CIVILIZÁCIÓ BEST OF

Régóta ugyanaz a lemez. Csak egyre hangosabb.
Civilizáció Best Of.
RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása
Pólók, Bögrék: www.retroshock.hu/
Támogatás: www.patreon.com/RetroShock
FB Csoport: RetroShockChannel
Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
www.imdb.com/list/ls066526596/
Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.

Megjegyzés

 1. Bella Hodik

  Bella Hodik3 évvel

  szeretem az olyan embereket, akik alkotással reagálnak a világ rezgéseire...

 2. Máté Mikola

  Máté Mikola3 évvel

  Amit ez az ember csinál, az nem videó, az tényleg művészet már inkább...

 3. Dominik Varga

  Dominik Varga3 évvel

  tehát a művészeket?

 4. Németh Dominik

  Németh Dominik9 hónapja

  1 kérdésem van EZ MEG MI A ...

 5. Ifj. Janszky József

  Ifj. Janszky JózsefÉvvel

  Társadalmi vitára hív titeket a mém.hu: mém.hu/2019/01/30/facebook-es-a-szep-uj-vilag-rend-iii/ A vitát a mém.hu facebook oldalán a cikk alatt kommentben folyik.

 6. Patrik Földházi

  Patrik FöldháziÉvvel

  <a href="#" class="seekto" data-time="46">0:46</a> MIA FAX EZ A GERINCFERDÜLÉSES MAJOM AMI MP 3-MAT HALLGAT? XDD

 7. Miszter Tibor

  Miszter TiborÉvvel

  Komolyan megiedtem, minden át jött amit mondani akartál vele😬

 8. Cserjési Nina

  Cserjési NinaÉvvel

  Ahogy bemutatod,és a te szemszögedből probálod mutatni ezt a témát!Kérlek szépen menj ironak!

 9. Zsolt Erdei

  Zsolt Erdei2 évvel

  Best of.😟

 10. Levente Sárközi

  Levente Sárközi2 évvel

  Az internet legjobb videója

 11. Moni D

  Moni D2 évvel

  Ez kibaszott erős. Wow.

 12. nem vállalom a nevem

  nem vállalom a nevem2 évvel

  Ha ledobják a bombát akkor mindegy, egy életre ott lesz az árnyékom a kövön és elmondhatom hogy "igen!Meg van a nyomom a világban csak nézz az egykori város betonjára amit egykor az utcámnak neveztem".És többé sose fog senkire senki emlékezni mert mind meghalunk.

 13. Magyar Félvér

  Magyar Félvér2 évvel

  Az emberek mindig is harcoltak/háboruztak és mindig is fognak. ,,Valahogy úgy érezzük mindig harcolnunk kell valami ellen. Elvek, hitek, erkölcsök. Nevetségesé válnak egy idő után és egymást győzködve rombolunk le olyan dolgokat, amiért más egész életén át dolgozott."

 14. Elek Papp

  Elek Papp2 évvel

  Az értelem amit kifejleztettünk hova veszett?? Hova veszedt el az alkotás, a művészet?? Hol marad a "civilizàció"? Mi mostmár a művészet, mi az élet?? Mit akarunk?? MI?? Úgy halunk meg mint egy halott nem élő kisded...nem vagy te kiemelkedő!! Mi vagy te? Én nem vagyok porszem a világon de! Úgy mint te? IGEN!! Ez a mostani civilizáció ez az életünk nem kéne változtatni? DE!!

 15. Gergő Gábor

  Gergő Gábor3 évvel

  KenytheOne és mindenk!ÁLJ MEG. Figyelj rám és olvasd végig Most, hogy ennyire közel merészkedett hozzám a halál, egészen mást gondolok az életről. Nem akarok már többé hazudni. Olyanokkal akarom tölteni az időt, akik mellett tényleg nevetek. Nem akarok kalóriákat számolni, sem fizetésemelést és jutalékot. Minden, amit megveszek és megeszem, csak engem szolgáljon, nem pedig a külsőségeket. Nem akarok többé rohanni. Kényelmesen kívánok jönni-menni, úgy, mint az úri kisasszonyok, akik mindig ráérnek, és egyenes háttal teáznak. Több könyvet akarok elolvasni a világ irodalmából, mert tényleg azt gondolom, hogy csak egy igazán jó írás adhat valódi szórakozást. Majd ha mindez meglesz, akkor jó könyveket is akarok írni. Azt akarom, hogy a történeteimről ismerjenek, nem pedig arról, hogy melyik nagy embernek lettem a felesége.Ezt nem én írtam,csak találtam és megfogott.Köszönöm: Szentesi Éva

 16. CyBerHero Presents

  CyBerHero Presents3 évvel

  mi volt a zene cime?:D

 17. KoDan

  KoDan3 évvel

  Dafuq?

 18. Barnabas Igari

  Barnabas Igari3 évvel

  ha leállt a civ indítsd újra vagy nézz utána a hibának az interneten!

 19. Álmos Kovács

  Álmos Kovács3 évvel

  Ez azért sokkoló

 20. GezuMachtTheFox

  GezuMachtTheFox3 évvel

  Zene címe: Over The Rainbow, különlegesség hogy benne van a 9 című filmben is, amit Keny miatt néztem meg, és egész jó kis film.

 21. Adayy Twen

  Adayy Twen3 évvel

  nem tudom hogy ilyen videót "lehet-e" lájkolni

 22. Tair

  Tair3 évvel

  " És ott a Szörny!(Kétely) " Nem a Delete és Cancel szócskákat láttuk hanem a reményteljes Restartot. KenyTheOne Ha te ezt így látod. Ha pont te így látod... Akkor bizony ám van remény. Látom benned a jót... A vívódást! Köszönöm :) (UI:remélem nem elírás :D )

 23. Tair

  Tair3 évvel

  Bár a kurzort nem láttuk melyik opció felé közelít :D

 24. Martin Pintér

  Martin Pintér3 évvel

  erdekesen fejezi ki az érzeseit a videokban ez tecik

 25. Yoo Se Na

  Yoo Se Na3 évvel

  Erre nem tudok mint mondani. Igen sajnos ilyenek vagyunk, még ha nem is akarjuk akkor is. És pontosan azt csináljuk amit muattál és sokan inkább hátat fordítanas és inkább nem vesznek tudomást a dolgokról. Nagyon köszönöm, hogy megcsináltad ezt a videót.

 26. Serixy85

  Serixy853 évvel

  Zseniális, mint mindig!

 27. Dániel Szanka

  Dániel Szanka3 évvel

  Elszakadt valamin a cérna, hogy ki került ez a szösszenet?

 28. Goti Csatorna

  Goti Csatorna3 évvel

  Ez a majmok bolygója rendezői változata volt? :D

 29. The Xenomorph

  The Xenomorph3 évvel

  Az a durva hogy neked ennyi belefektetett munkával és minőségi vicces szórakoztatással van 47 ezer feliratkozód. És pl ott van egy Molnár Krisztián aki 0 tartalommal már 20 ezernél jár( és lenne neki sokkal több is ha nem törölte volna sokszor).....

 30. Inugami

  Inugami3 évvel

  ez vicces volt

 31. Poem Martinovics's

  Poem Martinovics's3 évvel

  Erről a videóról Weöres Sándor verse jutott eszembe, (bár nem csak azért, hogy egy kis emlős van a vidiben, hanem a fordítottság, a monadni valója az, ami azonos a verssel) és belőle is egy részlet, méghozzá ez : " Rémületes majomarcot/vágnak majomkatonák/majomkézben majomfegyver/a majmoké a világ." Gratula ehhez a sokatmondó videóhoz! :)

 32. Mihály Daruka

  Mihály Daruka3 évvel

  Mestermunka! Respect!

 33. Bence Gellért Bakos

  Bence Gellért Bakos3 évvel

  ayy lmao

 34. Bence Zsigmond

  Bence Zsigmond3 évvel

  Szerintem ez inkább amolyan pillanatnyi fellángolás... egy érzés egy gondolat manifesztációja. Biztos volt olyan érzésetek amikor néztetek egy filmet, olvastatok egy könyvet vagy játszottatok egy olyan elvont hangulatú játékkal ami beszippant és magával ragad. Én utána érzem úgy magam amikor ez teljesen átjön :D

 35. Máté Emődi

  Máté Emődi3 évvel

  Tudom tudom jól, hogy nem a feliratkozó szám a lényeg de 47230 feliratkozó emberek?! A tartalom, minőség, némely videóidban ez a mély mondani való mint például ez is. Egyszerűen sokkal nagyobb publicitást érdemelne ki itt a youtubon. Kenny régi néződ vagyok már és minden elismerésem a tiéd.

 36. Benedek Barta

  Benedek Barta3 évvel

  Jó lett! Tényleg mögé kell kicsit gondolni, de király! :) Amikor feljött a hibaüzenet, először komolyan azt hittem a gép szarakszik, mert még XP van rajta. :D Hajrá Keny! :)

 37. bálint bognár

  bálint bognár3 évvel

  Jó nagyon a videó szép volt kenny, amikor ezt néztem a telefonom lemerült és nem akart töltődni és nagyon fura dolgot êreztem, olyat mintha ennyi kett volna, minden nem is tudom, olyat mint még soha.

 38. Sem Senki

  Sem Senki3 évvel

  Nézve egy ilyen videót mindíg rádöbbenek, hogy én is a rossz nagyátlaghoz tartozom. Azonban változtatni ezen iszonyatosan nehéz :s

 39. Ronin11111111

  Ronin111111113 évvel

  Rád aztán mindig lehet számítani egy kis optimizmusért.

 40. mordecai923

  mordecai9233 évvel

  DELETE ALL!

 41. ketezeregy

  ketezeregy3 évvel

  Olvasva az a hozzászólásokat úgy tűnik kisebbségben vannak azok akik bíznak az emberiségben, látnak esélyt az ember változásra való képességében és szeretnék is ha nem így lenne vége. A többségről meg nem bírom eldönteni, hogy ennyire közönyös nihilista, közhelyhuszár vagy fel sem fogja mit beszél. Egyébként a videó jó. Tömör velős és hozza a szokott színvonalat. Kérdés: Keny, az elején látható gyors montázs anyaggyűjtése nem volt megterhelő?

 42. RetroShock!

  RetroShock!3 évvel

  Igen, mert ezt a legkönnyebb megcselekedni. Hibázunk, hibákat vétünk, depresszióba hullunk, önutáló személyiségekké válunk, ez akár globálisan is látható az emberiségen. Nyilván én mindig a mellett vagyok, hogy az ember egy egyszerű önutálat helyett nagyítózza a hibáit és próbáljon javulni, mert előrelépést csak az jelenthet. Egyébként köszönöm a kommentet, egyetértek veled is, bizonyos pontokban. Habár az utolsó bekezdésedet én máshogy látom, számomra a világ felgyorsult állapota messze nem "ugyanolyan" helyzetet tükröz, mint régen. Én egyáltalán nem is érzem hasonlónak a helyzetet bármihez a történelem során. És nem is csak a háborúkra gondolok. Mondjuk függetlenül az egész beszélgetéstől természetesen ez a videó valóban egy érzést, egy rezgést ragad meg és próbálja átadni, de én híve vagyok az "egy kép többet mond minden szónál" kifejezésnek gyakran. Szép napot!

 43. RetroShock!

  RetroShock!3 évvel

  Biztos vagy abban, hogy egy ilyen videó arról szól, utáld az emberiséget? Ezek a dolgok a szomszéd országban történnek / történtek, nagyrészt ukrajnai felvételekkel, nyilván embere válogatja, de "menőnek" gondolni azt, hogy egyáltalán odafigyelsz és reagálsz a körülötted folyó dolgokra kissé eltúlzott vélemény. Mert hasonló történések mellett te nem fogsz tudni a számlák sem pedig az egyetem miatt aggódni. Egy országhatár feszül a kényelem és az elállatiasodott viszonyok között és mégis sokan túl "érettnek" érzik már magukat ehhez? Mihez? Tisztánlátás kell, nem tagadás. "Valódi aggódni való dolgok". A háború már nem valódi?

 44. theonly alfabalfasz

  theonly alfabalfasz3 évvel

  hát ja ,sajnos elég aktuális a videó............ ja nem mindig is aktuális is lesz, baszki

 45. Máté Jékey

  Máté Jékey3 évvel

  Háemmemivó?

 46. Dante Edgar

  Dante Edgar3 évvel

  Csak ritkán bukkan ki a fejem az árnyékból, és nem bírok rájönni hogyan kéne végleg kimászni a fénybe.

 47. ukigumo

  ukigumo3 évvel

  Megne vágd magad.

 48. Dániel Vass

  Dániel Vass3 évvel

  Kenny igazán örülök, hogy végre szerepeltél egy videódban. :)

 49. xdg ,

  xdg ,3 évvel

  Felsorolja majdnem az összes undoritó dolgot/embertelenséget ami jellemző az emberiségre a XX.-XXI. században. És ekkor jön képbe a "szörny" aki még mindig emberibb mint maga az emberiség... Elrondottuk...Minden megadatott volt a győzelemhez de mi mégis lesodródtunk a helyes útról... És míg mi szenvedünk a világ legnagyobb vermében addig mások kívülről a F*SZOM BELE...TUDOD MIÉRT?! MERT ÉN A VEREM SZÉLÉN VAGYOK! ÉS NEM TERVEZEK BELEESNI! *.* Ha belegondolok inkább leszek szörny 1000x mint 1x "ember"!!

 50. Kristóf Polgár

  Kristóf Polgár3 évvel

  Failure: unable to restart the program. Legalábbis szerintem.

 51. Levente Sárközi

  Levente Sárközi3 évvel

  Imádom. Nem véletlen a RetroShock! a legjobb HU-gos csatorna szerintem. Az amit ti itt műveltek, az művészet. Ebben az egy percben annyi mindent belesűrítettetek amit más videósok soha. Fantasztikus az a társadalom kritika, melyet az Antiface csinál. Imádom azt a stílusú humorral bővített filmbemutatókat melyet a RetroShock filmszínház csinál. Nem tudom felfogni, hogy van csak ennyi feliratkozótok. Többet érdemeltek. Sokkal többet.

 52. Bálint Takács

  Bálint Takács3 évvel

  Néha örülök, hogy elhagytam már azt a szintet, amikor az ilyen videókra a "Hűha, micsoda mondanivaló!" kommenteket írogattam :) Szerintem meg nem hangosabb, mint eddig. Sőt.

 53. Bálint Takács

  Bálint Takács3 évvel

  Ne szalmabábozz, nem szép dolog.

 54. RetroShock!

  RetroShock!3 évvel

  Sőt most egyenesen minden rendben van!

 55. Krisztián Németh

  Krisztián Németh3 évvel

  Kérdés: Ha ez olyan nagy probléma, hogy eltereljük a figyelmünket, szórakoztató dolgokkal, akkor amit te csinálsz, (szórakoztató videókat másoknak) hogy segít ezen az egészen? Te is csak számokat adsz a lemezhez ami elnyomja a valóság zaját nem?

 56. Gonosz Jézus

  Gonosz Jézus3 évvel

  +Krisztián Németh Gyakorlatilag a világfájdalmát közvetíti felénk. Kiadja magából. Önkifejezés. Terápia. Ilyen az ember, szereti megosztani a gondolatait. Kenny látásmódja pedig egyszerűen alapban ilyen sötét. Gondolom, amúgy gondolatébresztőnek szánta, rávilágítani problémákra, felhívni az emberek figyelmét, felnyitni a szemüket, de ezt már kifejetettem egy másik hozzászólásnál. Amúgy szórakoztató tartalom és szórakoztató tartalom között is van különbség. Nem mindegy, hogy fingós poén vagy elmés viccelődés.

 57. Krisztián Németh

  Krisztián Németh3 évvel

  XmartiHUNx Én ezzel egyet értek, csak arra vagyok kíváncsi hogy kenny miért csinálta a videót, mert azt értem hogy mit üzen de azt nem hogy miért.

 58. XmartiHUNx

  XmartiHUNx3 évvel

  Ha mindig csak a rossz dolgokkal foglalkoznánk, abba egy idő után beleőrülnénk. Ezért jók (egyéni véleményem szerint) a különféle szórakoztató tartalmak (játékok, zenék, sorozatok, stb.), hogy legalább arra az 5-10 percre eltereljék a figyelmünket arról, hogy mennyire mocskos a Földünk.

 59. Emil Henzel

  Emil Henzel3 évvel

  Valaki elmondana mit jelkepez a majom? (Bocsi hogy nemertem!) Kivancsi vagyok es remelem valaki elmondja!:D Előre is koszi

 60. Moni D

  Moni D3 évvel

  Akkor jól tartottad a telefont.

 61. Géza

  Géza3 évvel

  Akár ! Az Ő története is egy gondolkozásra késztető momentum.

 62. Couldn't think of a good name

  Couldn't think of a good name3 évvel

  Harambe

 63. Géza

  Géza3 évvel

  Ez a Te, azaz az egyén képzeletére van bízva. Egy gondolkozásra késztető momentum.

 64. Gandhi Mohandász Karamcsand

  Gandhi Mohandász Karamcsand3 évvel

  Mi ez? Majmok bolygója short edition?

 65. Ginpachi Sensei

  Ginpachi Sensei3 évvel

  Veled vagyunk, ne add fel, ez az év egy kicsit más lesz, csak tarts ki!

 66. Viktor Scheidel

  Viktor Scheidel3 évvel

  Köszönöm szépen az agyfrissítést!

 67. Apor Szatmári

  Apor Szatmári3 évvel

  Mi építjük a civilizációt. Akik irányítanak, emberek, csakúgy, mint mi. Az önzésünk az elsőszámú igényünk, mindent megteszünk a kielégítéséért. Pedig ha a tükörbe pillantanánk, elborzadnánk. De nem szeretjük, ha tükröt tartanak elénk, megvádoljuk a másik embert, mert ő rosszabb, ő mindig rosszabb nálunk. Nem igaz? Miért beszélek többes számban? Hiszen én más vagyok...

 68. MattCarter1999

  MattCarter19993 évvel

  Súlyos

 69. lovoci225

  lovoci2253 évvel

  Gazdagság vitát szül, A vita erőszakot az erőszak háborut a háboru szegénységet a szegénység éhséget az éhség pedig halált.

 70. Gandhi Mohandász Karamcsand

  Gandhi Mohandász Karamcsand3 évvel

  A háború is okoz halált.

 71. ketezeregy

  ketezeregy3 évvel

  Az éhség újabb vitákat.. a halállal abba maradna az kényszeredett erőszak köre. De nem, újra és újra ugyan az.

 72. Dénes Auer

  Dénes Auer3 évvel

  Az érzés amikor ez az egy videó több mondani valóval rendelkezik, mint a többi videó amit néztem az elmúlt pár hétben.

 73. Martin Tóth

  Martin Tóth3 évvel

  Én még naívan hiszek a világban, mert nem akarom ilyen gondolatokkal gyötörni magam, mikor akár tehetnék is majd valamit az ellen amin sokan csak búslakodnak, hogy: ejj, ez nem jó. De ez tényleg sokkal megrázóbb (mint általában) mint egy "just do it" szintű motivációs videó.

 74. Attila

  Attila3 évvel

  Miközben elpusztul körülöttünk a világ, mi vidám zenéket hallgatunk és mire kinyitjuk a szemünket, már csak a sivatag vesz körbe... vagy nem? Mindegy...

 75. skape hk

  skape hk3 évvel

  Folytasd.. kellenek az ilyen videók és emberek ebbe a mai hihetetlen világba....2017 durva év lesz...

 76. péter nagy

  péter nagy3 évvel

  Bírom az ilyen felemelő videóidat.

 77. Szabolcs Mikó

  Szabolcs Mikó3 évvel

  Engem inkább lehúz, de egyet értek, valóban nagyon jók.

 78. Metallum \m/

  Metallum \m/3 évvel

  mert civilizátonyra sodorjuk magunkat

 79. Baba Basa

  Baba Basa3 évvel

  Nah ezen két zene után már ezzel a videóval minden teljes. hu-gos.info/video/hdGmqXe9oLOvgpM.html hu-gos.info/video/eZiAqZvRl7ubYIk.html

 80. Ágoston Dombi

  Ágoston Dombi3 évvel

  mi a szám címe?

 81. Ender Boy

  Ender Boy3 évvel

  Én értem... és sajnos igaz...

 82. Dávid Szabó

  Dávid Szabó3 évvel

  Szerintem sok mindenki elsiklik majd efelett az apróság mellet ezért leírom. A végén nincs lehetőség menekvésre(cancel) úgyhogy csak a delete meg a restart opció marad/t.

 83. Yaw. OR

  Yaw. OR3 évvel

  Asszem ma se fogok aludni, nagyon megpörgetnek az ikyen tudatalatti dolgok... de imádom (ehez füződik egy sztori de hosszú lenne leírni)

 84. killermester

  killermester3 évvel

  nagyon jó lett, teljesen mint az antifaces, elvont, elgondolkodtató, nehéz értelmezni, mégis érti az ember, hogy mit akarsz mondani,

 85. porkoláb

  porkoláb3 évvel

  restart vagy továbra is delete? szép költői kérdés

 86. Lord Speedyus

  Lord Speedyus3 évvel

  Ez a hibaüzenet a végén... ez kelgondolkodtató...

 87. Szilárd G

  Szilárd G3 évvel

  Mintakép alapján azt hittem, hogy azokról a majmokról lesz szó, akik elhiszik a music fm-nek, hogy amit a rádió két óránként lenyom a torkukon "top sláger" néven, az a "jó zene". De tévedtem. Mindegy, az üzenet átjött, és fájt. De hát ezért szeretem a videóidat, mert (még ha fáj is) ki merik mondani az igazat. :D

 88. Mukso

  Mukso3 évvel

  Masterpiece.

 89. Zoo Hungary

  Zoo Hungary3 évvel

  "Kurva nyomasztó!" FAM

 90. Badgeholder

  Badgeholder3 évvel

  Khurrrrrva nyomasztó amit mondasz, Robikám!

 91. A Gróf

  A Gróf3 évvel

  Végre egy újabb művészi alkotás, igy tovább.

 92. r4nddon

  r4nddon3 évvel

  Nekem erról az ugrott be egyből mikor Code Geass-ben volt az a néhány másodperces fekete-fehér jelenet, ahogy emberek mennek hátul meg éppen robbant a bomba. Jó kis videó, viszont utálom az ilyen 0,5 másodperces vágásokat roszul vagyok tőlük :D

 93. Máté Udvarhelyi

  Máté Udvarhelyi3 évvel

  Csak én éreztem rajta a visszatérés szelét?

 94. Bálint Somogyi

  Bálint Somogyi3 évvel

  Ez a Retroshock Filmszínház olyan mint egy kokós, LSD-s lázálom... Imádom

 95. László Sántha

  László Sántha3 évvel

  hmmmmmmmmmmmmmmm walkman

 96. Nick Firzen

  Nick Firzen3 évvel

  Roland Jenei Úgyan, értem amit mondasz, igazad van!! ;D

 97. Roland Jenei

  Roland Jenei3 évvel

  Akkor remélem nem vetted magadra sem az írásom:)

 98. Nick Firzen

  Nick Firzen3 évvel

  Roland Jenei Én vágom csak nekem az jutott eszembe, direkt pont arra gondoltam, nem a hagyomásra! XD

 99. Roland Jenei

  Roland Jenei3 évvel

  Basszus nem sokat kommentelek, de azért ez szíven ütött, hogy nem ismerik a Walkmant már:/ Mert ahogy látom írni olvasni, internetezni szép profilképet beállítani tudnak, szóval minden adott, hogy utánanézzünk a dolgoknak amiről véleményt szeretnénk formálni. Amúgy meg utánanézni sem kellett volna mert a videóban látszik, hogy nem a Sony Ericsson Walkman mobil brand egy tagját tartja a "kezében" az "illető" , hanem a jó öreg kazettás barátunkat. Amúgy a videó nagyon hatásos lett, már már félelmetesen sokatmondó ez a pár képkocka ami elénk tárult.

 100. Stop Motions

  Stop Motions3 évvel

  Nekem még van itthon walkman-em

 101. Bindair Dundat

  Bindair Dundat3 évvel

  Miért van olyan messze a Hold?

 102. 01 mixy

  01 mixy3 évvel

  Mert ha az olyantól közelebb lenne akkor a gravitáció hatására spirális pályán belépne a Föld légkörébe, majd belezuhanva elpusztítaná a népesség igen jelentős részét. Ha viszont az olyantól távolabb lenne, akkor nem lenne elég a Föld által gyakorolt gravitációs mező és kiszakadna a a mostani pályájáról, majd elindulna univerzumot látni, de csak addig amíg a határon rá nem jönnének, hogy migráncs.

 103. Egy Bolhácska

  Egy Bolhácska3 évvel

  Bindair Dundat best komment ever x_D Hogy jön ez ide... fuuu, najó, ez tapsot érdemel :D

 104. almaalmaalma almaalmaalma

  almaalmaalma almaalmaalma3 évvel

  "azok a legveszélyesebb erők amik úgy szippantanak fel, hogy észre sem veszed"-karcsi bácsi-porszívóügynök Válasz

 105. Nocturnus Oakhorn

  Nocturnus Oakhorn3 évvel

  OOOkéééé Kenny. Átjött a mondandó. Szavak nélkül... Ismét példázza, hogy tudod mit csinálsz. És azt jól.