DTK Elviszlek magammal - Puzsér Róbert

DTK végre elvitte magával Puzsért. És a kritikus nem hazudtolta meg önmagát. Beszélt a saját pszichés betegségéről, terápiájáról, küldetéstudatáról, arról, hogy miért "vonta ki magát a forgalomból" egy teljes évre, hogy mit próbál változtatni önmagán, hogy miért dühös, hogy szerinte mi Magyarország legnagyobb baja... és igen, Hajdú Péterről is.

Megjegyzés

 1. Attila Balogh

  Attila BaloghHónapja

  Annyira tisztelem a Puzsér urat.

 2. D D

  D D2 hónapja

  mi baja ennek a bohócfejű nőnek végig vagy ráfeszült egy vigyor vagy úgy nézegette a Purézs Úrat mint egy félbolondot xd beszarás olyan, mint az anyám:nőgodzilla okosfiúkisfiújúú neki

 3. Efká EfKá

  Efká EfKáÉvvel

  Krisztával én is autókáznék.❤

 4. Peter Gaal

  Peter GaalÉvvel

  Gyogyito hatasu az oszintesege az ereje es batorsaga.

 5. HuNGameR

  HuNGameRÉvvel

  Ennek a csajnak olyan blúza van mint apám zoknia.:D

 6. Utolsó Mohikán

  Utolsó MohikánÉvvel

  Jó volt Robi, a Hitleres gondolat különösen, dühösnek lenni jelenleg nem pc.

 7. Lászlò Pipu

  Lászlò PipuÉvvel

  Végre egy értelmes csinos riporternő!

 8. Lászlò Pipu

  Lászlò PipuÉvvel

  Puzser 2.o csodalom hogy ennyi energiája van ....egyszer kivancsi lennék puzser 1 re is pár mondat erejéig....

 9. Lászlò Pipu

  Lászlò PipuÉvvel

  Kurvára bìrom Puzsért!

 10. Sol Solis

  Sol SolisÉvvel

  Sajnos, nekem is vannak Xéniás emlékeim, de annyira szörnyűek, hogy megbetegedtem, belázasodtam tőlük!

 11. Ramon Sebestyén

  Ramon SebestyénÉvvel

  puzsér a nitroglicerin és hajdú péter a szikra= 20 perc láncreakció

 12. Kata Cs. Struhács

  Kata Cs. Struhács2 évvel

  "Sokan vagyunk kevesen."

 13. pí kari

  pí kari2 évvel

  Puzser en sajnallak te szegeny allandoan szorongo,komplexusokkal teli panikbeteg....

 14. Előd Kovács

  Előd Kovács2 évvel

  pí kari Sok ilyen ember van, csak van aki nem tudja levezetni ezt. Ő le tudja, méghozzá egy rettentő jó módon. Nem kell sajnálni, mindenkinek megvannak a saját gondjai, amik nem lesznek jobbak attól, hogy sajnálod az illetőt

 15. PS4 DREYELANDER

  PS4 DREYELANDER2 évvel

  Puzsér vs. Hajdú ketrecharc: :-) hu-gos.info/video/sMWdqJeWqsnYoJs.html

 16. József Király

  József Király2 évvel

  Fogyokura caloria?????be sem ült és már össze vissza beszél fogyni caloria számolással jojo effektus,és akkor megvan a kivánt kg hogyan tovább?ugyanis ahogy több caloria megy be azonnal visszajön minden,szoval maradjunk az életmod változásnál ami végleges vagy visszajön minden.egy kicsit erölködik mindenben szeretne okosat mondani nem tudom milyen kényszerbetegség ez görcsösen mindenhez akar érteni nevetséges,.légyszi mond meg ha bjj ben mountba vagyok rajtad akkor hogyan jössz ki belöle?milyen technikával?vedd észre hogy nem tudhatsz mindent söt....nagyon kevesett tudsz de megkérdezném hogy az 1mozes könybe mi a lényeg miröl szol?amugy meg hallássérült is mert ordibál

 17. Szabolcs Ádám

  Szabolcs Ádám11 hónapja

  Miért van az, hogy a hozzád hasonló szerencsétlenek sosem tudnak még helyesen írni sem?

 18. Melinda Vermes

  Melinda Vermes2 évvel

  Szerintem jobban áll a hosszú haj.

 19. gabor simon

  gabor simon3 hónapja

  Nőies férfi hosszú haj + érzések latolgatàsa cizellázása.Kriszta a sofőr,+ csupa racionalitás ,ésszerű kérdések, gondolatok+ rövid haj a babaarcú férfi image!Izgalmas szereposztás jól játszanak.

 20. Judit Kissné M.

  Judit Kissné M.2 évvel

  Amit PR küldetésének megfogalmazott, már-már krisztusi küldetés, ami a magyar közgondolkodás "megreformálását" illeti. Mindenesetre én azokhoz tartozom, akik értik, megértik és elismerik. Adjon a Teremtő neki ehhez a küldetéshez elég erőt és egészséget. A mocskolódókról pedig csak annyit: a Gellért hegyet sem bántja, ha lepiszkítják a verebek.

 21. You Tube

  You Tube2 évvel

  Nem mindenben értek egyet Puzsérral. De ugy érzem kell ilyen ember is közéletbe! Vannak jó gondolatai is és jol meg tudja fogalmazni. Nem vagyok semmien hivö de azt hiszem van egy teremtö inteligencia és a darvinizmust nem is tudom hogy hozhatja fel egy ilyen éles elme.. Aki kicsit körbe járja a témát réjön hogy ilyen intelgins életforma nem jön csak ugy össze csillagporbol meg amöbábol XD Internetezünk vazze :D Véletlen pont igy fejlödtünk áhh nem hiszem..

 22. La Britta

  La Britta2 évvel

  mindig is imádtam..ráadásul még jó pasi is lett..😍

 23. picinyke22

  picinyke2216 napja

  Hát még most 😍

 24. Hun Mimi

  Hun Mimi2 évvel

  Robi a magyar Steve Jobs.Period.

 25. Hun Mimi

  Hun Mimi2 évvel

  Robert nagyon emberi,amikor nevet!Orakig tudom hallgatni.

 26. Károly Németh

  Károly Németh2 évvel

  Puzsér KELL ennek a szerencsétlen országnak az élére! Az Ő vezetésével még van remény arra, hogy "jóléti" állam lehessen Magyarország! Reményeim szerint nem változna meg, mint eddig mindenki!

 27. Fílgúdék

  Fílgúdék2 évvel

  Hihetetlenül jól fogalmazol. Nem ismerek olyan embert ebben az országban, aki nálad jobban tudná kifejezni magát és mindazt, ami sokunkban megfogalmazódik nap mint nap a társadalmi elvárásokat illetően. Jó egészéget kívánunk, szorítunk a Puzsér 2.0-nak, a Puzsérság céljaihoz pedig sok sikert kívánunk!

 28. lolo k

  lolo k2 évvel

  Szeretünk, példakép vagy :)

 29. Attila Spiró

  Attila Spiró2 évvel

  Innunk kell egy sört Robi :D

 30. Gyula Molnár

  Gyula Molnár2 évvel

  vs.hu/magazin/osszes/on-melyik-palcikaembert-tenne-melegge-szavazzon1-0517#!s0 A gugli ezt dobta ki. :D A 6. piktogram a lényeg.

 31. Kitinpáncél

  Kitinpáncél2 évvel

  Puzsér pont amiatt szidta Richard Dawkins-t, mert ő sem az elefántcsonttoronyból szemléli az eseményeket, hanem lemegy a vallási fanatikusokkal vitatkozni, akkor most elfogadott a Robi részéről az ilyesmi, vagy sem ?

 32. J Lister

  J Lister2 évvel

  Már sokadszor hallom, hogy az ún. "Puzsérság" egy szerep, egy eszköz és Puzsér Róbert magánszemély nem azonos Puzsér Róbert műsorvezető közszereplővel. Szociológiai értelemben teljesen érthető és elfogadható, és nem is gondolom, hogy az előadásai alapján P.R.-et teljesen és minden szemszögből megismertem, jó barát, sőt családtag lett. Azonban ez az elhatárolódásosdi egyre visszásabb. Egyrészt a labilis lelki alkat miatt ebből kinéz egy pszichózis, másrészt hiteltelenebb lesz Puzsér úr. Ha volt valami, ami a fontos és érdekes témaválasztások mellett számított a műsorainál, akkor az az őszinte hitelesség volt. Lassan odajutunk, hogy a nyilvános szereplései igazából csak színpadi szerepek? Jó, jó, "önazonos" meg minden, de alig különbözik a színészi játéktól, forgatókönyve van, kiszámított hatásmechanizmusa, stb?

 33. Alter27

  Alter272 évvel

  Robi, az alkoholizmus kialakulásában fontos szerepet játszhat a genetikai hajlamosítottság, viszont ez az "alkoholisták fele nem alkoholista, csak szorongó, mivel nincs meg bennük az alkoholizmusért felelős gén" kijelentés sántít. Az alkoholizmus kialakulásához átlagosan kb. 5 év masszív ivás szükséges. Az általad említett emberek azért tudják letenni a szorongásuk oldódásával az italt, mert még nem estek át ezen az 5 éven, és nem alakult ki bennük a rendkívül erős testi függőség. Tudomásom szerint nem kell ehhez semmilyen gén, ha valaki szorongása miatt iszik éveken keresztül, akkor előbb-utóbb ugyan úgy alkesz lesz, mint aki hajlamosítottabb rá, és mindegy, hogy pszichés okokból kezdte az egészet.

 34. ThatChick Split

  ThatChick Split2 évvel

  Erdekes 13 evesen sikerult a norbival 20 kg fogynom

 35. 1masni

  1masni2 évvel

  Kösz Robi! Végre eljutott az agyamig a küldetésed mibenléte. Óriási munka, prófétai feladat. ( Csak mártírhalált ne halj érte, mint a régi nagyok! ) És még rengeteg van hátra. Látod, az itt kommentelők is azt hiszik, nem hozzájuk, hanem a többiekhez beszélsz. Pedig ez az ország azért korrupt, mert én vagyok korrupt, én akarok kevés munkával sok pénzt keresni, én vagyok erkölcstelen, stb. Kicsit segítene, ha mindenki tudná milyen erkölcs szerint kellene élnie, mi a korrupció, milyen az a "másképp" élet. Viszont ezt nagyon hézagosan tanítottuk meg Nektek. Mi. Viszont a (feltehetően) szerotoninvisszavételgátló+válium combó, és a pszichoterapeutád nem tartozik a médiára. Az a saját magánéleted része. ( Hogyan csináltok Puzsér Róbertból Puzsér Róbertet ) Se önigazolásra, sem pedig búvóhelyként nincs szükséged rá. Aki nem járt a Te cipődben az úgyse tud mit kezdeni az információval. Sok sikert!!! Csatlakoztam a "Puzsérsághoz" !!!!

 36. Márta Lónyai

  Márta Lónyai2 évvel

  Egyre jobban nézel ki..

 37. Dávid Németh

  Dávid Németh2 évvel

  Ne haragudj nem láttam, hogy súgtad neki, már itt sem vagyok. :D

 38. Dávid Németh

  Dávid Németh2 évvel

  Téged ki kérdezett amikor legelőször kommenteltél bármilyen helyre? Nem kell kérdés ahhoz, hogy írjak vagy beszéljek hozzád, ahogy téged se kérdeztek amikor válaszoltál itt a hölgyeménynek.

 39. Dávid Németh

  Dávid Németh2 évvel

  Balázs ne, ez gáz.

 40. Márta Lónyai

  Márta Lónyai2 évvel

  nem úgy tűnik..

 41. Bucbuc

  Bucbuc2 évvel

  yt alatt nem olvas, nem is ő tölti fel.

 42. Attila Bognár

  Attila Bognár2 évvel

  A Puzsérságot pont úgy nem kell félteni az összehajdúsodástól, ahogy a ganézó lapát hasznosságát sem csökkenti az, hogy közben szaros lesz! ((sőt, azt még "elmosni" sem normális dolog két használat között;))

 43. NNzsu

  NNzsu2 évvel

  Nekem az az érzésem van Puzsérral kapcsolatban, mint Michael Jacksonnal. A ma gyorsan és könnyen értelmezhetőség atyamesterei. Az az érzésem, hogy minél tovább nézem őt/őket a youtube-on, annál inkább érzem a karizmát. A vonzást. Tényleg jó, hogy nem egy száraz előadást kell hallgatnom mondjuk mélylélektanról, vagy unalmas szociológiai tanulmányt olvasnom , mert ezt mind "élményként" élményszerűen és közérthetően nyújtja nekem Puzsér. Analógia Michael Jacksonnál: minél több videót nézek meg vele, annál inkább érzem azt, hogy milyen karizmatikus és tehetséges és még azt is elhiszem több órai hallgatás/nézés után, amit testvére állít róla, hogy : "Mozarti mélységű zenéket tudott "írni" . (tudjuk, hogy nem is ismerte a kottát) . A karizma elfeledteti velünk azt, hogy ez szórakoztatás és nem művészet. Persze ez felvet egy másik dilemmát, hogy a művészet mi! Szórakoztatás, vagy valami egészen más, más régiókba vezető út, amihez sokkal nehezebb a hozzáférés, de ha mégis eljutunk odáig, hogy tudunk járni azon az úton, akkor elképesztő dolgokat találunk! Szóval a művészet az szórakoztatás? A Puzsér az egy szórakoztató médiaműfaj? khmmm

 44. Chiago Chico

  Chiago Chico2 évvel

 45. Captain Banana

  Captain Banana2 évvel

  Jó, de legközelebb Oszi vezessen, azt vegyétek fel. :)

 46. Suen91

  Suen912 évvel

  Minden tiszteletem Robié hogy akár az ördöggel is hajlandó felvenni a kesztyűt a jó ügy érdekében. És ki mer mondani olyan dolgokat nyílvánosan amit nagyon kevesen mernek közülünk. Így tovább.

 47. Gulyás Péter

  Gulyás Péter2 évvel

  Én is megértem az öngyilkosokat

 48. cola532

  cola5326 hónapja

  Üdv a klubban

 49. tojáska

  tojáska2 évvel

  Non-comedians in cars getting nothing and wandering around in a library aimlessly - Seinfeld showjának magyar fapados kiadása

 50. Lommo[HUN] -AIRSOFT-

  Lommo[HUN] -AIRSOFT-2 évvel

  Minden emberben megvan a "puzsér" nem a mindentleszoló, hanem az öszinte...csak a média elnyomja az öszinteségét az embernek...pakol rá egy mázburkót...EZ A BAJ ezért tart az egész világ ott...ahol!

 51. Éva Földesi

  Éva Földesi2 évvel

  "Amikor szomorú vagy, jusson eszedbe,hogy egy kis fény mindig világít neked a hűtőben."

 52. Bálint Pál

  Bálint Pál2 évvel

  11 drb Xénia már dislikeolta

 53. Alex Szántó

  Alex Szántó2 évvel

  Pont, amikor megvolt a kémia, vége lett a műsornak :D

 54. András Szabó

  András Szabó2 évvel

  Gratulàlok a mínusz 40 kilóhoz! Respect

 55. csont tót

  csont tót2 évvel

  ezen 50 mantra listája kurvára érdekelne!!!! valkószínűleg a szolgalelkűségre nevel

 56. Gergő Soós

  Gergő Soós2 évvel

  "Erősebb kutya baszik." "Aki kurva, ne sírjon, ha basszák." Pl. ennek a kettőnek a variációival előszeretettel példálózik Puzsér.

 57. Vodor

  Vodor2 évvel

  "Az a korrupció amiből téged kihagynak" pfejjj...

 58. Bucbuc

  Bucbuc2 évvel

  Mivel csak úgy kerülhetnél a helyére, ha olyan lennél mint ő. Egyszerű, evidencia.

 59. Badgeholder

  Badgeholder2 évvel

  "Ha te lennél a helyükben, te is lopnál." Ettől kifordul a belem.

 60. Gusztáv Faludi

  Gusztáv Faludi2 évvel

  egy ilyen puzsérszerű fickó kellene orbánellenpontozásra. Ez az ember lehetne "az" aki lehetne!

 61. Gusztáv Faludi

  Gusztáv Faludi2 évvel

  tudnék hinni neki és elég jó helyen az értékrendje

 62. Tibor Dassi

  Tibor Dassi2 évvel

  Elhiszem, hogy DTK jól vezet, de az hogy a riport alatt mennyi ideig nem néz az útra, a visszapillantóba az elviselhetetlen és elvonja a figyelmet Puzsér gondolatairól... Ezért nem is tudtam végig nézni a videót. Biztos bennem van a hiba! Tényleg az egész városban nincs egy hely, ahol leülnének beszélgetni?

 63. Jozef Tóth

  Jozef Tóth2 évvel

  Ez azért van, hogy kb. 6 másodpercenként történjen valami a képernyőn. Így folyamatosan történik valami a képernyőn.

 64. Tibor Dassi

  Tibor Dassi2 évvel

  Vodor, anyósom is így vezet, írj ha majd a kórházban vagytok....

 65. Tibor Dassi

  Tibor Dassi2 évvel

  Katoki,esetleg vezetés közben? :)

 66. Vodor

  Vodor2 évvel

  megnyugtatlak, benned van a hiba :)

 67. Badgeholder

  Badgeholder2 évvel

  Még szerencse, hogy Robi folyton az utat figyelte. :D

 68. James Valentine

  James Valentine2 évvel

  Düntető TörvényKönyv

 69. Véddafákat Egyélhódot

  Véddafákat Egyélhódot2 évvel

  Több Puzsér féle ember kéne ebben az álszent világban, aki objektív tükröt tud tartani az emberek felé és akkor talán visszaállna az értékrend a fejekben, főleg Európában.

 70. Vigilante

  Vigilante2 évvel

  Az 1976-os Hálózat című film főszereplőjére hajaz! ;)

 71. borges23

  borges232 évvel

  és több olyan ember, akinek van füle a hallásra

 72. Orrajt

  Orrajt2 évvel

  Néha olyan evidenciákat tud mondani, amik mindenkiben benne vannak, mégsem fogják fel tudatosan. És akkor jön Robi, és felkiabál a tudatalattiból.

 73. Gusztáv Faludi

  Gusztáv Faludi2 évvel

  pont így gondolom én is

 74. 3T

  3T2 évvel

  vartam, hogy mikor jonnek az erdekesebb kerdesek, de elmaradt a musor. persze lehet, hogy a wmn nezotaboranak ez ujszeruen hat, de aki kicsit is kovette robit, annak ez uncsi lesz. robi, ha vallalsz egy q&a videot, akkor mi osszedobunk igazi kerdeseket.

 75. Csipava Törzsfőnök

  Csipava Törzsfőnök2 évvel

  Előre Puzsér ! Teremtsd meg nekünk azt a magyar közgondolkodást amely végre színt és szintet visz a társadalomba ! Napról napra emberek fogják akár egy árnyalatnyival is kóstolgatni a mondanivalódat, amelyet szépen lassan magukévá éreznek és tovább adnak. Aztán mint egy lavina, beköszön az a minőségibb közgondolkodás :) Eszembe is jut erről egy számomra rengeteget mondó idézet, de szerintem neked is " Soha egyetlen hópehely sem érezte magát felelősnek a lavinában "; Oscar Wilde

 76. rali98

  rali982 évvel

  Dtk jó kis milf!

 77. PS4 DREYELANDER

  PS4 DREYELANDER2 évvel

  Adom...

 78. Gyula Molnár

  Gyula Molnár2 évvel

  Én tartózkodok. Majd ha úgy hozza a sors, kiderül. Ha jön ő még az én utcámba.

 79. CrooperVideos

  CrooperVideos2 évvel

  Ha már valaki annyira elkeseredett, hogy kiverje egy műsor-vezetőre, miközben beszélget egy interjúalannyal, az komoly szexuális aggályokat vet fel. A "Dtk jó kis milf!" kommentből azt szűrtem le, hogy hozzászóló baromira nem nézte végig a videót, amihez hozzászólt, csupán lenémított hanggal legeltette a szemét DTK formás pixelein. Személy szerint nekem kervára nem jutott eszembe az, hogy "úgy megdugnám Krisztát", miközben a videót néztem. De ha eszembe jutott volna, akkor sem írtam volna ezt le egy videó alá. Ez a hozzászólás inkább fért volna el egy Velvet cikk alatt, vagy akár a videó eredeti helyén, a WMN hivatalos HU-gos csatornáján, mint itt. #magánvélemény

 80. Badgeholder

  Badgeholder2 évvel

  Na, ez azért egy igazságtalan összehasonlítás. DTK egy szép arcú, tőgyes-segges MILF maca. A kasszás erzsi (nincs nagy betű, mert kitalált karakter, és rossz) egy kibaszott zsírdisznó. Nem egy liga.

 81. CrooperVideos

  CrooperVideos2 évvel

  Nekem erről a Kasszás Erzsi reklámja alatti top-komment jut az eszembe: "Nem volt könnyű, de kivertem rá!!!"

 82. FT1970FT

  FT1970FT2 évvel

  Robi! Az "írástudók felelősségének" nevezném HP elleni dicsőséges harcodat.