LAKATOS MÁRK: "Kajdi Cylával fájdalmas volt az elválás, a Náray nem bírt elviselni" -1KANAPÉN S02E02

#LAKATOSMÁRK #1KANAPÉN #ZSHOWtime
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
MÁRK INSTA: markolakatos?hl=hu
MÁRK HU-gos: hu-gos.info/tv-irJhqr-KHbPB1AbqvzZgMg
Az ország első számú stylistja elfogadta meghívásomat és kendőzetlenül mesélt az életéről...és minden másról is. Nem finomkodott a kényelmetlen témák esetében sem és persze szóba került egykori legjobb barátja Cyla is. Divat, kolbász, gyerekkérdés és hosszútávú tervek, mind a videóban!

Megjegyzés

 1. ZSHOW time

  ZSHOW time6 napja

  A tartalomból: <a href="#" class="seekto" data-time="160">2:40</a> Kajdi Cyla barátsága, konfliktus, elválás <a href="#" class="seekto" data-time="450">7:30</a> "Náray nem bírt elviselni engem" <a href="#" class="seekto" data-time="565">9:25</a> A Megasztár és a kezdetek <a href="#" class="seekto" data-time="744">12:24</a> "Nem érdekelnek a divatszabályok" <a href="#" class="seekto" data-time="1150">19:10</a> Szerelmi élet <a href="#" class="seekto" data-time="1356">22:36</a> Gyermekvállalás kérdése <a href="#" class="seekto" data-time="1614">26:54</a> Márk és a nők <a href="#" class="seekto" data-time="1785">29:45</a> Ha stylist szeretnél lenni <a href="#" class="seekto" data-time="2018">33:38</a>: Hol képzeli el magát 10 év múlva

 2. Jessica Simpsons

  Jessica Simpsons38 perccel

  ❤️ 💛 💚 18+ 88403.putanydom.ru ❤️ 💛 💚 18+ 88403.putanydom.ru ❤️ 💛 💚 18+ 88403.putanydom.ru

 3. M Ko

  M Ko6 napja

  M.? 6 hl

 4. nina kocsis

  nina kocsis6 napja

  Én enélkül is megnézem. 1-szer, 2-szer, 12-szer.😚De nagyon jó, hogy vetted a fáradságot és kiírtad.

 5. Kerekes Anna

  Kerekes Anna6 napja

  A riport nagyon szuper,de a "háttérzene" piszok idegesítő,legalábbis számomra.

 6. Istvanne Sulyok

  Istvanne Sulyok8 órája

  Remek beszélgetés volt ,köszönjük 🙂

 7. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes17 órája

  Zsolti! A Nárayt meghívni akkor lenne érdekes, ha végre valaki megmerné tőle kérdezni, hogyha akkora művész, és olyan kifinomult , akkor mi szüksége van az ordas hazugságaira! És a nagymama story csak egy a sok közül. Na az tökös lenne! ( csak még senki nem merte)

 8. Gahan Dave

  Gahan DaveNapja

  Ha no,akkor rudtancol,ertelek. Bocs,de ez anya elugrott Svajcba rudtancolni peldad,nagyon megutotte a fulem. Gaz volt!,sorry!

 9. ZSHOW time

  ZSHOW time17 órája

  Az a fura, hogy a masik ket peldat pedig elengedted a fuled mellett.

 10. Révész Renáta Liliána

  Révész Renáta LiliánaNapja

  Szerintem nagyon gáz régi barátról így beszelni ahogy Mark teszi. Nyilván a sebe nem múltidő. Sokkal önazonosabbnak érzem CYLAt mint Márkot. Cyla sokkal több szeretettel beszel róla.

 11. Katalin Kiss

  Katalin KissNapja

  Jó kis beszélgetés volt

 12. szekreny0

  szekreny0Napja

  tisztára , mint amikor a Fábry "másképp gondolkodót" játszik :DDD

 13. László Braskó

  László BraskóNapja

  Cyla baszta zsoltikát.

 14. Fanni A'la

  Fanni A'la2 napja

  Számomra egy kicsit uncsi, h egymással nem beszélő emberek konfliktusait boncolgatjátok, Kajdi-Ördög, Kajdi-Lakatos Márk,...

 15. Fanni A'la

  Fanni A'laNapja

  @ZSHOW time persze, tuti lenne, akinek az hiányozna, nem is lehet és nem is kell mindenkinek kedvezni. Azt csinálod, amit jónak vélsz és ez tök oké, én egy vagyok azok közül, akinek ez a szál nem tetszik, a riport alanyok nem feltétlenül maguktól hozták fel a témát, emiatt számomra kicsit bulváros lett. Nézőként azt éreztem, h ezzel a szállal rám is "terhelődik" abból a feszkóból, amit az adott két ember nem beszél meg privátban, hanem így "üzengetnek" egymásnak és ez nem tartozott rám, nem volt jó hallgatni. Ettől függetlenül látok értéket a munkádban, drukkolok, h megtaláld az utadat és örömödet leld benne!

 16. ZSHOW time

  ZSHOW time2 napja

  De gondolom,.ha kivagnam,.akkor meg az lenne, hogy elfogult vagyok es Márk nem mondhatta el a véleményét...

 17. Nagy István

  Nagy István2 napja

  Hát ilyen ha elmúlik a szerelem! 😆 🤣

 18. M K

  M K2 napja

  Cylaval valljátok gyereket ,és legyen a kereszt anya a Náray mester 😀! Béranyaság legális Benelux-Luxemburg országaiba ,Cyla félig francia hajrá 😀😂

 19. Sister yes

  Sister yes17 órája

  Az már csak egy nüansznyi apróság,hogy a három ember körbeutálja egymást

 20. Andrea Legéndi

  Andrea Legéndi2 napja

  Kedvelem Lakatos Markot,de ez az ucso mondat,hogy "Náray aki kézzel lábbal fest,ír...én is festek úgy stb..." valljuk be nagyon durva volt. Mert az,hogy végig kóstolgatja, "rendben van..." de ez az ucsó mondat,ez bizony erősre sikeredett.Megkérdőjelezni bárki sikereit,munkáját úgy,hogy gőzöm nincs róla? Nagy hiba,nagyon nagy hiba!

 21. ZSHOW time

  ZSHOW timeNapja

  En azt gondolom, hogy a Tamás sikereit nem lehet megkérdőjelezni. Valószínű, hogy Márk sertett es ezzel vagott vissza.

 22. Attila Nyakas

  Attila Nyakas2 napja

  T

 23. Károly Kovács

  Károly Kovács2 napja

  Persze ,hogy ért a kolbászokhoz mikor minden nap a szályába veszi vagy lejjebb. Egy bohóc semmi más. Az ő divat iránya borzalmas . Deviáns és undorító . Ellent mond mindennek. Egy nő az ember életébe meghatározó és természetes. Az ő szemébe nem! Igazi meleg. Genetikai hulladék.

 24. ZSHOW time

  ZSHOW time2 napja

  Szalyába...felmondok!

 25. Andrea Legéndi

  Andrea Legéndi2 napja

  Ez a komment,eeeez olyan "heteros" ! BravoBravo! (Édesisstenem,most tényleg ez az egyetlen érv?Nagyon komoly! )

 26. Oliva MO

  Oliva MO2 napja

  Annyira bírom Márkot! 🤣🤣🤣 Isteneeeeem....figyi, amíg más ölelgeti a díszpárnát addig Márk ráül! 🤣🤣🌈🦄 imadom! ❤

 27. Vajai Andrea

  Vajai Andrea2 napja

  Kedves Zsolt! Tetszik, amit csinálsz, mert őszinte érdeklődésből jönnek a kérdéseid, figyelsz az interjú-alanyra, meghallgatod, és jó időben teszel fel odaillő kérdéseket. De. Biztos, hogy kell az a párna? Olyan, mintha belekapaszkodnál, bizonytalanságot sugall. Ha a pocakodat véled eltakarni vele, hát az nem sikerül. Így is látszik. De nem baj! Vállald fel! Nem vagy vékony, na és? Ha meg annyira zavar, hogy nem tudsz megbékélni vele, fogyj le, fél év alatt simán ledobod azt a pár kilót! Kívánok neked további sikereket, bátorságot a magabiztos fellépéshez!

 28. ZSHOW time

  ZSHOW time17 órája

  Imadom a párnámat. Legalabb van miről irni a kommentbe. Konnyebb odatenni mint lefogyni nemde?

 29. VeraW

  VeraW2 napja

  Nagyon jó, de az idegesítő háttérzenét légyszíves ne erőltessétek.

 30. Gyöngyi Németh

  Gyöngyi Németh2 napja

  Tetszett, Mindig is bírtam Márkot, de sajnálom hogy Cylával nincsenek már jóba Őt is nagyon csípem. Őt is nézem rendszeresen.

 31. Danny3333333333

  Danny33333333333 napja

  Zsolti ! A párnát miért tetted oda... ? :D

 32. Danny3333333333

  Danny33333333333 napja

  Ja, azt hittem, hogy lejjebb takarsz valamit xD

 33. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  Mert dagadt vagyok es nem szeretném ha lehánynátok a monitort :)

 34. Szabolcs Varga

  Szabolcs Varga3 napja

  Szánalmas és tartalmatlan beszélgetés. Semmi értelmes dologról nem esik szó, csak másokat pocskondiáznak.

 35. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  @Szabolcs Varga Oke. Megsertodtem. Igazad van. Zokogok. Hagyj!

 36. Szabolcs Varga

  Szabolcs Varga3 napja

  ZSHOW time Most nagyon megnevetettél !Ne csak olvasd a kommentemet, hanem értelmezd is! Nem gondolom, hogy meg kellene sértödni a véleményem miatt. Ugye??Abszolut nem a testsúlyodon gúnyolodtam.Nem szokásom mások kinézetén élcelödni, de tényleg nem értetted!! Azon is gondolkozz el, hogy közben te egy “ stylistal” beszélgettél... és azon is, hogy müsort meg nem csak így lehet csinálni. És szerintem szándékosan értelmezed félre a dolgokat, mert megsértödtél a virtuális pofon miatt. Ennyi. Részemröl befejeztem. Szia

 37. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  @Szabolcs Varga fura a te tolladból az intelligencia szó, hiszen két másik kommentedben már bizonyítottad a kompetenciád etéren. A kedvencem, amikor valaki szabadkozik és az irónia palástja mögé bujik azután, hogy ízléstelenül nyilvánult meg. Be kell vallalni, nincs ebben több. Méltatlan! Te ezekszerint egyetlen videómból leszűrted, hogy másokon felkapaszkodó sztár vagyok, csak azért, mert nem vágtam ki, amikor szó esett a bálványodról az egyik adásomban. Mellesleg történt ez úgy, hogy Márk csak válaszolt a "mester" felvetéseire anélkül, hogy kérdeztem volna...szerintem a Tamás sem lenne rad büszke rád, bár szereti ha imádják, de ő ennél elegánsabb! 😅

 38. Szabolcs Varga

  Szabolcs Varga3 napja

  @ZSHOW time Azt hittem, az intelligenciád ezen túlmutat. Tévedtem. Nem értetted az iróniát. Ezt az egy részt néztem meg, soha többet másikat. Általában kerülöm a hozzád hasonló másokon felkapaszkodó ¨sztárok¨ ¨müsorait¨. Szép napot és jó étvágyat a körömpörkölthöz.

 39. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  @Szabolcs Varga ejj ejj kedvesem...ezt tanulod a csoportban? A külsejével kell bántani a másikat? Ez hatalmas intelligenciára vall...elfelejtetted emliteni a pocok fejem es a görbe ujjaim. Hidd el, legkevésbé sem erdekel, hogy szamodra esztétikus vagyok e. Mert még mindig te nézed a videómat és nem fordítva. A vőlegényem minden kilómat imádja és más nem is számít. Mellesleg mindig is vallaltam, hogy a belemet takarom a parnával mert en sem szeretem, de az igazat megvallva most vágtam be 2 tál koromporkoltet...gyenge vagyok, ha ízekről van szó 🤣 na ballagj szépen vissza a csordádhoz, mert itt, ahol szabad a velemeny nyilvanitas, megesznek reggelire 🤣🤣🤣

 40. M K

  M K3 napja

  Nálam a Náray a csúcs ,kifinomult személyiség ,nem otromba másokkal mint itt egyesek !Green Day rajongó lett a kedves Márk 😂😜?

 41. Sister yes

  Sister yes17 órája

  Kifinomult személyiség?A nagymamás storyja odáig eszkálálódott ,hogy le kellett mondania a könyvbemutatóit és a nyilvános szerepléseit. Majd amikor valaki odaírta ,hogy karma (csak egy szó,utalva arra,hogy ne nézd már teljesen hülyének az összes embert) a nagyon kifinomult művészúr szájából ömlött a picsázás.

 42. Zsuzsanna Hermann

  Zsuzsanna Hermann2 napja

  Kifinomult személyiség? Feltöltött egy fotót a "nagymamájáról", milyen elegáns, klasszikus szépség, ez volt mellé a szöveg. Aztán lebukott, hogy netről mentett fotó volt, köze nincs az állítólagos nagyihoz. Egy múlt századi amerikai színésznő fotója volt. Nagy kamu király a Náray IS, maradjunk ennyiben.

 43. Herczeg Tibor

  Herczeg Tibor4 napja

  Megnéztem még régebben DTK Nárayval készült riportját. Nos, ez a két homokdísz meg a Cyla soha nem fog a nyomába érni. Olyan keresetlen őszinteséggel, és nyíltan beszél a hazai dolgokról, ( most már értem, hogy MelegMárk hol szerepel benne, ogy az valami bődületes.

 44. Márta Bleisicz

  Márta Bleisicz4 napja

  Drága Márk! Mert LELKED van, ezért vagy közelebb a nőkhöz. Ahogy hallgatlak, úgy szeretnélek szeretettel megölelni. Aztán menni tovább. Csak csodálom, hogy ebben a megosztó világban így is képesek vagytok EMBERKÉNT létezni. 🙂❤

 45. Punk Metal

  Punk Metal4 napja

  Szivesen látnám Motivation by Mea-át(youtubert) a kanapédon.

 46. hunkatie

  hunkatie5 napja

  Jo volt, szeretem Lakatos Markot. Viszont ! Olyan jo lenne elegansan feloltozve latni, " normalis " hajszinnel , igy egy kicsit olyan slamposnak tunik szamomra ! Na !

 47. Éva Soltesz

  Éva Soltesz5 napja

  Zsolti! Ezt is imádtam!❤❤❤Zseniális a Márk!

 48. 13 bmk

  13 bmk5 napja

  Ki a tököm az az Oravecz?

 49. Tamás M

  Tamás M5 napja

  2010 ben egy gépen repültünk evvel lénnyel,és csapatával,azóta még gázabb lett. A holdba rugnám ezt a sok tróger ingyenélő suttyót!

 50. Tünde Hegelsberger

  Tünde Hegelsberger2 napja

  Ki az ingyenélő suttyó te szerencsétlen? Ha nem tudsz róla semmit, vedd a fáradtságot és nézz utána mielőtt idejössz fröcsögni ! Sikeresebb mint te .ebben biztos vagyok XD

 51. Maya

  Maya5 napja

  💕💕💕💕💕💕

 52. Zoey Csabi

  Zoey Csabi5 napja

  Nagyon tetszik az a Mr&Mr felirat😃 jopofa, otletes. Nagyon jo ,tartalmas beszelgetes volt, csatlakozok az elottem szolokhoz.

 53. Viktória Pásztor

  Viktória Pásztor5 napja

  Szerintem jó az amit csinálsz, de nekem néha olyan érzésem támad, mintha minden témába be kellene hozni a melegséget. Nincs bajom azzal, hogy erről beszélsz, sem az identitásoddal (nincs is sok közöm hozzá), de egy hetero sem ismételgeti a heteroságát sem ha egy homoval beszélget, se ha heteroval. Nekem ez zavaró, de csak és kizárólag építő jellegű kritikaként írom.

 54. MoiraCarey

  MoiraCareyNapja

  "Minden témába"? Egy meleg emberrel beszélgetett, tehát alapból behozta a melegséget. Elég ha kitér a kapcsolataira, ès màris szóba hozzák. Ezt egy másik videó alá kellett volna írni, bár nem hiszem, hogy pl egy Ördög Nórával való beszélgetés során szóba hozta volna.

 55. ZSHOW time

  ZSHOW time2 napja

  @Big Small szerintem ez egy egyszeru dontes kerdese; ne kattints a videóimra!

 56. Big Small

  Big Small2 napja

  @ZSHOW time Akkor vegyél vissza,felfogtuk meleg vagy,de ne told már az arcába folyamat mindenkinek minden helyzetben,azért már na...

 57. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  En a maganeletemben is pont ennyit viccelődök ezzel. Nem szeretnek mas lenni a videokban mint amilyen vagyok.

 58. H Csabi

  H Csabi5 napja

  Érdekes személyiség, jó kis beszélgetés volt.Mennyivel másabb kép alakul ki az emberben egy idegenről ha csak a tvben látja vagy ha egy ilyen személyes beszélgetés után.

 59. Balian of Ibelin

  Balian of Ibelin5 napja

  az igazi kurucos honvédők propagálása 2020! ja, nem.

 60. boone effie

  boone effie5 napja

  Azt lehet mondani hogy Márk önazonos. Persze ő is a piacról él megteszi a kompromisszumokat ahogy eddig is, de ügyes és tehetséges. Kajdi tulajdonképpen olyan lett mint azok akiket fikázik. A lényeg hogy szerepeljen de úgy hogy másokra dobálja a sarat. Azt nem veszi észre hogy az ügynökségének árt ezzel a legtöbbet amit felépített. Viszont nem igaz hogy a stylist és a jelmeztervező ugyanaz lenne. Nem volt minek szétválnia közülük. Márk is megosztó de nyilvánvalóan mert keresi a feltünést ilyen a személyisége élvezi. Szeret ő is szerepelni. Aki a klasszikus férfidivatot szereti az nem feltétlenül akar belesimulni valahova, egyszerüen ezt szereti a munkája vagy más miatt. Mindkét oldalon vannak túlzások.

 61. Márti Bathó

  Márti Bathó5 napja

  Szerintem tök jó fej a Márk és tehetséges , én nem értem más ismert ember miért kritizálja ( Náray, Kajdi )

 62. ZSHOW time

  ZSHOW time3 napja

  Ezt a kerdes azoknak is fel lehet tenni, akik ot kritizáljak. Mellesleg nem volt semmi ördögtől valo abban amit mondott, irom ezt ugy, hogy mindenkit kedvelek, akit a videoban Mark megemlit...

 63. brutal killer

  brutal killer5 napja

  Malon post mit szólna a villám jel hez? D

 64. Katalin Hallgat

  Katalin Hallgat5 napja

  Jó volt benneteket hallgatni! :)

 65. Nándor Fekete

  Nándor Fekete6 napja

  Annyira jól, és jókat kérdezel! Jó lenne egy kanapés beszélgetés Friderikusz Sándorral is!! Szívesen meghallgatnám őt is, mivel mindig ő volt a kérdező eddig!!

 66. Kata Kite

  Kata Kite6 napja

  Ejnye fiúk...az én barátnőm leszbi és egy meleg pasitól van gyereke-lombik program persze nem természetes úton. A pasi sosem volt nővel ahogy a nő sem pasival 😊

 67. Udzxz Gifi

  Udzxz Gifi6 napja

  Ratyik

 68. Anikó Fábián

  Anikó Fábián6 napja

  Nem emlékszem olyan szakaszra az életemben, amikor Márkot ne kedveltem volna. Ez a videó még szimpatikusabbá tette, köszönhetô annak a miliônek, amit Te teremtesz meg. Így tovább Zsolt! ❤️

 69. Judit szabó

  Judit szabó6 napja

  A Kajdis résznél felugrott a szemöldököm. Az nem volt méltó Márkhoz! Kajdi ezt elegánsabban intézte el.

 70. Andrea Legéndi

  Andrea LegéndiNapja

  @E Sz Jogos az észrevétel! 1-1 külön világ a két ember, semmi közük semmilyen szinten egymáshoz,nem is értem még csak a hasonlítgatást sem!

 71. A. P

  A. P2 napja

  @E Sz Nem tudok ehhez hozza szólni ☺ Csak annyit tudok a Náray ügyről amit itt elmondott. Sőt a Kajdisról is. Félre értés ne essék senki pártját nem fogom. Csak ez volt a gondolatom a kommentelő kérdésére 😊 Természetesen én is azt vallom,hogy ha problémám van valakivel azt vele beszélem meg és nem egy idegennel. De így születnek ezek a műsorok 😊

 72. E Sz

  E Sz2 napja

  @A. P es Narayba miert harapott bele tobbszor is...ahanyszor csak lehetosege volt ra a riport folyaman? Naray sosem dumalta ki ot sehol. Meg a sajat csoportjaban, sot a konyveben sem. Legalabb is nevesitve soha. Amugy meg van koztuk 20 ev diffi es emiatt is, sokkal tobbet tett le az asztalra, mint o. Raadasul Naray a parizsi Ted Lapidus osztondija utan kezdett el itthon dolgozni....ezt meg Marko szepen kifelejtette, ha mar amugy megemlekezett a munkassagarol... Egyertelmu, hogy van benne tuske, amiert Naray nem csipte ot, de hogy emiatt egy ilyen beszelgetest az meg atszojjon ez a gondolat...szerintem ez igy tulzas volt. Egyebkent meg nem ertem miert egy 3. szemelynek mondja el a problemajat, miert nem annak, akivel gondja akadt.

 73. A. P

  A. P4 napja

  Ha figyelmesen újra hallgatod,elmondja,hogy ő kezdte a nyílvánosság előtt kibeszélni a barátságukat,kapcsolatukat. (Nem a Zsolt vendégeként,még jóval régebb) Gondolom most azért nem kertelt a Márk. 😊

 74. Henriett Gömöri

  Henriett Gömöri5 napja

  Igen... Nem volt valami gusztusos... 😒

 75. Aurora Groom

  Aurora Groom6 napja

  Megadtam magam es feliratkoztam 😅

 76. Emese Pető

  Emese Pető6 napja

  Már megint nagyon jó volt. Imádom Lakatos Márkot mert nagyon tájékozott, intelligens és jó fej. Ja meg Te is!😊😊😊 Érdekes beszélgetés már megint🥰Köszi

 77. Klaudia Kapcsos

  Klaudia Kapcsos6 napja

  Bírom ezt a Márkot😁

 78. Zsuzsanna Olga Dukai-Szabó

  Zsuzsanna Olga Dukai-Szabó6 napja

  Nekem nagyon tetszett ez a videód, pontosabban ez is. Mindkettőtöket kedvellek, akár még elfogultsággal is meg lehetne "vádolni". Egy kritikai észrevételem van: mivel ez a kolbászos poén szerintem alapból mindenkinek megvan, mármint az áthallásos volta, emiatt azt nem hangsúlyoztam volna ki ennyire többször egymás után. Ezt a "gigantikus bakit" leszámítva minden szuper volt, és várom a következő videót Tőled.

 79. Henrietta Hermeczi

  Henrietta Hermeczi6 napja

  Kajdit is imádom... Kivetnivalóm nincs sem a munkásságával... Sem azzal amit az online felületen nyújt... De így vagyok Márkal is 😊 Tökéletes interjú, tökéletes "alany" ❤️

 80. Tünde Hegelsberger

  Tünde Hegelsberger6 napja

  Manyi is nagyon jó arc,őt is nagyon szeretem ! Nagyon jók a videok mostanában,ha van szabadidőm mindig ezeket nézem.Így tovább ,sok sikert !

 81. Roland Szolomajer

  Roland Szolomajer6 napja

  Zsolti a te kissé konzervatívabb, felelősségteljesebb személyiséged sokkal elfogadhatóbb mint a Márké. Maradj is meg ilyennek.

 82. Heltay Ferencne

  Heltay Ferencne6 napja

  Nagyon jó kis riport, de az aláfestő zene nagyon zavaró!

 83. Fruzsina Győri

  Fruzsina Győri6 napja

  Fura lesz amit mondok, de bár az apám lenne

 84. Eva S

  Eva S6 napja

  Engem az aláfestő zene nagyon zavart (ez a gyors bim-bam, kimondottan zaklató volt), kérlek ezt ne használd többet! Köszönöm!

 85. Ivett Dara

  Ivett Dara6 napja

  Lakatos Márk nekem mindig is nagy kedvencem volt. Már nagyon vártam, hogy ki rakd ide a videót. Nagyon jól sikerült! Ügyes vagy mint mindig. Csak így tovább. Puszi

 86. Piroska Gáspár

  Piroska Gáspár6 napja

  "zokni-szandál" Great!

 87. Kat Lukacs

  Kat Lukacs6 napja

  Ez a pasi diktálnak stílust 😀 Bárki magára tudd aggatni minden fele ruhát

 88. Kovács István

  Kovács István6 napja

  Háj fesőn.. megszületik mindennek rögtön az ellentéte.. tehát a zokni szandál az igenis menő... akkor a susogó nadrágos gáspár lacival mi volt a baj a megasztárban? ő is egy háj fesőn volt csak? ezen logika mentén tök mindegy hogy ki mibe öltözik.. mert az úgyis lázad valami ellen.. valaminek az alternativája.. tehát minden menő és trendi. Amire azt mondják hogy sz*r mások meg azt mondják rá hogy jó. Mi értelme van a sztájlisztságnak mint szakma? Semmi az égadta egy világon. Ez a szakma egy kitalál felesleges dolog aminek nincs létjogosultsága. ellentétben a proli melós szakmákkal. azoknak mind van létjogosultságuk még is lenézik és semmibe veszik őket. Ez itt a baj ebben a világban! Új világ rend kell! és el kell söpörni minden bu***ágot!

 89. Istvan Horváth

  Istvan Horváth6 napja

  Hivd már el byealexet help

 90. Tünde Demeter

  Tünde Demeter6 napja

  Nagyon szeretem Markot. Anno volt egy műsora, ahol nőknek segitett megújulni, megszepulni és annyira kedves volt velük, hogy örökre beírta magát a szívembe ❤️ nagyon jók ezek a beszélgetések, nagyon szimpatikus, jó érzésű fiú vagy Zsolti! 😊

 91. Nikolett Racz

  Nikolett Racz6 napja

  Tünde Demeter ez a műsor nincsen fent sehol?

 92. László Lakatos

  László Lakatos6 napja

  Ezt most nagyon végig tudtam nézni. Tele volt értékes történettel, szakmázás, emberi jellem, igazi őszinte hibajellem bevállalás. Szóval a sok trash, fake, fast content között felelhető az igazi értékelhető érték, minőség, követendő példa, emberi hozzáállás, hogyan kéne működni. Szóval gratula, meg büszkeség. Csak így tovább...

 93. Tiffany Heller

  Tiffany Heller6 napja

  Megnéznék egy műsort ahol Cyla,Tamás,és Márk.beszélgetnek egymással. Amúgy Zsolt téged hallgatlak( és nézlek) legszívesebben.a hanghordozásod miatt. Mindenki lehet érdekes,értékes,annak ellenére,hogy ( mint mindenkinek) Vannak kevésbé kedvelhető dolgai.

 94. Gabor Dolli

  Gabor Dolli6 napja

  Ha ő öreg Cyla, akkor te meg örökre dagadt Zsolt maradsz. Ennyi.

 95. Tamás Tóth

  Tamás Tóth6 napja

  TV2 reklám mindenhol...Vajon miért?

 96. Beatrix Hoffer

  Beatrix Hoffer5 napja

  Mindenkinek személyreszabott reklámokat dob be. Én egyszer nem láttam itt tv2-s reklámot🤷🏻‍♀️

 97. Mariann Komives

  Mariann Komives6 napja

  Hű srácok ez nagyon jó volt! Köszi Zsolti!

 98. Zs G

  Zs G6 napja

  Wow micsoda ferfiak 🤮🤮🤮

 99. Iren klopferne berecz

  Iren klopferne berecz6 napja

  Náray Tamáshoz ön nagyon messze van tehetségben,ráadásúl Náray szakmailag egy magasan képzett művelt divattervező! Ön viszont hiába próbálkozik nincs sehol !

 100. Ildikó Szeles

  Ildikó Szeles6 napja

  Cyla mindenkibe belerug, aki egykor a baratja volt! Vegre valaki elmondta korrektul, hogy Cyla mennyire hiteltelen es utanozo majom! Regen szimpatikus volt a Kajdi, de mar reg nem az !

 101. Zsuzsanna Hermann

  Zsuzsanna Hermann16 órája

  @M K Ez teljesen így van. Nem bírja elviselni, hogy nekik minden összejött, ő meg egyedül éldegél, még ha nagy jólétben is, festményekkel körülvéve.

 102. M K

  M K2 napja

  Én egyedül azt nem bírom a Cylaba hogy mindig bántja az ördög Nórit, és családját! Tegnap éppen a csavaros fagyi gép miatt szólt be nekik,tehát nézi őket 😀😀szerintem irigy rájuk a Cyla amiért neki mindene meg van ,a csodálatos családja a karrierje és most a kisbolt ,neki melegként francia országba Pick Pack lehetne gyereke ha akarná!

 103. Aniko Labat

  Aniko Labat4 napja

  Nem rug ö senkibe . Elmond egy velemenyt amivel sokmindenki tud azonosulni.. a lakatos Mark nem tud olyan tartalmat adni mint a kajdi ez is teny. Söt amit a kajdi ad azt kezdtek el egyre többen utanozni...

 104. Béci Szomora

  Béci Szomora6 napja

  Jobban szórakoztat a csatornád, mint bármi eddig! Ugyan azokat a kérdéseket tetted fel, amiket én is megtettem volna! Hálás vagyok nektek Zsolti és Patrik! ❤️ Nagyon imádlak titeket! ❤️❤️❤️👏 Akit nagyon szeretnék látni melletted az Oláh Ibolya, sajnos vagy nem sajnos, de róla semmit nem tudunk... Pedig nagyon szeretem és kíváncsi vagyok, hogy mi lehet vele! Egy próbát megérne! További jó munkát! ❤️😍👏

 105. Frózina

  Frózina6 napja

  Nagyon igényesek a videóid Zsolti! Nagyon jól esett nézni és hallgatni❤ Eddig tarol a második évadod 😊 Szeretünk! ❤

 106. Orsolya Tóth

  Orsolya Tóth6 napja

  Egyre szuperebbek a videok, Zsolti, a vendeglistad is illusztris, es en most lattam, hogy atlepted (leptuk ☺️) a 65e feliratkozot, hatalmas gratula!! Meg sem allunk most elso korben a 100e-ig. 😉 A mostani video- hogy errol is irjak- azert tetszett kulonosen, mert pl eddig en nem igazan tudtam Mark gyermekvallalassal kapcsolatos erzeseirol, gondolatairol, jo volt megtudni a hattertortenetet, az apasagra valo felkerest. Meg sok ilyen izgalmas es melyebb mindenkitol! Amelett pedig nem zavart az a par perc “bulvar” sem, siman belefer egy- ket konnyedebb kerdes is a komoly temak mellett. Csak igy tovabb, folytasd a munkat ezzel a lendulettel, hajra! Hiszem, hogy meglesz a gyumolcse. ❤️

 107. Balázs Podolszki

  Balázs Podolszki6 napja

  Egy értelmiség nem akkor értelmiség, ha ignorálja a Berki Krisztiánt és mindenhol azt kérdezi, az ki a fszom? Mikor pontosan tudja, hanem ha felelősséget vállal a kultúra építésében és igenis beleszáll ezekbe. Így jut el odáig kedves Márk! Aki játsza az agyát értelmiségként, hogy mi az a vv nekem nincs tv-m, de azon is a spektrumot nézem az csak egy öntelt pénzes proli. Aki megjátsza az intellektüelt. Értelmiségi = felelősségvállalás a társadalomban

 108. Linda Kocsis

  Linda Kocsis6 napja

  Az elso pár gondolatot nem a Puzsér írta le egy cikkében?

 109. Andrea Bordács

  Andrea Bordács6 napja

  Ennek semmi értelme nem volt. LM mikor mond ilyeneket, mikor ő maga is részt vesz ezekben a műsorokban? Te nagyon el vagy tévedve. lehet, hogy úgy általában az értelmiségiekkel van gondod, mert frusztrálódsz tőlük, de az teljesen vicces, és ténybelileg kicsit sem állja meg a helyét hogy ezt a LM kapcsán írsz ilyet. És a beszélgetésben is teljesen más álláspontot képviselt

 110. Lipi Eeeddy

  Lipi Eeeddy6 napja

  Manyi ❤

 111. Randomvideók TM

  Randomvideók TM6 napja

  Szia Zsolti! Elsősorban el szeretném mondani, hogy nagyon tetszenek a videóid, mostanában egyre többször nézem a te csatornádat. Másodsorban pedig egy észrevételt szeretnék elmondani. Észrevettem egy pár ilyen kanapés beszélgetés közben, hogy nem igazán nézel a vendég szemébe, amikor beszélsz hozzá. Engem meg kifejezettem zavar, hogy nem nézel rá, hanem a körmeidet nézegeted. Szerintem fontos lenne, hogy amikor beszélsz valakihez végig a szemébe nézz. Nekem ezzel olyan érzetem volt, hogy olyan félválról vagy ilyen nemisannyiraérdekelazegész stílusban beszélsz. Nem sértésből mondtam, építőjellegű kritikának szántam. Amúgy nagyon jó a műsor, gratulálok! Csak így tovább!

 112. Imre Abraham

  Imre Abraham6 napja

  Toljad a csatit így tovább Zsolti!!

 113. David Nagy

  David Nagy6 napja

  Gayyyyyy

 114. Ádám Szabó

  Ádám Szabó6 napja

  Itt van a mester 😂

 115. Zsuzsa Gabor

  Zsuzsa Gabor6 napja

  Mind a három egyéniség! Lakatos Kajdi Náray! És most mar a A Náray t is várom! Köszönöm😜😝😍

 116. E Sz

  E SzÓrája

  @Sister yes lehet valakinek mocskos a szaja, ha az helyenvalo, megengedett az adott szituban. Bennem nem kelt visszatetszest, ha funkcioja van. Nem itt a gond. A gond azzal van, hogy nevesitve, szemelyeskedik, kibeszel, PLETYKAL egy harmadik embert, aki NINCS ott es, nem tudja elmondani a sajat szemszogebol a tortenetet...es egyebkent minden muvesznek altalaban tobb szerepszemelyisege van. Ettol nem unalmasak. Cylaval semmi bajom, azon kivul, hogy kicsit sokat reklamoz meg tevezik mar az utobbi idoben. O nagyon elegansan nyilatkozik mindig Markrol.

 117. Sister yes

  Sister yes17 órája

  @E Sz Náray a legmocskosabb szájú .Cyla állati humoros, Márk igyekezett izlésesen de odacsípve véleményt mondani, na de Náray ...na ha ő megszólal repkednek a f@szok pics@k, az igazi övön aluli rúgások. Miközben őt tartják a szuper kifinomult művész úrnak.

 118. Zsuzsa Gabor

  Zsuzsa GaborNapja

  @E Sz koszonom a tájékoztatást!biztos lehetsz! Irod! Ez nem tetszik igy megfogalmazva.!.! Lehet!!! De ez meg nem biztos. Soha de soha ne m.Barcelonaban ÉL Láttam ! Azok a ripotok is nagyon tetszetek! MÉG minden lehet!😊

 119. E Sz

  E Sz2 napja

  O sosem lesz Zsolt vendege, abban biztos lehetsz es nem csak azert, mert Barcelonaban el, hanem mert ez a nyilvanosan es nevesitve masokra valo kopkodes nem az o stilusa.

 120. Jane Doe

  Jane Doe6 napja

  Tetszett, köszönöm! Kétszer is megnéztem.

 121. Eraa K.

  Eraa K.6 napja

  Köszönöm a feltöltést. Végig feszülten néztem, Mark igazi ikon :) te meg csodás műsorvezető. 😚😜😍 Puzsért megneznem a kanapedon:D

 122. Monika Nemeth

  Monika Nemeth6 napja

  Ez volt a legjobb beszelgetes💙 nagyon jo lett. Ilyen, mikor okos, intelligens es szorakoztato pasik Beszelgetnek. Megnezem megegyszer😃

 123. Zsani B.

  Zsani B.6 napja

  Én meghallgatnám most akkor már a Náray Tamást is 🙂