Kampány 2019 - Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt

Bővebben a hirado.hu-n: www.hirado.hu

Megjegyzés

 1. Angelina Fox Jolie

  Angelina Fox Jolie23 órája

  Nagyon jo pasi hmmmmm

 2. TAD 1

  TAD 13 hónapja

  Erőltetett, ahogy belenéz az elején a csávó a papírjába, jelezve hogy idézet.

 3. Dániel Nagy

  Dániel Nagy3 hónapja

  Huuu a kozmedia lott most egy kurva nagy ongolt amit szerintem meg a botlabu magyar futball valogatott se tudna megtenni.Behivtak Puzsert hogy fikazza Karacsonyt de ehelyett a fidesz lett a celtabla.

 4. Lâszló Balogh

  Lâszló Balogh4 hónapja

  He ROBI ,he meghíjalak egy sörre

 5. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs4 hónapja

  Leszerződtetünk egy bohócot, elindítjuk a választáson, majd másnap összeplakátoljuk a várost, hogy nem cirkusz! Haláli!

 6. ferenc hadhazy

  ferenc hadhazy4 hónapja

  A KOZTEVE EGY ROTHADT BANDA! DEHAT A GAZDAT SZOLGALNI KELL!PUZSER EGY ZSENIALIS EMBER! MINDENKI EGYENLO IDOT KAP. 10 PERC EGYENLO 20 PERCCEL! HOGY NEM SZAKAD LE A POFAJA A GECINEK?

 7. Theking5000

  Theking50004 hónapja

  Puzsért Főpolgármesternek azonnal !!

 8. Ildiko Kovacs

  Ildiko Kovacs4 hónapja

  Teljesen igaz, amit mond gratulalok Puzsernak!

 9. steve bro

  steve bro4 hónapja

  SZAVAZZUNK ERRE AZ EMBERRE! HAJRA ROBERTO!

 10. sam kup

  sam kup4 hónapja

  Ez az ember (Puzsi) kötözni való bolond 🤣🤣🤣

 11. nemesis0720

  nemesis07204 hónapja

  eleg ebbol az szdsz-es tempobol! ki ez a puzser? balkani varos, de majd jossz te es megmutatod nekunk,h mi a franko? Budapest azert vonzo, mert vannak romkocsmak? inkabb annak ellenere te nyomorult! a dijazast nem a romkocsmak szama es a reszeg turistak szama utan kapta! nezd meg,h miert! az Economust Intelligence Unit-nal el lehet olvasni az indoklasokat is! feudalizmus? felutottel egy torikonyvet es lattad,h a fasizmust, nacizmust, kommunizmust mar rasutottek az orszagra es sikerult megtalalnod a feudalizmus! gratulalok!

 12. steve bro

  steve bro4 hónapja

  Te gyökér fideszes szarhazi

 13. Lipták Ferenc

  Lipták Ferenc4 hónapja

  ennek a hülyének az ovónéni elvette a sütijét az oviban…azóta nem heverte ki a traumát…és azóta fel van háborodva.Mindenkire és mindenért.

 14. Lipták Ferenc

  Lipták Ferenc4 hónapja

  én megértem hogy feudalizmus van de ebben legalább modern feudalizmus. Mária -Terézia idejében nem hívták volna be a médiába a vezér parasztot….

 15. Tbr Farkas

  Tbr Farkas4 hónapja

  Puzser for president

 16. Gabor Toth

  Gabor Toth4 hónapja

  Idiota !

 17. Gergő Laczi

  Gergő Laczi4 hónapja

  100 % osan igaza van robbinak

 18. Ákos Kuli

  Ákos Kuli5 hónapja

  Mondjuk Tarlós után Puzsér a legalkalmasabb jelölt.Sőt ha nem lenne liberális még rá is szavaznék.Nem is értem Karácsony támogatottságát. Ki támogatja azt a szerencsétlent?

 19. Ákos Kuli

  Ákos Kuli5 hónapja

  Egyrészt mi a tököm köze van hozzá,hogy erősíti a keleti kapcsolatokat.Basszus csak a nyugat létezik?Persze fontos a nyugat,meg közelebb is áll hozzám de amondó vagyok nem szabad egyik országgal se rossz viszonyban lenni hisz ki tudja melyik országnak a segítségére leszünk rászorulva...Plána egy akkora országot mint orosz.Oroszországot nem szabad nagyon a keblünkhöz húzni de elszakadni se.

 20. Kata Farkas

  Kata Farkas5 hónapja

  Komolyan a helyhatósági választások kifejezést használják 2019-ben?

 21. Etap Garázs

  Etap Garázs5 hónapja

  Puzsér úr megoldaná, hogy a melós aki dolgozni megy a kis öreg benzines vagy dízel autójával, azt nem engedné be a belvárosba, kitiltaná Budapestről. Állj le a külvárosba, és menj gyalog dolgozni. És a zöld rendszámos felső 3-százalék, aki megtudja fizetni az elektromos autót azoknak tartaná fönn az infrastruktúrát Budapesten. Ez Puzsér úr víziója. 20-50 millás-Tesla Model S , Mercedes EQC , Audi e-tron-ok városát szeretné fölépíteni. Sétáló Budapest címszóval.

 22. Lils are my sugar daddys

  Lils are my sugar daddys5 hónapja

  Lehet, hogy a csávó egy pincsi kutya, de olyan lágy hangja van... ASMR-t készíthetne xd

 23. Lüszi K

  Lüszi K5 hónapja

  Badarság lenne össze hasonlítani Puzsér Róbertet a nyáladzó nagyon buta nagyon sötét Berkivel! Szégyen, hogy gyermekeinknek ilyen minta értéknélküli parazita egyáltalán a látóterébe kerül!

 24. Miko A.J

  Miko A.J5 hónapja

  Én nem vagyok, egyetlen párt híve sem. Sőt a politika híve sem, ami elvileg a "társadalom vezetésének tudománya", és még rengeteg "szakértője és professzora" is van egyetemeken és a közéletben is. Még sem látom hogy a politika kétezer hétszáz éve alatt, bármikor is bőségbe hozott és vagy tartott volna, akár egy nemzetet is. A régi görögöknek annyi, akik elkezdték. Rómának is annyi. Ezek a friss, modern politikán alapuló országok, nemztek, épp hogy csak kétszáz éve bukdácsolnak a rendszerben, az utolsó királyuk, császáruk elmenetele óta. Magyarország, harminc éve próbál ezzel kezdeni valamit, és nem a megnevezése a lényeg a vezetésnek, hanem a szándéka és a céljai. Országunk ugye ötszáz évig mások által volt vezetve és az elmúlt években sem tudtuk ezt leverekedni. Orbánt nem tartom rossz embernek, és senkit sem, de szerintem a vezetést nem lehet egyetemeken megtanulni. Mint ahogy ez látszik, az országok politikusainak kétszáz éves statisztikáin is. Egyetlen ország sincs bőségben és jólétben. Nincsenek a vállalkozók, cégek és munkavállalók, szinte semmilyen szinten sem úgy támogatva, hogy azok értékes és bőséges termelést eredményezzenek. Puzsér, lát dolgokat. De úgy gondolom hogy ezeket mindenki látja és ez édeskevés hogy valaki vezető legyen. Saját programja helyett, elkezd belemenni, hogy más, mit, mikor és miért úgy ahogy mondott és cselekedett..., igazi "politikusi" vénával, ő sem lenne, és már most sem jobb, mint bármely más politikus. Igazából ott húzza az időt mindenki a politikában, hogy szájal a másikról és semmit nem tesz és mond a saját dolgairól. Úgy örülnék, ha végre az eredmények elérésén versenyeznének a politikusok, pártok, emberek. Egy egész társadalom issza annak a levét hogy hozzáértetlen emberek, diplomák mögé bújva, imitálják a vezetést és azt hogy a dolgok jól mennek. Ha a vezetőink, képességeik és az asztalra lerakott, eddigi eredményeik szerint lennének kiválasztva, és a megfelelő helyre odatéve vezetésre, akkor már egy lépéssel előbbre járnánk. De szájkaratézás a végtelenségig a másikról..., a hozzá nemértést és időhúzást sejteti. Csak az elért eredmények, hű bemutatása és a célok kitűzése céljából hívnék meg politikust egy műsorba, a többi csak az idő húzása, az élet pedig ezekbe sorvad és múlik el. Nem látok és nem is láttam eddig, egy olyan vezetőt sem a politikában, aki igazán tehetséges, jó szándékú és igazán nagy lény lenne, abból a szempontból hogy mindenki követné. Bár lehet ma már ebben a média által összekavart zagyvaságban, ennek már sosem jön el az ideje. Puzsér, szerintem meg fog maradni szájkaratésnak, ami eddig is volt. Bár valaki felfigyelt arra hogy tökéletes lenne politikusnak, mert mindig a másikkal törődik és azt fikázza. Ez igaz, így ő egy minta "politikus" lehetne. De nincs belőlük már elég?...

 25. Szabo Nandi

  Szabo Nandi5 hónapja

  Megkérhetném a kedves műsorvezető urat, hogy a jövőben ne kampányoljon műsoridőben a Fidesz mellett? Tudtommal nem az a dolga.

 26. MsHarcsa

  MsHarcsa3 hónapja

  Dehogynem!

 27. Ritschye

  Ritschye5 hónapja

  Hova tunt az igazi Puzser? "Het mesterlovesze" "reklamtorvenyszek" "sznobjektiv" ?!?! Imadtam, de most csak egy osszevissza hadobalo pojacat latok aki onmaganak a seggbebaszasa, mert regen azt mondta, hogy a politikaval az a baj, hogy csak a szardobalas megy. Erre ugyan azt csinalja... Program nuku csak a frocsoges es idiota otletek. Automemtes varos? Muhahahahahaaa Utanna lesz egy ures Budapest..

 28. Boomba

  Boomba5 hónapja

  Puszerral az a baj h pont azokat is szidja akik a baratai az egesz ellenzeket..... Kicsit napraforgo efektus.

 29. István Gajdics

  István Gajdics5 hónapja

  Nem gondolom komolyan ezt a fuggetlen dumat.....lehet csak keszulnek lecserelni a babut...mint ukrajnaban...be is szoptak

 30. Johanna L.

  Johanna L.5 hónapja

  Miért lennének a barátai?

 31. Janos Musatic

  Janos Musatic5 hónapja

  Jaaa nem kéne rothadni ....... 😂 Nagyon nagy

 32. Eliott Dahmer

  Eliott Dahmer5 hónapja

  Berki egy kutya, nem is ertem egy bunozo, h indulhat egyaltalan. Puzser nagy arc, o kene ide, h tenyleg legyen valtozas.

 33. Kata Lizátor

  Kata Lizátor5 hónapja

  PR inkább arcoskodik és nem "nagy arc". Valami oka csak van annak, hogy szinte minden médiából rövid időn belül kirúgják, nem tud viselkedni csak a kikezeletlen frusztrációja hajtja, nem egy média arc.. PR nem egy közösségi ember, mégis hogy akar nagyobb közösséget (pl. főváros) vezetni? PR miért nem írással foglalkozik, hiszen van pár jó írása. Nyilvános szereplésre alkalmatlan, mégis erőlteti. Ezek a médiacelebek (Puzsér, Berki, Dopmen) a címért, rangért bohóckodnak. Azt remélik, hogy az emberek komolyabban veszik őket, ha úgy emlegetik a médiában, hogy volt főpolgármester jelölt, vagy alternatív közt. elnök.

 34. Ta Vi

  Ta Vi5 hónapja

  Felso 10% ? Egesz vilageletemben dolgoztam es tanultam es ugy kerultem fel a "felso 10%-ba". Ha tobbet maradtam a munkaba azert volt mert tanulni akartam. Egyesek"elsetaltak" az idejuket. Es eltoketlenkedtek "vegtelen szocializalodasokba" es mas egyeb "kultulariskodasokba". Ez nem azt jelenti hogy ezek nem szuksegesek de nem muszaj orverzesig csinalni. En nem vagyok orvos peldaul de gondolom, hogy sokan elvarjak, hogy egy "jo sebesz" nyuljon hozzajuk ha netan Isten orizzen a mutoasztalra kerulnek. Na kerdem en: Egy jo sebesz ugy szuletik, hogy allandoan az utcakon setalgat? meg "koncertekre" jar ? Meg "fesztivalkodik" ?. Maguk mit szolnak egy olyan sebeszre aki setalgat az utcakon napokig, hetekig ahelyett hogy ott legyen az egeto dolgok kellos kozepeben ? Vagy a setalgatas a sebeszekre nem ervenyes ? En meg azt hiszem, hogy sokat kell dolgozni es odafigyelni ahhoz, hogy a munkat rendesen es korektul lehessen elvegezni. Szoval ha en a felso 10%-ban vagyok netan ez azt jelenti nem vagyok normalis ember ? (persze az a "tolvaj" felso 10%). En nem azert keresek tobbet mert penzt akartam hanem azert mert tobbet dolgoztam es tanultam es a tobb penz a jol elvegzett munkanak az eredmenye. Mikor keveset kerestem akkor is jol dolgoztam es nem nyavajogtam es nem pazaroltam el az idomet szuksegtelen szociazlizalodasokkal es vegtelen setalgatasokkal. Kerem ne fessenek negativ fenyben mindenkit a felso 10 %-bol mert ott van sok tiszteseges ember is aki rengeteget dolgozik. Egy olyan varosbol szarmazom ahol az 1850-es evekben es "Setatert" hoztak letre. Ez nem egy uj koncepcio kerem nezzenek kicsit utanna a "hol, mikor, hogyan, miert es minek" - hez. Annyit meg hozzateszek: nem konnyu a nyari hosegben "setalgatni" es biciklizni sem foleg az idosebb korosztalynak. Sot telen sem mikor a "cudar szel" fuj. Elektromos buszokat lehetne bevezetni kissebbeket, nagyobbakat de egyelore nem konnyu az alternativ energianak a bevezetese nagybaniban es az is sokat szennyez de persze mashol (diohejban).

 35. Frunci

  Frunci5 hónapja

  Egyetértek. Akik a mindenkori kormányokat szídják, azokat hívják szatyros proliknak. A saját keserves életükért mindig mást hibáztatni, jelen esetben a politikusokat és most mindegy, hogy Orbánról, Gyurcsányról vagy bármely más politikusról van szó. Lusták és képtelenek elkezdeni az életük jobbá tételét és ezért mindig mást hibáztatnak, s éjjel-nappal panaszkodnak. Én generációmban már kevésbé jellemző, mint az idősebbek körében, de itt is akad.. Az ilyen embereket kerülöm jó messziről.

 36. Angéla Sallai

  Angéla Sallai5 hónapja

  Bohocc nincsen vége mondatának

 37. Not Sure, Mr.

  Not Sure, Mr.5 hónapja

  Kritikus vagyok PR-tel szemben, de ez tényleg ütős lett. Jó volt, őszintén gratulálok hozzá!

 38. Renato 10

  Renato 105 hónapja

  Közösségi közlekedés 😂😂😂😂😂

 39. An na

  An na5 hónapja

  "Mindenki egyforma időt kap" 😂😂😂 Csak Tarlós 20 percet😂 Az M1 műsorvezetőjéröl is onnan lehet tudni hogy hazudik, hogy mozog a szája 😂😂😂

 40. # Liex

  # Liex5 hónapja

  Hajrá Robi! Minden elismerés!

 41. Christian A. White

  Christian A. White5 hónapja

  Nagyon nagy ez a pali! De kevés! Új világ rendszer kellene! Ahol mindenki számít és igazságos! De hat ennek is eljön majd az ideje! A legelsődleges a fizetés. Heti 40 orra tessék már kifizetni azt a kevés 1290 eurót. Ja meg az évi dupla fizetés 2szer. Na itt kezdődne minden. Üdv. Mindenkinek

 42. MsHarcsa

  MsHarcsa3 hónapja

  Mi a baj Ádi beütötted a fejed!

 43. Ádám Halász

  Ádám Halász5 hónapja

  Szerintem a legnagyobb baj hogy heti 40 órából csodát vár mindenki..... Heti 72 minimum és ha ettől lényegesen nagyobb óraszámnál sem jut előre az ember akkor lehet gondolkodni hogy mi nem jó.....

 44. Tokár László

  Tokár László5 hónapja

  Ez a 11:11 tévé?

 45. Benny Hill

  Benny Hill5 hónapja

  😂😂😂😂azaz

 46. Andy

  Andy5 hónapja

  Persze persze, Berki Krisztián összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat.... Hihető! És ezt hagyjuk emberek?? Hagyjuk hát. A proli magyarnak minden mindegy.

 47. Patrik Horváth

  Patrik Horváth5 hónapja

  Gratulálok m1! Nagyon régóta nem adtatok már le igaz, értelmes beszédet. Sűrűbben kellene ezt gyakorolnotok és kevesebb büdös nácit hívni a műsorba! De azért a kurva anyátokat! :)

 48. guellpark

  guellpark5 hónapja

  Puzsér értelmiségi létére egy politikai celeb lett. A főpolgármester-jelöltséget csak a megjelenésre és médiafelület szerzésére használja. Politikusnak egyáltalán nem alkalmas, csak bírálni tud, építő javaslata nincs. Ezt meg is mondja ő maga: "azért jöttem, hogy rendszerkritikát adjak."

 49. guellpark

  guellpark5 hónapja

  @WEBIG Kérésed parancs. Elolvastam, pontosabban csak átfutottam. Ez egy településmérnöki/közlekedésmérnöki tanulmány programnak nevezve. Ha rendelkezésünkre állna a német állam költségvetése, tíz év alatt meg is lehetne valósítani. Bagatell.

 50. WEBIG

  WEBIG5 hónapja

  @guellpark Látom a lényeget felfogtad... És igen, egyet értek Puzsérral, támogatom abban amit képvisel. Az igazság felismerése véleményem szerint nem szégyen. Ha nyitottan közelíti meg a problémát valaki és nem egy párt agymosott támogatójaként, aki mindennel szembe száll, amit nem az adott párt képvisel vagy állít, akkor felfogja a politikai rendszerünk romlott mivoltját. Puzsér rávilágít erre és tetszik vagy sem, sajnos igaza van... de tudom, hogy nem én foglak meggyőzni, nem is akarlak. Viszont azt javaslom, hogy Puzsér személyét vonatkoztasd el a programjától (150 oldal, javaslom, hogy olvasd el) és úgy ítéld meg azt. Ez nem róla szól, nyilvánvaló, hogy nem fogják megválasztani. De megmutatja az embereknek, hogy van más választásuk és idővel kinövi majd magát az amit képvisel.

 51. guellpark

  guellpark5 hónapja

  @WEBIG Ne velem foglalkozz, hanem a hozzászólásommal. Jártam Barcelonában, ott még a Ramblán is kétirányú autóforgalom van, olyan jó a sétáló város programja. A törzsi háborús megjegyzésedet pedig Puzsér hatásának tudom be; ezek a begőzölt, fellengzős minősítgetések az ő kommunikációját jellemzik.

 52. WEBIG

  WEBIG5 hónapja

  @guellpark Barcelona egy hasonlóan népes város és ott érdekes módon meg tudták oldani, nem egyedüli példaként. Közel sem lehetetlen. Remélem érzékeled, hogy ismételten olyan dolgokat állítasz, amik nem állják meg a helyüket, csak előhúzod őket "valahonnan"... Az pedig, hogy a sétáló Budapest csupán egy tartalom nélküli jelszó, hát ne is haragudj, de tudod te mi ellen kardoskodsz ennyire?? Tudod hányan halnak bele évente az autók által okozott légszennyezés következtében kialakult betegségekbe?? Ez nem a hatalomról szól, hanem az emberekről, akik mindezt átélik! És végre van alternatíva, amelyik változtatni akar, az emberi életet helyezi a pénz elé, amire egyik politikus sem képes! De sebaj, folytasd csak az elvakult törzsi háborúdat egy párt zászlaja alatt a másik oldal ellen. Remélem büszke vagy magadra.

 53. guellpark

  guellpark5 hónapja

  @WEBIG Pont ezekről beszélek. Ezek csak lózungok. Élhetőbb Budapest. Erre mondta Hofi, hogy a dolgozó ebből megtudhatta, ami rátartozik: SEMMIT. Ugyanez a sétáló Budapest programja is - mér ha programnak lehet nevezni egy szimpla jelszót. Ez egy 8.000 fős településen sem megvalósítható program, egy kétmilliós nagyvárosban meg nyilvánvalóan képtelenség.

 54. Ibolya

  Ibolya5 hónapja

  Puzsér történelmi analógiái hagymázas handabandázások. Ez a fickó a szájtépésen kívül semmihez sem ért. Már bohócnak is unalmas.

 55. guellpark

  guellpark5 hónapja

  @Kicsinko07 Mert aztán Puzsértól is sok konkrétumot hallhattunk: pl. élhetőbb Budapestet... Köszi.

 56. Kicsinko07

  Kicsinko075 hónapja

  De hogy konkrétan mi, azt a troll már nem mondja.

 57. Fodor Norbert

  Fodor Norbert5 hónapja

  Ma is nyeles tojást reggelizett az m1. Grat Robi!

 58. Attila C

  Attila C5 hónapja

  Észak-Kórea szavaz megint. Hörömpő cirkusz a népnek, van a kedves vezető komcsi jelöltje és pár kis komcsi is indul még. A szerver le fog állni de az adatok már évekkel előre be voltak táplálva úgyis. Éljen Budapest régi-új polgármestere az szdsz-es komcsi tarlós. El-Lopesz működik tovább.....A lényeg hogy a fingdeszkomcsik szarrá lophassák magukat.....

 59. Norbert Mák

  Norbert Mák5 hónapja

  Hajrá Robi!!!

 60. Roland Dara

  Roland Dara5 hónapja

  Puzsér Róbert valójában Radics Peti álmaszkban...

 61. Lukács Ferenc

  Lukács Ferenc5 hónapja

  Pontosan miért fasz? Elöbb erre kellene választ adnod...mert totál értelmes dolgokat mondott és indokolt meg!!!!

 62. Ne Erdekeljen

  Ne Erdekeljen5 hónapja

  Hát én nem vagyok magyar állampolgár..de ez a Puzsér megérdemelne valami előkelő helyet a magyar politikában..👏

 63. Csakany Roland

  Csakany Roland5 hónapja

  Puzser és Karácsony is egy majom. Budapest lakosságának csak 10%a közlekedik autoval? Ez hülye.

 64. Krisztián

  Krisztián5 hónapja

  @Csakany Roland tudjuk, mindenki dögöljön meg csak a te dagatt picsád alatt legyen autó igaz? Az embertelen autó áradat amiben megfullad ez a város, kb 10 százalék akinek tényleg a munkája miatt kell a kocsi, az összes többi kényelemből autókázik

 65. Csakany Roland

  Csakany Roland5 hónapja

  The Nerdhub Csaba_official A legtöbb nagyváros liberális. Szeretem Budapestet, de a liberális szennyet elutasítom. Tarloson kívül az összes jelölt alkalmatlan

 66. The Nerdhub Csaba_official

  The Nerdhub Csaba_official5 hónapja

  Csakany Roland meg akik azt hiszik benne vannak a 10%ban a 30 eves audijukkal. Egesz budapest egy nagy szanalom

 67. Sándor Andráczy

  Sándor Andráczy5 hónapja

  Helyesbítek, ez egy komplett skizofrén barom!

 68. Sándor Andráczy

  Sándor Andráczy5 hónapja

  Ez a Puzsér még annál is hülyébb, mint aminek látszik! Minden rossz, de, hogy mi a megoldás, arról lila fingja sincs! Jó program, hogy pusztuljon a mostani rendszer, azután odaül ez a kretén, de semmit nem tud!

 69. Belülről Barnító Biogenetikus Piercingállat

  Belülről Barnító Biogenetikus Piercingállat5 hónapja

  @Sándor Andráczy Dinamikusan fejlődő XDDDDD Kérlek állj le a tudatmódosító szerekkel.

 70. Sándor Andráczy

  Sándor Andráczy5 hónapja

  @# Liex Szerintem minél előbb távozz innen! Ilyen mélyen kvalifikált egyedekre nincs szükség egy dinamikusan fejlődő országban. A tudatlan migránsokat viszont nagyon értékeli mostanában a nyugati balliberális elit politika! ☺

 71. # Liex

  # Liex5 hónapja

  @Gábor Magistral mi meg külföldről fogunk röhögni mikor államcsődbe viszitek az országot az szavazataitokkal

 72. # Liex

  # Liex5 hónapja

  Olvasd el a programját ha úgy gondolod hogy nem tudja mit csinál. :) Ezután pedig olvasd el kari gerijét, ja várj, hogy neki nincsen...

 73. Gábor Magistral

  Gábor Magistral5 hónapja

  Én Vagyok hiába röhögsz te FASZ! Majd 14-én röhögök egyet a pofádba amikor kiderül hogy a puzsérod kapott 5-6 százalékot

 74. Lajos

  Lajos5 hónapja

  Ez program xD

 75. Váradi Róbert

  Váradi Róbert5 hónapja

  Érdemes megfigyelni, hogy akár az ATV-n, akár az M1-en hogyan fogy el a levegő a riporterek körül, hogyan tárul fel a finom kapituláció Puzsér Róbert tényekkel alátámasztott, a kérlelhetetlen igazság fűtötte vehemenciája, érvei előtt. És érdemes látni, ahogyan ezek a profi riporterek mennyire más hangon beszélnek már, mint jó pár hónapja, amikor diszkreditálni, lejáratni akarták Puzsér Róbertet. "Minden a netovábbig fejlődött már, s az ember is végsőkig tökéletesedett. Hét ókori bölcsből nem telnék ma ki egy, s egyetlen ember több figyelmet érdemel napjainkban, mint valaha egy egész nép" - írta Baltasar Gracián a 17. század közepén. Nos, ma, a 21. század Magyarországán Te vagy ez az ember, drusza. Maximális tisztelet és támogatás! A centrista, független, korrupció ellen beoltott, az ostobaságnak kárt okozó szellem kibújt a palackból, és nem lehet többé visszagyömöszölni. Az ébredés hosszú folyamat lesz, de kikerülhetetlen! HAJRÁ!!!

 76. htrhs

  htrhs5 hónapja

  Puzsér the King

 77. istvan balog

  istvan balog5 hónapja

  Robikám Te egy elmebeteg,gyógyszeres kezelésre szorulsz !! Kötelet a nyakába !!

 78. Akosh_Socola

  Akosh_Socola5 hónapja

  @Levente Hunyadi kizarolag szennylapokbol tajekozodom, pl. Blikk, Origo, Index, Deutsche Welle, ZDZ, De Telegraaf stb stb es a valosagtol teljesen elrugaszkodottan elek, egy parhuzamos valosagban :) Gratulaciod elfogadom, koszonettel.

 79. Levente Hunyadi

  Levente Hunyadi5 hónapja

  @Akosh_Socola és ezt hol olvastad a blikkben tán? 😃😃😃😃Gratulálok

 80. Slave pit

  Slave pit5 hónapja

  Akki ja csak o paranoid skizofren, Robi meg szorong... de ja, kotelet nyilvan

 81. Akosh_Socola

  Akosh_Socola5 hónapja

  Itt érdemes megemliteni h Orbán Viktor is köztudottan gyógyszeres kezelésen vesz részt már több mint 10 éve.

 82. Lukács Ferenc

  Lukács Ferenc5 hónapja

  Hajrá centrum👍

 83. A Szabó

  A Szabó5 hónapja

  Ami most zajlik, nem hinném hogy feudalizmus, Magyarországnak az a szuverén joga.. hogy államkiadásaira saját gazdasági fellendüléséhez, kamatmentes forintot bocsájt ki.. az Unió és a Világi Központi Bankok (Frankfurti, Bázeli) (Rotschild érdekeltségű) által kibocsájtott forintért a Magyar Államnak kamatot kell hogy fizessen,,amelyet az adónkból fizetünk ki.. (Orbán Lormány legnagyobb bűne, amelyért a Sargentini jelentéssel szeretnének megsemmisíteni minket) ,,tudás szempontjából.. Damm Andrea tévedett mikor azt állította, hogy az ellenzéknek nincsen egyetlenegy alkalmas jelöltje sem?.. Puzsér tisztában van a tudatmanipulálásról, vagyis az rá sohasem szavazó tudat manipulált ellenzéki szavazókról.. azokról a baloldali szavazókról van szó akikért Moldova György aggódik.. mert azok kezébe kerültek (mint Gyurcsányi). kaptak egy országot amelyet eladtak..(és eljutottunk egy lerobbant nyomorgó országig...Moldova György). (Gyurcsányi hárommilliós munkanélküli országában..Moldova György).(Moldova és Bolgár elvtársak civakodnak az állítólagos baloldalról HU-gos 360p. 2014.) ..Most ugyancsak ugyanazok akik anti.. anti . antiaknak vallják magukat bejutottak az - EU- parlamentbe is.. Puzsér nagy hibája a zöld, a zöld színnek jóságos álarca,.amelyet még a Brazil elnök is elutasított..Puzsér csak a100 milliós autókat engedne be Budapestre.. Moldova György is tisztábban lenne azzal hogy az a sohasem kommunista Bal szavazó tábor..akikkel elhitették hogy ők a Kádári örökség részei..(amelyet ugyancsak azok bomlasztották szét, akikre a Bal most szavaz..) soha sem szavaznának Robira..ezenfelül már ott vannak bent.. az újdonsült viszkisek is..hogy felbátorítsák (az majd balul sül el) egész országot..egy új Mohácsra, Trianonra, Benes dekrétumért , Sargentini jelentésért.. amely éppen úgy mint a Benes dekrétum végrehajtási fázisba került..Ha erre szavaz a magyar nép.. ha nem tér észhez a magyar nép, nem észleli a vészhelyzetet, a veszélyt.. azt a szerencsétlenséget amelyet a bal hozna hazánkra.. Vegyétek komolyan a Sargentini jelentést.. mert akárcsak a Benes Dekrétumot végre fogják hajtani.

 84. Máté Koma

  Máté Koma5 hónapja

  Nem. A devizások szerintem is basszák meg, és ne tartsák a markukat, ha képessegeikből adódóan adósították el magukat. Én középen maradok a palettán :D

 85. Istvan Galambos

  Istvan Galambos5 hónapja

  @Máté Koma aha. Persze. Ha én ugyanerre a szabad elhatározásra hivatkozom a hitelfelvétel, és főleg a devizahitel felvétel esetén, amire te is, akkor meg nem tetszik.... Ne mérj kettős mércével! Csak szabadnak tűnik a döntés, valójában anyagilag vezérelt csapda, ugyanúgy mindkettő!

 86. Máté Koma

  Máté Koma5 hónapja

  @Istvan Galambos Igen, csak tudod a hűségnyilatkozatról meg a törzsvásárlói kedvezményről az egyén maga dönt, hogy melyik céget választja, és a saját keresetéből. Arról is, hogy hol dolgozik, hogy váltani akar-e. A lehetőség adott. Arnold Schwazenegger például Kalifornia állam kormányzójává válhatott, mert ott nem a rokoni szálak determinálják egy adott ember jövőjét, hanem a képességei. Itt Magyarországon viszont vezető állami pozíciókkal, állampapírokkal, állampolgársággal, gazdasági mágnássá válással, meg közpénzekkel seftelnek. A teendő csak annyi, hogy a lelked egy darabját el kell adnod.

 87. Istvan Galambos

  Istvan Galambos5 hónapja

  @Erik Varga Nem a mostani magyar állam, hanem az állítólagos liberális demokrácia alapjaira épülő piacgazdaság működik az általad reklamált, egyébként hibásan hűbérinek nevezett alapokon : - törzsvásárlói kedvezmények - hűségnyilatkozattal olcsóbb - pontgyűjtési akciók - munkaévek után járó jutalmak Sorolhatnám napestig..... Vagyis szépen hűségesen költesz/ dolgozol egy helyen, és ezzel a saját erőforrásaid lehetőleg egy helyen meríted ki, látszólagos haszonnal jutalmaznak. Pedig lóf***t kapsz. Lehet reklamálni a libsiknél. Egyébként az igazi hűbéri rendszer Mo-on is Mária Terézia előtt működött erkölcsileg elfogadhatóan (vagyis amikor a hűséget a NEMZET érdekében hozott áldozattal, akár önfeláldozással, és nem egyszerű tettekkel kellett bizonyítani), tőlünk nyugatra szinte soha, Habsburg uralkodóház alatt biztosan nem.

 88. Jozsef Farkas

  Jozsef Farkas5 hónapja

  Ez a Puzsér egy barom.Aki úgy gondolja hogy ilyen mellébeszélő pojácára van szükség bátran szavazzon rá.Aki meg nem autóval közlekedik az is rá szavaz.Mert ha ő lesz a főpolgi.akkor gyalog meg bicajjal.

 89. koszeggy

  koszeggy5 hónapja

  Mellébeszélő? Az egyetlen, aki egyenesen kommunikál. Még a riporterek sunyi, kérdésnek álcázott propagandadumájára is. Ja, van autóm. De gyűlölöm, hogy csak Bp-ről kijutni annyi vele, mint átszelni a fél országot. Meg hogy megérkezéskor az út fele parkolóhely vadászattal telik. Ha csak tehetem, inkább tömegközlekedem a városban.

 90. Peti Benkő

  Peti Benkő5 hónapja

  Robi egy magasan művelt és kulturált ember, igazi példakép. Reményt ad!

 91. Latyim

  Latyim5 hónapja

  Ez nagyobb balfaszb mint a Berki. Ezt nem gondoltam volna 😃😄

 92. An na

  An na5 hónapja

  Ez aztán az érv. Bravó, Latyim, most ezt nagyon odatetted.

 93. Lazar69 Lakos

  Lazar69 Lakos5 hónapja

  Csak Karácsony mond igazat ugye?

 94. Kenny Snow

  Kenny Snow5 hónapja

  @Nim Sc (Ne trollkodd már ennyire őket. :D Próbálj segíteni nekik. )

 95. Kenny Snow

  Kenny Snow5 hónapja

  Pontosan le tudnád írni, hogy konkrétan mik alapján volt ez a benyomásod?

 96. Lukács Ferenc

  Lukács Ferenc5 hónapja

  Mert nem érted mit mond😱

 97. Attila Kováts

  Attila Kováts5 hónapja

  Tisztelt Puzsér úr, A sétáló Budapesten a bádogos a létrájával is majd sétál? A kőműves meg a burkoló a talicskájával majd besétál a munkahelyére? A tetőfedő majd zsákban hordja el a sittet és közben fütyörészik?

 98. Kenny Snow

  Kenny Snow5 hónapja

  Célforgalomnak hívják. Ahogy természetesen a mentő, a rendőr...sőt! a tűzoltó is behajthat például. (Csak, hogy elébemenjek a következő gondolatának...) De az üzletekbe sem "zsebben" hordják majd a külvárosból az árut, vagy rollerrel a kenyeret. Olvassa el bátran a programot, ha érdekli.

 99. T

  T5 hónapja

  Sétálóutcára nem tud behajtani a célforgalom? Egyébként is maradna a sétálóövezetben a biciklis és tömegközlekedés.

 100. Nim Sc

  Nim Sc5 hónapja

  Vannak példák komolyabb kiterjedésű sétálóövezetekre nyugati nagyvárosok belső részein. Ott is gyalog hordják el a sittet Ön szerint?

 101. Diogenes

  Diogenes5 hónapja

  Igaza van,tényleg feudalizmus van!Azzal a különbséggel a régihez képest,hogy most a parasztok vannak vezető pozícióban...