A Disney ROBOG A POKOLBA...

PÓLÓK és MINDEN más:
videosbolt.hu/HollywoodNewsAgency
Új AFK:
hu-gos.info/lstPLzUCOKjTk-TdIAkECw14FbPTppstwpXoy.html

TALÁLJ MEG:
HollywoodHirugynokseg

hollywood.hirugynokseg@gmail.com

Instagram: szirmai_gergely

#!/SzirmaiGergelyEzitten tökmindegy:

-----
trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2019, oroszlánkirály, lion king, beyonce,

Megjegyzés

 1. HollywoodNewsAgency

  HollywoodNewsAgency8 napja

  'SUP KIDS? Jó szórakozást az új részhez :) Pár fontos info: - Új sorozat indult az AFK Légión, JAPÁNBAN JÁRUNK, akit érdekel, videóleírásban a link :) 4 rész van kint. - Láttam, hogy páran megint izgultak, mert nem követik a másik csatornát, ezért fontos: Instán (szirmai_gergely) mindig láthatjátok hol vagyok, mit csinálok, milyen rész jön. - Napi Update-ért Twittert is olvashattok (@SzirmaiGergely) - Aladdin videó még az Arany Kecske előtt, pár napon belül - PORTIA IS A GENIUS

 2. Bálint

  BálintNapja

  Tisztelt Szirmai úr! Turbék, Turbék! Rövid nyílt levelemben azzal keresem meg önt, hogy a 'Videójátékok Vs Adam Sandler' című tragi komédiás kritikájában kiemelte, hogy NEM a válasza Adam Sandler-re. Azonban új információk szerint, megjelent az 'Uncut Gems' c. Film. Nem kritikát várok, csupán egy rövid véleményt, ha esetlegesen látta a művet. (pl.: 'good shit yo' , 'hát ez is egy sandler film.' , stb.) Üdvözlettel, Egy szerkesztőségi tag.

 3. Zöld M4cska

  Zöld M4cskaNapja

  ezt ma dobta fel nekem a TeCső amiben a mi Gergőnk is benne van!: hu-gos.info/video/ldJ8rmO9aLvOhac.html

 4. Papp Bálint

  Papp Bálint5 napja

  Volt egyszer egy Hollywood kritika?

 5. tasman_devil

  tasman_devil6 napja

  Már várom a kritikát a jégvarázs 2-re. Jégvarázs 2: a víz emlékszik - avagy *a homeopátia feltámadása!* :-)

 6. Uglof002

  Uglof0027 napja

  Gergő én bírlak, de a végén mi volt az a pók? Eldobtam a telefonom annyira megijedtem.

 7. Luke Glanton

  Luke Glanton38 másodpercig

  Valaki le tudná írni hogy helyileg hol van pontosan brooklynban az az Amcsi kapitány szobor? Szeretném megnézni nyáron

 8. Peter Dr. Bökffy

  Peter Dr. Bökffy21 órája

  aranymalna gyanus a film

 9. Zoltán Márton

  Zoltán Márton21 órája

  Zazu-Simba dalánál lett nekem sok a film és ez volt talán a legfájóbb rész az élőszereplős verzióban. Lehet én se tudtam volna jobbat kitalálni, de akkor is: Rajzfilm: pörgős jelenetek, elefánttorony, levélsörény stb - mozgás, látvány, humor Film: Futás és még egy kis futás - WTF?

 10. Christian Show

  Christian ShowNapja

  Nala dala Totálisan felesleges vala! Beyonce... Kapd beyonce! XD Amúgy tényleg, hol volt Zordon dala?

 11. Zöld M4cska

  Zöld M4cskaNapja

  ezt ma dobta fel nekem a TeCső amiben a mi Gergőnk is benne van!: hu-gos.info/video/ldJ8rmO9aLvOhac.html

 12. SirDryft, A FőAdmin

  SirDryft, A FőAdmin2 napja

  Gergő! Az MLP-s videódba mondtad, hogy a Szekesztőség megszavazta, hogy ez legyen a büntetésed! Kik Ők? Egy csapat, vagy a nézőid? Mert még mindig nem tudom! :

 13. Tibor Szekeres

  Tibor Szekeres2 napja

  jó nyugodjunk le... 3 havonta kell videó azért hogy ne felejtsük el... és azt se felejtsük el hogy egy ekkora csatorna akkor is termel bevételt, ha egy darab új videó nem kerül rá. És akkor ezen keresztül nézzük Greg munkásságát.

 14. Mária Schaff

  Mária Schaff2 napja

  Jó kis critique lett, üdv újra köztünk Gergő! :)

 15. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ3 napja

  🔥🔥🔥🔥 1:55 🔥🖤 👇👇

 16. Loretta Lévai

  Loretta Lévai3 napja

  Én azért cáfolnám meg azt, hogy alapjáraton hibás gondolat volt ennyire valósághűre alkotni ezt, mert én a zenés betéteket nagyon élveztem. Viszont ami közte volt rémunalmas és közhelyes volt. Én arra a következtetésre jutottam hogy a film dinamikája lett elcseszve. Valahogy túl lagymatag és lassú volt az egész. Ezt meglehetett volna csinálni nagyon jóra is, szerintem összecsapták. A kidolgozásra nagyon rámentek viszont valahogy a jelenetek megkomponálása, érzelmi építkezése, struktúrája nagyon gyenge lett. Viszont sokan imádták is a filmet, tehát így is volt olyan, akinek ez bejött.

 17. Tornyos Gergő

  Tornyos Gergő3 napja

  Már szinte várom amikor majd 101 aranyos kis cgi-buksi fogja pofánnyalni az operatőrt. Ja várj, nem. Egyébként mintha a videó alap stílusában vissza ment volna azokhoz az időkhöz amikor még a district 9-t vesézted ki. Vagy le kéne szállnom a nostalgia-expresszről?

 18. Hajnalka Varga

  Hajnalka Varga3 napja

  És, amire még kitérnék...szakmai ártalomból...ha megnézi ezt a filmet egy 4 éves gyermek-mert igen, sokan már ezt is megmutatják a pici gyereküknek- akinek a gondolkodása a mesevilág és a valós világ határmezsgyéjén egyensúlyozik, azt fogja kérdezni magától: "Dehát akkor a valódi oroszlán nem is eszi meg a malacot meg azt a kis egérkét?" Szupiiiii, megint jobban teljesít a nevelésünk, mint négy éve😅

 19. HunGerMovies

  HunGerMovies3 napja

  Szóval egy beszpídezett kényszeres szófosó magyar jutyuber nem ért két mondatot egy filmben, pedig ő aztán gecipró angolbó' meg szerény, és ezt úgy kell tálalni, hogy senki se ért semmit a filmből. Továbbá szirmaigecisikeresgergő jól kiossza' a progyuszereket a magyar fotelbű', hogy milyen geci amatőrök és mekkora alapvető hibát vétettek és milyen gecihülyék, hogy egy 250 millió USD költségvetésű filmmel 1,6 milliárd USD-t kerestek, mekkora elbaszott egy üzletemberek ezek a progyuszerek, bezzeg szirmai, a megtakarításábó' még amerikai útra is fussa, mertő gecikirály és ezt meg kellett mutatnia, ki kellett emelnie. Értem.

 20. zsofia petra nemeth

  zsofia petra nemeth4 napja

  "SASSY GAY CHAOS" fjkkjfsbjksfknlfs we Stan

 21. abnormal abnormal

  abnormal abnormal4 napja

  ezt a csatornát miert nem ismertem ? eddig :D

 22. Dániel Papp

  Dániel Papp4 napja

  Adhatok egy pofont?

 23. Zoliqa

  Zoliqa4 napja

  A realista abrazolas pocsek. Tul valosagos es emlekeztetnek a mindennapokra. Egy meseben azt akarom, hogy ne gondoljak a valosagra.

 24. *Dóri*

  *Dóri*4 napja

  Meglattam az aladdint elsirtam magam🤣... amikor masodszorra megneztem a vegjatekot akartam olyan popcornos dobozt mert a legfontosabb filmekrol van (elso alkalommal elfelejtettem eltenni akkora volt a sokk) es milyet kaptam??? Aladinosat

 25. Sólyom

  Sólyom5 napja

  gergő már megint angolul néztél meg egy gyerekfilmet és az angol szinkronról beszélsz a videó felében. kérlek mond, hogy részeg voltál. ja plusz mindezt egy oroszlánkirálynál ahol az magyar szinkronja a legjobb ami létezik. attol meg falra mászok, hog angolul hivatkozol a szereplőkre ha nem lenne kép nem tudnám, hogy kiröl van szó mert bármely meglepő az oroszlánkirályt mindenki magyarul látta.

 26. Gergő Lakihegyi

  Gergő Lakihegyi5 napja

  Részemről Walt Disney remake bojkott! ( az új star wars mozik is csak remakek)Nem vagyok hajlandó , ezért fizetni a mozikba!!S mindenkit erre buzdítok, akinek már elege van a Disney ámokfutásából!Ne etesd a TROLLOKAT!

 27. David David

  David David5 napja

  4:55 percnél véletlenül nem klingonul beszél a csávó xd tuti hogy ez valami idegen nyelv valamelyik sci-fi ből

 28. Peter

  Peter5 napja

  Vicces kritika volt, jól szórakoztam, köszi :)

 29. Károly Norbert

  Károly Norbert5 napja

  Ha érzelmeket akarsz látni egy állat "arcán", akkor rajzfilmet nézz. Nem véletlen csinálta a Disney ilyenre ezt a változatot. Realisztikus megvalósítás minden téren. A valóságban hol látszt te érzelmet egy állaton?

 30. Verebazs

  Verebazs5 napja

  Az animáció jó??? Hova tetted a szemedet Greg? Igen, realisztikus a stílus, egészen addig, amíg meg nem mozdulnak a karakterek (azaz amíg animáltak nem lesznek!), mert abban a pillanatban vége a varázsnak. Egyik karakternek sincs egy deka súlya sem. Nem úgy mozognak mint a hús-vér állatok, ami rohadtul zavaró, mert úgy néznek ki, mint a hús-vér állatok.

 31. Márk Pető

  Márk Pető5 napja

  Internet Explorer?

 32. Evelin BBK

  Evelin BBK6 napja

  Annyira utáltam hogy.. Hol voltak az arcmimikákkkk? Szörnyű volt számomra. Az EGYETLEN amit szerettem benne hogy az utolsó harc elég jó lett szerintem. De semmi más nem tetszett. (jó pár szinkron más)

 33. Mária Ludas

  Mária Ludas6 napja

  Ja, és azt se bántam volna ha Jack DeSena lett volna Timon szinkronhangja:)

 34. Mária Ludas

  Mária Ludas6 napja

  Talán ha egy pillanatra beletették volna Appát mondjuk nemtom mikor az égboltra, a siker garantált lett volna. Elcseszték:c

 35. Petra Horváth

  Petra Horváth6 napja

  Oroszlánkirály 1 van... nem vagyok hajlandó megnézni ezt az utánzatot, köszönöm hogy megerősítettél benne, hogy értelme sincs. Nem tudom felfogni, mi ez az új mánia hogy a régi nagyokat "újraforgatjuk"... Könyörgöm ennyire pusztulásnak indult a világ hogy semmit sem tudunk kitalálni már??? Látszik, hogy gyerekkorom meséiben még volt érték és azokat képtelenek az új mesék átadni. :(

 36. A Hasogató

  A Hasogató6 napja

  Lesz Kecske?

 37. Blanka Keresztúri

  Blanka Keresztúri6 napja

  Az eredeti se tetszett, ezt meg sem néztük XD

 38. recko2234

  recko22346 napja

  Gergő! Köszönöm! Végre valaki észrevette a RSL és Disney párhuzamát!

 39. Hajger89

  Hajger896 napja

  K**va pók! Ne ijesztgess!

 40. Kenan Shiva

  Kenan Shiva6 napja

  Pofon egyszerű: ez nem koncepcionális hiba, hanem csak szimplán tudták, hogy milliók fognak elmenni a mozikba megnézni, és hogy emiatt rohadtul meg fogja érni elkészíteni ezt a filmet. Nem biztos, hogy érdekli őket ez az egész; csak látványosan elő lehetett húzni egy régi és nagyon népszerű dolgot, amit biztosan sokan szeretnek még a mai napig, és csodás érzéseket hoznak vissza még akkor is, ha netán már az ötlet is eleve rossz lenne... sajnálom!

 41. Bence H

  Bence H6 napja

  Nem tudtam rájönni mi hiányzott a filmből (mert nem volt rossz, de valami hiányzott) ... De a túl realista ábrázolás lehetett az tényleg

 42. Károly Sastyin

  Károly Sastyin6 napja

  szerintem nem tudnak újítani mert nincs hová. minden is volt már meg annak az ellenkezője. a legujabb CGI t mutogatni meg olyan mint a legujabb telefont. holnap lejár.

 43. Tyson Piggeh

  Tyson Piggeh6 napja

  szépen felépíatett kritika, köszi Gergő

 44. Ariane Tomate

  Ariane Tomate6 napja

  Én sose voltam disneysta ,de a tettek,amiket manapság végrehajtanak nem is kedvelteti meg velem a stúdiót,az biztos.Inkább megy lefelé a lejtőn

 45. Ariane Tomate

  Ariane Tomate6 napja

  Nekem pont az animáció az,ami miatt kb. 10 perc játékidő után rá se bírok nézni a filmre...Gyerekkor romboló

 46. Roland Kökèny

  Roland Kökèny6 napja

  Egy jó kis arany kecske?

 47. Tarks Inigo

  Tarks Inigo6 napja

  Szerintem örülnél ha szponzorálnának. Sok kissebb HU-gosrnek segítenek pénzt keresni YTal szemben.

 48. tacsko87

  tacsko877 napja

  Szóval akkor a pusztulás gyermekeit érdemes beszerezni? :D

 49. TheMTower

  TheMTower7 napja

  Én csak azért akarom megnézni a remastered Oroszlán királyt, mert az az első számú kedvenc Disney rajzfilmem (úgyhogy rettegek, hogy mikor jön a Herkules), de amúgy most komolyan muszáj volt egy ugró pókot berakni a végére??? Most amiatt fogok parázni, hogy az ágyam melyik oldaláról fog kiugrani :S

 50. Robert Schäffer

  Robert Schäffer7 napja

  Ez az intro......mennyei :D

 51. Doody888

  Doody8887 napja

  na végre nem csak én éreztem úgy magam a film nézése közben, mintha az Animal Planetet nézném :D

 52. F L

  F L7 napja

  Eredeti Oroszlánkirály: amikor a fiam még kicsi volt, együtt néztük rongyosra a vhs szalagot! Megunhatatlan volt! ..... Új Oroszlánkirály: Ahogy megjelent full hd 3D-ben azonnal kikölcsönöztem és amint volt rá időnk, azonnal leültünk, hogy megnézzük vetítőn. Jó volt a 3D kép, jó volt a sok csatornás hang minősége, de amit láttunk az nem volt össze egyeztethető egy mesével. Azt hittem tetszeni fognak az "igazi" állatok, de kb. 5 perc után összenéztünk a feleségemmel és megkérdeztem tőle, akarod ezt nézni? A válasz nem. Nyomtam egy stopot, majd töröltem a gépről. Ami tökéletesen működik rajzfilmen, az nem biztos, hogy működik valósághű állatokkal is.

 53. KÁcs4 pikkcsőr

  KÁcs4 pikkcsőr7 napja

  Az Aladdinnak jól állt az élőszereplős feldolgozás pont a giccsesség miatt ,viszont a rajzfilmek pont a szabadságuk és a kitalált világuk miatt jobbak(Méég a 3D modellekkel telehányt orgiáktól is ). Ahogyan el is mondtad emberi arcmimikákat használtak az állatokon,szabadon énekeltek koreográfiával stb.. Ez a film úgy ahogy van szegény volt össze is olvadtak a karakterek a háttérrel (a rajzfilmek előnye pl) és Vas Gábor olvasós narrátor hangja sem tette jobbá azt amit annó Sinkovics teljes alázattal előadott nekünk és sorolhatnám :v

 54. Péter Galovics

  Péter Galovics7 napja

  Gondoltatok már arra, hogy pl. az új SW szériából mi lehetett volna, ha mondjuk Nolan rendezheti (csakhogy a mainstreamnél maradjunk)? Tudom, csak félig vág témába, de kiváncsi vagyok, hogy más is átgondolta-e.

 55. Brutekun

  Brutekun7 napja

  Nem tudom, hogy mások mondták-e már, de kifejezetten idegesítő, amikor olyan képet teszel ki, amin van szöveg, de fél másodperc erejéig. Utána meg centizgetem, hogy időben le tudjam nyomni a "pause"-t és el tudjam olvasni. Mellőzni kéne őket.

 56. Witchvortex

  Witchvortex7 napja

  Jó élőszereplős Oroszlánkirályt akartok? Irány a Broadway !!! Azok a díszletek, maszkok, jelmezek valami fantasztikusak !!!

 57. AuroraDragoness

  AuroraDragoness7 napja

  Az animáció nem szép, rettenetesen uncanny valley, ahol meg realisztikusnak kéne lennie, ott túl rajzfilmes. A szereplők túl légiesen mozognak, nem lehet elhinni hogy Szimba egy 200 kilós állat ha ilyen könnyedén ugrál ide oda. Érzelmet pedig a vadon élő állatok is jobban kifejeznek, mint ezek a "karakterek"

 58. Thomas21 MCRN

  Thomas21 MCRN7 napja

  Szétboncoli egy nyilván szar gyerekeknek szóló filmet? Gratulálok ehhez a teljesítményhez....

 59. Dávid Pap

  Dávid Pap7 napja

  Egy olyan film ami egyáltalán nem érdekelt és teljesen feleslegesnek tartom.

 60. Pálfi Máté

  Pálfi Máté7 napja

  hé ez kurvajó lett

 61. Arnold Schwarzenegger

  Arnold Schwarzenegger7 napja

  Tegnap láttam a buszon Gergőt!

 62. Tamás Novák

  Tamás Novák7 napja

  Hmmm...🤯 visszatértél ✌️

 63. István Varga

  István Varga7 napja

  VISSZATÉRT!!

 64. Sirato

  Sirato7 napja

  Mi az ami a konzol, és PC táborban közös? :D Mind a ketten utálják a mobiljátékokat. :D A Disney-ről meg az a véleményem, hogy maga a Sith Birodalom. Goofy maga Darth Vader, és Mickey a Sith sötét nagyura. :V A Star Wars-t, és Luke karakterét tökéletesen meggyilkolták. És hogy mi az amiből úgy gondolom, meggyilkolták Luke karakterét? Mit csinált Luke a klasszikus filmben? Ő volt az egyetlen aki hitte hogy apjában, még ott van a jó, Anakin Skywalker. És küzdött hogy visszaállítsa a fényoldalra. Sikerült is neki, és igazi Jedi mester lett belőle. Ennek ellenére a 7. részben mit csinált? Mert látott egy látomást hogy Ben Solo átáll a sötét oldalra, megölte volna a saját unokaöccsét álmában. Ami eléggé sith-es hozzáállás, és utána csodálkozik hogy tényleg átáll Kylo Ren néven. Aztán elmegy duzzogni, egy bolygóra, és inni az idegen ocsmányság, zöld tejét. Hogy vált Luke ilyen szánalmassá. És még maga Mark Hamill sem érti miért csinál így Luke. Én azt mondom ha már megölték Luke-ot, és szeretne Mark Hamill Vesemir lenni a Vaják 2. évadában. Akkor hajtson rá hogy ő legyen, mert szerintem jó lenne Vesemir-nek, és jobban is járna, mint a Disney Wars-al. Mára csak a gyerekek szeretik, meg a teljesen elvakult, őrült SW fanatikusok kis %-a. De az Aladdin az jól sikerült szerintem. Pluszban nem bocsájtom meg Mickey-nek, hogy elkaszáltak egy csomó jó SW játékot.

 65. Péter Szilágyi

  Péter Szilágyi7 napja

  Low effort epizód, hogy azt higgyük, tényleg érdekel. Ügyes.