EZT nézünk a YOUTUBE-on?

Hősök tere kezdeményezés: hosoktere.org/
Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Megjegyzés

 1. Mirkó Benjámin Rozs

  Mirkó Benjámin Rozs14 napja

  Én úgy gondolom, hogy az életkori eloszlás is fontos azt nézve, hogy milyen tartalmakat fogyasztanak az emberek. 8-10 éve, akik akkor voltak 10-12 évesek, és nézték a kihívás/minecraft... videókat, mára már felnőttek(köztük én is). Már nem vágynak azokra az értelmetlenül szórakoztató tartalmakra, mint régen, viszont maradtak a youtube-on, olyan videókat nézve, amik fejlesztőek, ismeretterjesztőek, stb. Ennek hatására (is) alakulhatott át a platform szép lassan.

 2. Csaszar Tamas

  Csaszar Tamas20 napja

  Az elegedetlen budapestieknek ajanlom hogy koltozzenek az altaluk sokat szidott videkre ha elhetobb kornyezetet szeretnenek... A varosi elet..az emberek ilyen szintu koncentracioja termeszetellenes folyamat es ebbol kifolyolag termeszetellenes viselkedest eredmenyez..

 3. Dávid Szabó

  Dávid Szabó26 napja

  "azt tedd a másikkal, amit szeretnéd, hogy veled is tegyenek" Lk 10,25-37 elég lenne forgatni csak a bibliát a válaszokért, és nem lenne szükség "tárgyalni" az erkölcsről. Az biztos, hogy kiábrándító ez a közöny

 4. Tomanovics Gergely

  Tomanovics Gergely23 napja

  A jóindulatú embernek nincs szüksége mesekönyvekre ahhoz, hogy jóindulatú legyen, a rosszindulatún meg nem fog segíteni úgyse.

 5. Csiger Vintagelab

  Csiger Vintagelab27 napja

  Ha már arra jártál és te ösztönözted Lillát a kezdésre, most is megtehetted volna. Nagyon eltűnt pedigszerettem a videóit.

 6. Béla Nagy

  Béla NagyHónapja

  Ezektől a youtube rendezvényektől sajnos a hányinger kerülget... 100-ból 5 aki normális a többi a tipikus beuty-influencer, akik semmit nem tesznek le az asztalra, de mégis nagy a követőtáboruk, és néha olyan szponzorációval, hogy a hajam égnek áll. Erre az egyik legjobb példa, amikor egy ilyen beuty felelőst az Asus megtámogatott és egy monitor volt a videó középpontja, és kb. olyan IT tanácsok hangoztak el, hogy a CTRL-A kijelöl mindent... értem a céget marketing szempontból, de ez annyira szánalmas. Sajnos mégis ez a "trend" mostanában, nem pedig a minőség!

 7. SabeeHUN

  SabeeHUNHónapja

  Mindig érdekelt hogy ki finansziroz egy ilyen kezdemenyezest?

 8. Demeter Kornél

  Demeter KornélHónapja

  Saját történet a téma kapcsán: A trolibuszra felszállt egy hatalmas - és láthatóan részeg - fickó. Odament egy lányhoz, és elkezdte nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazni, és hangosan részletezte, mit csinálna vele. Szerencsétlen lány rá sem mert nézni, csak nézett ki az ablakon, mint egy megdermedt őz a fényszóró csóvájában. Meg volt fagyva a levegő, de ahogyan körbenéztem, azt láttam, hogy mindenki igyekszik máshova nézni. Arra gondoltam, hogy ha rászólok a fickóra, majd mások is mellémállnak. Odamentem hozzá, és csak annyit mondtam neki, hogy ezt fejezze be, és üljön le. Ekkor már úgy remegett a lábam, hogy alig bírtam megállni rajta. Rám ordított, hogy mit szólok bele a dolgába, és majdnem összeestem a félelemtől, pedig nem vagyok egy kis darab ember én sem. És SENKI meg sem mozdult! Nem szóltak egyetlen rohadt szót sem, csak ültek a trolin és néztek. Alig bírtam összeszedni magam, de megpróbáltam úgy csinálni, mint aki nem rettent meg, és sokkal erélyesebben rászóltam, hogy vagy most azonnal befejezi ezt, vagy le lesz dobva. Nagyon nehezemre esett, hogy ne csukoljon meg a hangom közben. Erre a fickó hozta a szokásos részeg viselkedést: - Jóvanna, nem kell annyira pattogni, csak szórakoztam, nyugoggyále! - és leült. Ennyivel megúsztam, de ekkor már olyan rosszul voltam, hogy a következő megállónál muszáj volt leszállnom, hogy friss levegőhöz jussak, és ne remegjen mindenem. A többiek néztek végig kifelé az ablakon. Ha tudtam volna, hogy senki nem fog felszólalni, nem tudom, hogy be mertem volna-e vállalni egy jó megruházást attól a hegyomlástól. És ez szomorúvá tesz, mert az az esemény engem is óvatosságra int, pedig a dolgoknak nem így kellene működniük.

 9. Hemond Mikell

  Hemond MikellHónapja

  Lillát nagyon bírtam, tényleg. De mióta egy helyen dolgozunk, nem kedves. Pedig szerethető csajnak tűnt.

 10. FOOTBALL CARDS ZSIGA ÉS ZSOMBI

  FOOTBALL CARDS ZSIGA ÉS ZSOMBIHónapja

  13:48,13:51#😂😂😂😂😂😂😂😂

 11. bohanorbert

  bohanorbertHónapja

  Nem is tudtam hogy Lilla még videózik.

 12. Zool Vinkler

  Zool VinklerHónapja

  "Ez a forgóajtó nagyon megtetszett dramaturgiailag" :DDD

 13. Beáta Beregszászi

  Beáta BeregszásziHónapja

  Én azt nem értem, hogy miért nem ilyen jellegű tartalmak vannak a televízióban, rádióban, az utcákon? Már mint az emberségesség témájában. Lassan 10 éve nem nézek TV-t, hiszen csak a negativitásról és az ármánykodásról szólnak a hírek! Én míg otthon laktam, egy kisebb városban éltem, nem Budapesten, de nálunk például az utcán sem láttam olyan plakátot, ami a jobb irányba terelne minket embereket. Mindenki csak megy, mint a tank, észre sem veszi a környezetét, így van nem figyelünk a másikra sem és személyes sértésnek veszi még azt is ha ráköszönnek. Az iskolában is a tanítás részének kellene lennie ez a téma. Persze ez is lehetne egy külön téma, hisz az iskola sem az életre nevel...sajnos. Nagyon részletesen bele lehetne menni ezekbe a témákba. (Remélem csinálsz mondjuk erről egy sorozatot 😊 ) Magam is tapasztalom ezeket és azt sem tagadom, hogy régen én is azok közé az emberek közé tartoztam, akik csak "magukkal foglalkoztak", de volt egy törés az életemben és kinyílt a szemem. Ezt megelőzve, hogy másoknál ne így jöjjön a megvilágosodás, kellene tennünk minél többet, hogy elérjük a változást. Én csatlakozom ehhez a mozgalomhoz! Ki tart még velem? 🤗

 14. Nsxfh Aradi

  Nsxfh AradiHónapja

  Magyarországon [az én nézőpontom/látószögen szerint] pont, hogy mindenki törődik a másikkal: -sokkal jobban tud mindenki mindent rólad mint te magad -folyton a te dolgoddal, életeddel, foglalkoznak -számon tartják a hibáidat Ebben az országban ne mondja senki se azt, hogy mindenki leszarja a másikat. Mivel mindenki törődik a másikkal [szarkeverés, pletykálkodás, rosszakarás terén]

 15. Balint Marton

  Balint MartonHónapja

  Alapjáraton mi magyarok/budapesti lakosok nagyon előítéletesek vagyunk egymással, idegenkedünk egymással szemben, konkrétan megijedünk ha odajön valaki útbaigazitásért szerintem, de akkor változtathatunk ezen ha mi kezdünk nyitni az idegenek felé ilyen formában. Amerikában hallva hogy majdnem minden ismeretlen azt mondja egymásnak hogy "Hi how are ya?", ezt annyira jó hallani, hogy kint így van. Ha ez változna hatalmasat csökkene az olyanok száma akik szociálisan érzékenyek. Túl okos ember (vagy aki annak vallja magát) nem beszél kevésbé okos emberrel (vagy aki kevésbé okosnak vallja magát) illetve fordítva is ugyan ez a helyzet. Fél évig voltam ételfutár, és ha valamiben fejlődtem az az idegenekhez való viszonyulásom, hajléktalanok kisegítése apróval rendszeresen, beszélgetés éttermi dolgozókkal, útbaigazítás külföldi emberekkel amíg nem jött munka. Szerintem sok embernek azt kéne elhagynia még mindig: Hogy ki mit gondol róla... próbáljuk hajszolni a normalitást... csak túlzott mértékben nagyon nem egészséges mert nem magadat adod valószínűleg. Nagyon jó ez a kedvezményezés, elvagyunk maradva nagyon a nyugattól és jó látni hogy ilyenen is valaki gondolkozik.

 16. kovykahun

  kovykahunHónapja

  ...csak próbáljátok ki! Működik. Biztos.

 17. Csak Mert

  Csak MertHónapja

  Üdítően hatott , köszönettel . 👍

 18. Viktor Németh

  Viktor NémethHónapja

  A pszichikai oldalát tekintve a dolognak, hogy ki milyen viselkedés formát tud felvenni a környezete hatására : " Jó példa " lehet A legyek ura ! Sajnos magam is estem már hasonló hibába legalább 3 alkalommal (huzamosabb ideig) , hogy vissza éltem a vélt előjogaimmal. Most vagyok a 4.-nél ........ szükséges ....... , vagy nem ?? Kitudja, abban biztos vagyok, hogy tudni kell megállni . Nem szabad folyamatosan terhelni az embereket saját magaddal, példáiddal, elvárásaiddal hosszú időn keresztül. Kell szünetet tartani , hagyni ülepedni a dolgokat. Tudok terrorizálni ! Kellemetlen vagyok, de valaki csak így tanul (akik a saját hibájukból sem képesek) . Vallom kell a kemény kéz, DE A JÓ SZÓ és a SZIMPÁTIA ELNYERÉSE FONTOS A HOSSZÚTÁVÚ JÓ KAPCSOLATBAN. Be is fogtam.......... Köszönöm a türelmedet.

 19. Ano nymous

  Ano nymousHónapja

  13:17 SZERETLEK! :O

 20. László Gere

  László GereHónapja

  13:16 a napi popsi befigyel, nem okoztál csalódást Csaba!:)

 21. Ákos Németh

  Ákos NémethHónapja

  Casey Neistat, te vagy az? 😎

 22. lela

  lelaHónapja

  10:47 Ezt nem lehetett kihagyni...

 23. Szi P

  Szi PHónapja

  Egyetértek, hogy legyünk kedvesebbek egymással. Én pl bevezetném munkahelyeken is az egymással való kedvességet, korrektséget, a szemétségek és egymás taposásának elkerülését. Nagy cégnél dolgozom, sokan a folyóson sem köszönnek vissza, az ilyenek utána kimennek az utcára, nekik is szólt volna ez az adás, ha egyáltalál eljutnak odáig, hogy a kedvességről videót nézzenek. De sajnos nem hinném.

 24. Marcell Ladi

  Marcell LadiHónapja

  Hova tart a HU-gos? MxR...

 25. Dávid Görcsi

  Dávid GörcsiHónapja

  Jól áll neked az usánka :) Nekem is is ilyen van s nagyon szeretem :D

 26. kovilil

  kovililHónapja

  egyéni vélemény, de pamkutyáék ezzel a szemüveggel már nagyon nevetségesek. először nagy nehezen dobták az ikonikus kabátokat, nem olyan régen meg azt is elmondták mi az igazi nevük. igazából már a rendes nevük bejelentése előtt is azt hiszem nem volt 10 perc kideríteni hogyan néznek ki és mi a nevük. én tiszteletben tartom, hogy a magánéletük védelme ennyire fontos, csak azt mondom, hogy ez már régen nem a napszemüvegen múlik

 27. CC

  CCHónapja

  Star network? Bleee...

 28. FearFm

  FearFmHónapja

  pipa ??? miért ilyen stresszes / szomoru / irigyek az emberek ?? mert szaré hugyé dolgoztatják az ember ... mindenki 3-400.000ft keresne napi 8 óra munkával nem lenne ilyen negativ a helyzet ;)

 29. A953567876

  A953567876Hónapja

  Csabikam. Odatetted magad ! Te vagy a legjobb. Csokollak

 30. A953567876

  A953567876Hónapja

  Fu de pösze ez a starnetworkos fiú 😦

 31. A953567876

  A953567876Hónapja

  Mik ezek a vágások CSABIIIII?? Megörjítesz!!!!! 😜😀

 32. A953567876

  A953567876Hónapja

  Ez a vágás b...ott jó vót heeee!!!! Csaba!!!! Te vagy az Isten

 33. Óbuda Dada

  Óbuda DadaHónapja

  3 és fél hónapja zaklatnak és mindenki a családomon kívül annyira közönyös és senki sem segít a rendszer pedig nem véd meg.

 34. Óbuda Dada

  Óbuda DadaHónapja

  Dániel Balogh köszönöm egyedül nevel a kisfiam ezért nem akartam erőszakhoz fordulni ez viszont nagyon jónak tünik.mégegyszer köszönöm

 35. Dániel Balogh

  Dániel BaloghHónapja

  facebook.com/szelidmotorosok/

 36. Óbuda Dada

  Óbuda DadaHónapja

  Nap közben verik a falat fúrnak

 37. Óbuda Dada

  Óbuda DadaHónapja

  Magyarósi Csaba csak ha felvétel van róla akkor tudnak mit tenni estétől hajnalig dobálják a házam tetejét hogy ne tudjak aludni

 38. Magyarósi Csaba

  Magyarósi CsabaHónapja

  Rendőrség?

 39. CryptoWolf -

  CryptoWolf -Hónapja

  Vigyázz Csaba...társadalmi összefogás a közöny ellen...Budapest kizöldítése...fel fognak figyelni rád,hamarosan Soros bérenc leszel ha sok emberhez eljutnak a kezdeményezéseid! 😅🤦🤷 Én viszont gratulálok,és várom hogy legyen valami ezekből 😊✌️🤞

 40. Tyzor WHO

  Tyzor WHOHónapja

  Nekem erről két durva sztorim is van mikor segíteni próbáltam. A rövidebbet leírom,mert a másik hosszú lenne egy kommentnek. Rendőrség mellett feküdt egy ember,ki be jártak Szegeden a rendőrségre ,de senki megse bökte az illetőt.Én mentem oda hozzá hogy minden okés e ,eszméletlen volt,szerintem buliból mehetett haza.Mivel semmire nem reagált,egyből beszaladtam a rendőrségre hogy figyeljetek már,idekint gond van és segítségre van szükségem,mert nincs eszméleténél az úr.Mire közölték majd szólnak a mentőknek,de ki nem jött hozzá senki sem hogy legalább ott legyen valaki a srác melett míg a mentő megjön. Ez nem azt jelenti hogy a rendőrség is rossz lenne,hanem maga az emberi viselkedés ami belénk épült az idők elteltével, Remélem változni fog ez a a fajta hozzáállásunk. És nem azt mondom hogy azt kell segíteni aki maga nem akar tenni azért hogy megpróbálja jobbá tenni az életét vagy úgy van vele hogy összekoldul annyit ami elég neki és ha segíteni akar neki valaki azt elzavarja. Hanem a ténylegesen rászoruló embereknek ,akiknek szüksége van rá,vagy épp valami történik valakival legyen meg ezenféle odafigyelés. Mert szerintem sokkal jobb úgy lefeküdni és becsukni a szemed hogy segítettél,mint azon rágni magad vagy épp nevetni hogy miért nem segítettél másnak. Huu kicsit összevissza fogalmazott dolog lett ,de azért remélem átment a mondandóm

 41. Gábor Horváth- Vaskó

  Gábor Horváth- VaskóHónapja

  Még nem értem a végére, de nekem olyan fura a cím... Mintha nem passzolna a vonzat az állítmányhoz. ?

 42. Péter Pálinkás

  Péter PálinkásHónapja

  a nyakadis mijen

 43. sonus89

  sonus89Hónapja

  Ez a szemüveg dolog durva. A múltkor láttam pamkutyát a WestEndben és 2 percig gondolkoztam hogy vajon ő-e az? :- D Bizonyára ő volt, csak szemüveg nélkül nagyon rendellenes.

 44. nihil0

  nihil0Hónapja

  Szvsz pont az iphoneos videók nem érdekelnek

 45. Árpád Csigi

  Árpád CsigiHónapja

  Igyál sok folyadékot,vizet mert olyan cserepes a szád mint egy háztető és használj ajak ápoló terméket. 💪😎✌️👍😀😛🤪💄

 46. Márton Farkas

  Márton FarkasHónapja

  Kedves Csaba! Az lenne a kérdésem, hogy várható e egy olyan utazós videó Dórával mint amilyen az Usánka volt. Mindegyik rész szuper de azoknak különösen jó hangulata volt, pedig a Robival közösek is nagyon szuperek. Ha nem is Usánkába mert azt mondtad ha jól emlékszem hogy nem lesz oda, de esetleg máshova? További szép napot!

 47. X Sada

  X SadaHónapja

  Örülök,hogy viszed tovább a "kedves" témát.Így kell ezt felelős,népszerű HU-gosrként !Gratulálok!

 48. Álmos Phraner

  Álmos PhranerHónapja

  Nem agresszivek lettek hanem kegyetlenek. A szadizmus jott ki beloluk

 49. Mr Sato

  Mr SatoHónapja

  Fuh xd a star networknek a 4k videó képviselteti a minőséget, ami nekik kb csak jó is. (mert így legalább nem oszt meg nézőket, esetleges egyéniségével az adott készítő) És a youtube fejlődését abban leírni, hogy statisztikát, meg tv-s egyének átvándorlását leírják kicsit gyengusz. Szóval a sok marketinges bullshit nélkül. A YT hanyatlik (még ha lassan is) Mert a hirdetőket szolgálja ki, nem a tartalomgyártókat. Lássuk csak az utóbbi időben behozott korlátozásokkal. Minden erőszakos tartalom, semmi sem családbarát, mert a hirdetők ezt rítták ki maguknak. Így az a jó videó ami semleges, fogyasztható, és tömeges. Az őszinteséget meg kinyírják egyszerű szankciókkal (csatornák felé) Szóval még egyszer ha csak annyit mondtak volna hogy YT mint platform a hirdetőket részesíti (már) előnyben, nekik adnak előbb igazat, mint egy egyszerű tartalomgyártómnak, sokkal jobban leírta volna a változást egy platformról. Ehelyett maradt a marketinges statisztikák magyarázása, hogy "hmm minőségi tartalmak, és jönnek az idősebb korosztály" WOW (minőségi=4k, jól megvágott tartalom) (idősebb korosztály=tv-sek, újságok, stb stb) Bár végül is igen, ilyen szép szavakkal is el lehet azt mondani hogy egy szabadon kapcsolgatható Tv lett a YT-ből. A tv alatt tartalmi minőségre gondolok. (ami (szinte csak ez) támogatott, a platform, és hirdetők felől) Persze továbbra is megtalálható más. De már nem a tartalom gyártó szabja meg a platformot, hanem a hirdetők formálják úgy ahogy nekik tetszik. Addig is még van valódi minőségi tartalom, ami nem a 4k-ba merül ki.

 50. Gábor Tudós

  Gábor TudósHónapja

  Ha minden csöves proli tróger suttyónak megàllnék aki akar valamit tőlem BP-en sose jutnék el A pontból B-be.

 51. Csaba Rácz

  Csaba RáczHónapja

  Pamkutyát nem értem. Hiszen már az igazi nevét is elárulta. Mit játsza még az agyát ezzel a szemüveg témával?

 52. JarodFree

  JarodFreeHónapja

  Martincsek Zsolt nem. Az arcfelismerés nem így működik. Ha nem ismernél fel valakit napszemüvegben, aki nem közeli ismerősöd, akkor a sztárok soha nem hordanának napszemüveget. A szem ad pluszt az archoz, de az orr, száj, fej alak, arcszőrzet együtt lényegesen több információt hordoz. Szóval biztos jófejek, de a szemüveg csak a superman filmekben fedi el a kiléted és azért valljuk be, ezt nem nagy intellektuális kihívás realizálni. A napszemüveg az utcán lenne némileg visszatartó erő, mert metakomunikatívan azt jelzi, hogy “elbújtál” és ezt a tudattalan közli az épp ott lévő rajongóval, aki ezt vagy letojja vagy nem, de a történet szerint pont ott nem hordanak szemüveget.

 53. Martincsek Zsolt

  Martincsek ZsoltHónapja

  @JarodFree igen az ismerőseit, akiket már előtte láttak jó párszor napszemüveg nélkül is... :D hidd el, több mint 1 millió feliratkozóval nagyon sokan megállítanák őket az utcán, egy közös fotó, kérdés stb... valaki ezt elfogadja, és rendben is tartja, mint Csaba, de mondjuk Pamkutyáék ezt nem annyira szeretnék, arról nem is beszélve, hogy azért van, amikor úgy is odamennek az emberek, ha mondjuk gyerekkel, családdal vannak, gyerek kérdezi, hogy apa miért fotóz az a bácsi? na meg ilyen zavaróbb szituk... szerintem érdemes megnézni a követőket is, kikből állhatnak, Csaba követőinél szerintem kicsit magasabb intelligenciával megáldottak vannak, Pamkuyáék videói szélesebb célközönségnek szólnak (ez magyarázza a magas feliratkozó számot is), így sokkal nagyobb eséllyel jöhetnek az utcán hozzád idiótább követők is, akik sok mindenre nincsenek tekintettel stb... :)

 54. JarodFree

  JarodFreeHónapja

  Martincsek Zsolt ezt vajon honnan tudják, hogy a napszemüveg miatt ismerik fel kevesebben őket és nem egyszerűen ennyi embert érdekel a Pamkutya munkásság? Az emberek 90%-a gond nélkül felismeri az ismerőseit napszemüvegben.

 55. Martincsek Zsolt

  Martincsek ZsoltHónapja

  Kifejtették miért (nézd meg pár videójukat, interjút velük és úgy jobban értenéd ezeket..), egyszerűen így sokkal kevesebben ismerik fel őket az utcán, ennyit jelent egy napszemüveg...

 56. SirSharki

  SirSharkiHónapja

  HU-gosrek, akikből 1-2őt ismertem fel, mennyire híresek lehetnek :P

 57. Reav3n

  Reav3nHónapja

  Erre a karc-eltüntetésre kíváncsi leszek. Dolgoztam autóüveg-gyárban és a mély (értsd: megakad a körmöd) karcos üveget élből selejtbe tettük, a kisebbet általában javítani lehetett, jó esetben torzulás nélkül. Igaz, azzal a technológiájú üveggel nem dolgoztam amilyenből az okostelefon-kijelzők készülnek, hiába gyártottuk. :D

 58. RR TT

  RR TTHónapja

  Ne szerénykedj és magasztalj fel másokat,hiszen tied a legjobb csatorna ma Magyarországon!

 59. Bence Horvai

  Bence HorvaiHónapja

  Én azt is olvastam, h ez a kísérlet állítólag kamu volt. Akit érdekel itt eléri a forrást: qubit.hu/2020/01/06/magyar-pszichologusok-vezetesevel-dolgoztak-ki-a-megoldast-ami-megelozhette-volna-a-stanfordi-bortonkiserlet-botranyat

 60. NAGYFONOK31 NAGYFFONOK31

  NAGYFONOK31 NAGYFFONOK31Hónapja

  Szia Csaba gondoltál már arra hogy te legyél Magyarország miniszter elnöke? Biztos vagyok abba hogy ezerszer jobban élne ez a kis ország.

 61. Tomanovics Gergely

  Tomanovics Gergely23 napja

  Nincs még igény értelmes politikára Magyarországon.

 62. strobi0001

  strobi0001Hónapja

  Pamkutya eldönthetné lassan, hogy híres akar lenni vagy sem.

 63. Gabor Matay Csepeli

  Gabor Matay CsepeliHónapja

  @strobi0001 Tudod a nevüket, hallod a hangjukat, az arcuk nagyrészét is látod. Így azért fel lehet őket ismerni.

 64. strobi0001

  strobi0001Hónapja

  De azért utcán nem szabad felismerni, nekem ez egy kicsit ellentmondásos. Nem egy negatív közéleti szereplő akinek erre oka lenne.

 65. Magyarósi Csaba

  Magyarósi CsabaHónapja

  Szerintem ez eldőlt :)

 66. SirSharki

  SirSharkiHónapja

  Mi van ?

 67. Maep

  MaepHónapja

  2:00 van egy ilyen film is!!!

 68. Gergő Zöld

  Gergő ZöldHónapja

  Eszméletlen jó a videó elején a vágás amikor mesélsz!! Összefüggő érdekes szöveg, közben meg folyamatosan váltakozik a háttér!! Nagyon király!

 69. neletta

  nelettaHónapja

  Sajnos az eddigi tapasztalataim alapján ellent kell, hogy mondjak, nem nagyon válik be: Pl. ha én odamegyek a férjemmel valakinek segíteni, mert a villamosmegállóban mínuszokban konkrétan a megálló közepén fekszik, még ha alkoholista és hajléktalan is, megfagy, nem jön senki rajtunk kívül, a mentő is csak 3/4 óra múlva érkezik meg a helyszínre. Emberünkön átugrálnak, kikerülik. Vagy amikor 15 éves vékonyka lányként a Volánbuszon egyedül én mentem oda egy idős embert visszarakni a helyére, aki lehetett vagy 100 kilós, mert elesett, és ott feküdt magatahetetlenül a busz folyosóján, mindenki csak nézett maga elé révedten és a szeme sarkából figyelt engem, mit küzdök egyedül szerencsétlennel. Vagy másik, ami fél éve történt, hogy egy kisebbségi meg akart verni a buszon, rám is vágott egyet, a felesége a barátnőjével pedig 15-20 percig szidott, mert félhangosan meg mertem szólalni, hogy nem az utcára kéne a rágót dobnia a gyerekének, ha kérdezi, miféle tanácsot ad neki az anyja... Senki, de senki nem áll a másik mellé, és szégyen! Sok ilyen sztorim van, valóban elkeserítő az emberek hozzáállása. Szerintem az alapvető probléma, hogy ÖNZŐ a lakosság többsége, csak azt hajtogatja mindenki, hogy megvan neki a saját baja, nem kell más probléma. Valahol érthető, de vannak szerintem határok. A kedvesség és figyelmesség nem kerül semmibe, te is örülsz, ha kedvesen mosolyognak vissza rád, vagy figyelnek... Manapság meg már annak is örülhetünk, ha nem löknek fel az utcán, mert senkit nem érdekel, hogy te ott vagy, megy, mint a tank, kerüld ki te őt, vagy üti oda a lábadhoz a buszon a táskáját, mert hát kit érdekel, hogy figyeljen a saját cuccára, mert hát az is az övé, miért ütöget vele folyton? Mi a megoldás? A társadalom önzőségre nevel, ez megmutatkozik a kommunikációban is. Sok ember nem tud kérdezni, érdeklődni a másik iránt. Egyszerűen képtelen feltenni egy kérdést. Csak magáról beszélni persze tud mindenki, dicsekedni meg panaszkodni. Panaszkodás rögtön összekovácsol mindenkit, pl. egy rendelőben, figyeljétek meg! Valahol persze el kell kezdeni azt, hogy példát mutassunk, de megértem, aki egy idő után belefásul ebbe, és kezd olyanná asszimilálódni, mint a többség. Azért azt mondom, mégis kell próbálni, mindenkinek! Aki pedig panaszkodik, milyenek a magyarok, hát tegyen ő először érte, hogy ez a kép megváltozzon. Mindenki tegye meg a magáét egyénenként, amit tud! Én azt teszem! ;)

 70. neletta

  neletta22 napja

  ​@Tomanovics Gergely szomorúan olvasom. :( Vidéki élethez nem sok szerencsém volt, legalábbis olyanhoz nem, ahol nagyon kicsi a közösség, és mindenki ismer mindenkit. Hát ott gondolom megy a pletyi rendesen, meg a másik mögött való kibeszélés... Hát a semmiről azért nem kell beszélni feleslegesen, de azt, hogy szólsz a másikhoz 1-2 kedves szót, vagy picit érdeklődsz felőle, szerintem az jó dolog lenne, ha működne... Szerintem ez Magyarországon már kihalófélben van. Amerikában, mikor jártam, óriási különbség volt, hogy ott mindenkinek volt 1-2 kedves szava a másikhoz, mosolyogtak rád. Tegnap volt pont egy ilyen esetem, mikor színházjegyeket vettem át, és jegypénztáros a végén kedvesen rámmosolygott, én vissza, pedig alap kéne, hogy legyen.

 71. Tomanovics Gergely

  Tomanovics Gergely23 napja

  @neletta én is próbálkoztam tenni, de rájöttem, hogy a magyarok többségének jó az, ami van, és fölösleges tökegyedül szélmalomharcot vívnom azért, hogy nekik jobb legyen. Érdekes egyébként, nekem pont vidéken vannak rosszabb tapasztalataim, nekem Pestre hazajönni volt felüdülés: itt mindenki közömbös mindenkivel, de legalább nem kell azt a rosszindulatú ostoba fecsegést hallgatni, ami vidéken olyan alap, hogy sokan azt hiszik, a buszra is csak azért szállok fel, hogy egy random ismeretlennel pofázzak a totálisan érdektelen semmiről :)

 72. neletta

  nelettaHónapja

  @MrFrekcs Vidék valóban egész más, már Pest megye is (ott éltem 25 évig, bejárós voltam Pestre), már az is más. Olykor felüdülés elmenni a fővárosból. Hát igen, kell némi érzelmi intelligencia, jó nevelés, és példamutatás.

 73. MrFrekcs

  MrFrekcsHónapja

  Ez igaz. De igazából a fővárosra jellemző nagyrészt. Vidéken sokkal másabb a hozzáállása egymáshoz az embereknek de ott is elkezdődött ez sajnos. Még írhatnék példát meg nevelési dolgokat, de sok értemét nem látom. A video viszont jobb ennél, de kell egy szint aki meg is érti. Ebből is kevés ember van tapasztalatom szerint.

 74. carletto carletto

  carletto carlettoHónapja

  Lilla ma nem volt kedves,látszott az arcán mikor kérdezted hogy mintha nem akart volna neked válaszolni.

 75. Mihály Tarjányi

  Mihály Tarjányi14 napja

  Lilla arcára minden rá volt írva:)

 76. László Tóth

  László TóthHónapja

  "Ott lesz Lilla és megkérdezzük mi van vele.." Ez sajnos nem derült ki... :\ Pedig kíváncsiak vagyunk, mert régen jó videókat készített.

 77. Lajos Kovacs

  Lajos KovacsHónapja

  Ez azért barokkos túlzás. Csinált videókat, ennyi.

 78. Marcell Kiss

  Marcell KissHónapja

  13:17-nél tetszik ez az audiovizuális megoldás, Csaba :))) Egyébként ezt a zimbardo féle bullshit-et nagyon nem adom, hogy promotálod. :| Sokszor egyetértek veled, de ez most nem jött át.

 79. Achi Bali

  Achi BaliHónapja

  @Magyarósi Csaba Gondolom arra céloz Marcell, hogy azóta már kiderült, hogy az a kísérlet erősen megkérdőjelezhető. Konkrétan manipulált volt.

 80. Marcell Kiss

  Marcell KissHónapja

  @Magyarósi Csaba félreérted: a megkérdőjelezhető tudományos karakter promozasa zavar.

 81. Magyarósi Csaba

  Magyarósi CsabaHónapja

  mármint nem tetszik, hogy foglalkozom valamivel, ami arra törekszik, hogy legyünk jobb fejek egymással?

 82. Attila Bagi

  Attila BagiHónapja

  Edgar Wright broll mi?:)

 83. Vaka Pál

  Vaka PálHónapja

  A közhangulatot szerintem a politika mérgezi meg. Nem kötelezőőőőőőőőőőőőőőőőo hogy a politika megmérgezze a lelkünket, itt még is ezt tesziőőőőőő. 10 évvel ezelőtthöz képest jelenőtőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőos romlás van BP -en. Ahogy BKV val közlekedem érezni az ingerült feszült embereken. Valaki valakinek neki megy és egyre többször van olyan aki azonnal üt, üvölt... stb. Minden korosztályra jellemzoő. Már iskolában a hétköznapi dolgok mellett a politika az egyik nagy témakör, szerintem nem normális. Van sok jó fej ember még mindig de nem szeret az ember kimenni az utcára mert szinte mindenhol belebotlik az ilyen megmérgezett hangulatú emberbe, rosszindulat... stb. Szuper az ötlet!

 84. László Tóth

  László TóthHónapja

  Valóban nem kötelező, csak sajnos amikor a politika elvesz az egyik rétegtől és odaadja a másiknak, azzal összeugrasztja őket. Lehet mondani, hogy nem kötelező részt venni benne, csak sajnos valamiből élni kell, valahol lakni kell.. stb. Pl. Pesten született és/vagy szülők által támogatott pár megveszi második lakását és kiadja magas áron, mert így lesz a 2 gyerekének biztos anyagi háttér. Szemben a vidéken született és/vagy szülők által nem támogatott pár szeretne egy saját lakást, de ilyen horror magas albi árat nem tudnak kifizetni, vidéken meg nincs annyi munkalehetőség. Máris ott a konfliktus. Politikai rész: rossz lakástámogatási rendszer. Mi a megoldás? ;)

 85. Péter Habler

  Péter HablerHónapja

  Szia Csaba, egyszer ennek a folytatása képen lehetne egy kis “mash up” videó ahol egy pár néződdel akár videóchat kereteim belül pár percben történeteteket oszthatnánk meg a többiekkel ezáltal is ösztönözni a többieket, hogy milyen király dolog is segíteni.😁