Kampány-standup az Oktogonon Bodrog Zoltánnal | 2019.09.22.

A Sétáló Budapestnek nincs állami támogatása, nem állnak mögöttünk oligarchák és a médiánk is ti vagytok!
👉 Ha szeretnéd a munkánkat támogatni pár forinttal, itt megteheted:
www.setalobudapest.hu/tamogatas
👉 Ha részt is vennél a munkában, csatlakozz hozzánk önkéntesként:
www.setalobudapest.hu/csatlakozz

Megjegyzés

 1. Rita Shenouda

  Rita Shenouda3 hónapja

  Imádom ezt az embert :D

 2. MORDIZOMADTA PONT

  MORDIZOMADTA PONT4 hónapja

  1:05:23 SHUT THE FUCK UP NYUGGER

 3. Attila Bognár

  Attila Bognár4 hónapja

  Ezen az ELŐszavazáson akár még győzhetne is Puzsér - HA elegen "átszavaztok" rá: facebook.com/events/941018676266288/permalink/941028316265324/ FIGYELEM! - az ott alkalmazott TÖBBES szavazási technika alkalmas a "másodlagos" (többedleges;) preferencia kinyilvánítására is... :O Ez pl. azt jelenti, hogy akinek "mindegy, csak ne tarlós legyen", ő szavazhat akár az összes többi "ellenzéki" jelöltre IS - egyszerre!

 4. Tündérdombi fények

  Tündérdombi fények4 hónapja

  33:30 - nál az áthaladó férfi még a fülét is befogja, nehogy megrontsa őt a Puzsér-démon :-)

 5. Rita K

  Rita K4 hónapja

  Hajrá Puzsi!

 6. Gergő Kovács

  Gergő Kovács4 hónapja

  Te jo eg, hogy lehet ugy 1.5 orat beszelni, hogy max ha 1 percnyi tartalom van benne a setalo butapestrol? A programra nagyreszt ugy lett reflektalva, hogy "olvassatok el". Miert jo ez, hogy 99%-ban az ellenfel ekezese megy? Tok jo lenne hallani konkret peldakat, hogy mi lesz mas. Volt 1-2, de csak nyomokban. Peldaul, ott mogottetek a 4-6 vonala zsir automentes lesz? Rakoczi uttal mi lesz? Ulloivel? Leviszitek fold ala? Keletinel? Blahanal? Forras honnan lesz hozza? Marhanagy, haztetokon rothado plakatokkal mi lesz? Buszhalozat? Relative uj, de brutal szennyzeo Mercedes es Volvo buszok? Parkolohelyek lesznek vegre felszamolva, vagy telibe lesznek parkolva a setaloovezeten kivuli szerencsetlen varosreszek? Margit es Erzsebet hiddal mi lesz, az is full automentes lesz? Bulinegyed, omlo szemethegyek? Szetrohado homlokzatok? Ingatlanlufi, berlakasok? Tudom, hogy ezek reszben benne vannak a progiban, de tok jo lenne elmondani az embereknek par ilyen nagyon konkret dolgot.

 7. Zsolt Hörömpő

  Zsolt Hörömpő4 hónapja

  1:06:30 "én nem vagyok virtuális" :D

 8. Apa Fej

  Apa Fej4 hónapja

  Robi rájött, mi Magyarországon a legnagyobb (egyetlen) akadály a fejlődés útján. Ennyi!

 9. Gábor Csonka

  Gábor Csonka4 hónapja

  Ja. A fidesz olyan komplett csomagot kínál a politikai szupermarketben, amihez gratis saját ellenzék van csomagolva. Nekünk már nem kell azzal sem bajlódni, hogy létrehozzuk ezt az ellenzéket! Ha az itt ragadt antikomcsi - antifasiszta uraknak ténylegesen lenne rá szándéka, hogy a jövőben is megóvjanak minket a fasizmus/kommunizmus kiújulásáról, és figyelmeztessék az ifjú generációkat, akik már nem tudják, hogy miről van szó, akkor azt mondanám, hogy - erősen meghúzva a létszámot, esetleg valamilyen vizsga teljesítéséhez kötötten - maradjanak hírmondónak. De ezeknek csak a hatalom és a források megtartására kell az, hogy felcimkézik magukat, senkit nem akarnak megvédeni, vagy megtanítani semmitől/semmire.

 10. Lajosné Szőke

  Lajosné Szőke4 hónapja

  Parádézik a gyagyás..mar megint..

 11. Ország Viktor

  Ország Viktor4 hónapja

  Mikor temetnek?

 12. Vilagfa

  Vilagfa4 hónapja

  Az van, hogy Puzsér Róbert talán több dologban el lehet csúszva, akivel tudnék vitatkozni dolgokon, van amikor csak hangsúlyokon, de nála intelligensebb, érdekesebb és hitelesebb személyt politika közelében életem 50 éve alatt még nem láttam. A csoda az, hogy valaki olyan témákat egyáltalán fel tud hozni úgy, hogy azt sokan meg is hallgatják (például a technikai civilizáció szingularitás-metaforájának témája). Szilágyi Ákos írásai és szóbeli megnyilvánulásai sajnos csak nagyon kevesekhez jutnak el, kevesen értik.

 13. Simonics József

  Simonics József4 hónapja

  Robi nem jól csinálod... 10 perc alatt lehetne végezni, ha a platóra táskába tésztát meg krumplit raknátok, és kiosztanád... Az emberek nem a szóból értenek,nekik a krumplileves kell... Az ilyen emberekből van több, hogy holnapután megfulladnak az nem érdekli Őket...

 14. NORBERT OLAH

  NORBERT OLAH4 hónapja

  1:05:57-nél meg elsétál a kamera előtt Serj Tankian!

 15. Ádám Karácsony

  Ádám Karácsony4 hónapja

  a közlekedésmérnökök, az urbanisták nem szavaznak a közgyűlésben, a fővárosiak nemcsak főpolgármesterre hanem kerületi polgármesterekre is szavaznak,, és Puzsérnak nincsenek támogatói ezen a téren ugyanúgy jár majd MINT Zuglóban Karácsony, ő a polgármester de nincs közgyűlési támogatása, felelősége van de nem többség képes ÉS IGY SIKERÜLT IS ZUGLÓT TACSRA TENNI !!!

 16. zsolt kovács

  zsolt kovács4 hónapja

  Szűz jelöltet!

 17. Tóth Dániel

  Tóth Dániel4 hónapja

  57. percnél a közönség részéről: "Jól mondja!" 🙂

 18. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs4 hónapja

  Kedves Robi! Én is őszinte leszek hozzád. Amit mondasz jó, de akik nézik ezt, szerintem már unják. Valahogy nem erre kéne kihelyezni a mondandót, megértem, hogy benned is 30 év összes keserűsége csapódhat le ilyenkor, de hát mint látod, ill. megjegyzed, ez kevés. Nem kell az embereknek mindenben egyet érteniük, de ne harcoljanak egymással, mert mint látjuk, ez nem vezet sehová, ill. ide vezet. Amit mondasz, s AKI MEGÉRTI (mert ezen lenne a hangsúly!) az tudja miről van szó. Én azt mondom, hogy a fidesz hívők között is vannak olyanok, akik tudják, s látják, hogy nem megy, meg azt is tudják, hogy hazudnak, lopnak, de azért szavaznak rájuk,mert nem akarják a szocikat, liberálisokat. Meg lehet érteni. De hogy ki húzta ki a szellemet a palackból, mármint a horthy, trianon és az egész keserves 1918-45-ig tartó borzalmat, arra 1 válasz van: jobbik és vona gábor. Persze ennek nincs jelentősége, mert ez a múlt, de ő is szervesen hozzájárult ahhoz, hogy feltépjen 70 éves sebeket. Mégis azt mondom, csináld, vesztenivalód nincs!!! Ha bármilyen pártnak az "ügynöke" vagy, úgyis kiderül. DE! Ilyen gondolatokat már rég nem hallottunk, mint általad. Kivéve, amikor 2006-ban Gyurcsány kijelentette az igazságot az öszödi beszédben. Te fogod minden bizonnyal megakadályozni, hogy KariGeri nyerjen, és most fura amit írok, de minden bizonnyal taplós újra esélyt kap. Ezzel két lehetőség nyílik: a "műellenzék" végképp megsemmisül, mivel semmilyen módon nem tudtak érvényt szerezni, még a leghívőbbek is "eldobják" őket. 2. taplós papa 71 éves. Ha van egy kis szerencsénk, elég öreg ahhoz, hogy a köv. 5 éves ciklus közepén meghaljon term. úton. De ajánlom a következőket is: itthon átlagban 8 millió választópolgár van, ezeknek a fele (!) nem megy el szavazni, mert tudja azt, amit te elmondasz! Ezeket kell és lehetne valahogy megszólítani. Sok sikert!

 19. Gábriel Gyógyír

  Gábriel Gyógyír4 hónapja

  Te pedig légy csendes realista, vagy hangos optimista, vagy maga a szótlan próféta :). A lényeg, hogy fejlődj, működj, alkoss csapatban. Egyedül csak a próféta járhat, de mellé akkor is sokan szegődnek, ha hetekig meg sem szólal. Az elmúlt 29 évben rendesen lecserélődött a szavazókorú lakosság, illetve a szavazásra járók jó része hipnotizálva van/volt. Orbán sokat tudna erről mesélni, mert végignézte, jobban átélte mint Gyurcsány, aki tehetségesebb volt, de nagyot koppant, és mégsem hallgatott el. Ez a csodák birodalma, így még sokat dolgozva történhet olyan, amit kevesen látnak, talán 5-20 %, aki még bizakodik. Bizakodik egyáltalán az emberiség túlélésében, amiben nagy szerepünk lesz itt a Kárpát medencében.

 20. Tamás Nagy

  Tamás Nagy4 hónapja

  Robi ne csüggedj, Stuttgart gazdag vidék, itt is meg lehet fontolni az indulást, több esélyed lenne

 21. Kovács István

  Kovács István4 hónapja

  Kezdem azt hinni hogy az egész ország ilyen 4:30 agyhalott parasztokból áll.. eddig úgy gondoltam hogy a fiatalok azért értik Puzsért.. FASZT! rákell hogy jöjjek hogy egy maréknyi kommentelőn kivül senki lese szarja Robit.. főleg az ilyen fiatalok .. szarnak bele mindenbe.. Lehet a szelfizés helyett inkább végig kellett volna gondolni miről pofázik Robi bácsi! De ezek?? Kalap szar a magyar társadalom az öregek a fiatalok MIND! ez az ország halott! AGYHALOTTAK ORSZÁGA!

 22. Hopopó Csaba

  Hopopó Csaba4 hónapja

  Külföldön még nem ment híre Robinak? 😊 Hajrá!

 23. Danny3333333333

  Danny33333333334 hónapja

  20:47 Szevasz Jobi :D

 24. T S

  T S4 hónapja

  Robi, aki társadalmi megbékélést hirdet, az ne legyen kirekesztő - se vertikális, se horizontális, se egyéb tengely mentén ; 40 felett is sétálhasson már az a Budapest.

 25. Haverja Marosi

  Haverja Marosi4 hónapja

  Hajrá! Nem ő tehet róla hogy a 40 folöttiek többsége begyepesedett suttyó (a 40 alattiaknak a nagy része meg hígagyú gyökér) ő csak azt mondja amit lát. és azt látja hogy javerészt a fiatalok jelennek meg a rendezvényein.

 26. barmicvo

  barmicvo4 hónapja

  hu-gos.info/video/pJV5j3ydZbDOdn0.html itt kapja meg a boritekot.... :D A FIDESZTOL

 27. Levente Bordás

  Levente Bordás4 hónapja

  Élőben mennyien szokták ezeket a kampány-standup-okat hallgatni? Mondjuk hány fő az, aki legalább 10 percet meghallgat egy-egy konkrét ilyen "standupon"?

 28. Lama Administrator

  Lama Administrator4 hónapja

  Hajrá Robi! Ha nem külföldön élnék, rád szavaznék!

 29. Endre Barath

  Endre Barath4 hónapja

  ez olyan valószerűtlen hogy ilyen értelmes beszéd hangzik el BP utcáin, hogy ki lehetne adni valami szürreális scifi filmként

 30. Rita Shenouda

  Rita Shenouda3 hónapja

  LOL igen

 31. kaktusztea

  kaktusztea4 hónapja

  20:45 "Szevasz Robi!" :)

 32. DeadInside

  DeadInside4 hónapja

  Nagyon cukiii :D

 33. Lics Norgi

  Lics Norgi4 hónapja

  éljen a párt éljen robi

 34. Tamas Sebestyen

  Tamas Sebestyen4 hónapja

  én 3 hete elmúltam 40 de még veled vagyok :)

 35. Turai Evi

  Turai Evi4 hónapja

  43, van még remény :)

 36. Endre Barath

  Endre Barath4 hónapja

  robi vajon mikor fogja fel, hogy az összetett mondatokat a magyar diplomás értelmiségiek nagy része sem érti?

 37. Antalné Reményi

  Antalné Reményi4 hónapja

  Amit Robi mondott, amiről beszélt, s amit elmondott érthető, logikus és hiteles volt. Megértettem és egyetértek az itt kifejtett gondolataival. Sem fiatal, sem un. értelmiségi nem vagyok, ezért nem gondolom, hogy a fiatalság és hagyományos iskolázottság priorítást jelentene Robi mondanivalójának megértésében. Sajnos szkeptikus vagyok a hatalom totális bebetonozódása miatt. Túl messzire jutott itthon már Ovi. Tudják ők, - mármint a regnáló hatalom -, hogy mit is művelnek. Róbertnek sajnos igaza van minden mondatában, de ahogyan ő a leváltásukat elképzeli, szerintem megvalósíthatatlan. Ovi képes polgárháborúba is belelökni az országot, csakhogy védje lopott és elcsalt hatalmát. Azon komolyan csodálkozom, hogy Róbert ezt eddig megúszta. Szerintem, ha ténylegesen veszélyeztetné Ovi hatalmát, s ehhez, ha úgy gondolja, köze van Robinak, akkor tenni fog ellene. Az, hogy ilyen beszédeket mondhat nyíltan az embereknek az utcán, s nem távolíttatja el, csak azért lehetséges, mert Robi az orbáni szinház hasznos hülyéjének van most beárazva, hisz a sok vakhitű szektatag ebben látja a demokrácia megtestesülését... stb, stb. Róbert idealista, ha jóhiszemű vagyok. Valószinűleg fekete fehér közvetlen változtatás nem vihető végbe. Meg kellene elégedni a kissebbik rosszal, s fokozatosan tisztábbá tenni a rendszert. Ezért lenne jó azt a célt kitűzni elsőre, hogy kormányváltást elérve a választási törvények átírásával valódi demokratikus ujraválasztást kiírni. És elérni, hogy 8 évnél tovább ne lehessen senki hatalomban, továbbá többé 2/3-os többséggel senki ne juthasson teljhatalomhoz. Igaz, ez most önkormányzati választás. Ha Róber most győztesként futna be, orbanisztán megsemmisítené. Hiába van igaza, nincs háttere pénzben és hatalomban..., s a néplélek alattvalói többségében oda fog húzni, ahol az erő és hatalom van. Hallgatva a bekiabálásokat..., egyik másik visszataszító, s méltatlan a helyzet komolyságához. Egy nyílt fórumon ez van..., kétségtelen a zsebducénkat ilyen helyzet nem veszélyezteti, mert megrendezett és összeválogatott nerprostik és szektajobbágyok között mer csak szónokolni..., TEK-esekkel védve magát.

 38. diagnet

  diagnet4 hónapja

  @Endre BarathA pozíció eléréséhez a leghatékonyabb eszközöket kell használni, különben bukta lesz. Kérdés, hogy lesz-e valaha olyan felelős vezetői réteg, akik tömegmanipuláció nélkül is képesek hatalmon maradni. Szerintem ebben a században nem.

 39. Endre Barath

  Endre Barath4 hónapja

  @diagnet ja, tolmácsok=bulvárhazudozók. tisztességtelen módszerekkel győznek... és azzal nyugtatják magukat hogy "a jó érdekében tesszük"...

 40. diagnet

  diagnet4 hónapja

  Mikor már késő lesz. A fidesz profi tolmácsokat toborzott a plebs és az elit közé. Ha ez az átjáró nincs meg, a legjobb szónoklat is süket fülekre talál.

 41. Banyus

  Banyus4 hónapja

  Tarlós a király, a Skarlát Johanzon is aztat mondta

 42. Lil'Bro

  Lil'Bro4 hónapja

  Legyen Skarlát Juci, majd Schmidt Mária felkutatja és kiállítást is rendez belőle hogy vannak szíriuszi magyar ősei, akik kétségkívül narancs jurta űrhajókkal érkeztek a Kárpát-medencébe... :D

 43. Akos Hargitay

  Akos Hargitay4 hónapja

  😂

 44. Ádám Karácsony

  Ádám Karácsony4 hónapja

  ha Puzsér győz lesz 1 ember a Sétáló Budapestért, Ő, ezenkivül lesz pl 20 fideszes, és lesz 12 nem fideszes pl Karácsonyista Főváros Gyúlésében Milyen módon szeretné Puzsér végrehajtani a Sétáló Budapest programot, ha a demokráciát is beleszámitjuk ?! Vagy talán egyedül döntene, mint egy diktátor ?!

 45. Ádám Karácsony

  Ádám Karácsony4 hónapja

  @Ferenc Zsolt Zopcsák a közlekedésmérnökök, az urbanisták nem szavaznak a közgyűlésben, a fővárosiak nemcsak főpolgármesterre hanem kerületi polgármesterekre is szavaznak,, és Puzsérnak nincsenek támogatói ezen a téren ugyanúgy jár majd mint Zuglóban Karácsony, ő a polgármester de nincs közgyűlési támogatása, felelősége van de nem többség képes ÉS IGY SIKERÜLT IS ZUGLÓT TACSRA TENNI !!!

 46. Ádám Karácsony

  Ádám Karácsony4 hónapja

  @Danny3333333333 ha jól értem a helyzetet nem a fővárosi közgyúlés dönt, hanem a kormány ? hiszen a közgyűlés tagjait a polgármesetereket IS A választók választják oda. A Puzsér 1 db szavazattal rendelkezne

 47. Ferenc Zsolt Zopcsák

  Ferenc Zsolt Zopcsák4 hónapja

  Pont ez a lényeg! Ezért van Puzsér Róbertnek csak egyetlen programpontja, tehát amikor megszavazzuk, akkor 100%-ban arra a programra szavazunk, így a fővárosnak kötelessége azt megvalóstítani. A Robi nem ígér fűt-fát, mint a politikusok - egyetlen dolgot ígér, és arra lehet szavazni ha tetszik, és akkor meg lesz valósítva. A döntéseket pedig a szakártői stáb segít meghoz, ugyahúgy, ahogy a 150 oldalas programor sem a Robi egyedül írta. Közlekedésmérnökök, szociológusok, urbanisták, városépítészek, és még sorolhatnám milyen szakérők keze munkája a 150 oldal. A többieké hány oldal? Mit tartalmaz (üres ígérgetéseken kívül)? A Tarlós metróját '73-ból származik, '80-as szintűvé felújítva (ventilátor van benne klíma helyett, le is szálltak a szaunajáratról a megnyitó tizedik percében a politikusok!!!), a Kari Geri (alias Babaarcú Gengszter) meg csak a mutyihoz ért.

 48. Danny3333333333

  Danny33333333334 hónapja

  Ha, Puzsért megválasztanák, akkor a választók többségének akaratából választanák meg, tehát a kormánynak segítenie kell a programját, mert a választók erre a programra szavaztak , ennek a programnak a megvalósítására adtak felhatalmazást !

 49. Zoltán Nánási

  Zoltán Nánási4 hónapja

  Társadalmi békét a népnek!!!! (egy 40 fölötti!:)

 50. Em JHu

  Em JHu4 hónapja

  1:04:55 Nem kéne ilyen önkényes életkori határokat húzni. Bőven van 40 felett is, aki egyetért veled. Én pl. 44 vagyok. Ne zárjuk ki az idősebbeket!

 51. Tündérdombi fények

  Tündérdombi fények4 hónapja

  Főleg hogy ő is 45 éves. Nem lehet ezt generációs korszakokra osztani. Ez inkább műveltség és intelligencia, tájékozottság, tapasztalat, életbölcsesség kérdése.

 52. Em JHu

  Em JHu4 hónapja

  @Haverja Marosi Igen, ez általánosítás. Pont ezért ütötte meg a fülemet. Nem vettem magamra, nem az én személyem a lényeg, hanem az, hogy talán kár ezt egy generációs szembeállítás irányába elvinni.

 53. Tamás Kovacsics

  Tamás Kovacsics4 hónapja

  Én ezt úgy értelmezem hogy a generáció nem fogékony, nem az egyén. Ha pl egy 40 év feletti emberhez mennének oda aláírásért, akkor 95% hogy nem kapnának, míg 40 alatt 25 - 40% hogy támogatná őket az ember. Ha te egy kivétel vagy, akkor örülünk neked. De általánosságban a te generációg 95%-a túlságosan bele merült ebbe a kétpólusú rendszerbe ahhoz hogy el tudná fogadni egy harmadik alternatívát.

 54. Keserédes hullaszag

  Keserédes hullaszag4 hónapja

  De jó lenne, ha értenéd a magyar a nyelvet. Amúgy 40 alatt is idióták az emberek, szóval valóban nincs sok értelme ilyen határokat húzni, bár tény, minnél fiatalabb valaki, annál nagyobb a hajlandósága a változásra.

 55. Haverja Marosi

  Haverja Marosi4 hónapja

  általánosításról már hallottál? Ha valaki azt mondja hogy a nők gyengébbek mint a férfiak, akkor nem azt mondják hogy minden nő gyengébb minden férfinél... Nyivánvalóan egy MMA-s nőci felmosná a padlót egy IT-s véznagyerekkel. Ettől még az átlag konklúzióját le lehet vonni! (tudod, van az a mondás, hogy: kinek nem inge, ne vege magára)

 56. Danny3333333333

  Danny33333333334 hónapja

  Orbán Viktor : "Boldog Karácsonyt !"

 57. Csaba Hugya

  Csaba Hugya4 hónapja

  Bassz oda nekik Robi... Én tervezek elköltözni pár év múlva vagy hollandiába vagy kanadába... ha a sétáló budapest megvalósul, én visszajövök :D

 58. Max Cohagen

  Max Cohagen4 hónapja

  @játszós gizike a kidobált műanyagok legnagyobb része (ami az oceánokba és a tengerekbe folyik és nagy%-ban szennyezi azt, az indiából jön). Az föld tüdejét a szegények vágják ki dél amerikában. Sajnos nem igaz az, hogy csak a "gazdagok" tesznek kárt itt. A sétáló budapest a globális szennyezésen kb 0%-ot segítene, amiket én mondok annak sokkal több értelme van, de mindegy.

 59. játszós gizike

  játszós gizike4 hónapja

  @Max Cohagen legalább a "fejlett" világ megtehetné.Pl. India, Pakisztán, Afrika nagy része fajlagosan keveset "ökológiai lábnyomoz". Csak mindíg a másiktól várjuk, hogy kezdje. A sétáló BP. egy kezdő lépés lenne.

 60. Max Cohagen

  Max Cohagen4 hónapja

  @játszós gizike Szerintem max vagyont, mivel a környezetet pusztítjuk rendesen 8 milliárd embernek (jó, kivéve csecsemők/kisgyerekek) kellene változtatnia az életstílusán, ha akarunk valamit javítani a helyzeten. Egyértelmű, hogy ez lehetetlen.

 61. játszós gizike

  játszós gizike4 hónapja

  @Max Cohagen na ez a kérdés:az unokáinknak vagyont, vagy/és élhető környezetet akarunk átadni.

 62. Max Cohagen

  Max Cohagen4 hónapja

  @játszós gizike igy van, annyi a különbség,h kipufgázok mIatt kevesebb megbetegedés van joval. Amivel csökkenteni lehetne : normális elkerülő utak, összehangolt forgalom szabalyozás, szigorúbb müszaki vizsgák (buszoknak,kisteher gépjármüveknek is) Ja és kevesebb hülyének adni jogositványt. A gond annyi ezzel, hogy bevétel kiesés sok helyen ill. árak emelése.

 63. Ryder NIGGUH**

  Ryder NIGGUH**4 hónapja

  4:25 a prosztó proliság, amit jópofának találok.

 64. Tibor Gulyás

  Tibor Gulyás4 hónapja

  hajrá, nagyon jó volt..

 65. Attila Tímár

  Attila Tímár4 hónapja

  Másnak is volt olyan érzése, hogy a mögöttük álló segélyhívó az előadás és a targonca része? Csak hol a segítség? Az ATV-ben biztos nem...

 66. csaba bront

  csaba bront4 hónapja

  Azért eléggé fusztrál engem így 41 évessen ,hogy lassan 19 éves a 21.század és még egy napot sem éltem benne itt magyarországon.

 67. Lil'Bro

  Lil'Bro4 hónapja

  Innen lesz szép nyerni, a kérdés hogy mikor... :)

 68. Gyula Molnár

  Gyula Molnár4 hónapja

  @zajzzzz Azok a fiatalok a virtuálisak, nem szégyelled magad?

 69. Nagy László

  Nagy László4 hónapja

  @zajzzzz Interneten max nézheted mások hogy élnek benne.

 70. csaba bront

  csaba bront4 hónapja

  Hát én nem pont az internetre gondoltam ,meg az okostelefonra ,nem a technikai feltételekkel van a bajom.

 71. Give it up for GG

  Give it up for GG4 hónapja

  Forum Robertum

 72. Róbert Kanalas

  Róbert Kanalas4 hónapja

  Robinak valami karakter szerepet kéne îrni a tartalomhoz . Lehet akkor elhiszik amit mond

 73. Róbert Kanalas

  Róbert Kanalas4 hónapja

  @Haverja Marosi nem erre gondoltam hanem van azaz együttes hasonló mint a gorillaz , mikor koncert van felfogadnak egy bandát hogy játsszák a számukat . Anonim marad. Ne a robit gyilkolják személyesîtsék hanem a programot

 74. Haverja Marosi

  Haverja Marosi4 hónapja

  szóval szerinted kvázi hazudnia kéne, hogy elhiggyék amit mond? Lehet ezért tartunk ott ahol tartunk!

 75. Danny3333333333

  Danny33333333334 hónapja

  Elég lenne csak figyelni is...

 76. Danny3333333333

  Danny33333333334 hónapja

  Nagyszerű beszéd, rövid tömör üzenetek, hogy mindenki meghalljon valami fontosat, az is, aki csak úgy gondolja, hogy elsuhan gyorsan, annak is belemászik valami a fülébe, most tartok 5 percnél...

 77. Gyula Molnár

  Gyula Molnár4 hónapja

  Berki jött a fehér lovon Puzsér targoncázott az utakon Tarlós hozta a csodafegyvert Kivel fog össze most Karácsony Gergely?

 78. Gyula Molnár

  Gyula Molnár4 hónapja

  @Haverja Marosi Szerintem nem.

 79. Haverja Marosi

  Haverja Marosi4 hónapja

  @Gyula Molnár NA! Így már sokkal jobb!

 80. Gyula Molnár

  Gyula Molnár4 hónapja

  @Haverja Marosi Akkor Berki jött a fehér lovon Puzsér vágtat a targoncákon Tarlós hozta a csodafegyvert Kivel fog össze most Karácsony Gergely?

 81. Gábor Papp

  Gábor Papp4 hónapja

  Hajrá Robi! Hajrá élhetôBudapest!

 82. Gyula Molnár

  Gyula Molnár4 hónapja

  @Haverja Marosi Akkor olvasd újra eme új ismeret figyelembevételével, hátha másodjára nem zökkent ki! :D

 83. Csaba Hugya

  Csaba Hugya4 hónapja

  nem 2 alternatíva a tarlóshoz képest? bár alapból 1 alternatíva van de ez spéci eset

 84. herr nyó

  herr nyó4 hónapja

  4:25-nél két kibaszott proli.

 85. zsolt kovács

  zsolt kovács4 hónapja

  @Gábor Bakos +++++1

 86. Keserédes hullaszag

  Keserédes hullaszag4 hónapja

  Az a pufidzseki...

 87. Gábor Bakos

  Gábor Bakos4 hónapja

  @Lollerkid Félreérted a jelenséget. Ma teljesen más okból szefiznek, mint amiből Van Gogh "szelfizett".

 88. Lollerkid

  Lollerkid4 hónapja

  @Gábor Bakos Selfie egy kiváló műfaj volt a fotózásban: gondoljunk csak Van Goghra - ha ennyire depressziós vagy mi a fasznak szelfizöl? Aztán jött a posztmodern okostelefon és eluralta ezt a művészetet is. A Van Gogh selfie-t semmi sem különbözteti meg egy gyúrós pöcsös vagy csücsörítős magamutogató valódi érzelmet és értéket nélkülözőtől. A plázák korában az a menő minél drágább helyen lövöd a szelfit lehetőleg hírességekkel a háttérben... Eleve nem értem a létjogosultságát az instagramnak ha átlag felhasználó vagy. Zenekar előadók más tészta. Ennyi erővel képfeltöltésre is mehetne az unalmas sokat látott wanna be influenszer kép.

 89. Gábor Bakos

  Gábor Bakos4 hónapja

  A 21. század legnyomoroncabb, legszánalmasabb, legegománabb lúzersége a szelfi. Mindez a legszánalmasabb ismert emberekkel, amikor eljátszák képeken másoknak a facebook, instagram képeken, minth ők valami országos cimborák lennének az "ismert emberrel" és ezzel hízlalják az egójukat, közben meg a "sztár" azt se tudja kik ezek a senkik. Az ismert emberek csak azért mennek bele, mert különben azok a proli egók bunkónak címkéznék ha nem tennék, ezért inkább részt vesznek a hazugságukban.

 90. Altair Aquila

  Altair Aquila4 hónapja

  Karácsony Gergely neve hallatán már a decemberi ünnepekhez sincs nagy kedvem. 😀

 91. Lollerkid

  Lollerkid4 hónapja

  @UCouCMKISJ2NTga3tdnYRvpg nem náci! Nemzeti mi tanyánk érzelmű kis pöcsű lúzer: Loller = lúzer, kid = kellett itt dilettánskodnom

 92. Lollerkid

  Lollerkid4 hónapja

  Fehér Karácsonyt! :D

 93. Dávid Borsos

  Dávid Borsos4 hónapja

  Le a kalappal! :)

 94. kiss Bela

  kiss Bela4 hónapja

  Puzsernal is azt latom mint a tobbi ellenzeki politikusnal. NEM AKAR nyerni. Robi pontosan tudja, hogy valasztas utan haknigazsija jelentosen noni fog es neki ez a lenyeg. Mint egy hordoszonok kiall, sok igazsagot (szorakoztato modon) elmond aztan ennyi. Szervezetlen, videoi alatt es kozben nem igazan kampanyol. Nincs pld jovo heten itt leszek betuvel es szammal leirva nagy vasznonon, hozz magaddal meg egy embert, neszeneked puzseros lufi, es puzser rago es matrica Kampanyolj Robi ne csak a szot "fossad"

 95. Lil'Bro

  Lil'Bro4 hónapja

  ​@Izabella Dachin Jól hangzik mindez, tisztelem is Robit a hozzáállása miatt, de még ha sikerülne is mindenkit elérni abból a korlátos számú közönségből akiknek átjön az üzenete, akkor is kevés lenne a győzelemhez...pusztán a racionalitás és a nagyobb igazat mondás mentén nem lehet nyerni, mosolyogtató amikor nyilvánvalóan értelmes emberek is úgy mantrázzák mindezt mintha már-már el is hinnék. Miközben a narancsok az alja propagandával meg három harmadot támogató végtelenül tenyérbemászó és felületes dumával, érdemi vita nélkül újra behúzzák a mindent (is)...az emberek jelentős része minden csak nem racionális és az igazat sem feltétlen szeretné hallani ha nem elég vonzó számára, így az ilyesmire épített kampány vonzó és tisztelendő az apró Puzsi szekértáboros körünkön belül Kósás napszemüvegeinkben ülve, csak a versenyen babért nem terem. Hogy érdemi polgári változást lássunk itthon ahhoz nem is tudom miféle világpolitikai fordulatnak kellene lezajlani, de hogy pusztán hazai kevesek meggyőződéses munkája eltörpül a búvalb4szott leszegett fejű tömegben, az biztos...

 96. Lil'Bro

  Lil'Bro4 hónapja

  Sajnos nem kíván sem mercselésni, sem crowdfundolni, pedig egyik sem lenne az ördögtől való... Az Apu-t is még mindig kemény 1000 Ft-ért mérik a Mikában, de lefogadom hogy a kampány után már csak stadionban lehet majd tartani egy nullával többért... ;D

 97. Izabella Dachin

  Izabella Dachin4 hónapja

  Béla, lehet, hogy nem ismered eléggé a puzséri alapelveket? Marketing? 👎 😄 Egyébként sem telne ilyen "nagy hatással bíró sallangokra", ő nem közpénzből ügyködik, ugye? Miért ne akarna nyerni? Mert racionálisan érzékeli, hogy még ki kell érnie annak a rétegnek, aki tényleg meg akarja érteni és meg is érti azt , amit képvisel? Azt amit most már egyre közérthetőbb formában, próbál a tudatokig eljuttatni. Sztem mindent megtesz, amit megtehet. A magot el kell vetni, hogy kicsírázhasson. Az érett termés a cél, de ahhoz idő kell, türelem, kitartás, őszinte akarás.

 98. Johanna L.

  Johanna L.4 hónapja

  Pénzeld...

 99. Tamás Makk

  Tamás Makk4 hónapja

  Béla ott van neked Viktor,mit keresel itt?

 100. Richárd Molnár

  Richárd Molnár4 hónapja

  Ez aztán az utca forum! :D