és okos hozzáállás!

 30. Anonymous Occupy

  Anonymous Occupy6 hónapja

  3000ft? 😵😵🤯😨

 31. Ausztrália magyarul Simon

  Ausztrália magyarul Simon6 hónapja

  Szerintem megcsinálták a borsobol meg a többibol és hozzadtak hús aromát

 32. Crhis Max

  Crhis Max6 hónapja

  Na csak zabálják a mű hamburgert 3 ezerért. 😂 Igaz én a simát se eszem, mert tele van méreggel. De a húsról nem mondok le az fix...

 33. SOAD0219

  SOAD02196 hónapja

  Egy nagyon fontos, releváns kérdésem lenne a nagyérdeműhöz. Vajon milyen óra van Robin? Egy ideje kezdtem el jobban érdeklődni az órák iránt, és nem tudom, hogy melyik márka darabja lehet. Jó pofa órának tűnik, bár az én csuklómhoz nagy lenne, meg amúgy is most vettem egy svájci microbrand-től (Glycine GL0105) egy pofás órát, de, csak nézelődök, hogy milyen órát kellene majd venni 3. órának. :D MOD: Csak kiszúrtam, hogy Tissot, innen meg már könnyű volt megfejteni. A Touch kollekció egy darabja, ha jól gondolom. Bocs a szemetelésért! :)

 34. Bla Blabla

  Bla Blabla6 hónapja

  T-Touch Expert T013.420.44.057.00

 35. Manyi Moszó

  Manyi Moszó6 hónapja

  Az élelmiszer-ellátásunkkal kapcsolatban erről még nem is beszéltünk. Ez is mi vagyunk. Az ember. "2030-ra az évente kidobott élelmiszer mennyisége elérheti a 2,1 milliárd tonnát" www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/egyre-tobb-elelmiszer-landol-a-szemetben-1060245/

 36. Andras Benarik

  Andras Benarik6 hónapja

  Bocsi, Csabi, mégis ezzel kezdem, utána kifejtem a többi gondolatot. 1. Műhús? Izgi! 2. Vega? Miben új, lássuk! 3. Nem fáj az állatkáknak? Na végre! 4. Menő új hely? Nyami! 5. Ez az ára? Muhahah... no way. :( Kobe árban még baromi sokáig nem lesz megmentve állatka, pedig borzalmasan szükséges lenne egy alternatív megoldás, mert őszintén, még ha az étkezések egy részét átviszed vegánba, az is nevetségesen megterhelő anyagilag. Másik fele a témának, hogy ha bárki, aki 20 km-nél távolabb utazik az olyan darázsfészkektől, mint Budapest, ahol azért van lehetőség a válogatásra, azzal a gondolkodással szembesül, hogy a saláta nem étel. Ennyire egyszerű. Generációváltás is kell az étkezési szokások megváltoztatásához (vagy valami olyan elemi erejű sztori, mint egy vallás :D ), de szép, hogy van lehetőség.. még ha egy igen szűk réteg számára is, az is csak alkalmanként. Na, most meg utánanézek, hogy mi az alapanyag és mennyiben különbözik ez az amúgy tucatnyi más, kinézetre és ízre húshambinak tűnő cuccoktól. Apropó.. az, hogy lemegy valaki a boltba és vesz egy zacskó hamburgerhúst, amit otthon megsüt, baromira nem jelenti azt, hogy nem növényi alapút evett, csak max azt, hogy húsozott növényi alapút. Ha otthon ledarálod a bocit, na az hambi. Ha rendes helyen zabbantasz, ahol odafigyelnek a prémiumra, az hambi. Az összes feldolgozott meg növényi, "magas a hústartalommal". Egyelőre ez nekem inkább egy vicces trendnek tűnik, de remélem minél erősebb lesz ez a vonal (mondom ezt úgy, hogy 10 órákat szmókerezek egy marhát vagy röfit, abszolút húsevő vagyok, de nem nehéz belátni, hogy ami most van, nem lesz hosszan fenntartható, akármennyire is gyakoroljuk a dacosságot otthon, a haverokkal egy sör mellett. Éljen az élet

 37. Áhim Usztics

  Áhim Usztics6 hónapja

  Nyomogasd a 0-t, és az 1-et felváltva :D

 38. Tibor Szilágyi

  Tibor Szilágyi6 hónapja

  xddd

 39. Csillu 001

  Csillu 0016 hónapja

  Hazudoztok össze vissza. Agymosoda bravo! Szánalmas!

 40. Keksz NET

  Keksz NET6 hónapja

  2:58 -nál, ez volt velem is. Kerestem, neztem, majd hulyen megkerdeztem, mire a srac mutatja a LAPOT!!! Ki keresne annyira “alul”?

 41. Richárd Németh

  Richárd Németh6 hónapja

  Hello en London an dolgozok szakacskent jelenleg egy egeszseges eletmodot koveto etteremben. Mi is csinalunk hazilag vegan burgert ami nagyon hasonlot az igazihoz. (a hus azert hus)... Szoval az arrol.. Teljesen kozeparkategoria 10 font magaban csak a burger ami elsonek nagyon soknak tunik de ez London es nem egy gyorsetterm, szoval mondhatni itt Mar mukodik nagyjabol. Foleg hogy jopar helyen talalni kulonbozo varriaciokban. Ha jol kombinalod ossze az izeket egeszen a hamburgerpogacsara hajaz. (ugyan olyan sajat velem enyem szerint sosem lesz kisergetezes igy vagy ugy). Meg annyi eleg sok osszetevobol all de teljesen termeszetesen minden eleme. Csak erdekessegkent. Szep napot

 42. Yahya Dridi

  Yahya Dridi6 hónapja

  just an english comment passing by

 43. reziarfg

  reziarfg6 hónapja

  remélem sokan fogják ezt enni, több hús marad nekem

 44. Börcsök Zsolt

  Börcsök Zsolt6 hónapja

  Hahahahaha!!! Vacak nyugati gyorskaja és az is túlárazott, telis-teli innovatívnak mondott szeméttel. Szarevők lettünk.

 45. Börcsök Zsolt

  Börcsök Zsolt6 hónapja

  @Ádám Holler Szégyen, hogy a zsemle maggal meg céklával ennyit ér. Ócska kaja és egészségtelen is. Amúgy érdekes, hogy a korpát is etetik az emberrel pedig az disznó táp volt illetve ott a zab, ami takarmánynővény, de a lista végtelen.

 46. Ádám Holler

  Ádám Holler6 hónapja

  Innovatívnak nevezett, nagyon trendi, felhype-olt szuperszemét valami.. Sajnálom, hogy mostanság ezt tolják az ember arcába.. Valószínűleg megéri pénzügyileg..

 47. Benjámin Horváth

  Benjámin Horváth6 hónapja

  A kommenteket olvasva rájöttem , hogy miért van ez az ország ennyire lemaradva... Ez a mérhetetlen önzőség és makacsság ami az itthoni emberek fejében él...(tisztelet a kivételnek)borzalmas. Mindenki jobban tud mindent a másiknál ( főleg akkor ha egy percet nem foglalkozott a témával csak hallotta valahol) 2019 van és pusztul a Föld ahol élünk és változni kellene.. valakinek ez menni fog és valakinek nem , de erősen kétlem , hogy a változásra képtelen emberek fogják a jövőt "elárasztani" :) Üdv, Egy vegán atléta!

 48. betty betty

  betty betty5 hónapja

  Fogyasztói társadalmat felválltotta...az élvezői társadalom. Azonnali érzékkielégítésre vágyik mindenki. És sokan pont letolják,hogy ez kinek fáj.Tökéletesen megtudják vezetni a tömegek nagy részét. Olyan messzire kerültek az emberek saját maguktól,hogy azt sem tudják merre van előre. A húsevés érzéketlenné teszi az embert. Az együttérzést teljesen kiírtja. Mint azt lehet látni a kommentekben. Nem csak ennél a videónál...úgy általában mindenhol. Elképesztő zagyvaság él az emberi fejekben ezzel a témával kapcsolatban. Viszont a jóhír....hogy eszméletlen sokan ébrednek fel,még ha ez annyira nem is látszik. :) Örültem ennek a videónak...beszéljenek sokan, sokat a húsmentes étkezésről. Mert van hatása. :)

 49. Kata

  Kata6 hónapja

  @Magyarósi Csaba Ha már pár embert sikerül elgondolkodtatni, és esetleg változtatásra bírni, már megérte, nem? Szerintem ezzel a hozzáállással érdemes csinálni.

 50. Magyarósi Csaba

  Magyarósi Csaba6 hónapja

  Azért nézd meg a like-dislike-arányt is, nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek a néhány tényleg önző és félinformációkra alapozott komment alapján tűnhetne. Ha meg olyan, akkor van dolgunk bőven. Üdv, egy húsevő, aki azért meg akarja ismerni és meg akarja tartani ezt a világot.

 51. Manyi Moszó

  Manyi Moszó6 hónapja

  Függetlenül attól, hogy vega, vagy mindenevő az ember, nézd meg a Dunning - Kruger effekt görbéjét. A magyaros mentalitás mellett sajnos ez sok mindent megmagyaráz. A beszűkült toleranciát, a szűk látómezőt. Csak fel ne adja Csaba, és a hozzá hasonlók. Legyen szó akár környezetvédelemről, akár másról.

 52. Manyi Moszó

  Manyi Moszó6 hónapja

  A videó hatására kipróbáltam, hogy kedvenc menüs helyemen csak húsmentes ételt válasszak. Nem volt egyszerű, mert - most látom csak - húsféle a legtöbb ételben van. De kimazsoláztam, finom volt, jól is laktam. De a végén.. valami úgy.. úgy.. hiányzott az összhatásból. Atya ég, tényleg.. a húsételek íze! Hmmm. . . nem is tudtam, hogy ennyire belopakodott a szokásaimba! ... Mennyi dolog lehet még, amiben saját berögzültségeink rabjaként nem látunk tovább az orrunknál? .. ...Van itt még a húson túl is feladat! A környezettudatosság égisze alatt a rövidlátó táplálkozás mint gyújtóbomba, már bevetésre került. Jöjjenek a beharangozott szeptemberi epizódok!

 53. Gábor Vadász

  Gábor Vadász6 hónapja

  ,,Egy gyorséttermi lánc hamburgerének az ízvilágát, minőségét hozza" No de miért 2900-ért?

 54. Imre Fütty

  Imre Fütty6 hónapja

  A mekiben meg műanyagból készítik a zsemlét,a húsról szerintem meg ne is beszéljünk,a poén viszont az,hogy kemény szinten van rá kereslet, és k*rva drága. Dehát annak a hamburger 'hús' pogácsának is megnézném az elő állítási folyamatát,a sok E betűből bármilyen szart össze lehet kotyvasztani,ki mit hisz egészségesnek,meg ki mit engedhet meg magának,de én inkább maradok a sajtburgernél:D

 55. roamerw1972

  roamerw19726 hónapja

  Kerdes, hogy az adalek anyagok, amiket hasznalnak, mennyire befolyasoljak az atlag paraszt egeszseget es hogy ezeknek az anyagoknak az eloallitasa milyen carbon footprint-et hagy. Nehogy tobbe keruljon a hus (no pun intended), mint a leves:-)

 56. Ádám Holler

  Ádám Holler6 hónapja

  Szörnyű..

 57. Ádám Holler

  Ádám Holler6 hónapja

  Csak olvass utána angolul..! 😉 ☺️

 58. roamerw1972

  roamerw19726 hónapja

  10 dollar koret nelkul, eleg huzos. De nyilvan, ha tobb millio darabot adnak el belole, akkor lejjebb fog menni az ara.

 59. roamerw1972

  roamerw19726 hónapja

  Szojaporkolt. Szoja reggel, szoja este, szoja delben. Szolj a noverkenek, hogy megint befostam:-) - Hofi Ez a vicc. A komoly meg az, hogy ezt egy eszmeletlen jo otletnek tartom es tamogatom, ha tenyleg jo izu a burger. Sot meg penzt is lennek hajlando a cegekbe fektetni. Koszonom a figyelem felkeltest. Remelhetoleg ezeket a cegeket Partunk es Kormanyunk is tamogatni fogja.

 60. Szabolcs Hollósy

  Szabolcs Hollósy6 hónapja

  Nem fog ártani a szervezeteteknek, mert ahogy nézem a 3000 Ft-ot (nem borsos, hanem borsós) Ti sem tartjátok normálisnak, ezért ketten ettetek egyet :-D

 61. Szabolcs Hollósy

  Szabolcs Hollósy6 hónapja

  A szag lehetséges oka: hidegfront jött, a csatorna rendszerben normálisan föld hőmérsékletű levegő van, így a szagok onnan nem emelkednek fel, hiszen a kinti 35 C melegebb, amikor jön egy hidegfront, a 15 C fokkal hidegebb levegő leáramlik a csatornákba, mert a meleg időben az ottani hőmérséklet magasabb volt, így a hűvös levegő által ki (fel) szorított, feláromló levegő hozza a szagokat. Ahogy a hidegfront lehűt mindent, a csatorna ismét hűvösebb lesz, mint a felszíni levegő, a szagok ismét lent maradnak. Szerintem...

 62. István Éliás

  István Éliás6 hónapja

  Maradhat a hús a hambiban és még a metán is kevesebb :) index.hu/techtud/2019/08/15/rozsaszin_algaval_etetnek_a_teheneket_hogy_ne_bufogjenek_annyi_metant/?fbclid=IwAR3hoQ_3Pg6P8Eydmco_RFg9JVOoZ_s2nlGSXbHXggrsr3lnGE9bKQYwzNA

 63. Nemeth Medard

  Nemeth Medard6 hónapja

  Minek az állat? Zabáljunk műanyagot! Szerintem kezdjük el írtani az összes haszonállatot, hisz HELYET FOGLALNAK!!

 64. Benjámin Horváth

  Benjámin Horváth6 hónapja

  Metánról hallottál már? :)

 65. Rasbora Pokchop

  Rasbora Pokchop6 hónapja

  *drága volt a burger, de a videóban is elhangzik, hogy ez csak az első lépés a Maserati felé. ;) ui.: Amikor 4 gyomrú kérődző állat leszek, majd akkor eszek ilyet, addig 100%-ig egyetértek a felvetéssel, hogy a bolygónak jó ,de vajon a szervezetünknek is?

 66. Larry Chatanuggs

  Larry Chatanuggs6 hónapja

  💗💗💗🌸🌸🌸 ♥♥♥♥🌸🌸🌸💗💟💟😄😄😄😄💸💸💸💗💗 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Jézus Krisztus az Isten Fia & ígér örök életet, ha egyszerűen csak hinni neki.* *Megígérte, hogy még gyógyítani tested. (Csak kérni rá)*

 67. SUNG-HYO PARK

  SUNG-HYO PARK6 hónapja

  isten Nem letezik Hanem csak ki talaltak A biblia meg semmit ero Wc papir

 68. Emmet Mindkoff

  Emmet Mindkoff6 hónapja

  💗💗💗🌸🌸🌸 ♥♥♥♥🌸🌸🌸💗💟💟😄😄😄😄💸💸💸💗💗 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Jézus Krisztus az Isten Fia, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *Ez igaz szerelem!!! (Csak kérni rá)*

 69. No Name

  No Name6 hónapja

  A hússal és a tejtermékekkel miért szennyezzük a földet ? Meg azt se értem hogy miért tartják úgy sokan hogy a szemetelés miatt van a globális felmelegedés. Az egy két külön dolog . A globális felmelegedés egy ciklikus dolog olyasmi mint a jégkorszak volt évmilliókkal ezelőtt. Hol hidegebb a föld hol melegebb ez ellen nem tudunk mit tenni sajnos valahogy át kell vészelni az ún hőkorszakot. A szemetelés pedig az ami igazán környezet szennyező és ezellen csak mi tudunk tenni de ezzel se fogjuk megölni a földet csak magunkat a növényvilágot meg az állatvilágot .Az ebből kialakuló vírusok miatt. A természetes hús és tejtermék fogyasztása nélkülözhetetlen. És ezt nem pótolja semmi sem. Nem lehet növényekből mesterségesen készített kajákal pótolni. ( Én is környezetvédő vagyok. És én is nézem Csabának a videóit amikor kapom az értesítést rögtön rámegyek :D . Szóval nem támadás céljából írtam )

 70. Magyarósi Csaba

  Magyarósi Csaba6 hónapja

  Szia, elhiszem, hogy nem támadsz, de érdemes jobban kivizsgálni a dolgokat, mielőtt kommentet írsz. A Föld tényleg ciklikusan melegszik és hül, csak épp az ipari forradalom óta olyan mértékben, amire még soha nem volt példa: ez nen a Föld ciklikussága, ezek mi vagyunk. És mivel az egész folyamat túl gyors, az élővilág nem tud majd alkalmazkodni hozzá. Ráadásul mivel a mi hibánk, lehetőségünk lenne megfélezni is. Ezt a szakértők közül senki sem vonja kétségbe, csak az olajipar, meg olyan cégek állítják, hogy minden rendben, ez csak a ciklikusság, akik elsősorban felelőssek a helyzetért. Meg az ő pénzükből élő politikusok. Te meg inkább nekik hiszel és ez baj. Elég egyetlen grafikont megnézni a széndioxid-szint és a hőmérséklet növekedéséről és rájössz, mekkora hazugság ez a ciklikusság. Tényleg, csak két percet kellene rászánni. Egyet.

 71. Zsolt Makovsky

  Zsolt Makovsky6 hónapja

  Tényleg a kukáról ettetek? 😜

 72. Judit Abrudan-Papp

  Judit Abrudan-Papp6 hónapja

  Megnéztem az "étterem" étlapját a neten. Van olyan összetevő , hogy "rizsbacon"....na jó, itt hagyjuk abba!!

 73. NOSTRADAMUS

  NOSTRADAMUS6 hónapja

  Az egyetlen dolog ami zavar, hogy milyen hatással van a már alapból a műanyagoktól szennyezett ösztrogén szintünkre.. :/

 74. Ricardobayes

  Ricardobayes6 hónapja

  Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, mi az a nitrózamin (pácsó), amit számtalan húskészítmény (pl. felvágottak, szalonna, stb) tartalmaz. Ha nincs kedved rákeresni: olyan erősen rákkeltő anyag, hogy a laborban a patkányokban ezzel okoznak rákot, annyira biztos a hatása. Gondold végig mit eszel. A másik kedvencem a kenyérben amikor látom, hogy van benne E920 (L-cisztein), melyet előállítanak: "emberi hajból, állati szőrből vagy tollból nyerik ki". Köszi élelmiszeripar!

 75. Henrietta Kiss

  Henrietta Kiss6 hónapja

  Nagyon szuper! De miért ilyen drága, ha zöldségből van??

 76. Marci TV

  Marci TV6 hónapja

  A vége olyan lett mint valami Jobbikos kampányvidi 😅

 77. prosztó suhanc

  prosztó suhanc6 hónapja

  Chron betegek remalma.