„Hogy nem szakad le az arcod?!” - az eltérített sajtótájékoztató

Megjegyzés

 1. 15guad

  15guad3 hónapja

  A személyes adatok kapcsán csak annyit fűznék hozzá, hogy a DK a mai napig képes felhívni szegény nagyanyámat, aki 2 éve nem él. Ebből biztos az a tanulság hogy ők élőkkel, holtakkal ugyanúgy törődnek....

 2. Szabolcs Verpulácz

  Szabolcs Verpulácz3 hónapja

  Most már belátja kedves Puzsér úr, hogy sehol sincs rá szükség? Komolyan azt gondolta Puzsér úr, hogy egy hangyafasznyi esélye is van? Nagyjából Berki úrral lehet egy lapon emlegetni, legalább annyira vicc volt az indulása mindkettőnek. Mindig is "lebasznéknekiegytockost" stílusa volt, de ebben a "sikeres" kampányában megmutatta, hogy egy nagy 0. Remélem 5 év múlva is leégeted magad.

 3. cmbbfan78

  cmbbfan783 hónapja

  Ritka egy féreg kinézete van ennek a szóvivőnek. Látszik rajta a személyisége. Tehát kiváló szóvivő, kiváló politikus lesz belőle...

 4. gyula ádám

  gyula ádám3 hónapja

  Természet tan....a féreg kibújik a lárvából!...sok sikert Robi

 5. Zol Jak

  Zol Jak3 hónapja

  Mit vársz Robi a poszt bolsevik Gyurcsánytól és társaitól??? Robi Te ne haragudj,de egy álom világba élsz!

 6. Forbidden Realms Studio

  Forbidden Realms Studio3 hónapja

  - Hol van most Karácsony Gergely? - Ajándékokat oszt ki világszerte a gyerekeknek egy repülő szánon.

 7. Dávid Csernus

  Dávid Csernus3 hónapja

  mért nem Gergőke jelent meg ott? miért a szolgája ment oda?

 8. Attila Bognár

  Attila Bognár3 hónapja

  Ezen az ELŐszavazáson akár még győzhetne is Puzsér - HA elegen "átszavaztok" rá: facebook.com/events/941018676266288/permalink/941028316265324/ FIGYELEM! - az ott alkalmazott TÖBBES szavazási technika alkalmas a "másodlagos" (többedleges;) preferencia kinyilvánítására is... :O

 9. Jozky Jozko

  Jozky Jozko4 hónapja

  Te dilibogyo, Puzsernak a bokajaig sem ersz.

 10. A menekülő ember

  A menekülő ember4 hónapja

  Nemsokára Puzskó is elhagyhatja az országot,mint Tom Cat.

 11. Bánáti János

  Bánáti János4 hónapja

  Enek az egésznek sem értelme sem jelentősége nincs.... én imádom Robit de amit most csinál az rossz és káros...

 12. Pharizer

  Pharizer4 hónapja

  Ettől a beszédtől a végén majdnem elhánytam magam.

 13. Ljs Dekany

  Ljs Dekany4 hónapja

  Jézust kellett volna szabadon engedni, nem Barabást!

 14. Benjámin Dénes

  Benjámin Dénes4 hónapja

  Ha lefénymásolják az íveket, ahhoz miért kell 14x annyi ajánlóív? Ez miért bizonyíték rá? Semmi összefüggés. Mint általában, amit Puzsér mond. Mikor elindult Puzsi, azt gondoltam, rá fogok szavazni, de azóta csak égeti magát. Már csak nevetek a videóin, tök jó kamu dráma.

 15. A Nagy

  A Nagy4 hónapja

  Karacsony Gergely epp fortniteozik, amit be is fogunk jelenteni :D

 16. k0p1k4

  k0p1k44 hónapja

  1, a vadakat bizonyitani is kene. az nem bizonyitas, hogy “az a logikus” meg “ez kovetkezik racionalisan belole”. pontosan ugyanilyen technikaval azt is bizonygatni lehetne, hogy Puzser a fidesz szekeret tolja az ellenzek megosztasaval (pontosan annyi bizonyitek van ra, mint amivel Puzser vadolja Karacsonyt, es pontosan ugy le lehet vezetni logikusan, hogy Puzser megosztja, es igy gyengiti az ellenzeket, mint az, hogy a 14-szeres szorzo irracionalis). 2, az meg, hogy egy szovivorol egy 5 evvel ezelotti videot tol be Puzser, tokeletesen peldazza a fideszes tempot. nem kene. igen, az emberek velemenye tud valtozni. pl. Vona irta le az egyik legnagyobb ivu valtozast es fejlodest. es pontosan ez lenne egy ertelmes kozelet es politika lenyege. az, hogy kepesek legyunk valtozni, hogy be tudjuk latni, ha tevedtunk/hibaztunk. hogy legyunk onreflexivek, fuggetlenul attol, hogy melyik iranyba megyunk tovabb. termeszetesen az onreflexiobol fakado iranyvaltast nem trivialis megkulonboztetni a pavatanctol es a valtozo szeliranyokban forgo szelrozsatol, de a legelemibb es leglenyegibb differencia abban all, hogy az elobbi eseten a valtasnak oka van (felismeres), mig az utobbi eseten celja (erdek). amugy meg addig oke, hogy ellenzek valtas is szukseges, es ebben egyetertek Puzserral. de most racionalisan es realisan kene vizsgalni a helyzetet. mi a kisebbik rossz? Tarlos vagy Karacsony? szerintem egyertelmu, hogy az utobbi. Puzsernak van erdemi eselye? nincs. Karacsonynak? sokkal inkabb. ezek alapjan Puzser leglogikusabb, de valoszinuleg az elveivel es hiusagaval nem kompatibilis dontes az lenne, ha Karacsony javara visszalepne (mondom, meg akkor is, ha egyebkent egyetertek vele az ellenzek levaltasarol, ami viszont jelenleg pont annyira irrealis, mint a fideszt orszagos szinten legyozni a sajat rendszerenek keretein belul).

 17. Péter Szabó

  Péter Szabó4 hónapja

  Szegény Puzsér,a stilje egyedi,egy franko ember

 18. Molnar Peterjozsef

  Molnar Peterjozsef4 hónapja

  hu-gos.info/tv-cfP4TVklfiJ_sCmPkr8m1wabout ez sokminden elárul. se videó se semmi többé. Régen itt vonták kérdőre hogy milyen politikai párt áll a csatornája mögött és pofátlanul hazudta hogy egyik sem ez teljesen saját xD tessék. szavahihető ember ez is.

 19. gericoom

  gericoom4 hónapja

  Hát ekkora parasztot én még nem láttam.Osztom Puzsér véleményét,hogy nem szakad le az arca. Elképesztő hogy emberek ebben hisznek,és ilyeneket mondanak..

 20. B Roli

  B Roli4 hónapja

  Két majom :DDD

 21. Eduard

  Eduard4 hónapja

  Ki ez a riporter és mit tett le az asztalra?

 22. Norberto Miklós

  Norberto Miklós4 hónapja

  Nem ez a csávó volt a motoros rendőr aki megitta a pisit a Dumb és Dumberbe? xD

 23. Arta Rosse

  Arta Rosse4 hónapja

  ...hogy nem szakad le a vasalt heréd puzsér? kubatov listáról hallottál már?

 24. Gucci Queen

  Gucci Queen4 hónapja

  Vaaaaaaaaaaaaaaageciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 25. Attila Bognár

  Attila Bognár4 hónapja

  Egy kis adalék ahhoz, miért is kell TÚLGYŰJTENI az aláírásokat: „a legeslegmenőbb back office csapat még mindig dolgozik az ajánlóívek feldolgozásán, hogy holnap reggel leadhassunk mindent

 26. Attila Bognár

  Attila Bognár4 hónapja

  ez nem is "back office", hanem inka BLACK...

 27. Gabor Hegyi

  Gabor Hegyi4 hónapja

  MSZP- dk monentum jobbik stb Egy szar hazaáruló kollaboráns mocsodék Karácsony egy fos szarhazi

 28. Viktor Juhász

  Viktor Juhász4 hónapja

  5:35 Paprikajancsi !:D

 29. cov zsolt

  cov zsolt4 hónapja

  ilyen retek ostoba szóvivőt se hordot magán az ég az tuti

 30. Zsolt Csoma

  Zsolt Csoma4 hónapja

  Nagyon sokban nem értek egyett Puzsérral, de legyen ő a befutó. Talán precedenst teremt, és sikerül felismernie a társadalomnak, hogy végre fell kell nőni a feladathoz, hogy saját magát kormányozza, és nem érdemes 4 évente az "elitre" bízni azt. Sok sikert Robi.

 31. Dorten

  Dorten4 hónapja

  Aztán csodálkoznak miért utálják a szocikat.

 32. Tuku Tuku

  Tuku Tuku4 hónapja

  Puzser Róbert👍👍👍

 33. csvegso

  csvegso4 hónapja

  ami 4:40-től kezdődik az sokkoló ... van otthon tükör te kis nyomoronc?

 34. B.László Horváth

  B.László Horváth4 hónapja

  Engem ez a szovivo valahogy nem gyozott meg :((( es csak kapkodta a levegot :)))

 35. Répa Ati

  Répa Ati4 hónapja

  Puzsér jó lenne főpolgármesternek , ő tudna harcolni értünk .

 36. Péter Szemes

  Péter Szemes4 hónapja

  Most, akkor lehet, hogy októberben lesz Karácsony?

 37. Zoltán Veréczi

  Zoltán Veréczi4 hónapja

  Kabaré :D

 38. Norbert Buza

  Norbert Buza4 hónapja

  "vadaskodas helyet erdemes lenne tarlos buneivel foglalkozni" az nem vadaskodas?:D

 39. Norbert Buza

  Norbert Buza4 hónapja

  ilyenkor birlak Robi

 40. Olivér Kovács

  Olivér Kovács4 hónapja

  Vajon tényleg törvénytelen adatbázist tart fenn a választókról a mszp meg a pm? Vagy csak marha sok adatot használnak, mondjuk nem éppen etikus módon? A kettő nem ugyanaz. Akkor törvénytelen az adatbázis, hogyha az adatkezelés érintettjei nem járultak hozzá a személyes adataik nyilvántartásához. Amúgy ez a Barabás Richárd nekem mindig is gyanús volt, olyasvalakinek tűnt, aki bárki mellett tud agitálni, rendkívül szenvedélyesen, majd utána bárki más mellett is.

 41. Kodas Kaso

  Kodas Kaso4 hónapja

  én csíplek Róbert, de sajnos te is beleestél ugyan abba a hibába, mint a sok nyomorult politikus: Nem a saját szavad hangoztatod, hogy milyen jó, hanem azt, hogy a másé milyen rossz. Ez sok politikus zsákutcája sajnos.

 42. ChunkyLoveer 1997

  ChunkyLoveer 19974 hónapja

  Jól beszél a Robi 👊👊👊👊h nem szakad le az arcod 😂😂

 43. M2213

  M22134 hónapja

  4:40 Talos the mighty! Talos the unerring! Talos the unassailable! To you we give praise! We are but maggots, writhing in the filth of our own corruption! While you have ascended from the dung of mortality, and now walk among the stars! But you were once man! Aye! And as man, you said, "Let me show you the power of Talos Stormcrown, born of the North, where my breath is long winter. I breathe now, in royalty, and reshape this land which is mine. I do this for you, Red Legions, for I love you." Aye, love. Love! Even as man, great Talos cherished us. For he saw in us, in each of us, the future of Skyrim! The future of Tamriel! And there it is, friends! The ugly truth! We are the children of man! Talos is the true god of man! Ascended from flesh, to rule the realm of spirit! The very idea is inconceivable to our Elven overlords! Sharing the heavens with us? With man? Ha! They can barely tolerate our presence on earth! Today, they take away your faith. But what of tomorrow? What then? Do the elves take your homes? Your businesses? Your children? Your very lives? And what does the Empire do? Nothing! Nay, worse than nothing! The Imperial machine enforces the will of the Thalmor! Against its own people! So rise up! Rise up, children of the Empire! Rise up, Stormcloaks! Embrace the word of mighty Talos, he who is both man and Divine! For we are the children of man! And we shall inherit both the heavens and the earth! And we, not the Elves or their toadies, will rule Skyrim! Forever! Terrible and powerful Talos! We, your unworthy servants, give praise! For only through your grace and benevolence may we truly reach enlightenment! And deserve our praise you do, for we are one! Ere you ascended and the Eight became Nine, you walked among us, great Talos, not as god, but as man! Trust in me, Whiterun! Trust in Heimskr! For I am the chosen of Talos! I alone have been anointed by the Ninth to spread his holy word!

 44. Ádám Korán

  Ádám Korán4 hónapja

  Az a baj, hogy az ilyen megjelenő kötekedőket ütném amíg mozog... de hát erre van igény... mi lettünk a kisebbség, akik értelmesen gondolkodnak.

 45. Rafael Héczey

  Rafael Héczey4 hónapja

  csutkán van de csak a Robit hallom pedig még nem is üvölt.....:)mondjuk inkább a Robit hallgatom még akkor is ha a fos és a szar különbségéről tart előadást!

 46. thepageofp1tr4k

  thepageofp1tr4k4 hónapja

  Videó kategória: oktatás 😄

 47. nobody

  nobody4 hónapja

  A Párbeszéd nem párbeszél. Újbeszélnek inkább.

 48. Bence Szabó

  Bence Szabó4 hónapja

  Kemény ember ez a Robi!!!

 49. Roland Takács

  Roland Takács4 hónapja

  Ajtónak rohanás 2000.0:-)

 50. jarluska

  jarluska4 hónapja

  végül is csak a kérdésre nem válaszolt a kis monológ közben.. jó jel...

 51. Jugoslav Subotić

  Jugoslav Subotić4 hónapja

  4:50 től kötelező 😂😂😂😂😂 Ès ebből megèl. Szarok a demokràciàba.

 52. Tunde Tanczos

  Tunde Tanczos4 hónapja

  Barabás Richárd szerint Puzsér egy "ellenzéki jelölt"? 2:46 Ha már odamegy vegzálni, legalább figyelne arra, amit mond. Micsoda jampec. :D

 53. a365i q45u

  a365i q45u4 hónapja

  Ki a fehér rövidnadrágos, telefonnal videót készítő srác? : )

 54. a365i q45u

  a365i q45u4 hónapja

  @Gergo Toth mer' szexi a mosolya és szép a testtartása.

 55. Gergo Toth

  Gergo Toth4 hónapja

  mé?

 56. Flora Polnauer

  Flora Polnauer4 hónapja

  így van: engem konkrétan hívogatnak, még a KG felvétel is fívogat - már 10 legalább felhívtak! Honnan van meg a számom? KG-t azóta megvetem amióta aláírta a Ligetprojektet majd kijött tüntetni. Ez már jópár éve volt, azóta biztos nem csatlakztam a "párthoz". Honnan van meg a telefonszámom??

 57. Klára dr Serestyén

  Klára dr Serestyén4 hónapja

  Végtelenül csalódtam Puzsér Róbertnek...neki is mozog a szája, talán ő is hazudik?

 58. Kronstadt Peter

  Kronstadt Peter4 hónapja

  Az előválasztásban Robi úgy lett volna benne, hogy ha minimum 50 ezer leadott érvényes szavazat van és egyetértett az előzetes regisztrációval, sőt ő még online regisztrációt is akart. Tehát legalább 50 ezer regisztrációt szeretett volna (és akkor mindenki elment szavazni, aki regisztrált), mégsem pattogott, hogy adatbázisgyüjtés. Hiszen "van egy civil szervezet aki felügyeli", akik persze tuti fedhetetlenek,mert kimondtuk a ballib varázsszót, hogy "civil". Szerintem semmi értelmes magyarázatot nem adott arra mitől egyértelmű, hogy Karácsonyék adatbázist gyüjtenek. Ettől még lehet, hogy azt tesziik, csak akkor ott vagyunk mint a "me too"-s mozgalmisták, hogy nulla bizonyítékkal karaktergyilkoljuk meg rágalmazzuk a másikat, csak mert amőgy tényleg egy hiteltelen alak Karácsony. Puzsér ugyanazt teszi, csak agresszívabban ebben a kampányban végig, amit amúgy teljesen joggal bírált korábban. Valaki már előre meg akarja itt magyarázni, hogy éppen meg lesz az 5 ezer aláírás és finkelsteini logikával építi fel a narratívát, hogy csak azért ennyi, mert ő mennyivel különbb ember mint a többiek, mert azok adatbázist építenek. Baromi visszataszító, ahogy ugyanabba a morális mocsárba esik, amit joggal és helyesen kritizált amikor még nem volt ő is politikus.

 59. BridgEnd777

  BridgEnd7774 hónapja

  a szóvivő most akkor adott magyarázatot, hogy miért vettek fel 14-szer több ívet a szükségesnél?

 60. Proximity Clockwork X157

  Proximity Clockwork X1574 hónapja

  4:42 Vitya úgy reikarnálódott, hogy meg se halt.

 61. Tamás Molnár

  Tamás Molnár4 hónapja

  Az a jó a Robiba, hogy full más nézetekkel is remek amiket mond. 🤙

 62. PuMa

  PuMa4 hónapja

  Fú, de egy tenyérbemászó idegesítő kis féregnek tűnik ez a Richárd. Ezen az sem segít, hogy Karácsonynak dolgozik. A sunyi kis mosolya gyakorlatilag biztossá teszi, hogy hazudik. Persze ez csak impresszió, ne legyen igazam

 63. Sro Szeli

  Sro Szeli4 hónapja

  Mit hozott az előválasztás? Nem lehetett online szavazni, te hazug... Az nem online, hogy előtte személyesen hetekkel regisztrálni kell! Minden el lehet intézni online, vízum, Ázsiából rendelés, adóbevallások nemzetközben, irekt nem hagytátok, hogy online szavazzon a sok fiatal, arra törekedtetek, hogy az online szavazók ne szavazzanak, hanem csak a rátok papír alapon szavazzók legyenek előnyben. Az online szavazók közül nagyon sokan szavaztok volna Puzsérre, a Sétáló Budapestre, de ti nem akartátok ezt megengedeni. Szégyen, hogy ilyen fiatalon beálltál szocialista segédcsapatnak, korosztolyád árulója vagy. Tudom miért árultad el korábbi önmagadat! Hozzá akartál férni a húsos fazékhoz! Szégyelld magadat, Neked a városunk csak egy biznisz!