HétfőBűn - Gundel Takács Gábor vendége Puzsér Róbert

2017.12.18 - A HétfőBűn színházi talkshow sorozatban Gundel Takács Gábor és Szatmári Nóra vendége ezúttal Puzsér Róbert volt.

Megjegyzés

 1. E erisen

  E erisen2 napja

  Ez eszelősen jó volt Robi.

 2. Peti Sör

  Peti Sör10 napja

  15:18 ez a lényeg!!!

 3. Gyula Molnár

  Gyula Molnár17 napja

  Mi az, hogy a fény nincsen árnyék nélkül? Árnyék nincsen fény nélkül.

 4. István Farkas

  István Farkas3 hónapja

  A josno no perc alatt arnyekra vetodott :D

 5. angelsoul

  angelsoul4 hónapja

  Bele-beletekergettem. (Az idő pénz.) Végül a legalapvetőbb dolog sem derült ki, hogy mi az aszcendens. A Skorpió érezhető (élet-halál kérdés, filozofikus hajlam, spiritualitás, végletesség, erős karakter, keménység (mögötte érzékenység), - > ld. anyuci kisfia, aki az összes régi sérelmét tartogatja; talán épp a Skorpió miatt volt eleinte szimpatikus, DE érzek valahonan Oroszlánt is (egoizmus, önfényezés, hatalomvágy, hiúság, aki imád magáról beszélni és a saját hangját hallani), ami miatt pedig irritáló. Ezért akartam az aszcendenst megtudni vagy valami olyat együttállást, ami a Skorpió pozitívumait felülírja. A Skorpió sosem felszínes, inkább perfekcionista, viszont Puzsérnál már láttam ilyet (informálatlanságból (?), irigységből(?)+ pillanatnyi sikerhajszolásból eredő hazugságot, amikor is látszott, hogy egy csodás, fennkölt narratívát alkotott egy sztori köré, épp csak a sztorit és annak szereplőit nem akarta megismerni. Így egy felszínesen, bulvárból megismert témából gyártotta le a botrányírását és beszédét. Ez sokaknak csalódás volt, akik valamiféle empátiát és skorpiós felkészültséget , mélyreásást gondoltak mindig mögé. (mert ezzel elvesztette a hitelét) A sok Mérleg - mint a leglustább jegy - azért szintén beleszólhat,. Minthogy az örökölt minta, a kontrolláltság miatt az asztrológus meg sem szólalhatott, épp az nem derült ki, hogy a rossz tulajdonságok, döntések miből fakadnak.

 6. sch601

  sch6015 hónapja

  Az Orson Welles rádiójátéka okozta pánik valójában meg sem történt. :-) Simon Whistler [1] el is magyarázza, vagy minimum angolozza… ;-) [1] hu-gos.info/video/bcOkqJbWhrCQdWA.html

 7. Eva Winklersen

  Eva Winklersen8 hónapja

  Robi, ha gyakorlatilag 6 órán keresztül "születtél", hogy sikerült belőni az aszcendensed? Egyébként egyet értek, szerintem is fura, hogy a kiszedés pillanata számít, ezt már én is próbáltam kideríteni, sikertelenül. A telefonos melóban pedig azt eddig sem értettem: 6 órán át győzködtek, hogy hívjad fel az ismerőseid és add el a szarjukat? :O

 8. Mariak Andras

  Mariak AndrasÉvvel

  Ha a vegenel forditva huzta volna ki a lapokat, akkor is lehetett volna rittyenteni ra par mondatos bolcsesseget.

 9. Ádám Imre Hegedűs

  Ádám Imre HegedűsÉvvel

  Én is egyetértek korábban hozzászólókkal, egy őszinte és tartalmas beszélgetés volt, de Nórával közel sem tudtam azonosulni, nem éreztem semmi érvrendszert, lesöpörtétek az asztalról. Holnap egy sör valamerre, Robi? :)

 10. Domokos Pap

  Domokos PapÉvvel

  Szegény nő nem nagyon tudja mit is keres ott!!!!!!!!!!

 11. Numb Digger

  Numb DiggerÉvvel

  1:13:13 El kell hogy keserítselek, Robi, de nem ez az aranymetszés (a+b kéne a nevezőbe). Na mindegy, bölcsészeknek elengedjük.

 12. 3hutp

  3hutpÉvvel

  Mindig az az érzésem, hogy Robi ilyenkor a saját generációjáról, és annak is az idealizált képéről beszél. 120 partner negyvenöt éves korig? Hát, szeretném látni azt az embert. Az emberek le vannak ragadva a 80-as években, azt hiszik, hogy olyan könnyen létesülnek szexuális kapcsolatok, mint akkor. Francokat. Az y-generáció épp, hogy kevesebbet szexel, mint a megelőző generációk. Nekünk már sokkal inkább az a problémánk, hogy nem jutunk elég kielégüléshez, tömeges a fiatalok egyedüllállósága. Sajnos.

 13. theGT5

  theGT5Évvel

  az ember születési jegye / archetípusa az egy keretrendszer... másik jegy tulajdonságait is magadra veheted, de a sajátodban működsz a leghatékonyabban, ilyen szempontból számítanak a leszületés asztrológiai körülményei

 14. Borbala Szennai

  Borbala SzennaiÉvvel

  Már nem csak elviselni lehet, hanem érteni is a Puzsér Robit.

 15. Kriszt Norbert

  Kriszt Norbert2 évvel

  "szegény" nő.. Robi elvitte a show-t rendesen :D

 16. Dániel Nagy

  Dániel Nagy2 évvel

  A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. (Albert Einstein)

 17. szekreny0

  szekreny02 évvel

  STÁBLISTA: Sancho Panza : Szatmári Nóra "Donkihóte" : Gundel Takács Gábor Szélmalom : Puzsér Róbert . . .

 18. Sziráki Gábor

  Sziráki Gábor2 évvel

  Elmondom miért nem stimmel nekem ez az asztrológia és az ez alapján történő számolgatás. Az addig rendben van, hogy az univerzum és benne a bolygók, meg az élet, mint egy óramű egymással kapcsolatban van és mozog. De egyetlen dologból akarunk kiszámolni olyan következtetéseket, amik sokkal több változóból állnak. Szerintem sokkal többet számít az, hogy mit kapsz azoktól az emberektől akik körülvesznek, vagy mi történik veled születésed után, mint az, hogy a bolygók milyen helyzetben voltak amikor megszülettél. De mondok erre egy szemléletes példát. Van egy billiárd asztal, ami az univerzum, az adott ember a fehér golyó. Abból, hogy milyen szögben lökik el a golyót, és milyen erővel, meg hogy az asztalhoz hogy viszonyul, mi a beesési szöge stb, pontosan ki lehet számolni azt, hogy hova érkezik. Ez az elmélet lenne az asztrológia. Ez akár még rendben is lenne. De csak akkor ha azt a golyót nem éri semmilyen más hatás. Viszont tegyünk az asztalra még más golyókat! Ezek jelképezhetik az embereket, vagy eseményeket akik hatással vannak az adott személyre. Azt hiszem elég egyértelmű, hogy ha ellökünk egy golyót és beleütközik egy vagy több másikba, akkor az kihat a pályájára és megváltozik a mozgása. Ha nem vesszük figyelembe ezeket a hatásokat teljesen más eredményt kapunk. Úgy látszik már régen is akkora volt az emberek egója, hogy azt képzelték magukról, hogy az egyedüli erő ami rájuk hat az nem más mint az univerzum, de ha egy kicsit is belegondolunk rájövünk, hogy ez mekkora hülyeség.

 19. Kitiltottxbonzo

  Kitiltottxbonzo2 évvel

  17:24 A csillagok állása valójában "belefényképez egy sorsot" a gyerekbe, mert egyfajta mérőszerkezetként mutatja az ember sorsát, de nem okozza azt. Egy ember azért születik ott és akkor, hogy azt sorsot járhassa be, amit neki be kell járnia, a korábbi életútjainak következményeként. Semmi más konstelláció nem tenné lehetővé, mint az, amiben éppen megszületik. Tehát nem ok-okozati összefüggés van a csillagok állása és a sors között, mint ahogy az idő sem függvénye az órának, a hőmérséklet sem függvénye a hőmérőnek, de ezek a szerkezetek mérik az időt és a hőmérsékletet. Mivel az óra és a hőmérő ember alkotta eszköz, ezért tévedhet, de a csillagok állása független az embertől, ezért tökéletesen pontos, noha a leolvasása jóval bonyolultabb az óránál vagy a hőmérőnél. Nincs két ember, aki ugyanúgy értelmezné, de vannak emberek, akik meghökkentően pontosan ki tudják olvasni belőle az ember életútját. Az igazi hozzáértők szerint még a halál órája is benne van. A horoszkóp teljes körű olvasása ma kevesek tudása, és azoknak, akik tudják, nem az a feladatuk, hogy megmondják az illető jövőjét, hanem hogy figyelmeztessék, hogy mi az az életút, amin járnia kell, mert a sors úgysem enged attól eltérést, és az életét csak megnehezíti, aki nem vállalja fel a sorsát, mert mindig csak falakba ütközik, és így csak nehezen halad az útján, és lelke tele van zúzódásokkal. Egy jó asztrológus pontosan tudja, hogy mit kell mondania, hogyan kell csomagolnia, hogy az ember felvállalja a sorsát, és ne ütközések, súrlódások sorozata legyen az élete. Aki felvállalja a sorsát, még ha nehéz is, azt érzi, hogy láthatatlan kezek nyúlnak a hóna alá, és gyorsan, könyörületesen viszik át a nehézségeken. Az asztrológus feladata az embert ösztönözni sorsának felvállalására.

 20. Thetalos Adalaon

  Thetalos Adalaon2 évvel

  Egyetértek veled kivéve a halálpont meghatározását.De ez egy hosszabb téma!

 21. Kitiltottxbonzo

  Kitiltottxbonzo2 évvel

  Puzsér lehengerlően beszél, de ez nem jelenti azt, hogy mindig nála az igazság. Az ember a racionalitást, a logikus gondolkodásmódot a földi élet megkönnyítésére kapta. Ez csak a földre érvényes, a magasabb törvényszerűségek befogadására már nem alkalmas. Az ilyen racionális emberek könnyen teszik nevetségessé a másikat, amit viszont nem tudnak, hogy saját szűklátókörűségük rabjai, és egy magasabb szemszögből saját magukat teszik nevetségessé - egyszer erre ők is rájönnek, amikor visszanézik az életüket. Nem lehet prezentálni logikai érvelésekkel a magasabb törvényszerűségeket, ahhoz tágabb látókör kell. Azt pedig nem teszik le tálcán készételként, hanem mindenkinek magának kell erőfeszítéseket tenni érte. A világmindenség egészét a forrásától kezdve megérteni akarni puszta logikával, olyan, mintha egy hatalmas könyvtár összes könyvét egyetlen bőröndbe akarnának belegyömöszölni. Egy bőrönd nem tudja befogadni azt a hatalmas mennyiséget. De a tudat tágítható, a szellem (ami a tudat másik neve) kivonható a fizikai anyag börtönéből, és akkor már minden másnak látszik, mint pusztán racionális gondolkodással.

 22. Thetalos Adalaon

  Thetalos Adalaon2 évvel

  Először is mellőzzük a bulvárasztrológiát.Aki azzal foglalkozik az kókler!Egyébként amit nem ismersz ne ítéld meg. Nem valami maradiság az oka annak,hogy a születés dátumát teszik mérvadóvá ugyanis a fogantatás után 9 hónapig még érik benyomások a fejlődő embert az anyai behatások által lelki és szellemi szinten. Amikor viszont megszületik a fizikai világban és elvágódik a köldökzsínór,a kapcsolat megszünik és innentől kezdve 2 önnáló testről beszélünk.Ezért számítják a születéstől.Egyébként mindig is vissza tudták vezetni a fogantatásig. A megfogantatástól való számítás keleten a reinkarnációban való hit alapja.Ők nem egyénként tekintenek az emberre,hanem egyetemességként.Keleten ezért alakult ki a kollektiv felelősség és nem annyira az egyéni,míg nálunk ez fordítva van. Rendkívül képzetlen ez az asztrológusnő,ha egyáltalán annak lehet nevezni..." És ez csak dióhájban!Oka van a 9 hónapnak is és,hogy az miért annyi és mi történnik akkor.Csak ezen tudásokat nem tanítják ilyen bulvárasztrológusonak.De aki az asztrológiát csak arra használja,hogy a személyes kis életét tegye jobbá,azok nem jutnak el komolyabb infókhoz.Az asztrológia szellemtudomány és így túlmutat a célja a kicsinyes konzum proliságon-erre itt vannak ilyen kóklerek és az ezoteria.Egyébként az asztrológiának nincs köze a jósláshoz.Ez egy szellemtudomány,amely mintegy módszer segít az önismeretben. Amiről te beszélsz az természettudomány az asztrológia szellemtudomány. Az asztrológia a genetikánál méllyebre néz. A tudomány az nem csak a racionalitás sajátja.A tudomány nem korlátozódik az anyagra,sőt nincs is anyag,amit már be is bizonyitotta a tudomány.A tudomány állandóan cáfolja önmagát az ujjab felfedezésekkor,annak ellenére,hogy addig azokat dogmáknak vélte.Álszent,öntelt és gőgős hozzáállása van a tudománynak.Önmagát az egebe emeli,holott az anyagot tette meg istenének,hiszen abban hisz.Tehát amiben hiszel azt magad főlé emeled.Így a raciónalis tudomány(természettudomány)önmagában egy anyagot imádó vallás.Lehet hivatkozni a tudományos sikerekre,amiket mellesleg nem is bigott ateista tudosokra alapoznak(Tesla,Einstein stb.).Ők nem zárták ki a szellemi aspektust. Az asztrologiára épült az összes multbéli civilizació,és most is. Az időszámításunk azon alapszik.Az asztrológiát ne sikerüt a tudománynak beadarálnia,pedig megpróbálta. Csak annyit tud mondani rá,hogy hülyeség.Na ez ám az érv. A szellemtudomány egyéni tapasztal által lehet megfogni nem pedig ujraismétlődő kisérletekkel.Ebben van lélek,abban nincs,az csak gép.Vagyis azt mondom az holt dolog. Az asztrológia tévedhetetlen csak az ember(asztrológus),aki vele foglalkoziik,az értelmezheti rosszul.Az asztrologia megfejtése egyéni rátermettség és hozzáállás szükséges.A megfejtő tévedhet,de attól még az asztrologia mutatja a dolgokat.hansulyozom mutatja.Az asztrologia nem a bolygók fizikai ránkhatásával foglakozik,hanem a bolygók mint jelképes mondandójával.MIt is jele egy bolygó?Hangysulyozom ,hogy jelképesen.A jelképek ereje nagyobb,mint a racionális magyarázat.A puszta betük is jelképek,de ki gondol már rá úgy?!Na ez az anyagba való süllyedés,hogy minden rajtunk(emberen)kivüli értelmet kizárunk(talán az ufokat egyesek nem).A tudomány azt is bizonyitotta,hogy a megfigyelt tárgy a megfigyelőhöz alkalmazkodik és alakul.Az agyhullámok befolyásolják.Ez az ember belső képessége. Sokan azt hiszik az asztrológia arra jó,hogy megmutass,hol lehetek szerencsés,gazdag.Amikor ez nem jön be akkor elfordulnak tőle,mert dühösek.Holott az asztrológia nem erről szól. Amilyen asztrologusok vannak nyilvánosan..nem is csoda ez a kép róla.Ez a nő is óriási hülyeségeket mondott bizonyítva asztro tudásának hiányát.De ez ilyen gyors asztroképzett valaki csakhogy megéljen valamiből...

 23. Hanga

  Hanga2 évvel

  Puzsér anyukája lassan olyan láthatatlan legendává nő, mint Columbo felesége.

 24. Yvette H.

  Yvette H.2 évvel

  Robi, fantasztikus a Puzser 2.0. Nem szerettem volna elhamarkodni ezt a kijelentest, mert az 1.0-tol viszolyogtam, ezert nehezen vettem ra magam, hogy a 2.0 eselyt kapjon, vegul megis elkezdett erdekelni. Tetszik a velemenyed, a gondolkodasod es a kifejezesmodod. Orulok, hogy inkabb felemelkedtel. Biztos, hogy nehez, de maradjon igy. :)

 25. vilmosivo

  vilmosivo2 évvel

  Arany: coub.com/view/13qfup

 26. László Müller

  László Müller2 évvel

  Gundel és Puzsér nagyon jó "páros"! Kiegyensúlyozott, objektív... Szóval nagyon bejön! MÉG!!! ha lehet. Köszi!

 27. Miklos Tamas

  Miklos Tamas2 évvel

  Gundel ilyen jo musorvezeto le a kalappal. Puzser te imadod magadat hallgatni.

 28. Marton Dinnyes

  Marton Dinnyes2 évvel

  Valaki elmagyarazhatna, hogy VALOJABAN mi a lof..t jelent az hogy "spiritualis" meg hogy "metafizika". Mert vegig nemletezo dolgokrol beszelunk ugy, mintha azok leteznenek.

 29. Gábor Bakos

  Gábor Bakos2 évvel

  Nem csak azért nem akarnak sokan párkapcsolatot, mert a romkomok és a reklámok telebeszélték illúziókkal a fejüket, hanem mert azt látják, hogy az előző generációk és a körülötte élők kapcsolatati is mennyire szarok valójában a színfalak mögött és sokan csak pont a társadalmi elvárás miatt élnek párkapcsolatban, gyereket vállalnak, csak azért, hogy eljátszanak bizonyos szerepeket. közben meg egyértelmű, hogy mennyire boldogtalanok, közben meg másoknak megjátszák, hogy mennyire normális és jó az életük. Na ez az a hazugság, amiben én sem akarok részt venni. Aki azt képzeli, hogy majd egy valaki vagy valami eljövetele után majd "révbe ér," majd attól végre jól fogja magát érezni, csak becsapja magát és a kezdeti lelkesedése nagyon gyorsan gyűlölködésbe csap át és a másikat hibáztatja, amiért nem játsza elég "jól" a szerepet, amit belelátott.

 30. Gábor Bakos

  Gábor BakosÉvvel

  Na pont ez az a közhelyes bullshit duma, amitől falra mászok. Egyébként meg széles körű tapasztalat, hogy a nők alapvetően annyira labilisak, hogy minden ok nélkül egyik napról a másikra be szoktak kattanni és képesek 2 nap alatt 180 fokos fordulatot venni és pusztán hisztiből felrúgnak évtizedes dolgokat. És nem hülyepicsák, hanem elvileg normális nők. A nők egyszerűen labilisak, ezért sem alkalmasak vezetőnek sem, sok nőtől is ezt hallom.

 31. Alexandra Nyilas

  Alexandra NyilasÉvvel

  Hát... mondjuk ez lehet hogy életcéltól is függ... én azért nem azt tapasztaltam eddig hogy csak az 1. hónap jó ... persze még én sem vagyok bölcs öreg de azért azt mondhatom hogy 4éve vagyok együtt a férjemmel (1éve vagyunk házasok) ez azért több mint 1 hónap :) nyilván voltak viharjaink meg konfliktusaink nem volt mindig tökéletes, de azért úgy érzem sokat adtunk egymáshoz és jó irányba terelgetjük egymás életét ... és nem csak az 1. Hónapot éreztem vele jónak ... nem csak anyagilag jobb, de én úgy gondolom jellemben is sokat adtunk egymáshoz, jó hatással voltunk egymás lelki fejlődésére is.

 32. Gábor Bakos

  Gábor BakosÉvvel

  Rá kellett jönnöm, hogy egyedül könnyebb mint párkapcsolatban, sokkal nyugodtabb az élet. Párkapcsolatban hosszútávon csak anyagilag jobb. Amúgy meg csak az első néhány hónap jó. Bármilyen kiábrándító, ez az igazság. Igazából mindig jobban éreztem magam egyedül.

 33. Alexandra Nyilas

  Alexandra NyilasÉvvel

  Hát igen... ez szerintem köszönhető amúgy a romantikus filmeknek is valamennyire, kezdve a hercegnős mesékkel. Mindegyik addig tart hogy "boldogan élnek amíg megnem halnak" ami egy hülyeség. Nincs olyan hogy mostantól már minden vattacukor és rózsaszín felhő az élet egyik területén sem. Vannak jobb napok, vannak rosszabbak, vannak nehéz döntések, konfliktusok, harcok az életben... de jó egy társ akivel együtt tudod vívni a csatákat. Nem ő a megoldás, ő a harcos társad/csapat társad akivel együtt küzdöd végig az élet kihívásait, mert együtt könnyebb mint egyedül. Én valahogy inkább így tekintek a párkapcsolatra/házasságra ... :)

 34. nowzeca

  nowzeca2 évvel

  jajjj, ezt mintha én írtam volna. leszel a pasim? :D

 35. Palatty Pity

  Palatty Pity2 évvel

  Ki a faszt érdekel, hogy a kislánya van a Tarot kártyán? De tényleg. Az archetípust lerángatjuk a cukorszirupba, a személyesbe, a lényegtelenbe? Ez megbecstelenítés. Nem maga az, hogy egy családtagjáról van mintázva, hanem ennek a nem odaillő fölösleges emlegetése mindenképp. Meg amiket összehord, hogy a 7. ház üres, és akkor ott nem történik semmi, meg ezek a mindenkire illő pszichológiai elemzés ízű megállapítások. Ezek miatt tartják "szarológiának" az ezotériát.

 36. petivagyok16

  petivagyok162 évvel

  ez nagyon jo volt :)

 37. Tamas Andor

  Tamas Andor2 évvel

  Elgondolkodtató és szórakoztató volt egyben. Köszönjük!

 38. Tomgen

  Tomgen2 évvel

  A Diogenészes anekdota alapból úgy kezdődik, Diogenész éppen napozott, amikor Nagy Sándor odaállt fölé, amivel kitakarta előle a napot. Ezt érdemes hozzátenni, mert így több értelme van a sztorinak.

 39. Barabás Sándor

  Barabás Sándor2 évvel

  Két kedvenc egy helyen :)

 40. Ferenc Benedek

  Ferenc Benedek2 évvel

  "Annak az igazságát fogja mondani akitől a fizetését kapja" - Akkor ez rád is vonatkozik Robi?Vagy a Szabadfogásos független publicista dolog megy a lecsóba?

 41. Sirius07

  Sirius072 évvel

  Gundel mióta nem TV szereplő, értéket tud közvetíteni műsorával. Le a kalappal előtte, sokan nem képesek erre mert csak annyit tudnak mondani hogy kire kell szavazni mert önálló gondolatuk sincsen. Puzsér meg hozta a megszokott színvonalat.

 42. TheNeoptolemos

  TheNeoptolemos2 évvel

  A legvégén megszületett a Puzséri Paradoxon.. :D "le ne térj az útról". :)

 43. Aradebil

  Aradebil2 évvel

  Puzsér nem veti el a horoszkópot, meg az asztrológiát --> unsub :O

 44. jgiposjt gdgara

  jgiposjt gdgara2 évvel

  Miért mindig ilyen ostoba nőkkel kell leülnie beszélgetni Puzsérnak?

 45. Kovács István

  Kovács István2 évvel

  Na ez egy jó müsor volt. Szeretem Gundelt nagyon Robit is szertem amikor épp nem faszságokat beszél:) a végére a kártya húzás pedig nagy lett ütött!!

 46. Peter Kulik

  Peter Kulik2 évvel

  "Ma minden munkanélküli coach lesz. Elfuserálta az életét, de majd ő megtanítja másoknak." 7 :54-től :) hu-gos.info/video/fdOsaoHbiqSZkaM.html&t=473

 47. IDtechno

  IDtechno2 évvel

  Asztrológia = bullshit Az asztrológia mint elmélet kritikusai szerint gyenge talajon áll. Első gond, hogy az asztrológiának tulajdonképpen nincs egy pontosan leírt elmélete. Vannak, akik szerint a születési időpont a releváns, vannak, akik szerint a fogantatás időpontja. Az időpont percnyi pontossággal kell, a csillagjegyekkel operáló teljesen durva „horoszkópok”, melyek többnyire magazinokban jelennek meg, komolytalanok és az igazi asztrológusok el sem fogadják őket. A következő gond, hogy az asztrológia általában nem mondja meg, mit is tud jósolni.Ha semmilyen egyértelműen ellenőrizhető jóslata nincs, akkor azért nem tudomány. Ha van, akkor merül fel a kísérleti ellenőrzés lehetősége. Az elfogadott fizikai ismereteink szerint a Nap és a Hold kivételével a bolygók és a csillagok nincsenek olyan hatással ránk, amelyet az ember akár csak érzékelne, nemhogy jelentős befolyással lenne rá. Fordítva sem tudunk hatásról, tehát hogy a csillagok miért jeleznék az egyének valamilyen tulajdonságát. Nincs tehát semmiféle hatásmechanizmus az asztrológia elgondolása mögött, pláne nem olyan, ami illeszkedne más tudományos ismereteinkhez. Az asztrológia továbbá nem veszi figyelembe azt, hogy az ember életére legnagyobb hatással a genetikus öröksége és a környezetének nevelő hatása, azaz a szociális hatások vannak. Amennyiben a hatás fordított, azaz a csillagok jelzik az emberek sorsát, akkor még elképesztőbb az elgondolás, hiszen a csillagok pályáját tudjuk, hogy a fizikai törvények szerint a gravitációs hatások hogy határozzák meg. Itt tehát nem képzelhető el semmiféle más hatás. Amennyiben a csillagok állása és az emberi sorsok valamilyen tulajdonsága között bármilyen összefüggés lenne, akkor jelenlegi tudományos elvárásaink szerint valamelyik irányba kellene lennie egy hatásnak, vagy egy közös harmadik „oknak”. Mindegyik variációban a hatásmechanizmus rejtélyes, illetve lehetetlen a jelenlegi fizikai és matematikai ismereteink szerint.

 48. Thetalos Adalaon

  Thetalos Adalaon2 évvel

  Először is mellőzzük a bulvárasztrológiát.Aki azzal foglalkozik az kókler!Egyébként amit nem ismersz ne ítéld meg. Nem valami maradiság az oka annak,hogy a születés dátumát teszik mérvadóvá ugyanis a fogantatás után 9 hónapig még érik benyomások a fejlődő embert az anyai behatások által lelki és szellemi szinten. Amikor viszont megszületik a fizikai világban és elvágódik a köldökzsínór,a kapcsolat megszünik és innentől kezdve 2 önnáló testről beszélünk.Ezért számítják a születéstől.Egyébként mindig is vissza tudták vezetni a fogantatásig. A megfogantatástól való számítás keleten a reinkarnációban való hit alapja.Ők nem egyénként tekintenek az emberre,hanem egyetemességként.Keleten ezért alakult ki a kollektiv felelősség és nem annyira az egyéni,míg nálunk ez fordítva van. Rendkívül képzetlen ez az asztrológusnő,ha egyáltalán annak lehet nevezni..." És ez csak dióhájban!Oka van a 9 hónapnak is és,hogy az miért annyi és mi történnik akkor.Csak ezen tudásokat nem tanítják ilyen bulvárasztrológusonak.De aki az asztrológiát csak arra használja,hogy a személyes kis életét tegye jobbá,azok nem jutnak el komolyabb infókhoz.Az asztrológia szellemtudomány és így túlmutat a célja a kicsinyes konzum proliságon-erre itt vannak ilyen kóklerek és az ezoteria.Egyébként az asztrológiának nincs köze a jósláshoz.Ez egy szellemtudomány,amely mintegy módszer segít az önismeretben. Amiről te beszélsz az természettudomány az asztrológia szellemtudomány. Az asztrológia a genetikánál méllyebre néz. A tudomány az nem csak a racionalitás sajátja.A tudomány nem korlátozódik az anyagra,sőt nincs is anyag,amit már be is bizonyitotta a tudomány.A tudomány állandóan cáfolja önmagát az ujjab felfedezésekkor,annak ellenére,hogy addig azokat dogmáknak vélte.Álszent,öntelt és gőgős hozzáállása van a tudománynak.Önmagát az egebe emeli,holott az anyagot tette meg istenének,hiszen abban hisz.Tehát amiben hiszel azt magad főlé emeled.Így a raciónalis tudomány(természettudomány)önmagában egy anyagot imádó vallás.Lehet hivatkozni a tudományos sikerekre,amiket mellesleg nem is bigott ateista tudosokra alapoznak(Tesla,Einstein stb.).Ők nem zárták ki a szellemi aspektust. Az asztrologiára épült az összes multbéli civilizació,és most is. Az időszámításunk azon alapszik.Az asztrológiát ne sikerüt a tudománynak beadarálnia,pedig megpróbálta. Csak annyit tud mondani rá,hogy hülyeség.Na ez ám az érv. A szellemtudomány egyéni tapasztal által lehet megfogni nem pedig ujraismétlődő kisérletekkel.Ebben van lélek,abban nincs,az csak gép.Vagyis azt mondom az holt dolog. Az asztrológia tévedhetetlen csak az ember(asztrológus),aki vele foglalkoziik,az értelmezheti rosszul.Az asztrologia megfejtése egyéni rátermettség és hozzáállás szükséges.A megfejtő tévedhet,de attól még az asztrologia mutatja a dolgokat.hansulyozom mutatja.Az asztrologia nem a bolygók fizikai ránkhatásával foglakozik,hanem a bolygók mint jelképes mondandójával.MIt is jele egy bolygó?Hangysulyozom ,hogy jelképesen.A jelképek ereje nagyobb,mint a racionális magyarázat.A puszta betük is jelképek,de ki gondol már rá úgy?!Na ez az anyagba való süllyedés,hogy minden rajtunk(emberen)kivüli értelmet kizárunk(talán az ufokat egyesek nem).A tudomány azt is bizonyitotta,hogy a megfigyelt tárgy a megfigyelőhöz alkalmazkodik és alakul.Az agyhullámok befolyásolják.Ez az ember belső képessége. Sokan azt hiszik az asztrológia arra jó,hogy megmutass,hol lehetek szerencsés,gazdag.Amikor ez nem jön be akkor elfordulnak tőle,mert dühösek.Holott az asztrológia nem erről szól. Amilyen asztrologusok vannak nyilvánosan..nem is csoda ez a kép róla.Ez a nő is óriási hülyeségeket mondott bizonyítva asztro tudásának hiányát.De ez ilyen gyors asztroképzett valaki csakhogy megéljen valamiből...

 49. tilla A

  tilla A2 évvel

  IDtechno Már hogy a viharba ne lennének már hatással az emberre az égitestek.

 50. "BizarreFre@k"

  "BizarreFre@k"2 évvel

  Hú de jó kis beszélgetés volt ! Puzsér+Gundel két intelligens, penge figura összeeresztése nagyon jó ötlet volt...👍

 51. Andi Bolyóczki

  Andi Bolyóczki2 évvel

  Akkor összekevertem Gundelt valamelyik sportközvetìtővel...bocsi

 52. "BizarreFre@k"

  "BizarreFre@k"2 évvel

  Andi Bolyóczki Nem igazán vágom, hogy miről beszélsz milyen öngól valamiről lemaradtam volna? Ez az arc nem igazán szokott össze vissza hadoválni...

 53. rali98

  rali982 évvel

  "life coach, asztrológus, névelemző" xD

 54. José Mourinho

  José Mourinho2 évvel

  A felénél tartok de már most sajnálom a terítős nénit aki annyira funkciótlanul ül ott mint egy ovis gyerek a felnőttek asztalánál. Remélem a műsor végére rajzol egy házikót meg napocskát. :)

 55. HydroGlobus

  HydroGlobusÉvvel

  Azért legyünk igazságosak, meghívták egy műsorba szakérteni, és az idő felében nem a szakértelmének a tárgyáról van szó. Igaz, én csak hallgattam a műsort, és néha meglepett, hogy most akkor mi is ez a női hang? :D

 56. Kovács István

  Kovács István2 évvel

  ne aggodj a végére jó lesz:)

 57. Géza Kulcsár

  Géza Kulcsár2 évvel

  Robi mar az elso husz perc utan megsemmisitette az asztrologust! :)

 58. léna ámik

  léna ámik2 évvel

  Szerintem nem, Robinak is, mint mindenkinek megvannak a saját hittételei ezekről a dolgokról, nem is volt célja lesöpörni. Ő tarot fan.., én kabbala, már ha archetípusokról van szó. ( a Robi pl. 10-es ! Ki gondolta volna ? :)) ) Én úgy láttam , az asztrológus hölgy azért nem szólt közbe, mert egyszerűen érdekelte, amit Robi mesélt magáról, és látszott is, milyen figyelemmel hallgatja. Mondjuk ilyen mélységekben kiadni magunkat, ahogy ő már többször megtette.. , - szerintem legalábbis -, tiszteletre méltó bátorságról tanúskodik. Az őszinteség nyerőbb,a "megjátszós" magamutogatásnál. Na én ezért nézem, olvasom. ( Bár néha úgy pofán tudnám vágni ;) ;) , de érdekel. )

 59. Géza Kulcsár

  Géza Kulcsár2 évvel

  Igy, hogy vegigneztem, tenyleg nem. Bar ismerhetnem mar annyira, hogy sosem ez a celja Robinak.

 60. Kis_Kócos # Daddy's Little Monster

  Kis_Kócos # Daddy's Little Monster2 évvel

  A háttérben a nő disznek van?

 61. Gaben87

  Gaben872 évvel

  Puncibaszó 1972: Kétségbeesetten kapkodom a fejem a versed és a felhasználóneved között...

 62. Kis_Kócos # Daddy's Little Monster

  Kis_Kócos # Daddy's Little Monster2 évvel

  Thetalos Adalaon Rákerestem erre a csajra, hát ha szerinted ő meg én hasonlitunk vegyél szemüveget vagy nem tudom :D

 63. LajtmanL

  LajtmanL2 évvel

  Mindenki dísz...

 64. Előd Juhász

  Előd Juhász2 évvel

  Első!!!! x dé