Futómű felújítás, és leszakadó kipufogó - Szereljünk Saxót #2

Ákos csatornája:hu-gos.info/video/kLGbj4jRg5enaac.html
Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
Ha van valamilyen érdekes (vagy akár unalmas) autód, amiről szívesen látnál a csatornán megszokott teszt videót, illetve ha bármilyen üzleti megkeresésed lenne, itt elérsz: andris98.yt@gmail.com

Megjegyzés

 1. M.P.K.L

  M.P.K.LNapja

  Miért nem veszel olyan autót ami tényleg rendben van? Elvileg te értesz hozzá és eddig a BMW kivételevel minden autónak amit vettél vérzett a torka...

 2. Duxli

  Duxli13 napja

  5 perc alatt 3 reklám.

 3. Akos Albert

  Akos Albert21 napja

  Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Szerintem is jó brigád vagytok, lehetne erőltetni ezeket a "közös" szerelős videókat. :D Annyi, hogy én kíváncsi lennék az alkatrészek árára is, ha nem túl indiszkrét, ezeket is említhetnéd. :D Csak így tovább, én szeretem nézni a videóid! Pacsi.

 4. RealisticSurvivor

  RealisticSurvivor27 napja

  Andris, jó a videó. Még úgy is, hogy a szerelésnél nagyon gyorsan ugráltok fázisról-fázisra. A kipufogóról annyit, hogy sajnos ez egy ilyen hülye francia tervezés: oldalról nézve nem simán a méretre vágott cső végéhez tenné azt a rombusz alakú, vastag lapot és varrná körbe a bolond, létrehozva egy izmos terhelhető rögzítési pontot, hanem előtte van egy kis darab cső összeszűkítve, elvékonyítva kb 1 mm-esre és ott van beletolva a hátrafelé menő kipufogó cső, ami rezgéskor egy baromi hosszú erőkarrá változva feszegeti azt az 1 mm vastag darabot. "Nagyon okos". Érdemes volna 50-es rozsdamentesből gyártatni egy "németes" észjárású darabot. Az enyémen is ott tört el.

 5. mester zoli

  mester zoliHónapja

  Inkább fektesd a pénzt a BMW be mert jobban jársz ! Ez egy francia szar ! 😅😅😅

 6. mester zoli

  mester zoliHónapja

  Francia talicska ! 😅

 7. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕHónapja

  🔥🔥🔥🔥🔥 <a href="#" class="seekto" data-time="79">1:19</a> 🧡❤ 👇👇🔥

 8. Szombati Dávid

  Szombati DávidHónapja

  Jól összeszedett videó lett ismét! :D A "vidék" szó alatt esetleg nem Dombóvárt értetted? Mert ma egy ugyan ilyen Saxót láttam itt, csak a rendszámtáblára már nem emlékszem :/

 9. Unknown Artist

  Unknown ArtistHónapja

  Which is dimension of tires? Thanks!

 10. Tamas Balog

  Tamas BalogHónapja

  A szerelő gyerek érti a szakmát. Igényesen légkulccsal húzza meg a csavarokat. Habár ott a gömbfejkiszedő, azért kapaláccsal elkezdi verni, mielőtt a szerszámot feltenné. A legszebb a lengéscsillapító szárát légkulccsal meghúzni.

 11. Manasse Székely

  Manasse SzékelyHónapja

  A kocsi már 2x csápon volt és innen látni nem volt alánézve azért az a kipufogó igy hirtelen nem szakad le, lehetett volna látni.

 12. AttilaSVK

  AttilaSVKHónapja

  Rég nem indult ilyen jól a napom, jót nevettem :) Még több ilyen videót! Köszönöm :) Egyébként pedig ha segítség kéne a fejegység felélesztésében vagy cseréjében, keress meg nyugodtan (pl. Instán ugyanezen a néven megtalálsz) Építettem már néhány autóhifit (és a szobai hifi sem áll tőlem távol, sőt :D)

 13. AmStream

  AmStreamHónapja

  Carvertical beleölt milliókat és csilliókat hogy különböző autós videók és műsorok-ba vághaság be a promót (ezálltal behülyítve az átlagembert ) ! Erre jössz te és 10 másodperc alatt lenulláztad az egészet ! Ilyen egy igazi millió Eurós kijelentés ! XD

 14. Robin Liu

  Robin LiuHónapja

  Mennyit költöttél szerelésre?

 15. Man In Black

  Man In BlackHónapja

  fos...kisgyerek

 16. Béla Tóth

  Béla TóthHónapja

  Szívesen megnézném, hogy a Parragi épít alá egy rendszert, ami örök élet meg egy nap. Nem mellesleg legális kis hazánkban.

 17. Snifuh

  SnifuhHónapja

  Hány Éves Vagy?

 18. Agytorzulat 2

  Agytorzulat 2Hónapja

  Laptiming esetleg? Oda mernéd adni Janinak és Csabinak? Persze, ha már olyan állapotban lesz. Én lehet nem merném, ha már ennyire igyekszem helyretenni, ne hogy aztán ott jöjjön elő még egy csontváz! Egyébként példát kell venni rólad, mert ilyen egy jó tulaj!

 19. Márk Tomázi

  Márk TomáziHónapja

  peugeot 106 nak teleszkópos a motorháztetőtartója

 20. Tóth Gábor

  Tóth GáborHónapja

  Nekem ugyan így szakadt le a kipufogó az aútópályán 120-130 tempónál Bécs előtt 60km re és Miskolcig mentem 😅 egy élmény volt...

 21. Gábor Udvari

  Gábor UdvariHónapja

  Jók ezek a tartalmak, én már várom, hogy össze álljon a gép aztán jöjjenek a belső kamerás felvételek 1-1 pályanapról. Laikusként azt mondanám, hogy az Ákos egy elég komoly szintű hobbi szerelő, aki sok magát szakembernek tartó szerelőt is leköröz. Más munkájába a legkönnyebb belekötni, meg otthonról szakérteni a fotelből... várom a folytatást srácok :)

 22. Ferencné Potyondi

  Ferencné PotyondiHónapja

  Szia Andriskám! Nézegettem a videóidat, nekem a Porsche a kedvenc autóm. Láttam a 911, meg a 944-es tesztet, de érdeklődnék, hogy lesz-e esetleg 964-es teszt is? Az amelyiket valamikor a rendszerváltás környékén gyártottak egy pár évig. Még fiatalabb voltam ültem egy olyanban, és azóta is gyarkan álmodom róla! Előre is köszönöm a válaszodat, nagyon szeretem a munkásságodat; millió csók, Julika.

 23. fing del

  fing delHónapja

  Szia srác még mindig az autó a téma? Elég nagy függőségben szenvedsz. Persze nem csak te de elég uncsi már ez a sok verda nem gondolod? Állandó köbcentik meg térfogat vagy mennyit fogyaszt és persze milyen gyorsan megy húúúú de király vagyok bakker. Vumm vummm. Kiskoromban sokat matchboxoztam színváltó játékautóm is volt, aztán annyi. De neked és autófüggő haveroknak további jó vummmogást és nyomatékszámítást, hengerfejes hájtek cuccokat a kaszniba dupla kipufogót és neon világítást. Na várjuk a további autós témát mert ez durva érted? Vumm vummm :D :D :D

 24. Dávid k.

  Dávid k.Hónapja

  Erre az autóra kötelező a sportdob ! Sőt az ültetès is ! Nem értem miért kell mindent gyárira visszaalakítani ? Akkor miért nem egy sima saxot vettél ???!!!!

 25. László Tokaji

  László TokajiHónapja

  Nagyon Baszó a kipúfogó xd

 26. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  Emberek, akik itt fikázódnak!!! Gondoljatok már bele, ez egy 20 éves autó!!! Magyarországon egy új autónak 3-4 év alatt gatyább lehet a futóműve, mint amilyen ez volt, csak nem is tudnak róla sokszor még a tulajok sem! Egy használt autót megvétel után rendbe kell tenni, mert az előző tulaj azért adta el legtöbbször!!! Igen, az autó árához képest sokba kerül... És? aki megbízható, biztonságos autót akar maga alá, az igenis megoldja, hogy jó állapotban legyen! Amúgy piszkosul meglepődnétek, VALÓJÁBAN milyen állapotban van akár a saját autótok!!! Lehet nézni a TotalCar Műhelypornó című sorozatát, ott vannak fejek a tulajok részéről, amikor kiderül, valójában milyen állapotban is van a "szép, jó állapotú" autójuk, amit néha inkább a bontóba kéne betolni.

 27. vfts1700

  vfts1700Hónapja

  Kellene alá egy 60-as Szolnoki Pegazus rendszer (:

 28. The Audiboy

  The AudiboyHónapja

  Lesz még azzal mit csinálni.

 29. vasskos

  vasskosHónapja

  Jó lesz, alakul. Korodbeli AX-es énemre emlékeztetsz, én is azon tanultam meg szerelni. :D Viszont ilyen kormányösszekötő lógással szerintem felesleges volt futóművet állíttatni ez csak egy személyes megjegyzés.

 30. dajjair

  dajjairHónapja

  Igazi szopóroller ez a saxo, de minden tiszteletem hogy belevágtál és várom a további videókat is!

 31. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  Miért is? Egy 20 éves használt autón ki kell cserélni a futóművet, meg még pár ezt-azt? Ugyan már...

 32. Ricsi Obi

  Ricsi ObiHónapja

  <a href="#" class="seekto" data-time="428">7:08</a> azért toljuk át a műszakin mert szar a fizetés sok embernek létszügséglet az autó aki kispénzű mint én jó párszázerzen annak az a lényeg legyen váltó fék motor menjen ennyi valamint egy olcsó garnitúra gumi van az autón

 33. druszan17

  druszan17Hónapja

  Hatos lottós 100ft-os :D

 34. sznorbi 30

  sznorbi 30Hónapja

  Csak én hallgattam folyamatosan milyen zene megy a háttérben? 😆

 35. laszlo toth

  laszlo tothHónapja

  Öreg autó,öreg feleség nem jó. :)

 36. istvan fazekas

  istvan fazekasHónapja

  Az elso lokost is meg kelene mar hegeszteni ne logjon ugy

 37. I C

  I CHónapja

  Jó kis video 👍😊🥴

 38. Ádám Varga

  Ádám VargaHónapja

  A szívószált hona tudtátok beszerezni esetleg egy oldalt kérhetnek?🤔

 39. Ádám Varga

  Ádám VargaHónapja

  Milyen ár értékben?🤔

 40. Draskovics Andris

  Draskovics AndrisHónapja

  Bárdiban vettük

 41. Hunor Jókuthy

  Hunor JókuthyHónapja

  <a href="#" class="seekto" data-time="930">15:30</a> csak nem Tomiékhoz mész, vagyis T. Ádámhoz

 42. Imre Vancsa

  Imre VancsaHónapja

  Azt hittem 1es ford focus lesz!

 43. teo den

  teo denHónapja

  csak nekem van egy olyan erzesem h ez egy atbaszos,lehuzos szerelo?:(

 44. - Kodi

  - KodiHónapja

  nekem a vts-en a leömlőnél szakadt le a kipufogó dec 24-én, egy gumifüttyös elindulást követően....hozta a Jesus aiba . 🙄

 45. NZotyoka81

  NZotyoka81Hónapja

  Nem akarok reklámozni de tapasztalataimra hagyatkozva én a proex-es srácokat tudom neked ajánlani. Nagyon jó minőségű kipufogó rendszereket gyártanak és értik/szeretik amit csinálnak.

 46. Richard Cseh

  Richard CsehHónapja

  Szerintem teljesen rakd rendbe ezt az autót, mert az évek múlásával ez fog érni egy nagyobb összeget, én szerintem!

 47. Gergely Kisvári

  Gergely KisváriHónapja

  Vidd el rendes szak szervizbe, ahol értenek is ehhez a típushoz, Golden Lea szerviz Kft 16. Kerület Timur utca, vagy Pesterzsébet pjp autószerelő bt. Kende kanuth utca. Mind a két helyen csak Peugeot és Citroen gyártmányú autókkal foglalkoznak, profik és korrekt áraik vannak!!! A kipufogóval kapcsolatban igazad volt, érdemes elvinni kipufogóshoz aki kompletten legyártja neked, nekem Peugeot 306ra 45ezerért csinálták kompletten a kipufogót, plusz 45ezer volt még bele a katalizátor a kipufogó klinikán.

 48. Kozma Csaba

  Kozma CsabaHónapja

  v-tec≠vétek

 49. Đávid Łakatos

  Đávid ŁakatosHónapja

  Nagyon jo a video csak rövid :)

 50. Máté Varga

  Máté VargaHónapja

  Annyi lett a videó anyag amennyit dolgoztak a kocsin.. Nyilván ha több minden lett volna csinálva az is bemutatásra került volna a videóban.

 51. Aba Sámuel

  Aba SámuelHónapja

  Mostantól mások csatornájának fikázásával töltöd ki az üresjáratokat ? Kezd az egó növögetni ? Nem ezért kezdelek nézni viszont ezért nem foglak .

 52. Gábor Horváth

  Gábor HorváthHónapja

  @Aba Sámuel Miért lenne relatív? az autóról beszéltek. A totalcaros fikázást melyik videójában hallottad? Véleményem szerint egy roppant szerény és őszinte srác Andris, nem hinném hogy gúnyolódna akárkin is.

 53. Aba Sámuel

  Aba SámuelHónapja

  @Draskovics Andris Egy korábbi videóban a totalcarosokat , és a carvertikalos poén is relativ...

 54. Draskovics Andris

  Draskovics AndrisHónapja

  Elárulod hogy kit fikázok? Nem tudom hogy ezt hogyan sikerült leszűrni

 55. Ricsi J

  Ricsi JHónapja

  Remèlem egy kis olajat öntöttèl a lengèscsillapitò patron hüvelyèbe. En tettem az enyèmbe. Hûtèsben segit egy kicsit. Hővezető közegnek szoktàk alkamazni. Nekem is egy profi szaki mondta hogy tegyek bele( mellesleg a szomszèdom ès majd 10 èvet dolgoztunk egy melòhelyen)☺

 56. Ferenc Umhauser

  Ferenc UmhauserHónapja

  Minden tiszteletem, hogy szépen rendesen felújítod!

 57. Tibor Ertinger

  Tibor ErtingerHónapja

  Ócska as Franciát meg ha fizetnének sem

 58. Buda Sardi

  Buda SardiHónapja

  Szaxizunk a Saxoval.:-) Rednááá!

 59. Winfarkas

  WinfarkasHónapja

  0-100at megnéznék andris!😂

 60. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  9 körül. De kurvára mindegy. :D

 61. Joos Balazs

  Joos BalazsHónapja

  Ott volt az az ezüst Tesla... Az is elhagyta a kipufogóját.... 😄

 62. Hal6atlan

  Hal6atlanHónapja

  Kell rá egy kamrás dob megy egy kati és nem lesz rízsrakéta hangja 😂

 63. Márton Németh

  Márton NémethHónapja

  Alig várom hogy Andris elkezdje pályaautóvá reszelgetni a saxo-ot

 64. Tibor Ertinger

  Tibor ErtingerHónapja

  Hungaroring Clasic caron ..E typok ..voltak kedvenceim ...egy olyan versenygep ujjaepiteset szivesen nezznem vegig...az tuti lenne

 65. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  @Tibor Ertinger Szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt, teljesen más liga. Én várom mindkettőt, érdekesek lesznek (főleg, hogy a saját Pumámmal hasonló terveim vannak, mint Andrisnak a Saxo-val)

 66. Tibor Ertinger

  Tibor ErtingerHónapja

  PISTA AMG SZIMPIBB.

 67. Nitr0 SyStemA

  Nitr0 SyStemAHónapja

  <a href="#" class="seekto" data-time="644">10:44</a> de valami kurva jó hangja van így :D simán hagynám kipuff nélkül :D

 68. hggird

  hggirdHónapja

  Nem bántad még meg, hogy francia 20+ éves autót vettél? :D

 69. András Aradi

  András AradiHónapja

  Lehet Apex rugó volt alatta, azok szoktak sárgák lenni

 70. Dávid Nagy

  Dávid NagyHónapja

  Nem mindegy hová viszed cserére nálam Suzukinál egy szerviz a két első lengéscsillapítót akarták 105 ezer forintért cserélni utána néztem a dolgoknak és kiderült komplett gólyaláb mindenestül hozzá 30-30 ezer forint úgy hatvan lenne ha magam cserélném ki őket. Végül elvittem leméretni a lengéscsillapítókat 55-57% lett az első kettő hátsó 47-45% ami még bőven jó.

 71. Dávid Nagy

  Dávid NagyHónapja

  @gyorgyhanko Első 40% hátsó 20% a határérték műszaki vizsgán tehát ezek jó értékek.

 72. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  Nem akarlak elkeseríteni, de az 50% körüli lengéscsillapító még az éppen jó kategória. Asszem valamivel 40% alatt van a határ műszakin. Én a helyedben cserélném (saját kézzel, nyilván - mármint öcsémmel ketten :D)

 73. Nagy Attila

  Nagy AttilaHónapja

  Fresh subszkrajber here.Valahogy ugy kepzellek el mint a "ThatDudeInBlue" youtuber-t csak fiatalabb verzioban.imadom a videokat. Gyere egyszer Erdelybe,van itt par szep hely amit erdemes megnezni.

 74. Csaba Krausz - Nagy

  Csaba Krausz - NagyHónapja

  <a href="#" class="seekto" data-time="732">12:12</a> Ilyet én is csináltam anno a Daewoo Racer-emnél, mikor elhagytam a hátsó dobot.. Csak én kocsi feljáró végénél feküdtem az autó alá a nagy szint különbség miatt... Ja és télen :D :D

 75. Hanselbeck

  HanselbeckHónapja

  Most is télen történt az operáció. :D

 76. Gergely Csáki

  Gergely CsákiHónapja

  Ez hatalmas video. Sokat nevettem 😄 Jó fej a srác

 77. Records of Hungary

  Records of HungaryHónapja

  Az volt ám a Straight Pipe. kipu nélkül menet közbeni hangról van felvétel?

 78. Ádám Tamás Makács

  Ádám Tamás MakácsHónapja

  @ZambellyMotors VLOG instan nincs 🙄

 79. Records of Hungary

  Records of HungaryHónapja

  @ZambellyMotors VLOG nincs instam.... Facebookra nem tennéd fel?

 80. ZambellyMotors VLOG

  ZambellyMotors VLOGHónapja

  Records of Hungary nezz az instamra ott van🤣🤣🤣🤣 @zambelly

 81. László Gubik

  László GubikHónapja

  Hirtelen micsoda jó kis kamrás dízel lett belőle, nem is kell rá kipufogó. 😂

 82. Frenky Frenky

  Frenky FrenkyHónapja

  Szia csinálj már légyszi egy német autót leginkább mercedes e osztály 2015 minimum . Nagyon meg kösszönném😁 csak mert autó vásárlás elött vagyok és ő érdekell a legjobban vagy (audi) 😉 thanks

 83. Tibor Ertinger

  Tibor ErtingerHónapja

  R OSZTÁLYRÓL MEG ÉN KÉRNÉK 500 320 300 ASSAL VETTEM GYÖNYÖRŰ MOSZKVAI ORKUTYA CSALÁDI AUTÓRA EGYTERURE VAN SZÜKSÉGEM.. Hogy tudjam cipelni

 84. Smith John

  Smith JohnHónapja

  Odafigyel a csavarokra is. Az igen!

 85. Imi papa

  Imi papaHónapja

  Miert rossz a hangja? Szerintem nagyon ott van.

 86. Ákos Romhányi

  Ákos RomhányiHónapja

  keress rá jútúbon, hogy honda fart can és rájössz, miért nem jó.

 87. feenomhoosh

  feenomhooshHónapja

  Neked Babetta kell, nem autó.

 88. Versus Del Rey

  Versus Del ReyHónapja

  Szia Andris! Mi a véleményed az 1.5 dci motorról, az olvasók véleményét is szívesen meghallgatom :)

 89. Versus Del Rey

  Versus Del ReyHónapja

  82 lóerős, tháliaba

 90. Ákos Romhányi

  Ákos RomhányiHónapja

  melyik 1.5dci?

 91. ZambellyMotors VLOG

  ZambellyMotors VLOGHónapja

  Sztem kurva jo motor de csak maxmotiont tankolnek bele, hogy az is maradjon

 92. Géza Gubik

  Géza GubikHónapja

  Üzemanyagrendszerrefigyelnikell

 93. Dániel Horváth

  Dániel HorváthHónapja

  Láttam MHvlog insta bejegyzését majd amikor megláttam hogy feltöltöttél egy videót akkor azt hittem hogy Tomiékkal lesz,egyre jobban várom :D

 94. R. Tro

  R. TroHónapja

  Andris, ennek a tákolt kipufogó rendszernek maradnia kell!

 95. antal olah

  antal olahHónapja

  Szia téged láttalak ma a fehér bmw-vel?

 96. Roland Viràg

  Roland ViràgHónapja

  Ebbe minek is légzsák :D

 97. Roland Viràg

  Roland ViràgHónapja

  @gyorgyhanko Így van!

 98. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  @Roland Viràg Én azért határozottan a bizt. öv után tenném, de nagyon fontos, ebben nem vitázom. Ezért szar azzal a tudattal vezetni, hogy nem működik...

 99. Roland Viràg

  Roland ViràgHónapja

  @gyorgyhanko Hasonlóképp fontos biztonsági felszerelés a légzsák,mint a biztonsági öv,főleg a vezető oldalon.

 100. gyorgyhanko

  gyorgyhankoHónapja

  Ettől függetlenül g..ci szar érzés, amikor abban a tudatban autózol, hogy oké, kicsi, de ott a két légzsák, erre, amikor leszeded a kormányt, be sincs kötve pedig nem világított a hibajelzője, tehát nem működik a légzsákrendszer. Megtörtén eset (velem. tudom, a légzsák nem minden, és nem is azért vettem az autót, hogy balesetezzek... de érted... utólag belegondolni is szar)

 101. Martin Koncsos

  Martin KoncsosHónapja

  Kész.. hát ez jó.. Totál ugyanígy jártam... Nekem is leszakadt a Felicián a leömlőnél, még december 29-én.. persze akkor már minden zárva, kellett egy hetet várnom mire lett alkatrész. Napokban meg középdobot is kukáztam, mert elég szellős volt.. kitartást a Saxohoz Andris, csak így tovább a videókkal. És hadnemondjam, jó embert fogtál ki lakatoláshoz :D

 102. Artyzmus TV

  Artyzmus TVHónapja

  SZIVÓSZÁL, hát ember, esküszöm kifakadtam ettől..marhajó poén :D A zárójelenet alatt, kipufogóból megszólaló rizs-kvartett volt a hegy csúcsa!

 103. Botond Bucskó

  Botond BucskóHónapja

  Én nagyon szeretem a videódiat de szerintem nem kellett volna francia autót venni mert csak a baj van vele.De ez csak az én véleményem

 104. BenG Alex

  BenG AlexHónapja

  Várjuk az MHVTomis videót is! 😁

 105. solyomver

  solyomverHónapja

  Az a helyzet, hogy az autós videókhoz kommentelők, vadonat új pöpec autót vesznek mindig. Még véletlenül sem nyúlhat bele senki sem a dzsuvába. Kifejezetten tetszik, hogy ilyen videó is felkerült, még ha a legfőbb pozitívuma is egy ilyennek, hogy megtanuljuk a szerelését.

 106. Ákos Romhányi

  Ákos RomhányiHónapja

  de ezzel a kocsival egyátalán nem nyúlt mellé, ha csak ilyen kopó fogyó dolgokat kell cserélni, mint futómű fék, ilyesmik...

 107. Joe Don

  Joe DonHónapja

  a kipuff 4 részből van nekem is összetaknyolva, szart se ér, vékony mint az alufólia és minden heggesztésnél rohad

 108. little slice

  little sliceHónapja

  Persze az nincs benne hogy elrugom a corsanak Ákos háza előtt....🙄😭

 109. Márton Mező

  Márton MezőHónapja

  Hát erre nincs saxo... (Szakszó)

 110. Márton Mező

  Márton MezőHónapja

  @ZambellyMotors VLOG :D

 111. ZambellyMotors VLOG

  ZambellyMotors VLOGHónapja

  Istenem ezt latna @sturcz antal🤣

 112. Popowitch

  PopowitchHónapja

  AHAHAHAHAHAHAHHHAH MÓKA MÓKA MÓKA HAHAHAHAHAAH