DTK: Elviszlek magammal - Náray Tamás (újra)

Katt a feliratkozáshoz! hu-gos.info/tv-HKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA
Facebook: wmnmagazin
A WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Az Elviszlek magammal történetének első visszatérője DTK egykori első interjúalanya: Náray Tamás. Mivel Tamás élete azóta nagyon sokat változott, a stábnak Barcelonába kellett utaznia, hogy forgathasson vele. Tamás a tőle megszokott karcos, szókimondó stílusban mesél arról, hogy miért költözött el Magyarországról, hogy miből él kint, és hogy mennyire hallja meg az itthonról érkező hangokat, véleményeket. És a végén még túrógombócot is főzött.

Megjegyzés

 1. ssmklnjkdd bfvrvbvbeub

  ssmklnjkdd bfvrvbvbeub21 órája

  Gusztustalan pszihopata pojáca

 2. Zsanett császár

  Zsanett császárNapja

  Elismerem a tehetségét, a munkásságát, de a szavaiból olyan megkeseredettség és fásultság árad, hogy nem jó hallgatni. Ha pedig ennyire ki van akadva az internet népére, akkor miért vállalta pl. ezt az interjút?

 3. Konok NokoN

  Konok NokoNNapja

  Nem az internet népére van en bloc kiakadva, ha figyeltél volna, ahogy nem is az emberekre en bloc, hanem a megkeseredett, irigy emberekre, akik a maguknak okozta keserűséget másokra fröcsögéssel adják ki, például az ő oldalain is, képesek őt nem kedvelő emberek nap mint nap ott tölteni az idejüket gyűlölködéssel, trollkodással. Erre gondolt. Ha pedig nem esik a kis lelkednek jól hallgatni, ahogy egy művész-hajlamú alkotó típusú, rengeteget tanult és bizonyított embernek vannak erről a világról és emberiségről negatív gondolatai, akkor szerintem kapcsolj vissza Istenes Bencére, vagy VV Somára. Ez az ember megosztó, mert őszinte és vannak gondolatai.

 4. Katalin Tumó

  Katalin Tumó2 napja

  Nagyon imádnivaló ember Náray Tamás! Csak tanulni lehet tőle minden szempontból. Köszönöm, hogy láthattam ezt a beszélgetést. A legjobbakat kívánom neki!

 5. Fejer Judit

  Fejer Judit2 napja

  "Akkor is kést mártogassak beléd, ha te nekem semmit sem ártottál..." Úristen, milyen igaza van.

 6. Leila Kerhart

  Leila Kerhart3 napja

  Edes pasi

 7. Agnes Ran

  Agnes Ran5 napja

  Mint ahogy jelezte,nem erdekli a comment a muvesz urat,de mint psychologist a legnagyobb joindulattal az eszrevetelem,hogy ketseg nem fer hozza,multitalented unique person.Az ordinary kifejezesek a megelt serelmekbol adodnak,ami jogosan meg egy inteligens ember is csak igy tud reagalni az osi magyar rosszindulatra.Valoban az a legfajobb,ha olyantol kapja az ember a kritikat,aki irigy,sikertelen nem hozzaerto ember.De ezt a legegyszerubb ugy kezelni,ami legyen a motto-ja”ha valakinek problemaja van velem,az nem az enyem,az kizarolag az o problemaja “and after,You are untouchable !!!!!!!I wish the best🌹

 8. Brigitta Szabo

  Brigitta Szabo5 napja

  ÍÍÍÍÍmadom ezt a Zsenit! Ezt az EMBERT! Fantasztikus egyéniség! Jajj, de szeretnék találkozni VVVVVele! Valaha, valamikor! Szívesen kozmetikáznám a kutyáit is, (Mondjuk az szakmában lesz, nem pancser a köbön!) .... de akkor is imádom a felfogását, ami az enyém is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Attila Harmathi

  Attila Harmathi8 napja

  Nagy igazságokat mond a művész úr. Sajnos a magyar irigy, keserű mentalitásról is igazat beszél… Nagyszerű műsor volt.

 10. valent16n1

  valent16n18 napja

  Sajnos Náraynak tökéletesen igaza van Magyarországgal kapcsolatban és példát mutat abban hogy 50 felett is lehet új életet kezdeni és váltani.

 11. Gabriella Mihalikné Bánóczi

  Gabriella Mihalikné Bánóczi11 napja

  Miért hasonlitja Budapestet Barszelónához? Budapest ha nincs a térképen akkor hol van? Akkor honnan jöttél beképzeltkém? Jó, hogy elköltöztél Tomika!

 12. Konok NokoN

  Konok NokoNNapja

  Hát gabika te Sem vagy az ész bajnoka… Szerintem te vagy az első a 400 Ezer nézőből aki nem értette, de segítek. A festészet-művészet hangsúlyos jelenléte alapján mondta, hogy Barcelona a központban van, ellenben BP a térképen sincs. Tük bonyolult igaz? A beképzelt szó jelentését Sem ismered. Te például lehetnél beképzelt, mert neked nincs mire egóznod, nulla teljesítmény és intelligencia áll a hátad mögött, ellenben vele, aki nem beképzeli magának a valaki-ségét, hanem ő valaki. Tudom ezt Sem érted. Fröcsögj egy kicsit még, add ki a nyomorodat.

 13. David Craig

  David Craig12 napja

  Náray úrból kiérződik a halálos fáradtság, a mélyen el- és meggyötört lélek, a lázadás, az indulat, a meg nem értettség és az üldözöttség vélelmének hangja. Örök igazság, hogy a művészek számára fontos a szenvedés - mert különben alkotóképtelenek -, viszont így látva Tamást elgondolkodtat, hogy lelkileg, emberileg nem fizet(ett)-e túl nagy árat a sikerért...

 14. Tamásné Ligeti

  Tamásné Ligeti6 napja

  A kiválasztott mindig nagy árat fizet,,mert a középszerűvel ,és még sok mindennel meg kell küzdenie.

 15. Károly L.A.

  Károly L.A.12 napja

  Most mi van? Az a problémája (többek között), hogy az alaptörvényben a család fogalma úgy szerepel, ahogy?! Nyilvánvaló. Ő is egy ilyen kapcsolatból született, ahogy mindannyian. Nekem semmi bajom a melegekkel, de a család nálam és sokaknál apa, anya, gyerekek. Kész. Ha nem így lenne, már rég kihaltunk volna (így is afelé tendálunk). Emellett mindenki úgy él, ahogy akar. Már ha nem kérkedik vele (pl. B. Pride) , én sem szoktam felvonulni fennen hirdetve azt, hogy hetero vagyok. Amúgy meg iszonyú beképzelt ez a pali. Sokan nem is ismernénk, ha az RTL Klub nem emeli fel.

 16. Livia Ganyovics

  Livia Ganyovics13 napja

  Köszönet a riportért mindenkinek, akinek érdeme van benne!

 17. mária one

  mária one13 napja

  baromi jó vagy.

 18. Boglarka Baykov

  Boglarka Baykov15 napja

  Végighallgattam az interjút. Nagyon tetszett. Az első alkalom, hogy valakivel nem mindenben értek egyet, de a lehengerlő stílusa miatt még ezt is elnézem neki... 😂 Nagyon cuki. Ha azt mondaná, hogy ugorjak a kútba, beleugranék. Szerintem meg fogom hallgatni még egyszer. Hátha ragad rám ebből a természetes önmarketingből valami. Rám férne... 🙂👌

 19. Judit Horvàth

  Judit Horvàth16 napja

  Nagyon őszinte, tartalmas beszélgetés. Gratulálok hozzá és köszönöm! Minden perce értékes, rég nem hatott rám riport ennyire erősen...Csodálatos emberek, tisztaság, hitelesség, intelligencia, elegancia... hú, szuper!!! További sok sikert 😊

 20. László Szentirmai

  László Szentirmai16 napja

  O megcsinalta,tobb vonalon is kitalalta magat,,nem a kedvenc "mesehosom" de kurvara igaza van,,,,

 21. Agnes russo

  Agnes russo16 napja

  En kulfoldon elek mint festo tobb mint 20 eve es nagyon le a kalappal hogy valaki uj karrierbe, uj kornyezetbe fog 60 evesen es Ilyen vitalitassal. Innen tavolrol nem ertem miert nem a muveszetrol es az ujra kezdesrol megy itt a kommenteles ? Miert bantjatok egymas ennyire .. miert ilyen merges mindenki ??

 22. Agnes russo

  Agnes russo13 napja

  Róbert Rutkai Most jövök rá hogy te meg a Renáta ugyanazok vagytok! Onnan vettem észre ahogy hol betartod a szavak közti távolságot hol nem... és te vagy itt az egyetlen aki így ír... no jo én elbúcsúzom innen végleg hisz ebből az látszik hogy amivel a Náray Tamást vádoljatok azt ti is ugyanúgy teszitek..

 23. Agnes russo

  Agnes russo13 napja

  Róbert Rutkai de hat akkor honnan tudhatjuk hogy the meg nem a kedves Renata vagy?......😀 te tenyleg? De talán nem kene fokozni ezt a párbaj szeru beszélgetést. .. en el szeretném engedni ezt el ha lehet. En mindenki véleményét tiszteletben tartom... otthon sok a rosszindulatú kritika és ettől meg lehet keseredni... lehet ettől válik ilyen védekezőve az ember. .. úgy látom sok értékes közéleti ember be burkolózik...megkeseredik... ez látom az otthoni interjúkban ... de En tokre csiptem a Náray Tamást és energiáját minden fura kiszolasa ellenére ...

 24. Attila Harmathi

  Attila Harmathi14 napja

  @Agnes russo A probléma az, hogy magát, a bizonyíték-bizonyítás fogalmát nem ismerik jól. Az pedig bájos, ahogy rendszeresen ezzel jönnek, hogy Náray miért nem sz..ja le mások véleményét… -de eközben ők törnek ki heves rángatózásban, mikor nekik nem tetsző véleményt olvasnak és képesek voltak még szenteste és újév hajnalán is itt gyalázni Nárayt és hazudozni. Azt gondolom, minden értelmes ember számára nyilvánvaló, hogy ki is áll az intelligencia oldalán? Náray? Vagy ezek, az általa, joggal vérg.cinek nevezett, boldogtalan keserű emberek.

 25. Agnes russo

  Agnes russo15 napja

  Renáta Bencsné olvastam ezt is de Ilyet állítani bizonyíték nélkül talán nem kellene. .. Én a teljesítményére és tehetségére fokuszoltam.

 26. Tamás Békési

  Tamás Békési17 napja

  Tetszett nagyon a videó, elismerésre méltó amit Náray lerakott az asztalra👌 Érdekelne a zene címe amely 19:12-nél szólal fel a videoban.koszi elore😘

 27. Agnes Schlosser

  Agnes Schlosser18 napja

  Pont ezert van kint Los Angelesben a Golden Globe on! Vilagszinten elismert muvesz

 28. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes17 napja

  @Agnes Schlosser Náraynak meg ott van Návai Anikó.Ennyi.

 29. Renáta Bencsné

  Renáta Bencsné17 napja

  @Agnes Schlosser Pont ez a lényeg.Hogy az semmit nem jelent,hogy valaki a Golden Globe-on van.Mert így is,meg úgy is,meg amúgy is ki lehet jutni.

 30. Agnes Schlosser

  Agnes Schlosser17 napja

  Senki sembeszelt a Vajda Timikerol neki meg vannak a kapcsolatai

 31. Renáta Bencsné

  Renáta Bencsné17 napja

  Na mondjuk ez pont nem számít.Vajna Timike is ott van.Ő aztán marha sokat letett az asztalra.

 32. Beus Swayne

  Beus Swayne18 napja

  Sok sikert u are awesome 💕💕💕💕🇭🇺🇺🇸

 33. Oden Atek

  Oden Atek18 napja

  igen, két (3) dolgon elgondolkoztam; 1: 2012. jan.1. (új alaptörvény). 2: tömérdek érdekember Mo-n, negatív lelkülettel. Ebből Spanyolo. lett. ui: ha bárki (mármint magyar ember) elfogad megosztást (alaptv.), önmaga sosem lesz egy(én) - (boldog). tény, s nem vélemény.

 34. Mariann Eszter Szuha

  Mariann Eszter Szuha18 napja

  "de a maradék 200 vérszemétgeci :)..nem kell egymillió pestisbaktérium ahhoz, hogy a pestis elterjedjen" Ez mekkora nagy igazság :)

 35. Mariann Eszter Szuha

  Mariann Eszter Szuha18 napja

  61 éves....istenem :)

 36. LAallyourLOVEonme

  LAallyourLOVEonme18 napja

  Tamás ezen autentikus fellépése számomra egyáltalán nem meglepő és nem új. Hisz ez nem az első Interview amelyben ilyen őszintén mondja el világnézetét és tapasztalatiat. Nagyon is helyesen. Hasonsorsú és így 24 év után is boldog, pozitív gondolkodású emberek között élő kivándorlóként teljesen átérzem minden egyes szavát! Anno 1996-ban, most 2020-ban és soha a jövőben sem lesz ez másképp. Abban a nagy hazában csak az lesz gazdagabb, aki a megfelelő helyre rakja az x-et. Az okos és tehetséges inkább elmegy. A többi marad a statisztikának. Köszönöm mégis ezt a pár percet Tamással, akit nagyon tisztelek azért aki Ő maga!!!

 37. Atlantis Lemúria y

  Atlantis Lemúria y19 napja

  Kedves Kriszta! Köszönjük a riportot, nagyon tetszett! Kedves Tamás! Csodálatosak a képeid! Jó volt látni, hogy jól érzed Magad, szép az otthonod, a galériás. Szeretem hallgatni a gondolataid és Megértelek amiket mondtál. Néha hívd meg a Krisztát Magadhoz, hogy tudjunk Rólad, de ne zavarjuk. Csak tudd, hogy sokan szeretünk. Tudod Leonárdóról is jó lenne egy ilyen Kriszta riport, csak az időbe nem lehet belenyúlni. Biztos Ő is ilyen izgalmas, tudatos, széles látókörű ember volt. Nem tudom, vannak-e ideáljaid?, de sok hasonló fiatal tehetségnek, lehet hogy Te Vagy az ideálja és jó, hogy így van, mert hagysz egy emberi nyomot is. Ezért jó, hogy néha hírt adsz Magadról. Minden jót Neked, amit Te szeretnél!

 38. Kata Varga

  Kata Varga19 napja

  Drága Kriszta!💖 Minden műsorod Fantasztikus, de ezt külön köszönöm Neked Hálás szívvel! Olyan sokszor egyezik a gondolkodásmódom , a véleményem Tamáséval... annyira jó volt hallgatni... imádnivaló, maximális Respect!!!! 💖💖💖🙏

 39. Tiborné Nagy

  Tiborné Nagy20 napja

  Fene tudja, de bizony nagyon bírom ezt az EMBERT!!!

 40. Tamás Lakatos

  Tamás Lakatos20 napja

  Szuper volt!

 41. Szenti Mendi

  Szenti Mendi20 napja

  Nagyon nagy fenntartásokkal kezdtem el nézni a műsort, mert egy agymosott barom vagyok én is, ha akarom, ha nem. Ezt az embert klónoztatni kéne. Annyira őszintén vállalja a véleményét, önmagát , hogy az "irritálóan" arcon vágó. Kényszerít arra, hogy szembe nézz önmagaddal. Remélem, hogy még nagyon sokáig megtisztel minket a gondolataival. Talán egyszer elgondolkozunk azon, hogy kit űztünk el a személyében...

 42. Szenti Mendi

  Szenti Mendi14 napja

  @Judit Tölgyes akkor gyanakodj, váljék egészségedre. Számomra ez az ember akkor is nagyon sok olyan mondatot adott, amin elgondolkoztam.

 43. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes17 napja

  Muhahha...maradtál volna fenntartásokkal.... gyanús ki ír ilyen istenítő kommentet?? irritálóan arconvágó...óha... és ki űzte el? Ti? kik??

 44. Noémi Ziblila

  Noémi Ziblila20 napja

  Köszönöm Kriszta. Órákig tudnám hallgatni Tamást. Minden jót kívánok ☺

 45. Mónika Hlivár

  Mónika Hlivár20 napja

  Kedves Tamás. Érdeklesz és megjegyzem. :) Köszönöm az élményt és a motivációt, így vadidegenen is. :) Szívből kìvánok sok sikert és boldogságot. Remélem még sokat hallok rólad. 🙏

 46. Erika Hegede

  Erika Hegede20 napja

  Szép volt, köszönöm szépen! 🙂

 47. Norbert Gábor Nagy

  Norbert Gábor Nagy21 napja

  Érdekes egy riport, amikor elkezdtem nem gondoltam, hogy be is fejezem. Megosztó személy ez a Náray, de hogy érdekes dolgokat mond, és hogy érdemes odafigyelni rá az is biztos. Nekem egyedüli negatívumként ható tényező a riporternő szereplése volt, látszott, hogy próbált felnőni a feladathoz, a riport alany személyéhez, de nem igen sikerült neki. Minden szavába belevágott az elején, elég zavaró volt, azért jól helyre lett rakta közben :D

 48. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes17 napja

  @Norbert Gábor Nagy kérlek olvasd el régebbi kommentjeimet!

 49. Norbert Gábor Nagy

  Norbert Gábor Nagy17 napja

  @Judit Tölgyes nárcisztikus hazudozó. Ha ilyent írsz erről az emberről kérlek írd már meg hogy mitől nárcisztikus, mitől hazudozó?

 50. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes17 napja

  DTK-t oltod?? Már bocs de le a kalappal előtte,hogy tudatában van Náray másik oldalának is, az örjöngő nárcisztikus hazudozónak, mégis tűrtőztette magát. Sőt: rákérdezhetett volna a sorozatos őt körüllengő balhékra is, mégsem tette. Lehet nem volt ezen a téren elég tájékozott, de lehet, hogy ennyire udvarias volt, vagy csak tudja, hogy Nárayval nem lehet konfrontálódni...na de hogy "próbált felnőni"? Ehhez a majomhoz?

 51. Németh Tamás

  Németh Tamás21 napja

  hat aki tud az tud a kepei csodasak

 52. Judit Fazekas

  Judit Fazekas21 napja

  Mennyire furcsa ez a fickó!!!Jó hallgatni.

 53. Abraham Burden

  Abraham Burden22 napja

  Nem is valo ebbe az orszagba (sajnos). Intelligens, grandiozus ember. Minden jot kivanok neki!

 54. Adrienn Kakuk

  Adrienn Kakuk22 napja

  Annyira egyetértek vele. Bárcsak olyan tehetséges lennék mint ő, biztosan nem maradnék én sem.

 55. erika barabas

  erika barabas22 napja

 56. Bézi Viktória

  Bézi Viktória22 napja

  Iszonyúan szabad gondolkodású ember, és én imádom Őt ezért! Megint köszönöm Kriszta! Imádtam! ❤️

 57. Kata Balázs

  Kata Balázs22 napja

  Náray hihetetlen intelligens,okos,tanult EMBER! Szerintem ebből az interjúból sok ember tanulhatna! Kriszta,ez egy fantasztikus interjú volt!!!! Náray Tamás emelem kalapom Ön előtt!👍🙏

 58. Pál Podlaviczki

  Pál Podlaviczki22 napja

  Üdvözlöm Tamás. Nevem Podlaviczki Pál. Rendben ,hogy ön mit ért el ez tiszteletreméltó! Szerintem bárkit véleményezni az sok tévedésre ad okot és lehetőséget. Aki Sárrétudvariban él az lehet értékes ember nem lehetetlen,hogy tud önnek példát mutatni és tanulhat belőle! Tisztelettel Pál

 59. Krisztina Gódor

  Krisztina Gódor23 napja

  Tamaska jobb is ,hogy ott vagy ahol vagy.Ezt az ordenare dumat, amit elengedtel,es meg Te beszelsz,hogy milyen primitivek a magyar emberek?Meg turoert, tejfolert es teliszalamiert se gyere vissza-nem erdemled meg.

 60. Danny3333333333

  Danny333333333323 napja

  Krisztina Gódor : Azon esetleg érdemes elgondolkoznod, hogy miért van az, hogy kisebbségben vagy a véleményeddel... Talán azért, mert te vagy inkább primitív , hogy egy több évtizedes munkás, kreatív és sikeres pályafutást ilyen módon degradálsz ? A primitívség itt kezdődik, nem ott, hogy pár szofisztikálatlan mondatot elejt valaki, egyébként privát környezetben... a fogalmaknak is különben utánanézhetnél... Ilyen szinten a többség fel sem vette azokat a káromkodásokat, amiket Tamás mondott, mert egyrészt teljesen odaillett a beszélgetés dramaturgiájába, másrészt nagyon attraktívan adta elő és az igazságtartalmával nehéz vitatkozni, így azokban, akik alapból nem negatívan álltak hozzá az maradt meg, hogy ez egy jó beszélgetés volt !

 61. Konok NokoN

  Konok NokoN23 napja

  Te fogod megmondani, meg a hozzád hasonszőrű, a megérdemelt jelzőit elviselni nem tudó, keserű csődtömeg, hogy Náray művész úr mikor és hova jöjjön vissza? Álomvilág mucika… álomvilág :)

 62. Katalin Tóth Weiszné

  Katalin Tóth Weiszné24 napja

  Köszönöm :)Nàray Tamàs jòl làt dolgokat !!

 63. Gyöngyi Varga

  Gyöngyi Varga24 napja

  Élveztem minden percét!

 64. Kollárné Rétfalvi Emese Anna

  Kollárné Rétfalvi Emese Anna24 napja

  Köszönöm ezt a beszélgetést, mindig szívesen hallgatom Náray Tamással készült interjúkat :) Nagyon szeretem a munkáit :)

 65. Leonor Soproni

  Leonor Soproni25 napja

  Ez a nö,sajnos Nem alkalmas erre a job-ra. Nem tud halgatni!!

 66. Bridget Bridget

  Bridget Bridget25 napja

  Ha van, orosz vagy lengyel bolt,akkor van túró is!(a cirill betüket gondolom, ismeri még!)Tejfölre megoldást jelentenek, a LIDL termékei is!A túróval is,elég elfogadhatóan próbállkoznak!(ki kell próbállni)A körömlakklemosó a festéshez,EBAY !(sokszor, még a szállítás is,ingyenes!)Mi az,hogy öreg ember?Nem gondolkozik,nem öltözködik,nem mozog és nem visellkedik öregként!Csak egészség legyen!Remélem,megírta már, az elsö kötet,folytatását,mert nagyon várom!Még csak annyit,hogy ha valakinek más a véleménye,attól még nem kém(ezt a hülyeséget!),csak lehet a bübájos modorát viseli nehezen,politikai hovatartozás nélkül,de,mint embert és müvészt nagyratartja!Sikeres,boldog új évet!

 67. V V

  V V25 napja

  Elveszítettünk megint egy értékes,tehetséges embert !...... Hányan fogják még követni Náray Tamást ?..

 68. Rekuci 78

  Rekuci 7811 napja

  " Az ocsú elválik a búzától"...(magától is..) Isten nélkül sehol nem lehetünk boldogok.

 69. elvira jakab

  elvira jakab19 napja

  több millióan ez lett Magyarország

 70. Lac ika

  Lac ika25 napja

  Kár, hogy DT Kriszta törölteti az értelmes hozzászólások nagy részét, a Náray-gyalázókat meg engedni… de végülis érthetö, kell a sok hozzászólás, a visszajáró, interjúalany-ugatók látogatása pörgeti a nézettséget, mint az a videóból kivágott néhány erös fogalmazása Náraynak, amit a beharangba is tettek. Mondjuk DTK-ban nem csalódtam, sosem gondoltam, hogy szorult bele bármiféle morál.

 71. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes12 napja

  @Patkai László Nem érted Tamás,olyan felismerhető és beazonosítható a stílusod,hamár írónak vizionálod magad legalább tudnál többféle karakter nyelvén megszólalni. Azért nem megy, megmondom,mert tök kész vagy, elvisznek az indulataid. És el kell szomorítsalak,nem én vagyok Bencsikné és Robi se, pedig veled a harc úgy lenne fair és kiegyensúlyozott, ha én is létrehoznék még 5-6 álnevet, ahogy te csinálod. Lehetne akkor itt nagyobb rendetlenséget is csinálni!! Ja és én szilveszterkor buliztam, nem veled töltöttem az estét, de ezek szerint te akkor is itt voltál.Milyen vicces ez tulajdonképpen...a nagy művész youtube kommenteket olvas az év utolsó napján is. És Andival az ss tiszttel -ti csak adminnak hívjátok- ezzel próbálkozni,hogy elkezditek itt a negatív kommentelőkre rásütni,hogy egy és uaz csak több álnéven,mert TE le lettél leplezve. Szánalom.

 72. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes12 napja

  @Andrea Legéndi Andikám,most hogy van ez? nem tudom megemészteni,hogy kizártak,de közben hordom szanaszét a zárt csoportjából az infókat?? Náray zárt csoportjában még egy amőba is rájön,hogyha csak a legkisebb módon is ellent mond a mesternek ,repül. Tehát ott qrvára nem ér váratlanul egy kidobás senkit. Engem se. A csoportja tele van a nagymamás storyja leleplezése óta olyan emberekkel akik csak röhögni mentek oda. A Cyla story óta meg még egy csomóan bejelentkeztek oda,amióta a 100 ezres követővel rendelkező Kajdi kifigurázta őt,és egyszerre tízezrek röhögtek ott rajta. Nárayról szól a Will Smitshes bejegyzés meg a Brando papás is. Amúgy meg ha nem kezdett volna itt Tamás barátod álneveken írogatni,és beletörődött volna,hogy 700 ajnározó komment mellé becsúszott 20 negatív,már rég nem lennénk itt mi se. Dehát nem bírjátok ki,húzogatjátok ti is rendesen a gazdáddal az oroszlán bajúszát. Ez van drága.Nyeld le.

 73. Patkai László

  Patkai László12 napja

  @Andrea Legéndi Figyelj, tök felesleges neki ilyen fájdalmas igazságokat írni, mert épp ez a nyomorult lénye elől menekül hiábavaló cselekvésekben, általa fel nem ért, meg nem értett művészek oldalaira, videói alá gyűlölködni. Nem fogsz értelmes válaszokat kapni, mert fel sem fogja amit írsz. A boldogtalanság, a kudarcok, a céltalanság, a megvetettség, az ambícióhiány az unintelligenciával és a riherongy szellemiséggel fűszerezve iszonyatos frusztrációt és gyűlöletet generál az emberben, ha ezt nem adhatná ki valahol, akkor lehet gyerekeket molesztálna, vagy mittudomén, de jobb, hogy nem az utcán, emberek között éli ki ezen ingerületeit... Pár kommenttel feljebb épp egy hasnoló nyomorult bukott le, hogy (legalább) két accountról irogat, Renáta Bencésné és Robert Rutkai, de lehet, hogy Tölgyesijuci is ugyanaz a szerencsétlen csődtömeg, meg kitudja még hány neve van itt. Miután fent megbukott, hogy ugyanúgy ír és ugyanolyan értelmetlen gépelési hibákat vét több névről is, azután törölte az ottani, Rutkai és Renáta neveivel írt kommentjeit. És akkor ő pofázik itt arról, hogy Náray van itt álneveken :D Meg mikor mások tüzijátékoztak szilveszer éjjel, ő itt küldözgette a fröcsögéseit, ahogy karácsonykor is. Erről beszél Náray, ezek meg csak igazolják amilyen ostobák. Szánalmas senkik.

 74. Not Sure, Mr.

  Not Sure, Mr.25 napja

  Kedves D. Tóth Kriszta! Köszönöm ezt (és a többi) riportot és YT tartalmat, és köszönöm a riportalanyoknak is! Öröm hallgatni a legtöbbet. (Még kb. 344 ezren értenek egyet valószínűleg :) ...vagy többen... )

 75. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes26 napja

  Az Elviszlek magammal történetében (de ez sok másik platformra is igaz lehetne) előszőr fordul elő, hogy az interjú alany 4-5 álnéven bejelentkezik és szónoklatot tart a művész úr (vagyis saját maga) zsenialításáról. (NÁRAY ÚR hozzászólásait olvashatjátok: Patkai László, Laci ka, Konok Nokon néven és még több is, már számolni sem bírom) ha ezeket elolvasva sem lesz kétségetek ,hogy komoly problémák vannak vele, lelketek rajta. Miféle ember tesz ilyet? Ezért menekült Spanyolországig, mert rendszeresen megkapja az elmeállapota miatti fejmosást, nem pedig azért mert ez a csúnya ország elüldözte. Egy év alatt a harmadik csoportját nyitja csukja a facebookon. Ismerve őt nemsokára törölni fogja a saját hozzászólásait is, pont úgy ,mint a pics@zását és egyéb kirohanásait a facebookon. Olvassátok el a kommenteket is, lesz olyan érdekes,mint az interjú maga.

 76. Katalin Bacsó

  Katalin Bacsó17 napja

  @JP0 0 .:-) "Sem"!.:-) Te Sem bírsz leállni?! Én Sem !.:-)

 77. JP0 0

  JP0 022 napja

  @Adam H Tehát ismét a se füle se farka rizsa, hazudozás, vádaskodás, dilettáns módon. Ezt hozod, ez a te szinted. Más pezsgőt bontott újévkor, te vadul ütötted a billentyűket a medvebarlang szagú panel odúdban, de továbbra is az állításaid alátámasztására való bizonyítékok száma=0. És sajnos az a rossz hírem van számodra, hogy ha három oldalnyi kommentet böfögsz ide, az Sem váltja ki a bizonyítékokat, amik neked nincsenek, mivel minden állításod hazugság, plusz annyira buta vagy, hogy eszedbe Sem jut, hogy azért nem látod a feliratkozásaimat mert nem tettem azt nyilvánsossá :D Náray művész úr minden szavát igazoljátok tényleg :D Zseniális. Igazából egy cipőtalpáról levakart kutyapiszok értékesebb nálatok.

 78. Danny3333333333

  Danny333333333322 napja

  Judit Tölgyes : Azért nem látod, hogy fel vagyok iratkozva valahova, mert be van állítva, hogy ez nem nyilvános. Tudod tudok olvasni és látom, hogy páran mit műveltek itt, bőven elég elolvasnom azt, amit ide írtok. Te nem nem imádó vagy, hanem egyszerűen csak negatívakat író ! Tőled még csak negatívakat olvastam ! De, akkor megkérdezem, ha már megtiszteltél, hogy szerinted ez normális, amit csinálsz illetve reális ? Tényleg komolyan úgy gondolod, hogy Tamás több évtizedes sikeres munkásságához csak negatívan lehet hozzáállni ? Felhozod a tiltogatásokat, csak nem tudom, hogy ezzel a stílussal, amit csinálsz, mégis mire számítasz ? El tudom képzelni, hogy a facebook csoportban is csak áradt belőled a negatív megnyilvánulás ! Bocs, de itt még semmiféle kritikát nem olvastam tőled csak negatív megnyilvánulást ! Nem kell csodálkozni, hogy ezt valaki a saját zárt csoportjában nem tűri el...de komolyan nem tudom hogy mi ezzel a célod ?

 79. Judit Tölgyes

  Judit Tölgyes22 napja

  @Danny3333333333 pedig ez is te vagy Náray Tamás. Így lehet kiugrasztani a nyulat a bokorból :) Amúgy ha valaki 10 éve fent van a youtubeon fura,hogy egy feliratkozása sincs.Az is fura,hogy valaki úgy válszol,hogy képben van az összes említett kommentelő előéletével,szokásaival.Micsoda véletlen!!! Az is fura,hogy valaki úgy írja le magát "én vagyok a legnépszerűbb troll" - Ha kibírtad volna még a legelején ,hogy elfogadod,hogy több száz imádó komment mellé becsúszott pár nem imádó,már rég leállt volna itt mindenki. De nem,te létrehozol egy csomó álprofilt és ,mint egy durcás Ödönke csapkodsz. Ja és nem kell őrt állni ahhoz,hogy az ember ide írjon,hiszen te magad válaszolgatsz mindig,erről pedig az ember értesítést kap. Csupán arra válaszolunk.

 80. Danny3333333333

  Danny333333333324 napja

  Adam H : Na idefigyelj én több mint 10 éve regisztráltam ide ezzel a névvel, soha nem követtem Nárayt facebookon és fogalmam sem volt arról, hogy Náray azon kívül, hogy divattervező még könyvet is ír meg fest is többek között és ennek hangot is adtam , erre engem is le Nárayzol... Ezek után, hogy ezt bárki olvassa jogosan gondolja, hogy nem vagy komplett, hogy itt összeesküvéseket gyártasz ! A több száz vagy ezer ruhát vagy a több tucat festményt , esetleg a több tízezer könyvet, amit eladott azt is mind ő vette meg ? Egyébként csak mondom, hogy számos ismerősöm posztolta, hogy milyen könyveket kapott Karácsonyra és a Zarah sorozat vagy a legújabb könyv nagyon sok helyen szerepelt...

 81. Andrea

  Andrea26 napja

  Minden szavával egyetértek, és nagyon sajnálom, hogy ez az ország ennyire kettészakadt, kirekesztővé, élhetetlenné vált. Olyan emberek mennek el teljesen jogosan, akikre pont hogy óriási szükség lenne a kultúra/művészet alakításában, formálásában. :(

 82. Eszter Halasi

  Eszter Halasi26 napja

  Annyira jo fej ez a csako! Annyira jo hallgatni! Tehetseges, letett az asztalra sokmindent. Mindemellett tisztaban van onmagaval..

 83. Eva Gaber

  Eva Gaber27 napja

  Fantasztikus müvèsz

 84. enikő fábián

  enikő fábián28 napja

  Gratulálok mindkettejüknek, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz!

 85. rita p

  rita p28 napja

  Nekem anno nem volt szimpatikus Naray Tamas. Aztam megneztem egy Dtk interjut es latom mint embert. Engem is felhuz amikor valaki mar csak azert szol be hogy miert is ne. De ra kellett jojjek arra, hogy nem lehet mindig mindent ugy csinalni ahogy masoknak jo mert akkor nem en elem a sajat eletemet hanem csak statisztalok benne mint egy szerepben. Ujrakezdeni neha muszaj nem azert mert nekem az mindig Jo amikor tortenik, hanem azert mert ahhoz hogy azza valjak akive kell ahhoz ez muszaj. En szivesen leulnek egy kavera a Narayval 😊

 86. éva végh

  éva végh28 napja

  Imadom.jo dolgokat mond!!!!!!!!!

 87. Laca

  LacaHónapja

  Tamás iszonyatosan beképzelt véleményem szerint. Az látszik, hogy tele van komplexussal. Az mindegy miért. Nem akar foglalkozni senkivel de mégis folyamatosan szerepel különböző műsorokban. Nem szereti a magyar médiát és a magyar emberek véleményét de magyar műsorban szerepel.

 88. Danny3333333333

  Danny333333333329 napja

  Nem azért szerepelt ( mert ez ugye már nem mostanában volt ) magyar műsorokban, hogy őt minősítsék, hanem, hogy megmutassa magát és pl. ő minősítsen másokat, ha mondjuk zsűritagként szerepelt. Aztán meg mostanra ennyi év után sok mindenből ki is ábrándulhatott nem ?

 89. Danny3333333333

  Danny3333333333Hónapja

  Nagyon furcsa azt olvasni, hogy mennyire máshogy , sőt teljesen ellentétesen tudnak vélekedni emberek ugyanarról :)