Kötöttfogás 66. - Kósa Lajos esete az élő adással

Az e heti házigazda: Pörzse Sándor. Vendégei: Lukácsi Katalin, Csintalan Sándor, Szalma Botond és Szerető Szabolcs.
Szerkesztő: György Zsombor
Témák:
- Fidelitas, veteránokkal és Kósával, aki letiltaná az élő adást
- Nem lehet elég korán kezdeni: avagy 22 éves egyetemistából helyettes államtitkár
- Megszólalt a nagy blöffmester: Biztosan lesz vb, kérdés, mennyiből
- Nyerhet-e egy szocialista Győrben?
- Film, színház, muzsika - mindent ellenőrizne a hatalom

Megjegyzés

 1. Barnabás Kiss

  Barnabás Kiss18 napja

  Akkor most a Kóser Lala többé már nem kóser?

 2. András Kozma

  András KozmaHónapja

  Csinaltan székének a lábánál az egy söröskorsó?

 3. Márk Kovács

  Márk KovácsHónapja

  Spotify-on hibásan van feltöltve ez az epizód! Az előző heti rész (65) fut ennek a résznek (66) a neve alatt!

 4. Barnabás Kiss

  Barnabás Kiss18 napja

  Mi az a Spotify?

 5. Ki Vala

  Ki ValaHónapja

  Amióta ebben a műsorban van Pörzse, kiderült, hogy mekkora egy buta, műveletlen, tájékozatlan ember. Az meg, hogy pont ő akad ki a zsidózáson... vicc. Nem az a baj, hogy antiszemita (volt vagy csak úgy csinált), hanem, hogy képmutató.

 6. Egi Roka

  Egi RokaHónapja

  eddig azt mondam: ha hazudni kell Kósát küldik,... már azt mondom, ő maradt a szórakoztatóelem a nagy turáni tragikomédiában...

 7. János Deutsch

  János DeutschHónapja

  Leni Riefenstahl kell igy lesz egász a Fidesz !

 8. Balázs Varga

  Balázs VargaHónapja

  Katkát dugnám mint a lopott biciklit. De nem el, hanem meg. (Ez dícséret tőlem.) :)

 9. roamerw1972

  roamerw1972Hónapja

  A kardiologus foorvos ur nagyon szimpatikus es alapvetoen nem partpolitikus. Nem fog kikapni, az ellenzek ne is almodjon errol. Az ellenzeknek az lenne a dolga, hogy a kozgyulesbe minel tobb ellenzeki jeloltet juttasson, hogy legyen kontroll a fideszesek folott.

 10. kalci5

  kalci5Hónapja

  Pörzse egy kétszínű köpönyegforgtó!!! Csintalan szintén. Nemrég még OV golyóit nyaldosta fényesre, mikor onnan jött egy kis alamizsna. Szánalom gyermekei mindketten! hu-gos.info/video/jY-IbmatpbKspXk.html

 11. ferrari4ever1984

  ferrari4ever1984Hónapja

  Nagyon ráférne a műsorra egy Puzsér. Most, hogy Konok Péter nem volt itt, Csintalan "egyébként" Sándot dominanciája rettentő nyomasztó volt. El kellene őt is küldeni kicsit pihenni. Esik a színvonal, pedig szeretem, szerettem ezt a műsort.

 12. ferrari4ever1984

  ferrari4ever1984Hónapja

  @tzuiop83 Dévényi István fanyar stílusa valóban kedves nekem is. Műsorvezetőnek nekem Konok Péter a legszimpatikusabb, de való igaz: Pörzse Sándor is nagyon jól teljesít.

 13. tzuiop83

  tzuiop83Hónapja

  Való igaz, ha Puzsér újra többet szerepelne, az szerintem is jót tenne a színvonalnak. Csintalant korábban én kedveltem, de tényleg kezd néha fárasztó lenni. Pörzse próbál derekasan helytállni, nincs is vele bajom, de a Dévényi humora pótolhatatlan - legalábbis nekem nagyon hiányzik - szerintem ö volt a müsor lelke.

 14. Medenci László

  Medenci LászlóHónapja

  Kritizáljátok Kósát,mikozben a jobboldalt ullo azt mondja hogy az ország nem vesztett semmit azzal hogy nem szólaltak meg a fiatalok.Ez akkora baromság hogy a Kósa észkombájn hozzátok képest.Hát honnan tudnátok mitt vesztettetek el ha elvesztenél egy ládát amibe bele se néztél.Ilyen a hazugságból és nemtudommitmondok ból álló propaganda,hatokrok.

 15. Endre Csonka

  Endre CsonkaHónapja

  Sanyi érdekes 2010-n másképp vélekedtél a színházi kinevezésekről. hu-gos.info/video/jY-IbmatpbKspXk.html

 16. Endre Csonka

  Endre CsonkaHónapja

  Jegyzem meg régen az ECHO tv-n Pörzse szidta az MTA-t. Az ős magyarság és a Finn-ugor elmélet miatt, még a parlamentbe is felszólalt. Most mi a helyzet Sanyi.

 17. Attila Balint

  Attila BalintHónapja

  Továbblépett, veled szemben.

 18. Endre Csonka

  Endre CsonkaHónapja

  Hiteltelen emberek, hiteltelen vélemények.

 19. Mihály Major

  Mihály MajorHónapja

  Bajban vagy! A hozzászólásoddal nem kompenzálhatod, hogy növelted a kattintási számot! Kubatov s.k . Mi figyelünk egy másra(is)!

 20. Peter Munkacsi

  Peter MunkacsiHónapja

  Ezt meg se nèzem.

 21. Szabi

  SzabiHónapja

  meg csak az elejen vagyok de nem akarom elhinni hogy CSINTALAN VEGIG CSATTOGTATJA A TOLLAT MIKOZBEN MASOK BESZELNEK!!!

 22. MrSzlisz

  MrSzliszHónapja

  Régeben Az volt Az oregedés a Bőcseséget Jejentete sőt vol vénektanácsa is Mnapség meg ahogy öregszenek Hüjűlnek. a született hüje hüjül, a szöletett Okos okosodik ahogy az idő mullik.A Kommunista fefogásban Vátozhat a Szocilista ember tipus Nagy Imre is ilyen volt Elösztőr a magyar paraszt ságot tette padlóra útána Nemzeti "hös"

 23. Kiss László

  Kiss LászlóHónapja

  Lukácsi Katalin jelen pillanatban a legszimpatikusabb női közéleti szereplő.

 24. Tamás Fekete

  Tamás FeketeHónapja

  ezt adom.ugyanìgy gondolom es mèg ha nem is mindìg tudok egyetèrteni vele-bàr többsègèben igen-nagyon inteligens ès bàjos nő ès nem mellesleg nagyon termèszetes.

 25. Attila Hoffmann

  Attila HoffmannHónapja

  KATALIN!!!!! Naon szimpivagy!!!😍😍😍😍😍😍

 26. c95 cosima

  c95 cosimaHónapja

  Nagyon erdekes ahogy a kormanyzo part beemelni a noket a politikaba ilyen hirtelen. Azon gondolkodom, hogy miert van ez. Mi ez a torodes es joindulat? (Oromteli, hogy valtoznak az idok, mert korabban a konyhat es a szuloszobat jeloltek meg tartozkodasi helynek.) Attol tartok, hogy semmi koze ahhoz, hogy a nok hozzaallasara, energiaira szukseg lenne ez esetben. Azert, hogy nevetsegesse tegye a noket ? Magyarorszagon a no politikusokat sok esetben maskepp itelik meg mint a ferfi politikusokat. Ha egy no politikus hulyesegeket beszel, az vilagbotrany, ha a Kosa & Kover teszi ugyanezt, arra azt mondjak, hat ok ilyenek vagy milyen jo fejek. Ez ilyen ratakarasos modszernek tunik. Vagy azert, hogy zombit csinaljanak beloluk? Ez szokott sikerulni. Vagy a korrupciora kellenek? Ha nem eleg dorzsolt az illeto akkor fujhatja. Szerintem Racz Zsofianak vissza kellene utasitania ezt az allasajanlatot, meg akkor is ha megigerik a toronyorat lanccal. Elhuznek a balfeneken es elnem a vilagomat. (En ezt tennem) Ez az egesz ra fog egni, az egesz eletet vegig fogja kiserni, hogy nem felel meg azoknak a felteteleknek, amit masnak teljesitenie kell. Vb : alakitsak at a Puskas Stadiont vagy a Groupamat, Qualcomm Stadionna. Problem solved.

 27. - degeVoodoo

  - degeVoodooHónapja

  28:40 Na, pont az ilyen megnyilvánulások miatt rühellek benneteket, mint a xart. A metoo libsi találmány, és ők kezdték el a lejáratókampányt is. Amikor pedig a saját táborukban is borul a bili, és a jobboldal kihasználva az alkalmat visszalő a saját fegyverükkel, akkor még a libsik vannak felháborodva. Lukácsi Katinka ezt úgy meséli, mintha pont fordított lenne az időben a sorrend: "Azaz undorító, hogy most hirtelen fontos lett nekik, előtte pedig inkább elmismásolták volna, nem is tartották fontosnak". Naná, hogy fontos lett nekik, mert ahogy mondtam, a saját fegyeretekkel tudtak végre visszalőni. Ész-fax megáll. Tudod mi az undorító? Te, katyuska.

 28. - degeVoodoo

  - degeVoodoo18 napja

  @Barnabás Kiss De, én volnék... :)

 29. Barnabás Kiss

  Barnabás Kiss18 napja

  Elnézés.. t, csak megakadt a szemem a nicknéven. Véletlenül történetesen nem Te vagy A DÉGÉ, a dgVoodoo wrapper készítője?! Mert, ha igen, akkor óriási tiszteletem!!

 30. szabolcs papp

  szabolcs pappHónapja

  @- degeVoodoo na szoval.Vannak igy veled szemben is soka.Marmint, hogy hanyhatnekuk van.

 31. - degeVoodoo

  - degeVoodooHónapja

  @Attila Balint Attila Balint Nem győztél meg. Ahogy a holnapi libsi gigatüntetés megtartása sem. Ha a libsik egy jobbert gyanusítanak meg, akkor a rendőrség bemondásra vigye el a delikvenst, zatárolódjon el tőle mindenki, a munkahelyéről azonnal rúgják ki, mi lipsik pedig kaján vigyorral nyilatkozgatunk, hogy megérdemli minden szemét, aki nőket zaklat. Karrierje, élete bemondásra tönkretéve. Ha egy libsin csattan a mítú, akkor még ők vannak felháborodva, aljas rágalombak veszik, az egész belterjes libai elit a védelmébe veszi, és még tüntetést is szerveznek. Emlékszel még az alkesz stohl buci ügyeire? Az összes p.tkány kiállt mellette, pedig a legutóbbi eset egyértelmű volt, stohl is elismerte. Naszóval, még mindig hányhatnékom van a libsiktől és az összef.sástól is, beleértve a pártfogó médiájukat is, mint pl. ez a műsor.

 32. Attila Balint

  Attila BalintHónapja

  Ácsi, senki nem mondta, hogy az illető maradjon a helyén vagy hogy ne legyenek az ügynek következményei. Az már teljesen más dimenzió, ha a Fidesz ezt ürügyként felhasználva rátelepszik a kultúrára.

 33. Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  Szvetozár VasmacskakovácsházyHónapja

  Kötözött sunyi bohócok... :)

 34. attila kovács

  attila kovácsHónapja

  a kutya ugat ,a karaván meg halad,,,,gdp 5 %...jan 1-től min bér 160-230 000 ft....22-ben jön a 9 %-os szja....a többi blablablablablabla......

 35. Robi Redford

  Robi RedfordHónapja

  A Fideszben megfélemlítés van. Ez baromság. Minden hierarchikus rendszer magával hordozza a félelmet. Mindenki félti a pozícióját, pénzét, státusát, renoméját, stb... Ez ezzel jár. A DK-ban, Jobbikban is ez ven, mert hierarchia van és meg kell felelni fölfelé.

 36. Istvánné Marinkó

  Istvánné MarinkóHónapja

  "Aki nem nyal, az repül" - ezen dőlök azóta is. Jó!

 37. Szájer Gyula

  Szájer GyulaHónapja

  Szép kis történet Pörzse Sándoré, a magyar gárdától a vörös gárdáig.

 38. Robi Redford

  Robi RedfordHónapja

  Hány fővárosi színház jobboldali? Kb. 2-3. A többi durván liberális. Csintalan kritikátlanul azzal vádolja a kormányt, ha a színházak (kultúra) tartalmát is meg akarja határozni, akkor centralizál. Nem éppen! Nektek, libsiknek már az nácizmus, ha más is megszólalhat. Ha csak egy hang van a másik oldalon, már fasizmust kiabáltok. Tehát, a színház stratégiai fontosságú. Ez abból látható, hogy Csini nagyon ki van borulva a színházakkal kapcsolatban.

 39. Robi Redford

  Robi RedfordHónapja

  @Attila Balint Attól, hogy antimagyar.

 40. Attila Balint

  Attila BalintHónapja

  Mitől lesz egy színház durván liberális?

 41. Márti Madarász

  Márti MadarászHónapja

  Csintalannak az agya egyre jobban leépül, lehet amit kapott a kobakjára annak a hatása, a jobbikosoktól annó? A lánya az egy tündér,nagyon tehetséges, még sokra viheti.

 42. Robi Redford

  Robi RedfordHónapja

  A Fidesz antiszemita - hazudja Csintalan Sándor.

 43. Márti Madarász

  Márti MadarászHónapja

  Szegény libsik ha tudták volna hogy tele vannak zaklatókkal akkor nem erőszakolták volna ennyire a meetoot, de hát most meg eszik amit főztek.

 44. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  Az ilyenekre szoktam mondani, hogy nagyon kíváncsi lennék a vinnyogásodra, ha téged erőszakolna meg a fideszhívő apád, illetve a fiadat a mélykeresztény papod.

 45. Carlos Carlos

  Carlos CarlosHónapja

  Ne már, Csintalan úr! Ha Kósának nehézséget jelent a saját lelkületét, a párt elvárásaihoz igazítani, akkor ki kell lépni a pártból. De van az a pénz, ugye? Hát ezért nem kellene mentegetnie Kósát! Az az ember, aki pénzért erőszakot tesz a saját lelkén, az bármire is képes.

 46. Fer Iron

  Fer IronHónapja

  Elszürkült a műsor, szürkék a szereplők ! Kénytelen vagyok néha a szabadfogásba belenézni, ott parázs viták vannak...

 47. László Libor

  László LiborHónapja

  Kibaszott nyomasztó társaság. MSZMP-Orbánsegge-Jobbik csintalan, az a nyeszlett nagyfülű rosszszemű gnóm, a szépfrizurás modorkirály náci, az orbán seggéből kibújt ál-turbókeresztény túlmozgásos kamuforradalmár picsa, meg a simicskaszopó béríró. Kurvára gáz.

 48. Tamas Kerenyi

  Tamas KerenyiHónapja

  "Vörösingesek" gondolom jobban tetszenének... Egy dk feri, kunhalmi stb.?

 49. Laz Electronic Music

  Laz Electronic MusicHónapja

  Katkaaaa....

 50. Silgrond

  SilgrondHónapja

  39:23 A viharsarki stadion is új lelátókat kapott 2014-ben, a teljes képhez pedig hozzátartozik, hogy a Ferencváros a héten a harmadik meccsét játszotta, hiszen a játékosok jó része nyár eleje óta négy (öt) fronton is játszik: - bajnokság (vezetik a tabellát 6 ponttal, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak) - Magyar Kupa (tegnapi békéscsabai kiesés), - nemzetközi kupa (Európa Liga - reális eséllyel a továbbjutásra a tavaszi fordulókra - ilyen legutóbb a '60-as években fordult elő), - válogatott mérkőzések (EB selejtezők és Nemzetek Ligája - a klub az elmúlt fél évben 8 nemzetközi meccsen pályára lépett játékost adott) Nyár óta ez a negyedik veresége a csapatnak (Zagreb 4-0; Puskás 4-1; Ludogorets 0-3; 'csaba 2:0) az eddigi 29 mérkőzésből, ráadásul a Fradi az egyetlen klub Magyarországon, amely a piacon is meg tudna élni, szemben az ilyen falusi fideszes kiscspatokkal mint a Mezőkövesd, Kisvárda, Felcsút, Balmaz, Gyirmót, (Paks) hogy csak az elmúlt 5 évet említsem (15/16-tól 12 csapatos a bajnokság). A fentiekből látszik, hogy a Fradi játékosai szerda-szombat/csütörtök-vasárnap ritmusban lépnek pályára hetente kétszer, egy magyar játékosnak - sajnos - teljesen szokatlan mennyiségű terhelésnek vannak kitéve, így véleményem szerint most pont nem szolgált rá erre a pikírt megjegyzésre.

 51. Adél Báthori

  Adél BáthoriHónapja

  Csinti! Miről beszélsz? A lányod hol politizál?

 52. demostemesz

  demostemeszHónapja

  Lukácsi Katalin a lopott bicikli!

 53. Szabó Norbert

  Szabó NorbertHónapja

  Biztosan láttam minden adast. Láttam a hír tvs korszakot is. Ez már szégyen gyerekek, ami most van. Nem csak azért, mert nincs Puzser, vagy Dévényi. És nem csak azért, mert ötből kettő súlytalan senki most pl. Hanem azért, mert Porzse, a fejeden látom, hogy te is tudod, hogy ciki, hogy a Csintalan vegigpofazza a műsort. Én utaltam nektek, de a továbbiakban felejtsetek el, mert gyengék vagytok. A sallerben, vagy a szabadfogasban is több van már. Mindenből. Mert ott kevesebb a Csintalan. Csóri Katalin nem tud elmondani két mondatot. Milyen szutyok musorstruktura ez? Vagy Csintalan fizeti ki a műsorokat? Igazából, nah, mi a vért fasz van itt?

 54. Szabó Norbert

  Szabó NorbertHónapja

  @Gergö Veit szerintem sajnos nem tud róla mit csinál. Ezért kéne szólni neki annak, aki képes neki visszajelzést adni.

 55. Gergö Veit

  Gergö VeitHónapja

  Lehet ez küldetés kolléga..már párszor eljátszottam a gondolattal hogy szándékosan bassza szét az ellenzéki műsorokat. ...?!

 56. KING MÁNYOKI

  KING MÁNYOKIHónapja

  0:44 nél Csini böffent egy kiadósat!!👍👏👏👏

 57. Aniko Csabai

  Aniko CsabaiHónapja

  Otromba,neveletlen alak.Ma türhetően van öltözve,de máskor - botrányos és a viselkedése is.

 58. Erik Varga

  Erik VargaHónapja

  A szocializmusban azert nem mukodott az allami presszio, mert nem volt szelep. Most van. Akinek nem tetszik a rendszer, a modszerek, az elmegy nyugatra, vagy mar elment.

 59. Anna Lavotha

  Anna LavothaHónapja

  Volt Hofi !

 60. Gyula Szélesy

  Gyula SzélesyHónapja

  Csak megy a duma se eleje se veleje,mást úgyse tudtok a szófosás verhetetlen nagymenői.

 61. Lajosom Kovács

  Lajosom KovácsHónapja

  Miért kell itt finomkodni ??? Mi a bánatos fasznak egy gyereket kormánypozícióba helyezni ??? Ekkora faszság nincs a világon

 62. Agnes Beckmann

  Agnes BeckmannHónapja

  Mága Zoltán egy megélhetési muzsikus, a neve ma bizonyos hazai zenei-értelmiségi körökben a kormány által támogatott totális tehetségtelenség szinonimája vagy még inkább a gagyi jelző szuperlatívusza. Van a gagyi, a gagyibb, meg a Mága...

 63. Zsolt Nagy

  Zsolt NagyHónapja

  @Agnes Beckmann igen,úgy értem.

 64. Agnes Beckmann

  Agnes BeckmannHónapja

  @Zsolt Nagy A "megélhetést ilyen jól csinálni"-t úgy érted, hogy kevesen tudnak ilyen jól talpat nyalni Orbánnál?

 65. Zsolt Nagy

  Zsolt NagyHónapja

  Let hogy így van,nem értek hozzá...de a megélhetést kevesen tudják ilyen jól csinálni..

 66. Johanna L.

  Johanna L.Hónapja

  Csintalannak szerintem igaza van az ördög ügyvédjével kapcsolatban.

 67. Barnabás Csillag

  Barnabás CsillagHónapja

  Csintalan háttér információi olyan stabilak, mint a forint. Debrecenben Kósát - mikor polgármester volt - csak "20%-os Lajos"-nak hívták, bár a pontosan már nem emlékszem, hogy mik voltak a kenőpénzes szabályai. Ezen felül már hallottunk róla is nagyon kínos korrupciós sztorit a médiában. De biztos "jó gyerek".

 68. Agnes Beckmann

  Agnes BeckmannHónapja

  Egyetértek. Csintalan Kósával kapcsolatban nagyon mellétrafált. Én is csak 20%-os Lajosként hallottam róla Debiben. A helyiek tudják, hogy számtalan olyan botrányos ügye volt, ami országos szinten nem kapott figyelmet.

 69. Dániel Komáromy

  Dániel KomáromyHónapja

  "mert a jobbik semmivel sem antiszemitább mint a fidesz" -ez a nő már jó ideje minden maradék hitelét elvesztette, de folyton bebizonyítja, hogy tud még lejjebb süllyedni

 70. Dániel Komáromy

  Dániel KomáromyHónapja

  @Ezustliliom Majd ha eléri az IQ-d legalább a 60-at, és tudsz olyan kommentet írni, aminek legalább értelme is van, próbálkozz

 71. Ezustliliom

  EzustliliomHónapja

  @Dániel Komáromy Szerinitem te valami alternatív idősíkon létezel.:D Katit meg hiába becsmérled. Mindenki tudja, hogy nem hazug és kapzsi, mint a fideszesek. Ezt nagyon benézted. Ja! És a Fidesz igenis antiszemita. Nagyon.

 72. Dániel Komáromy

  Dániel KomáromyHónapja

  @Lukácsi Katalin Előbb voltam, mint a Te a rövid kitérőddel Akkor is szembe mentek a Jobbikkal, amikor az tömegeket vonzott a gyűlöletkeltésével az első kormány óta jó viszonyt ápolnak a zsidósággal. Még akkor is, ha a régi baloldali zsidó közösség kíméletlen volt mindenkivel, aki tőlük jobbra volt. Egyrészt mert nem ők a zsidók reprezentánsai, csak egy szűk kör, és ezen túlléptek. Másrészt ebben az országban egyedül Orbán tudta konszolidálni a zsidó- magyar viszonyt amit a balliberális oldal boldogan rombolt a hergelésével, és a széljobb pedig örömmel asszisztált hozzá. A jobbik viszont egy nyíltan antiszemita párt volt, klasszikus és modern kori értelemben. Nyilván miután szerinted OMZ is Krisztus hiteles követője, és teljesen rendben van, nem csodálkozom az újabb hazugságcunamidon. Érdekből is teszed, meg feltűnési viszketegségből is, kapod érte a kekszet

 73. Lukácsi Katalin

  Lukácsi KatalinHónapja

  Dániel Komáromy Látogasson el egy Fidesz vagy KDNP taggyűlésre.

 74. Ezustliliom

  EzustliliomHónapja

  Pedig igazat mondott.

 75. Zoltán Kovács

  Zoltán KovácsHónapja

  A kishölgyről mindig ez jut eszembe, megpaskolják a buksiját és mindig felböfögi az aktuális a kormány propagandát önálló gondolatok nélkül. Pont mint az űrügyi népbiztos asszony akinek a szolgalelkűségéért létrehoztak egy posztot. De hát így kell karriert építeni a közigazgatásban pártállástól függetlenül, csak undorító, viszont jó életük lesz a mi vérünkön. hu-gos.info/video/brCWepyXirScXXE.html

 76. Bouillon Gottfried

  Bouillon GottfriedHónapja

  lukácsinak önmagánál csak a haja sötétebb.

 77. András KISS

  András KISSHónapja

  Kik és mivel zsarolták ezt a Pörzsét, hogy ilyen ballib tapló lett?

 78. Johanna L.

  Johanna L.Hónapja

  @- degeVoodoo Akkor nem figyelsz.

 79. - degeVoodoo

  - degeVoodooHónapja

  Nekem van egy olyan érzésem, hogy az a fazon soha nem volt jobboldali. A jobbikos korszaka csak vmi kisiklás lehetett az életében, egy időre elvesztette az eszét a kis csacsi, de már "kijózanodott".

 80. Johanna L.

  Johanna L.Hónapja

  @Zsolt Dienes Sajnos sok embernek két variációban merül ki a világa. Ami azért elég szomorú.

 81. Zsolt Dienes

  Zsolt DienesHónapja

  @Johanna L. Egy fideszes szemében ha te nem fideszes vagy, akkor ballib vagy, ennyi.

 82. Johanna L.

  Johanna L.Hónapja

  Mi volt a ballib ebben?

 83. Zoltán Nagy

  Zoltán NagyHónapja

  Hát a könyvtárosok tényleg ne mondják meg, hol legyen a könyvtár. A könytáros foglalkozzon a könyvekkel.

 84. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  Kósa: kep.cdn.index.hu/1/0/1506/15063/150636/15063683_842159_1465bc4788fdb9f2e1ebb3babb6ce955_wm.jpg

 85. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  Kósa mikrofon utáni percei: kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1506/15063/150636/15063679_55cc14fa32ddea5351c43044415bd767_wm.jpg

 86. Tamas Kerenyi

  Tamas KerenyiHónapja

  "magyar" hang... Vicces megnevezés

 87. Tamas Kerenyi

  Tamas KerenyiHónapja

  Az a baj kiscsillag, hogy a lényegen kurvarára nem változtat... Régen ki mi volt🤯 Dk ferike (ferikéd) eladná az országot 20 ftért ha lehetne.... Nem is kis adóságba verte annó...de ez gondolom nem baj... Az a baj teljesen elvakult osotba barátom, hogy aki már nem ért veled egyet az már fideszes köcsög... Kiscsillag nem is voltam nem is leszek... 😂 De az biztos, hogy jobb oldali "beállítottságú" érzelmű vagyok...én bunkó köcsög szeretem a házam... Szeretem magyar hagyományokat, büszke vagyok mindenre ami magyar... Ellentétben veled... A "nagyon modern kurva divatos nyugati gondolkodású multikulti szarsággal" nem lenne ezzel az eszmével sem baj... De ti... Elvakult gyökér nyomorultak szerint aki már egy ici picit is szereti a hazáját....az mar köcsög, náci, fideszes bunko paraszt stb. Stb. Stb..... Nem szavaztam soha a fideszkére...😂 De amíg ilyen ellenzék van... A baloldali neokomcsi semmirevaló csőcselékre soha nem fogok...így tehát egy jobboldali eszmét vallva... Hazámat szeretve... Szavazati jogommal utobbi időben nem élve csak röhögni tudok az ilyen gyökerekem mint te... De leginkább sajnállak...😂

 88. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  @Tamas Kerenyi Tudod az van, hogy emailben az eredeti kommentről kaptam értesítést, amiben azt írtad, hajrá mszmp stb. Csak gondolom rájöttél, hogy fideszes gazdijaid egytől egyig mszmp/kisz tagok voltak. Kellemetlen érzés úgy szidni a komcsikat, hogy közben te is az vagy, mi? Mondjuk le a kalappal, te legalább rájöttél. A fideszesek nem szoktak.

 89. Tamas Kerenyi

  Tamas KerenyiHónapja

  @Péter Ring ok... Hajrá mkp, dk... Stb.. 🙄

 90. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  @Tamas Kerenyi 1.- Azt a magyarságot kéne tisztelni, amelyik harmadszor is kétharmadot adott a fidesznek? Ne nevettess! 2.- Nem utálnak magyarnak lenni, sőt, ők azok, akik próbálnak tenni valamit a magyarságért, tudod? Ugyanis a fideszes nem egyenlő azzal, hogy magyar. Sőt! Aki a fidesz ellen van, az inkább a magyarok pártján. 3.- Te ágálsz a hazaszeretet mellett, aki annyira nem tiszteled a magyarságot, hogy ilyen borzalmas helyesírással nyilvánulsz meg? Gyakorlatilag erőszakot teszel a magyar nyelven.

 91. Tamas Kerenyi

  Tamas KerenyiHónapja

  @Péter Ring itt ül olyan résztvevő...ülnek résztvevők. .. akiken...látszódik hogy zsigerből útál magyarnak lenni... Majdhogynem szégyenli hogy magyar... Sőt...!!! Szerintem ez undorító.... Ha hazaszeretet nincs benne/bennük legalább egy kicsit... Egy icipicit tisztelné a magyarságot....

 92. Vilmos István Koszper

  Vilmos István KoszperHónapja

  Az izraeli alagutakat szakszerűen építik. Bányai módszerekkel, kitámasztások, gerendák, stb.

 93. Richárd Somogyi

  Richárd SomogyiHónapja

  Csintalan miért képzeli azt hogy ő annyira okos, hogy az egész adást neki kell végigpofáznia? Alkoholista, szerencsétlen hülye.

 94. szabolcs papp

  szabolcs pappHónapja

  Ricsi!Egyutt isztok?

 95. balek pali

  balek paliHónapja

  @Ezustliliom ... okosan forgatja a köpönyeget! 😁

 96. Richárd Somogyi

  Richárd SomogyiHónapja

  @Ezustliliom 😄😄😄😄😄

 97. Ezustliliom

  EzustliliomHónapja

  Fogódzkodj meg: ő tényleg okos, nem csak annak képzeli magát.

 98. Kicsinko07

  Kicsinko07Hónapja

  A youtube ördög ügyvédje nem az. Erről a Facebookon már nyilatkozott az "igazi"

 99. Lukács Ferenc

  Lukács FerencHónapja

  Ebbe a stadionba földi halandó nem fog belépni

 100. A ló néz a csikó lát

  A ló néz a csikó látHónapja

  Arrol azert erdemes lett volna beszelni,hogy az a valoban csinos lany miert kerult a fidesz reflektorfenyebe?szerintem nem az a lenyeg amirol beszeltek ezzel kapcsolatban!nezz ra erre a lanyra aztan egy kunhalmira aki fiatalabbnak szamit a bal oldalon,aztan nezz ra a gyurcsanynera es szep sorban a sok kiegett oreg bohocra akik mar jo parszror lejarattak magukat es ezekkel a kiegett felvarrt rancu oreg tolvajokkal akar a bal oldal ujitani.szerintem a fidesz fog meg fiatalitani es ez valojaban egy nagyon jo marketing huzas a reszukrol.a bal oldalon sem artana ugyanezt meglepni.

 101. A ló néz a csikó lát

  A ló néz a csikó látHónapja

  Ezustliliom remdben ez egy nagyon szep alom😂persze legyen tisztesseges de na..........most komolyan te azt hiszen ilyen letezik?egyszeru a keplet mindnek megvan az a skillje,hogy ha hatalom kozelebe kerul szetrohad a lelke,nem birja az erkolcsi oldala a hatalmat es ugy jar a lelke mint az oz a csodak csodajaban a gonosz nyugati boszorkany szepen elolvad.aki pedig nem ilyen azt nem is engedi a politika a kozelebe.te azt hiszed ezek nem osztozkodnak egymas kozott?komolyan azt hiszed ha a mai ellenzeknek lenne tulhatalma ok masok lennenek es huuuu de jo vilag lenne itt?😂nezd csak meg az elmult harminc evet.szerintem ahogy mondtam max az 50-50ben lehet bizni kicsit,de egyebkent ez mind jellemtelen szociopata tolvaj gerinctelen vegleny.tobbet ne varj toluk mert csalodni fogsz.

 102. Ezustliliom

  EzustliliomHónapja

  @A ló néz a csikó lát Az utolsó mondatodat kivéve egyetértünk. Arra pedig: nekem egy politikus ne szép legyen, hanem tisztességes és empatikus.

 103. Péter T. Zselensky

  Péter T. ZselenskyHónapja

  azért ne feledd, hogy az ep-ben két fiatal - és szerintem csinos - momentumos lány eteti a fidesszel a saját ürülékét. hatékonyan

 104. A ló néz a csikó lát

  A ló néz a csikó látHónapja

  Ezustliliom toled igen es tolem is,de ha az egesz tarsadalmat nezed ezek az aranyok mindjart elmozdulnak abba az iranyba amit korabban irtam.egyebkent szamomra ugyanolyan romlott az ellenzek is es a politikusai mint a fidesz es az ovei.a kulonbseg pusztan annyi,hogy most a fideszek vannak hatalmi pozicioba es igy ok tudnak lopniha te azt kepzeled forditva nem ez lenne te vagy naiv.nekem egy celom van az ellenzek tamogatasaval az,hogy megszunjon a ketharmad.semmi mas.egy ember nincs akiben hinnek,hogy hatalmi pozicioban ne valna gatlastalan tolvajja.a cel a parlamentben az 50-50% ha osszejon valamennyire feken tartjak egymast.szoval lehet velemenyed a kiscsajrol de legalabb ra jo erzes nezni mikozben hazudik.

 105. Ezustliliom

  EzustliliomHónapja

  Ez elég felszínes hozzáállás. Ha annyiból fog állni a pályafutása, hogy a Fidesznek nyal, tőlem lehet akármilyen szép és csinos.

 106. Adél Rácz

  Adél RáczHónapja

  Szalma Botondnak üzenném, hogy nem azért jön a #metoo, mert egy 22 éves nő kapott államtitkári megbízást és Önök szerint korából kifolyólag mennyire alkalmas vagy sem... Azért gondolom sértőnek, mert Önök azon is viccelődnek, hogy azért nagyon csinos ez a 22 éves nő és még Lukácsi Katalin is beszáll, hogy innentől kezdve még tökéletesebbnek kell lennie ezért többet fog edzeni, hiszen tényleg csinos ez a 22 éves nő ráadásul egy generációval fiatalabb. Úgy gondolom, hogy ha egy 22 éves férfi lenne az új államtitkár akkor csak a korából kifolyólagos tökéletes alkalmatlanság lenne a téma, nem az, hogy mennyire csinos.

 107. Adél Rácz

  Adél RáczHónapja

  Péter T. Zselensky hát szerintem a hölggyel kapcsolatban két dolog merült fel: első körben az, hogy 22 éves és ezért teljesen alkalmatlan a diplomája sincs még meg ezért törvényt fognak módosítani, másrészt viszont az, hogy mennyire csinos... Nem akarom megbélyegezni az asztalnál ülőket a hímsovinizmus vagy a szexizmus vádjával, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy Rácz Zsófia neve el sem hangzott a beszélgetésben, de az többszöris, hogy hogyan néz ki.

 108. Adél Rácz

  Adél RáczHónapja

  Lukácsi Katalin Elhiszem, hogy Ön így gondolta, de szerintem ez az edző termes hasonlat akkor sem volt helytálló.

 109. Péter T. Zselensky

  Péter T. ZselenskyHónapja

  bocs, de szerintem a beszélgetésben a hölgy csinossága - hálistennek - csak abszolút mellékesen merült fel, a lényeg az ő alkalmasságának megkérdőjelezése volt. ezzel együtt az én fülemet is megszúrta, de a résztvevőkről nem feltételezem a leghaloványabb szexizmust sem

 110. Lukácsi Katalin

  Lukácsi KatalinHónapja

  Adél Rácz Én nem azért emlegettem a hölgy csinosságát, mondván azért sikerült neki, mert szép, hanem ahelyett hogy irigykednék rá, hogy szép, inkább foglalkozzak magammal.

 111. Adél Rácz

  Adél RáczHónapja

  Jax Teller, köszönöm az éleslátású diskurzust.

 112. reggae reggae

  reggae reggaeHónapja

  Ez a banda legyen a baloldal szellemi vezetője, mert megérdemlitek :) Csak a like ér parasztok! :D

 113. Attila Balint

  Attila BalintHónapja

  Nesze, hogy érezd a törődést.

 114. Lajos Cumeláger

  Lajos CumelágerHónapja

  Akkor csaltam. :D

 115. József Németh

  József NémethHónapja

  Jogvégzett embernek pedig hónapokba telik munkát találni, mert a hátszél alapjáraton is fontos ezen a területen. Ha nincs, akkor megszívtad... Biztos el tudsz helyezkedni, mert mindenki el tud, de fel lehet készülni a hónapokig tartó munkanélküliségre, mert még a gyártósorra sem vesznek fel átmenetileg a túlképzettséged miatt. Ügyészség esetében például konkrétan jogszabály mondja ki, hogy jogvégzett embert oda alacsonyabb beosztásba nem lehet felvenni. :D Sajnos nem mindenki kedvéért módosítanak jogszabályt... Megjegyzem, Katalin téved. Ez nem irigység, csak az embernek az ilyesmi basztatja az igazságérzetét. Egyeseknek nem kell a ranglétrát végigjárnia...

 116. Péter Ring

  Péter RingHónapja

  @Agnes Beckmann De milyen fura, hogy ezek, akik irigységet emlegetnek, szintén nem gazdagok, de valahogy mégis ők védik a Mészárosokat, úgy emlegetve a NER-t, hogy "mi". Mi így, mi úgy, stb. MI nem lopunk, MI megvédjük a hazát. És nem fogják fel, hogy az nekik sem "mi", hanem az nekik is urak, és kizsákmányolt szolgák.

 117. Agnes Beckmann

  Agnes BeckmannHónapja

  Max egy fideszes állítaná azt, hogy ez irigység. Engem is ezzel szoktak támadni ha a NER-esek hirtelen és csodával határos meggazdagodását hozom szóba, de szerencsére a nem fideszes emberek felfogják, hogy a ranglétra végigjárása a normális és becsületes út, ami ráadásul alázatra is tanít és optimális esetben a tehetségre és szorgalomra van alapozva, nem pedig protekcióra.