DÉMONIDÉZÉS JÓGÁVAL TUTORIAL

insta: paulsonati
email: friderika2206@gmail.com

Megjegyzés

 1. Pap Barnabás

  Pap Barnabás5 órája

  Szerintem ebben a formátumban sokkal jobb videókat csinálsz

 2. Egy Senki

  Egy Senki5 órája

  Gecis bongos reklám

 3. Andrea Gallovics

  Andrea Gallovics11 órája

  Paul visky VAGY VOTAT FOGYASZTTAL

 4. Emese Kutas

  Emese Kutas12 órája

  Megyek idézni ...

 5. A Siba

  A Siba14 órája

  Szia, témában járok szóval segítek picit. Keresztény vagyok ezzel együtt a videóban mutatott Hit Gyülekezetbe járok. Említetted a furcsa gondolkozásmódot. Egy keresztény attól keresztény, ha betartja a bibliában leírtakat, vagy legalábbis próbálja. (próbálom úgy írni, hogy ne legyen vallásos). Visszatérve, a bibliában megvannak fogalmazva mit tegyünk, mit ne. Ettől függetlenül azt csinálsz amit akarsz. Nem egy szekta, ha nem értesz egyet hát ez van. Persze mindenkiben felvetődnek kérdések, de a bibliában minden le van írni csak igazából olvasni kéne. A szentszellem betöltekezéssel kapcsolódóan, nem csak a keresztèny vallásban van ilyen. Az interneten nem egy ehhez hasonló megtalálható. Nem kell mondani, igen tudom. Külső szemmel bizarr dolog. Mondanám inkább félelmetesnek. Próbálhatnám részletesebben mesélni, de senkit nem érdekel. Arra célzott, hogy az ember pl más emberekkel ismerkedik meg, barátkozik. Az ember ezek személyek, tevékenységek hatására szellemileg vàltozik. Lehet pozitív vagy negatív irányba, de az már más kérdés. A keleti kultúra a szöges ellentétje az európainak. És mivel a jóga keleti kultúrából származik ezért "nem egészséges" egy keresztény szellemére. Leírnám hosszabban de ezt úgy is csak az érti meg aki valamilyen formában jártas vagy hisz a természet feletti dolgokban.

 6. István Csőke

  István CsőkeNapja

  helló.Szeretnék reagálni erre a videóra.Előre szeretném bocsáltani azt a tényt hogy én egy keresztény ember vagyok.Ezért keresztény elveket vallva válaszolok,indoklok.Miért is veszélyes a jóga.Ha követed ezt a csatornát evidens hogy nem veted el azt a tényt hogy létezik szellemvilág.Tovább megyek elfogadod azt is hogy vannak jó ill rossz szellemek.A keresztény világ ezeket angyaloknak vagy démonoknak nevezi.Abba most nem szeretnék belemenni kik is a démonok mi a céljuk stb. Mivel hiszed vagy csak sejted ezen szellemi sÍkon létező lényeket könnyeben megértheted a lényeget. Elöszöris vegyük nagyitó alá a jóga szellemiségét.Ez a technika a keleti kultúra szülötte.Itt is a spirituális állapot elérése a cél.Ezeket különböző módokon érik el.A végcél bölcsességet szerezni bölcsességre szert tenni a szellemi világ megnyitásával. Aképen hogy ősi elhunyt bölcsek szellemeit engedjük testünkbe akik tanÍtanak benüket. Ez az alapelv.A jóga mozdulatsorai gimnasztikai mozdulatsorok.Ezek a mozdulatok felkészÍtik a testet a meditációra.a meditáció olyan spirituális állapot amikor is mid szellemi mind testi kontrólt elengedve hagyuk a szellemvilágot áramolni rajtunk keresztül.Itt kezdődik a csavar a dologban.Itt válik veszélyesé a jóga.Az előbbiekben leszögeztük hogy vannak jó ill rossz szellemek.Viszont a meditáció során olyan tudatállapot lép fel (alpha) amely során ugye nincs befolyásunk semmire.Mivel nincs kontról nincs akadáj sem amely kiszűrhetné a szellemvilágból érkező rezgéseket lényeket.Olyan leszel mint egy nyitott ajtajú szoba.Bárki ki be mehet s bármit bevihet.Esetünkben érzést,gondolatot,motivációt vagy egy torz valóságképet.Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni.Nem leszel pszihopata stb. Viszont bőven elég az is ha csak belerokansz egy hamis gondolatba vagy eltorzúl a lelkivilágod.Teljesen tönkretehet .Depresszió,megfelelési kényszer,életellenes gondolatok magadról.a jóga nem a mozdulatok miatt veszélyes.Hanem a spiritualitása ill annak formája miatt. Sajnos a hit gyülekezetben tapasztalt külös viselkedések ugyanilyen kontrólvesztések csak más módon következnek be.Fontos azonban megjegyeznem s kiemelnem hogy ezek kizárolagosan egyes helyi sajátoságú esetek.A valós keresztény hitvallás elhatárolódik az ilyen és hasonló esetektől s azok tanÍtoitól. Remélem sikerűlt kellőképpen megmagyarázni a valós indokot és veszélyt a jógával kapcsolatosan.Ha esetleg volna egyébb kérdés keresetek vagy komenteljetek akármivel kapcsolatosan készségel válaszolok.

 7. Rowlend John

  Rowlend JohnNapja

  A vallas a legnagyobb toxic dolog a foldon Change my mind

 8. iGod H20

  iGod H20Napja

  -Ø-

 9. Kollar Viktor

  Kollar ViktorNapja

  Ez olyan orbitális baromság mint Wc kefével fogat mosni vagy fogkefével sikálni a wc kagylót.

 10. Kockasfulunyul

  KockasfulunyulNapja

  A megidézett démonok jogáznak veled.

 11. Lucifer 666

  Lucifer 6662 napja

  Baszki imádom xd ahogy pörögsz és mondod meg minden, a sapkákról nem is beszélve :D Full igazad van, és az a story amit meséltél, meg a bevágott videók arról, hogy az emberek úgy viselkednek, mint akiket démonok szálltak meg k*rva ijesztőek, meg az is baszki, hogy mindenki természetesnek veszi. Beszartam rendesen :,D És, hogy ezek az emberek kb zombiként hallgatják ennek az embernek a faszságait. Annyira tetszik ahogy látod és átlátod a dolgokat.

 12. Nevem Senki

  Nevem Senki2 napja

  Baratnommel jogaztunk egyet este es elotort belole a fasszopas demona

 13. Ákos Szentmiklóssy

  Ákos Szentmiklóssy2 napja

  4:09-nél az feltűnt valakinek, hogy a gyerek fehér pólóban kezd el szaladni, majd aztán hirtelen megváltozik amikor előbukkan a beszélő ember mögül?

 14. Benjámin Bartha-Tóth

  Benjámin Bartha-Tóth2 napja

  Te és az objektivitás és a témában való hitelesség olyan messze van egymástól, hogy Makó és Jeruzsálem öt lépésnyi távolságnak tűnik ahhoz képest. A kereszténység a világ legüldözöttebb vallása. Tény. Közel-Keleten és Ázsia egyes részein évente több ezer keresztényt ölnek meg a hitéért. Semmilyen más vallás, irányzat nem szenved el ekkora attrocitást, a kereszténység messze veri az összes többi vallást ebből a szempontból. Sajnos. A keresztény hit egészen egyszerűen nem összeegyeztethető más vallások, köztük a keleti vallások praktikáival. A jóga pedig egy ilyen dolog. Ezt tette szóvá Németh. A sok ott ülő ember, köztük rengeteg fiatal, jómagamat beleértve azért jegyzetelt és esetenként bólogatott, mert ugyanezt gondolja és egyetért azzal az emberrel, aki életének az elmúlt 40 évét arra tette fel, hogy minden üldözésen (mert bizony a Hit Gyülekezetét üldözték és kiközösítették), szorongatáson keresztül Isten munkáját szolgálja a Gyülekezetben, ezzel veled ellentétben bizonyítva a hitelességét. Get your shit together, mielőtt egy ilyen témában megszólalsz. Ha szeretnél tényleg érveket hallani a témával kapcsolatban és nem csak megint meglovagolni akarod a nézettségért, akkor szívesen állok rendelkezésedre.

 15. Máriusz Ódor

  Máriusz Ódor3 napja

  Imádom! Én mondjuk lájkoltam a Németh Sándor Úr videóját is mer jóga oktató volnák és ez kiváló ingyen reklám. :D De a te cuccod is nagyon bejön és hát drukkolok a fiatal generációnak hogy egy egyre jobb világot hoz létre. :D

 16. Gergő Barta

  Gergő Barta3 napja

  Na gyerekek akkor azt szerintem egyből kizárhatjuk hogy a jógázással démont lehet idézni DE amit mondott hogy a keleti OKKULT kultúrából származik a jóga az nem hülyeség (okkultizmus az röviden a misztikus varázslatos démonokhoz meg túlvilághoz kapcsolódik) ezért képzelhető el hogy mondjuk egy régi akár középkori okkult kultúra a jóga egyes mozdulataival és valami kántálással idézett (vagy csak próbált) démont idézi. Méégegyszer leírom mielőtt valaki velekötne a mai jógának ehez semmi köze.

 17. BcHeEsE

  BcHeEsE3 napja

  Imádom a háttérben a twenty one pilotsos cuccokat 😍💛 I-/

 18. Olàh Netti

  Olàh Netti3 napja

  Az amúgy hagyján, hogy ez az úriember f*szságokat mond, de az alany-állítmány egyeztetése, és társai hiányoznak a mondataiból.

 19. nori i don't know what's going on

  nori i don't know what's going on3 napja

  A jóga szorosan összefügg a Hindu vallással és ebben a vallásban köztudott hogy több Isten van és teljesen mást tart a világról mint a kereszténység + a jóga nem csak a testre van hatással hanem szellemileg is felfrissít/megtisztít (szóval az energiáinkra is hatással van, igen ezt akarom mondani) és szerintem ezt egyszerűsítette le úgy tudatosan, hogy jóga=démonidézés, azért hogy a gyülekezetét elrettentse (meg úgy álltalában az összes embert) más vallásoktól. Ezzel a következtetéssel nem azt akartam mondani hogy pártolom Németh Sándort.

 20. Laura Sheen Vaskó

  Laura Sheen Vaskó3 napja

  Én református vagyok és hívő de azért ezeken a dolgokon mindig jót nevetek. . Gimiben a katolikus hitoktató tanárnő beszélt ezekről mindig hogy a jógázás Sátán tisztelet.. Utánna a református lelkésznőnk is elkezdte ezt én meg úgy kinevettem mindkettőt hogy a katolikus hitoktató nő elátkozott rendesen a pokolra 😂😂

 21. Friderika Varga

  Friderika Varga4 napja

  Nagyon szeretem a videóidat, nagyon okos, értelmes srácnak tartalak.. egyetlen youtubernek sem fogtak még meg így a videoi, élvezet hallgatni ahogyan beszélsz, a gondolatmeneted, a az egész kisugárzásod nagyon tetszik. Nem mellesleg nagyon odavagyok a témákért amikről beszélsz, pár napja fedeztelek fel, amikor paranormis jelenségekről szóló videókat kerestem, azóta amikor csak időm engedi a csatornádon lógok. Nagyon jól csinálod, így tovább! 😘❤️

 22. Kitti Lipták

  Kitti Lipták4 napja

  Igazi család barát kompceció

 23. Kitti Lipták

  Kitti Lipták4 napja

  Mi a f😨sz

 24. Doktor Vlado

  Doktor Vlado4 napja

  Jól ál neked ez a usanka.

 25. István Kula

  István Kula4 napja

  Pentagrammos-Yoga matrac eladó!!!! És... csak most a karácsonyra való tekintettel ajándék "rituális gyertyával"... amíg a készlet tart. Érdeklődni a 666-os telefonszámon. :D

 26. Őszintén Mindenről

  Őszintén Mindenről5 napja

  Szeretlek 🥰😍😘❤️

 27. Za MILF Hunter Kakyoin

  Za MILF Hunter Kakyoin5 napja

  Ez a stílus is jól áll neked

 28. Mage With A Sword

  Mage With A Sword5 napja

  Csinálj Poppyrol egy videót!! hu-gos.info

 29. Őszintén Mindenről

  Őszintén Mindenről5 napja

  Annyira cuki vagy 😍 nekem nagyon bejössz 😊 😀 bírlak nagyon

 30. Anonimus Girl

  Anonimus Girl6 napja

  voltaképpen

 31. Pista Kis

  Pista Kis6 napja

  A keresztények és a hitgyuli az olyan mint a kínai meg az angol hogy mindkettő egy nyelv de full más amugy. Ennél is mindkettő vallás de semmi köze amúgy egymashoz

 32. Rodrigo Jonás

  Rodrigo Jonás6 napja

  Amikor azt hiszed hogy egy kicsit könnyedebb videót láthatsz majd bevágják a 90-es években felvet videót és egymás után 3-szor ráz ki a hideg.

 33. Baldvin Krivàn

  Baldvin Krivàn6 napja

  Van fogalmad arról hogy a hitgyülekezet mekkora biznisz ? :D

 34. Pók Picike

  Pók Picike6 napja

  50 éves anyaként imádom a videódat és nem, ez nem gáz! Ezt különösen kedveltük mindannyian, hisz a témával kapcsolatos "mém"-ek csak folytak ki a képernyőből, mire rájöttem, utána kell néznem, ki mondott már megint valami agyat-evő baromságot! : Hit gyülekezete... jaaaa, akkor mindent értünk, de ezen elemzésed/összesítésed (ami kiváló és épp mire hozzáfűztem volna valamit a páromnak, már mondtad is ki), -szóval látszik, hogy téged is jól kihozott a sodrodból! Csak így tovább, klassz hogy már vannak értelmes "HU-gos-erek", nem döngetnek közben elviselhetetlenül monoton vagy túl hangos zenét -amitől saját enyelgésüket sem hallani, szóval csak így tovább! (már rég akartam pár jó szót ide biggyesszteni...)

 35. RageOfChromy

  RageOfChromy7 napja

  Tehát Magyarország sacc 10%-a ezek közé tartozik. Hááát, hogy jöhettünk mi ki a barlangból ???

 36. németh Krisz

  németh Krisz7 napja

  1:30 Manuális váltó megölt xddd

 37. Zsiráfkutya

  Zsiráfkutya7 napja

  En tudom mi van a démonokkal! Anyám régen yógázott és azota egy árnyék ember követ... MINDENHOVA! Na és a nevét sem tudja a démon, a kertünkben egy szörnyvan. Szerinted démonok

 38. Hazard Zsombor HD

  Hazard Zsombor HD7 napja

  Figyelem!!! Köszönöm a figyelmet!

 39. Nikolett Vida

  Nikolett Vida7 napja

  :D ; D :D

 40. Eszter Gúth

  Eszter Gúth7 napja

  Hihetetlen hogy mennyi jól szituált idióta van....nem tudom hogy röhögni vagy sírni kéne rajta...

 41. jimmybatyo

  jimmybatyo7 napja

  A Hitgyüli,meg a kereszténység,olyan messze van egymástól,mint Makó Jeruzsálemtől!

 42. Lili Szabados

  Lili Szabados7 napja

  Szerintem a meditálásból jött az úrnak a démonidézés. Ugyanis ilyenkor a belső kígyódat akarod felébreszteni és a Bibliában a teremtéstörténetben a kígyó volt rossz akaró. A többit szerintem már érted.

 43. Anett Barbara Botos

  Anett Barbara Botos7 napja

  Létezik. Úgy hívják: Anamé Program. Mindenkit figyelmeztetek, hogy messzire kerülje el, mert nekem és sok száz más embernek az életét tette tönkre! Volt, aki öngyilkosságba menekült miatta.. szóval nem kéne viccet csinálni olyan dolgokból, amit nem ismerünk teljesen... a kundalini energia nem játékszer.

 44. Anita Benczur

  Anita Benczur8 napja

  Durva amúgy ez a Hitgyülekezete. Én kb 7-8 éves lehettem, amikor el kellett mennem egy ilyen rendezvényre. Akkoriban már beiktatták a hittant, mint órát az általános iskolába, és kötelezően (azóta se tudom felfogni) el kellett menni egy rendezvényre. Az egész baromi unalmas volt - szerencsére körülöttem nem voltak ilyen megszállottak -, de gyerekként egyébként nekem nagyon jó élmény volt, hiszen ingyen ajándékcsomagot adtak (akármennyit és ráadásul hatalmas csomagokat), tele nagyon jó játékokkal, plusz voltak zenei betétek a műsorban, amik mai napig a fejemben ragadtak - ez amúgy még mindig bizarr - de szerencsére utána nem mentem többször, és amikor idősebb lettem, rájöttem, hogy ez az egész nagyon ijesztő és nyomasztó, ahogy behálózzák a gyerekeket, majd a felnőtteket ilyen-olyan, tudatalattira ható módszerekkel... Nem is értem, miért legális mind a mai napig, rég fel kellett volna számolni.

 45. Mark Majorosi

  Mark Majorosi8 napja

  nem ezt vártam tőled... ez övön aluli volt...

 46. {*Bence*} Vv

  {*Bence*} Vv8 napja

  Rip füles😅

 47. Horváth Lara

  Horváth Lara8 napja

  4:25 mekkora egy Rokker 😃

 48. SSO Zsófia

  SSO Zsófia8 napja

  Legjobb baratnom csaladja is gyulisek, en csak ugy kerdezek ra baratnomnel hogy “ok mar sirtak?”🤣

 49. Szonja Stramszki

  Szonja Stramszki8 napja

  Hamarabb idézel japántanulás közben valamit, mint jógázás közben xd

 50. Gameplay Csatorna

  Gameplay Csatorna8 napja

  Életed legnagyobb hibáját követted el javulj meg hogyha ezt olvasod akk hülyének fogsz nézni de ez gáz

 51. Edvin Pauer

  Edvin Pauer8 napja

  Akkor inkabb hallgassunk meg egy exhindu szerzetest... m.soundcloud.com/hetek-magazin/joga-demonok-velemenyes-szabadsag

 52. Dániel Vétek

  Dániel Vétek9 napja

  te jógázás után a kalap démont idézted meg mert folyton más kalap van rajtad

 53. Hanna Koller

  Hanna Koller9 napja

  Én egyébként járok jógázni, tehát természetesen eléggé felháborodtam ezen az egész hülyeségen (még egy cikket is írtam erről). Azzal meg eddig is tisztában voltam, hogy durva ez a szekta cucc, de hogy ennyire... :O köszönöm Paul, nagyon hasznos videó volt! Amúgy gondolkozom azon, hogy beulok egyszer egy ilyen gyűlésre, mert már nagyon kíváncsivá tett.

 54. Gábor Juhász

  Gábor Juhász9 napja

  Szeretettel Várunk! ☺️🤗

 55. Rikardo Nemlopott

  Rikardo Nemlopott9 napja

  40 éves évfordulóra megtolta az ipaet Sanyibá. XD

 56. Rikardo Nemlopott

  Rikardo Nemlopott9 napja

  Én megértem. Ha alapítanék egy vallást(szektát) és meggazdagodnék, nem magyarázkodnék én se. Hátha még az a 1300 ember is belép a gyülibe :D aki likeolta. Akik jegyzetelnek, azok nem újságírók? Szerintem a többiek már tudják ezeket a világmegváltó információkat.

 57. Rikardo Nemlopott

  Rikardo Nemlopott9 napja

  "A neve Sanyi bá-á, a neve Sanyi bá, uuu" Központi hatalom :D

 58. Atomcsak

  Atomcsak9 napja

  0:21 esküszöm ezt visszanéztem vagy 60szor és sírva nevetek rajta :D

 59. Polgár Úr A Jenő

  Polgár Úr A Jenő9 napja

  Imádom Németh Sándort, irigylésre méltó ahogy abból a sok hülyéből ki szippantja a sok pénzt :)

 60. András .Belanka

  András .Belanka10 napja

  7:03 1. Lépés: Zoknik begyűjtése 3. Lépés: Hatalmas profit Mi az, ami nem érthető? :D

 61. Garics Péter

  Garics Péter10 napja

  Állandóan érveket kérsz számon de közben te magad egyet sem mondtál. A kijelentéseid nagy része olyan ex catedra állítás amivel te vádolod NS-t akit az ebben a témában számon kérők nagy része materialista világnézet alapján hülyéz, úgy hogy fogalmuk sincs a keresztény teológiáról aminek ha jól látom te se néztél utána. A 444 által kiemelt mondatai alapján szemlézed a mondandóját, holott korábban és a rádiós interjúban is részletekbe menően elmagyarázta a teológiai hátterét, sőt a teljes nov 24.-i istentiszteleten erről beszélt (keress rá itt YT-on). Az állításaival kapcsolatosan nem menekült a felelőssége elől, hisz pont hogy vállalja amit mondott, amikor az elhallgattatásáról beszélt arra utalta hogy erről és számtalan hasonló témáról beszélt már mégis ezt most indokolatlanul felkapták és megjáratták a sajtóban azt remélve hogyha látja ő meg a HGYsek hogy kiröhögik, és majd a szégyentől félve nem mernek nyíltan beszélni. Végül meg annyit hogy a jóga a keleti vallások gyakorlói szerint is egy spirituális cselekedet az hogy a materialista nyugat csak divatossá tett "sport"ot látja benne az már csak az ő világnézeti dolguk.